MULTIKULTURELLE ENGLAND: Våpenfrie London har flere skyte- og knivstikk-episoder enn trafikkulykker

Nyheten om den drepte ungdommen sist onsdag avslørte at Londons luftambulanse nå blir utkalt oftere til skyteepisoder og knivstikkinger enn trafikkulykker for første gang i tjenestens 30-årige historie.

Les også: England: Muslimsk gjeng angrep uskyldige på gaten fordi de var hvite og «ikke-muslimske»

18-åringen som løp nedover Padnett Road på onsdag kveld skal ha blitt jaget av en rekke personer før han ble tatt igjen og knivstukket.

Han ble fraktet til sykehuset, men døde tidlig på torsdag morgen. Politiet har så langt pågrepet en person for ugjerningen, men ber om hjelp fra vitner.

Les også: Krise for muslimsk borgermester – kniv-, våpen- innbrudd- voldtekt og drapsstatistikken skyter i været

Offeret, som så langt ikke har blitt identifisert, er den åttende ungdommen som har blitt drept i London i år, noe som bringer det totale drapstallet opp til 31. Det betyr at det drepes over 10 mennesker i måneden i den britiske hovedstaden.

Det er klart at den svært store overvekten av de som er innblandet, både ofre og overgripere, i kriminaliteten og ungdomsdrapene er mørkhudede og ikke-etniske briter. Dette er imidlertid et faktum britiske medier og politikere ikke ønsker å ta hensyn til når man omtaler og planlegger kampen mot kriminaliteten, av frykt for å bli kalt rasister.

Masseinnvandringen har i så måte kastet en mørk skygge over det engang så trygge landet.

Les mer: Muslimsk borgermester: «Terrorangrep er endel av å bo i byen»

LONDONS NYE ANSIKT: Både overgripere og ofre har i all hovedsak ikke-etnisk britisk bakgrunn.

Les også: England: Politiet prioriterer «ikke engelsk-språklige» ofre for kriminalitet

London farligere enn New York

Nå har å britiske myndigheter lagt frem statistikk som ville vært utenkelig for bare få tiår siden. Den viser at det nå er farligere å oppholde seg i London enn i New York. Da nyheten kom ut høsten 2017, ble den tilogmed kommentert av den amerikanske presidenten, Donald Trump.

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Det er spesielt økningen i den grove kriminaliteten, nemlig en 26 prosent økning i forbrytelser utført med kniv, samt en 27 prosent økning i våpenkriminalitet som sjokkerer.

Den siste statistikken er særdeles alvorlig med tanke på de drakoniske våpenlovene i Storbritannia, hvor vanlige innbyggere ikke har lov eller mulighet å beskytte seg mot hverdagskriminalitet.

På toppen av det hele kommer også den importerte forbrytelsen syreangrep som har satt skrekk i store deler av befolkningen etter flere høyprofilerte angrep som har fått mye medieomtale.

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer England med syreangrep

Les også: England: Ny muslimsk voldtektsgjeng – 200 saker – 165 overgripere – 13-åring voldtatt av fem menn