DET MØRKE EUROPA: Sensur ønskes introdusert i svensk grunnlov og innvandringskritikere arrestert i England

NYTT LOVFORSLAG: Den svært venstreorienterte svenske regjeringen liker ikke å bli utfordret av medier som ikke mottar statsstøtte. Nå ønsker man å innføre en endring i grunnloven som gjør det mulig å forby informasjon om blant annet innvandring og kriminalitet på nye medier på internett. (Foto: Frieord.no).
UTENRIKS

I Sverige har partiet Moderaterna sagt at de vil stemme ja til den svært venstreorienterte regjeringens forslag om en endring i grunnloven. Den nye loven vil gjøre det mulig å forby informasjons om blant annet innvandring og kriminalitet på nye medier på internett. Samtidig har britisk politi pågrepet og satt i arrest to innvandringskritikere som ankom landet for å lage reportasjer og intervjuer vedrørende innvandringspolitikken i landet.

Vi starter i Sverige først.

Konstitusjonsutvalgets leder Andreas Norlén (M) oppgir via sin pressesekretær at man kommer til å stemme på syvkløverkoalisjonens forslag om å endre grunnloven.

Den nye loven vil gjøre det mulig å forby informasjon om blant annet innvandring og kriminalitet på ikke-statsstøttede medier på internett.

Sverigedemokraterna har sagt de vil stemme imot forslaget men har ikke nok stemmer til å stoppe det.

Dermed tyder det meste på at den venstreorienterte regjeringens foreslåtte grunnlovsending kommer til å bli stemt igjennom. Den første stemmeomgangen er planlagt allerede i mai, og en andre omgang skal holdes etter valget i høst.

Det er uklart hva strafferammen vil bli for de som bryter loven.

«Ekstremister» pågrepet på flyplassen i London

Samtidig som nyheten fra Sverige kommer ut, har britiske myndigheter pågrepet og satt i arrest den amerikanske Youtube-personligheten Brittany Pettibone og hennes kjæreste, østerrikeren Martin Sellner. De har sittet i arrest siden torsdag og skal ifølge informasjon bli sendt ut av landet i dag.

Begge to er kjent for å være kritiske til masseinnvandringen til Europa og USA og britiske myndigheter har dermed gitt dem statusen «ekstremister» i innreisepapirene sine.

«EKSTREMISTER»: Britisk sikkerhetspoliti nektet denne uken østerrikeren Martin Sellner og hans kjæreste, amerikanerinnen Brittany Pettibone innreise til landet. Ingen av dem har kriminelt rulleblad eller er medlemmer av organisasjoner som er på forbudslisten til myndigheter i sine respektive hjemland. De er derimot kritiske til masseinnvandringen fra ikke-vestlige land og jobber aktivt for en åpen debatt om temaet. For det blir de beskrevet som «ekstremister» av politiet og satt i arrest før de blir utvist på søndag. (Foto: Privat).

Martin Sellner, som er leder for den østerrikske avdelingen av organisasjonen Génération Identitaire, skulle holde en tale om innvandring i Hyde Park i London sentrum.

Han og Pettibone kom altså ikke lenger enn til grensekontrollen på flyplassen, der de ble stoppet av britisk sikkerhetspoliti. De ble så satt i isolasjon fra hverandre og avhørt. Der har de sittet siden torsdag.

Ifølge Brittany Pettibone, har myndighetene opplyst for henne at hun ble stoppet fra innreise til landet ettersom hun hadde planlagt et intervju med menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson. (Som du kan se i et intervju med imam Tawhidi rett under denne saken på vår forside i dag, red. anm.)

Robinson har i flere år vært aktiv i kampen mot at radikal islamisme skal få fotfeste i Storbritannia, gjennom å holde demonstrasjoner, holde taler og har skrevet bøker som ligger på bestselgerlistene. For dette har han blitt politisk forfulgt av politiet og rettsvesenet.

Politiet omtalte blant annet Robinson som en «ekstremist» da de stoppet Pettibone og Sellner på flyplassen.

Storbritannia har på en annen side tillatt at over 2.000 radikale jihadister og muslimske terrorister som har kjempet for terrorgruppen IS i Midtøsten, å returnere til landet. De har endog fått sosialstøtte, gratis boliger, utdanning og arbeide av britiske myndigheter.

VELKOMMEN HJEM: Mens fredelige og europeiske/amerikanske aktivister blir stoppet og satt i arresten i England, slipper returnerte jihadister som har begått massedrap inn i landet uten problemer. Ikke nok med det, de mottar gratis boliger, sosialpenger og hjelp til utdannelse og jobb. (Foto: IS-terrorister/Illustrasjonsbilde).
 • 100 % norsk

  overasket?galskap at folk lar dette holde på

 • 100%.
  Galskaben er allerede indført.
  Den islamiske rabies hærger Europa, undtaget de tidligere øst stater.
  De har bevaret den sunde fornuft, og nægter at underkaste sig islam.
  Deres historiebevidsthed er intakt.
  Måske bliver vi igen nødt til at tilkalde det polske rytteri atter en gang for at kaste de vantro ud af Europa.
  Jeg melder mig under fanerne, selv om jeg er en gammel gut.

 • Tore Halvorsen

  «Den venstreekstreme svenske regjeringen»
  Burde være: Det venstreekstreme svenske regimet 😉

 • Mjolne

  Som sagt mange ganger hele vest Europa er langt på vei mot det totalitære sosialistiske paradis!

 • Hattkaill

  Nå kan vi med sikkerhet slå fast at
  Multikultur er en totalitær ideologi!

 • Vesperian
 • Ragnar Lodbroge

  Komunisterne og Sosialisterne ( nazisterne ) har før i tiden forsøkt seg med sensur, og en kan se at det går bare an i kort tid, retferdigheten innhenter dem senere

 • Feliciano

  Yttringsfriheten og demokratiet får stadig dårligere kår i Sverige.
  Ser ut til at kun sivil ulydighet og mer til kan redde Sverige.

 • Bob Hansen

  Where they burn books, at the end they also burn people…

 • Hans Hansen

  Sverige og svensker må være det dummeste landet med den dummeste befolkningen i Europa. En fattig trøst får være at flere andre europeiske land er hakk i hel.

 • invernes

  Fortsatt har folk det alt for godt til at de reagerer, men når midlene til mat og annet livsnødvendig blir mindre og mindre vil borgerkriger starte over hele Vest Europa.

 • Gjermund Hougen

  INGEN skal stoppe min kritikk av Islam og innvandring. Dette beviser at venstresiden er livredde for at sannheten om deres svik skal komme frem i lyset! Idag er vi på vei til å få samme totalitær diktatur samfunn som i Nazi-Tyskland, Nord-Korea etc. Hvor sannhet, demokrati og ytringsfrihet har blitt ofret på Islams alter og vi lar det skjer, hvorfor?

 • Avatar

  Hva med å bare innføre demokrati? Legg ned MSM og la viktige beslutninger tas gjennom folkeavstemninger?