Muslim kastet familie med autistisk barn (15 mnd) av buss

KASTET AV BUSSEN: 15 måneder gamle Heidi ble kastet av bussen med sin mamma og pappa fordi de skal ha fornærmet en muslimsk kvinne. (Foto: Daily Mail)
STORBRITANNIA/FLERKULTUR

En småbarnsfamilie med et autistisk barn ble kastet ut av sin lokalbuss etter en klage fra en medpassasjer. Foreldrene skal ha sunget en sang fra den populære tegneserien Peppa Gris, hvor man naturlig nok lager griselyder. Dette skal ha fornærmet en muslimsk kvinne med hijab som ble aggressiv og forlangte at barnefamilien skulle bli kastet av bussen.

YDMYKET OG OPPRØRT: KJæresteparet Nick og
YDMYKET OG OPPRØRT: Kjæresteparet Nick og Sarah, sammen med sin datter, ble kastet av bussen over tre kilometer hjemmefra. (Foto: Daily Mail)

Ekteparet Nick Barnfield og Sarah Cleaves reiste med sitt 15 måneder gamle autistiske barn på bussen mellom Sheffield og Doncaster, da barnet begynte å gråte.

Kjæresteparet som bor i Rotherham begynte da å synge en barnesang for å få barnet til å stoppe. Dette skal ha medført at de ble kalt rasister av en kvinnelig medpassasjer. Kvinnen krevde at småbarnsfamilien ble kastet av bussen, noe bussjåføren etterfulgte.

Kjæresteparet hevder at kvinnen, som bar en hijab, skal ha blitt fornærmet av griselydene som finnes i barnesangen og trodde at dette var en referanse til hvordan svinekjøtt er forbudt i islam.

Den hijab-kledte kvinnen skal så ha kontaktet bussjåføren, som etter dette skal ha bedt kjæresteparet og deres 15-måneder gamle datter å gå av bussen. Ennå dette var over 3 kilometer fra deres hjem.

– Vi var veldig flaue, skamfulle og opprørte. Vi hadde ikke gjort noe galt, utenom å prøve å gjøre vårt lille barn rolig og glad, men mennesker så på oss som om vi hadde gjort noe galt.

– Det var ydmykende, sier faren til jenta, Nick Branfield.

24-åringen sier til britiske medier at de kun prøvde å roe ned sin gråtende datter på X78 bussen den 8. september, da de ble konfrontert av en veldig aggressiv kvinne.

Ekteparet uttaler til britiske medier:

– En kvinne kom opp til oss ganske aggressivt og begynte å fortelle oss at vi var uansvarlige foreldre og at vi var rasister siden vi sang den barnesangen.

– Hun gikk opp til bussjåføren og fortalte ham at vi oppførte oss rasistisk mot henne og at hun ikke var fornøyd. Da kom sjåføren bakover til oss og sa at vi måtte gå av bussen eller så måtte han kontakte politiet.

– Bare gå av bussen, det er ikke verdt problemene, avsluttet bussjåføren til småbarnsfamilien.

– Vi var i sjokk, fordi vi ikke hadde gjort noe galt, men han ville ikke høre på oss.

– Jeg var mer opprørt over hvordan bussjåføren ikke hørte på begge sider av saken, men kun hørte ordet ‘rasisme’ og kastet oss ut, sier barnefaren.

– Jeg er misfornøyd med at han ikke hørte på vår side av saken eller spurte noen spørsmål.

BUSS
KASTET AV DENNE BUSSEN: Busselskapet sier de ser på saken hvor en barnefamilie ble kastet av midt på veien etter å ha fornærmet en muslimsk kvinne ved å synge en kjent barnesang.

En talsperson for busselskapet bekrefter at barnefamilien ble kastet av bussen etter en samtale med en kvinnelig muslimsk passasjer, men påstår at bussjåføren ikke hadde noe kjennskap til påstandene om rasisme.

Overvåkingsfilm fra bussen viser hvordan barnefaren, bussjåføren og den hijabkledte kvinnen diskuterte, før bussen kjørte videre uten barnefamilien.

Saken skal være anmeldt.

 • Aksiomet

  Just because you’re offended, doesn’t mean you’re right.

  Muslimer i et nøtteskall. Og hva faen gjør hijabdama i England? Flytt hjem, hvis du mistrives så.

  • OnkelBlaa

   Hun burde faktisk ikke fått valget en gang, bare bitt sendt!

 • OnkelBlaa

  I slike tilfeller burde ekteparet nektet og gå av bussen slik at politiet ble tilkalt, og da kan det hende at den krakilske muslimske passasjeren ville blitt kastet av i stedet.
  På Biltema selger de nå noen lekegriser som grynter når de blir klemt på, vil anbefale folk å kjøpe slike til barna sine som de kan leke med på bussen for å vise at her i Norge er det vi som bestemmer!

 • Hrodebert Hildebrand

  Hvorfor bare ikke vente på politiet? Er saken korrekt fremstilt ville politet satt vedkommende raskt på plass og barnefamilien ville kunne fortsatt bussturen. Er vi virkelig blitt så underdanige?

  • Dani

   Om buss sjåføren var det, eller kun mangla et sett med baller og ryggrad. Ufyselige folk

   • Hrodebert Hildebrand

    Nå er statistisk sett bussjåfør- yrket svært dominert av billig arbeidskraft fra MENA-land en skal derfor ikke bli overrasket om bussjåføren var av samme etnisitet som den angivelig trakasserte kvinnen.

 • Magnar A. Bakke

  Hadde busssjåføren brukt sunn fornuft hadde han omgåande jaga den muslimske kvinna ut av bussen, så barnefamilien kunne vere i fred på bussen! Men var også sjåføren muslim? I alle høve burde han få ein streng irettesettelse av busselskapet. Muslimar oppfører seg som eit nytt herrefolk i Europa. Dette må det verte ein slutt på!

  • Ove Andre Berg

   I den musliminfiserte Storbritannia er det livsfarlig å tale imot alt som har med islam og gjøre. Bussjåføren var vel livredd for å få servert rasismekortet og miste jobben sin. Han turde ikke noe annet.

   • hilde61

    Det tror jeg også han var.

 • Anti-Hippie

  Også et autistisk barn, til og med? Ingen tvil om at muslimer er kravstore og irriterende som få, men man skal ikke tro alt man leser, heller. Ikke glem at massemedia er jødemedia og jødenes strategi er å så hat mellom andre grupper for å profitere på konfliktene mellom dem. Denne historien her lukter det propaganda av, og er like lite troverdig som krypto- eller pseudo-jøden Jahn Otto Johansens åpenbart oppdiktede og trygdesnyltende somalier: https://www.frieord.no/innenriks/norsk-skole-og-helsevesen-raseres-norge-gir-35-millioner-til-somalia/#comment-1606547779

 • Tim Potter

  Enda mer av konsekvensene av hatpolitikken fra de som kaller seg anti-rasister.

 • Maalfrid

  Det nye herrefolket får gjennomslag.

 • Pingback: «Denne leiligheten er kun for svarte – så fuck off» - Frieord()

 • Pingback: Muslimer trenger ikke bevise ID på offentlig transport - Frieord()