Tunahan Kuzu (til høyre på bildet) som leder et parti stiftet av innvandrere for innvandrere, ønsker nå å etablere et «rasist-politi» bestående av over 1.000 offiserer som skal forfølge og etterforske mennesker med «fremmedfrykt» som har skrevet negativt om innvandring på blant annet sosiale medier som Facebook.

I en nylig debatt om etnisk identitet i Nederland, så sa den tyrkisk-fødte politikeren Ismail Ilgun:

Når nederlandske mennesker ser på deg som en innvandrer, sier de bokstavelig at de er bedre enn deg og at du ikke hører hjemme her.

Nå ønsker den muslimske politikernen istedenfor at situasjonen skal snus:

Nederlendere som er bekymret for den nye hverdagen i Nederland, hvor ulike mennesker fra ulike bakgrunner bor sammen i en by som Zaandam eller nabolag som Poelenburg, kan dra seg til helvete ut.

Les også: Voldtektsskandale i Nederland – 1.400 jenter misbrukt av innvandrere

Poelenburg har i dag mindre enn 30 prosent etniske nederlendere igjen og har store problemer med kriminalitet, gjenger og narkotikasalg.

Innvandrerpartiet DENK – som betyr «Tenk» på nederlansk kjører en svært aggressiv politikk på en plattform som krever en total dekonstruksjon av den opprinnelige nederlanske staten og nederlansk identitet, slik at innvandrere kan føle seg mer hjemme. Man ønsker også å forby ordene «urbefolkning» og «innvandrer».

Les også: Nederlandsk statsminister: «Å blande kulturer fungerer ikke»

Partiet ønsker også å fjerne gatenavn, statuer og monumenter som historisk minner om landets «rasistiske fortid», samt vil innføre tung indoktrinering av alle skolebarn i hvordan landets historie med kolonialisme og slaveri har ansvaret for alle de problemene som innvandrere møter i Nederland i dag.

Kilde: Breitbart

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Les også: Muslim i England SPYTTET på ni måneder gammel baby og skrek: «Hvite mennesker bør ikke få barn»