Muslimsk taxi-sjåfør og gjeng angrep, slo og ranet homofile menn

NEDERLAND/ISLAMISME

En ung mann forlot en nattklubb for homofile i Amsterdam og stoppet en taxi for å reise hjem. Men taxituren skulle bli et mareritt for mannen som opplevde å bli kidnappet, slått, ranet og kalt hatske ting av den muslimske taxisjåføren og andre muslimer som fulgte etter taxien i private biler.

D
TOLERANT: Amsterdam har i mange år vært kjent for å være et trygg og inkluderende by for homofile. Nå er dette bildet i ferd med å endres i takt med byens økende innvandrerbefolkning.

Den grove hendelsen fant sted i den nederlandske hovedstaden Amsterdam sist søndag.

Den ikke-navngitte 21-årige mannen hadde avsluttet en kveld ute på en kjent nattklubb for homofile i Amstel da han stoppet en taxi for å kjøre hjem.

Etter at turen hadde startet la mannen merke til at taxisjåføren som var av arabisk bakgrunn kikket i bakspeilet og så ut til å snakke med noen i en bil som kjørte bak dem.

21-åringen merket at taxisjåføren kjørte i ring og ikke til mannens adresse. Han begynte å bli urolig når han også la også merke til at bilen bak fulgte etter dem, og valgte å gå av taxien før han var kommet hjem. Han skal ha gitt taxisjåføren 20 euro, som var mer enn det som sto på takstameteret. Når han gikk ut skal taxisjåføren ha skreket på ham at han skyldte 150 euro.

På et tidspunkt skal 21-åringen ha blitt forfulgt av flere biler. Plutselig skal han ha blitt angrepet bakfra og dratt inn i en av bilene som hadde fulgt etter ham. Han skal ha blitt utsatt for hatske verbale angrep som «hold kjeft din jævla homo». Så skal de ha startet å mishandle mannen mens de kjørte av gårde.

Når de fant mannens verdisaker skal de ha kjørt ham til en minibank hvor mannen måtte ta ut penger til de muslimske mennene. Dette gjorde mannen under trusler om mer vold. Deretter skal mennene ha kjørt i fra mannen mens de skrek noe uforståelig til ham på arabisk.

21-åringen skal da ha løpt hjem. Senere når mannen kom seg på legevakten skal legene ha funnet at han hadde pådratt seg hjernerystelse og flere slagsår på kroppen etter mishandlingen ha ble utsatt for.

Mannen skal ha identifisert mennene som rundt 25 år gamle og av Nord-Afrikansk opprinnelse. En av dem hadde skjegg og hadde på seg en mørk hettegenser og caps.

Flere overfall

Angrepet ligner på et lignende overfall dagen før, hvor en 46 år gammel mann skal ha blitt overfalt utenfor nattklubben «The Warehouse» i Amsterdam. To unge menn skal ha kommet opp til 46-årige Boudewijn van Sante og spurt ham om han ville kjøpe narkotika. Når Van Sante ikke ønsket dette skal de ha begynt å mishandle ham og ropte blant annet «din møkkete jævla homse».

D
SLÅTT OG SPARKET: Boudewijn skal ha blitt angrepet av to marokkanske menn utenfor en nattklubb for homofile i Amsterdam. Dette er et av flere angrep utført av muslimer mot homofile i hovedstaden den siste tiden. (Foto: Privat).

Van Sante skal ha klart å forsvare seg mot noen av slagene og sparkene men til slutt falt han til bakken og skadet seg i ansiktet. De muslimske mennene var ute ettet lommeboken hans og klarte å stjele 60 euro samt mobiltelefonen hans.

Et besøk på sykehuset viste at han ikke hadde fått hjernerystelse, men har fått sterke hodesmerter, er trøtt og glemmer ting. Han beskriver sine angripere som «To marokkanske gutter, i 20-årene».

Angrepene har ført til at politikere nå har tatt opp problemet med angrep på homofile i hovedstaden.

