Muslimsk innvandrer sparket 87-årig mann bevisstløs og etterlot ham for å dø

En utenlandsk mann angrep i fjor den 87-årige Hendrik Keuleers og etterlot ham for dø på gaten. Etter at den eldre mannen begynte å kritisere islam har han opplevd en rekke tilfeller av hærverk, trusler, spytting og grove overfall.

Keuleers som lever i den belgiske byen Gent, er kjent for å henge opp plakater og meldinger på vinduene sine som kritiserer blant annet tyrefekting, dyremishandling og islam.

Les også: Amerikansk sanger forsøkt drept på gaten i Belgia – fikk ishakke i hodet av stor gruppe migranter

TØFFING: Hendrik Keuleers (87) har drevet kafè og kjempet for dyr og menneskers rettigheter i mange år. Men det var først da han kritiserte islam at han ble utsatt for trusler og vold. Sist år ble han slått bevisstløs av en ung innvandrer. Nå har belgieren måttet installere skuddsikkert glass i leiligheten sin. (Foto: Privat).

Overfallet var bare et av mange tilfeller med overgrep for den gamle mannen. Belgiske medier meddeler at mannens hus har blitt terrorisert i flere år etter at han startet å kritisere islam med hjemmelagede postere i vinduene sine.

Hans blomsterpotter har blitt vandalisert, hans vinduer har blitt knust og sist år ble han altså slått bevisstløs mens han var ute og syklet i byen sin.

Les også: Muslimer drepte 31 og skadet 250 i Belgia – eksplosjoner på t-bane og flyplass

ETTERLATT PÅ GATEN: Overvåkingsbilder viser hvordan den etnisk belgiske 87-åringen ligger bevisstløs på gaten etter å ha blitt brutalt sparket i hodet av en muslimsk innvandrer. Man ser også muslimen løpe fra stedet. (Foto: Overvåkingsbilder/politiet).

Les også: Venstreaktivister slår politisjef bevisstløs på gaten i Belgia

Videobilder av overfallet viser hvordan Keuleers ble angrepet av en mann med innvandrerbakgrunn. Han spytter på 87-åringen og sparker ham av sykkelen sin. Keuleers var bevisstløs og ble etterlatt for å dø.

Angrepene på 87-åringen er imidlertid ikke bare fysiske. Noen har også anmeldt Keuleers for rasisme og oppfordring til vold. Disse anmeldelsene ble henlagt av de lokale myndighetene.

Keuleers forteller selv:

Ja, mine plakater er kontroversielle og skaper debatt. Men er ikke det tillatt i opprørske Gent? Hvorfor er jeg ikke tillatt å si hva mange mennesker tenker, men ikke tør å si?

Les også: Terror i Belgia – mann med bombebelte skutt av soldater på togstasjon – ropte «Allahu akbar»

Det er uklart hva belgiske myndigheter vil gjøre for å stoppe innvandrervolden mot den kristne og etnisk belgiske mannen som nå terroriseres av innvandrere.

Keuleers installerte nylig skuddsikre vinduer. Disse har allerede blitt angrepet og knust.