Relatert:

– Ikke-vestlig innvandring en trussel mot homofile

– Omstridt mulim ønsker å bli ordfører i Oslo

– Måtte ha bevæpnet politibeskyttelse mot muslimer i Hardanger

– Lærer på muslimsk friskole: «Homoseksuelle skal steines»

– Den ukrenkelige hetseren

– Flerkulturell nyhetsrunde – Homo-sjokk i Sverige

 

 • Rent fedreland

  Homofile organisasjoner har alltid ønsket seg mer mangfold og et mindre hvitt heteroseksuelt samfunn. Nå får de lide konsekvensene av det. På tysk sier man «erst komt die Sünde dann kommt der Türke. Det betyr først kommer synden så kommer tyrkeren. Det et er meget treffende og reflekterer hvorfor den vestlige sivilisasjonen holder på å gå under. Nettopp på grunn av det moralske forfallet som har ført til at folk tolererer innvandring, abort og homoseksualitet. Dette sier jeg ikke for å støte den ene eller andre gruppen, men for at vi ikke skal gå til grunne må vi slutte å forsvare ideologier, levemåter og tankemåter som ødelegger oss og til slutt fører til at vi går til grunne.
  Norge må våkne moralsk på alle områder for å kvitte oss med landsforræderne. Det må tas et oppgjør på alle områder. Økonomi, innvandring og familie-ødeleggelsen.

 • Rent fedreland

  Homofile organisasjoner har alltid ønsket seg mer mangfold og et mindre hvitt heteroseksuelt samfunn. Nå får de lide konsekvensene av det. På tysk sier man «erst komt die Sünde dann kommt der Türke. Det betyr først kommer synden så kommer tyrkeren. Det et er meget treffende og reflekterer hvorfor den vestlige sivilisasjonen holder på å gå under. Nettopp på grunn av det moralske forfallet som har ført til at folk tolererer innvandring, abort og homoseksualitet. Dette sier jeg ikke for å støte den ene eller andre gruppen, men for at vi ikke skal gå til grunne må vi slutte å forsvare ideologier, levemåter og tankemåter som ødelegger oss og til slutt fører til at vi går til grunne.
  Norge må våkne moralsk på alle områder for å kvitte oss med landsforræderne. Det må tas et oppgjør på alle områder. Økonomi, innvandring og familie-ødeleggelsen.

  • Rudolf

   Jeg har ingenting imot homofile, mere damer på meg sier jeg bare 🙂

   • Rent fedreland

    For din del håper jeg at det ikke blir færre damer på deg uten homofile.

    • tiger

     Man er født homofil, det er ikke et valg man tar. Samme med transeksuelle. Det er funnet forskjell på manne og dame hjerne hos mennesker. Folk som transeksuelle har rett og slett damehjerne i mannskropp og omvendt. Og til og med dyr kan være homosekuselle. Få som er enten 100% hetro eller homofil, de fleste er en eller annen plass mellom på skalaen. Trenger kanskje ikke like det, men må vel akseptere det siden det er naturlig også i naturen.

     • Rent fedreland

      Henviser deg forøvrig til min øverste kommentar, og ber deg lese nøye gjennom og forstå poenget mitt med at vi må stoppe å akseptere livsstiler, tankemåter og ideologier som fører til at vi blir svake, underdanige og som fører til destruksjonen av vårt folk og vår rase.

     • tiger

      Er ikke sikker på at det går ann å gjøre noe med akkurat det. Homofile folk har vært siden tidenes morgen. Homo er ikke et valg man tar, er født sånn. Når ble hetrofile folk hetro og kan man bare plutelig slutte å være det? Det er vel egentlig samme spørsmålet. Er enig i at Norge kunne vært mer familie orjentert på alle plan egentlig. Slik som det er nå må begge foreldre jobbe fulltid for å leve opp til standard.

 • Rudolf

  Muslimske menn går hånd i hånd på gatene i Midtøsten og Nord-Afrika, og gifter seg med jentunger.
  Ergo: De er skaphomoer og pedofile!
  Finnes ikke verre dobbeltmoral enn i den muslimske verden.

  • Insanus

   Nettopp. Flaks for denne homsen at han ikke ble voldtatt i samme slengen. Har også et inntrykk av at «skaphomofili» er ganske utbredt i den muslimske verden.

 • kroniker

  Det er vel dette som kalles muslimhat, muslimhets og islamofobi, eller?

  • Rent fedreland

   Ja, faktum har dessverre en tendens til å være rasistisk, islamofobisk og hatefullt. Flere andre ord som PK liker å bruke er : nazi, jødehater, sexist, hater osv.

 • invernes

  Nå skal vistnok en mann gjenføde griseprofeten muhammed , derfor går de med posebukser .)

  Söndagskrönika: När journalister våldtar
  http://snaphanen.dk/

 • Jostein B

  Det var nylig en nordmann som hadde tatt ut penger og ble funnet i en kanal. Jeg tenkte muslim med en gang. Hvorfor?

 • Artisjokk

  ALLE hvite — homofile eller ikke — gjør godt i å holde seg langt unna denne mafiabusinessen av fiendtlige, illeluktende skapninger fra en eller annen gudsforlatt ørken, som krever betalt i dyre dommer for å transportere «vantro» rundt i de motbydelige karrivognene sine. Det finnes så mange gode alternativer nå til dags; avtal kjøring med venner, carpooling, kollektiv transport, etc. Taxier er mer overflødige enn noensinne. Når det er sagt…nok et uskyldig offer i krigen mot hvite europeere. Håper han og mange andre homofile har skjønt at deres likesinnede spesielt gjør godt i å være sterkt fremmedfiendtlige, med tanke på hva islamister gjør med homofile om de får fritt spillerom. Ultrafeministiske grupperinger, f.eks., må være noen av de dummeste, mest tiltåkede fjolsene man finner; fanatisk positive til fri innvandringskultur og «globalisering», i en slags transe av innbilning om at om det hadde blitt en realitet, hadde alt annet enn det uunngåelige skjedd; at aggressive, rasefremmede menn hadde satt «progresjonen» deres hundrevis av år tilbake — i løpet av uker. Samme med skinkeryttere; i et islamsk samfunn blir dere steinet og kastet ned fra tak, så dere burde være noen av de mest fanatiske «rasistene» som finnes!

 • tiger

  Det er ingenting iveien for å spesifik spørre etter etnisk norsk eller europeisk teksisjofør, Eller asiatisk for den del. Jeg bruker å gjøre det og det funker hver gang. Om de spør sier jeg at jeg har hund, har med meg en kg grisekjøtt og skal kjøres til dildoparty.

 • Akim Sondo

  LOL. Her har dere jammen klart å finne en sak som tlsynelatende er innenfor sjangeren nettstedet – nemlig å trekke frem voldssaker begått av folk som ikke er melkehvite i huden. MEN, denne gangen er det ikke overveldende mye symptati for offeret – noe som vanligvis er en viktig ingrediens i denne sausen, for å bygge opp under antipatene for den mørkhudede kriminaliteten. For – de som hater utlendinger har en merkelig tendens til også å hate homoser. Har man først hodet fullt av fordommer og frykt for alt som ikke er likt seg selv, så sprer det seg gjerne over på mer enn én ting…. Her havna nok mange av nettstedets 47 lesere i dilemma: Skal jeg nå faktsisk TAKKE muslimer for at de ga en homse berettiget bank, eller skal jeg faktsik SYNES SYND på en homse??

  • tiger

   Det er enkelte som er i mot homofili, men jeg har ikke merket noe spesielt trykk på homo-hat her inne heller. Det er klart det er synd på mannen, ingen skal bli utsatt for vold. Det er ikke alle europeere som er melkevite huden heller… For meg er det ingen dilemma.

  • HenrikHenriksen

   Wow, tror det er du sliter mest med fordommene dine her. Europa er det minst fordomsfulle kontinentet…men dette er nå altså i ferd med å endres pga den enorme innvandringen fra klan og kastesamfunn rundtomkring i den 3. verden. Er ikke her på bygda vi kaster homofile utenfor tårn og så steiner dem ihjel hvis de skulle overleve fallet…eller henger dem fra heisekraner på torget på lørdag når folk er ute og handler.

   Men du kan jo fortsette å leve i illusjonen din hvis du ønsker det…

   Når det gjelder antall lesere her inne, så fikk du kanskje ikke med deg hvor mange som faktisk leser nettsiden?

   Frieord.no skal ha over 100.000 unike lesere i MÅNEDEN. Sjekker du Alexarankingen så ser du at de faktisk er større enn de fleste lokalaviser og er like store som statsfinanserte aviser som Klassekampen.

   https://www.frieord.no/kommentar/aret-som-gikk-med-frieord-no/

   Nå…løp tilbake under steinen din!

 • Pingback: Venstresiden raser over homoparade gjennom innvandrerbydel - kaller den rasistisk - Frieord()

 • Pingback: Nederlendere gikk amok mot planer om asylmottak - Frieord()