Det som skulle være en hyggelig søndagstur i kirken for en 76 år gammel kvinne, ble til et mareritt, da hun ble slått brutalt i ansiktet og ranet på vesken sin av to afroamerikanske menn mens hun var på vei inn i kirken.

Politiet i Omaha, Nebraska, har nå arrestert tre personer for et brutalt overfall og ran sist uke.

Larry Legget (20) og Wayman Clark (22) ble arrestert for overfallet og ranet, og Wayman Clark sin mor, Charlean Clark (53), ble arrestert og siktet for å ha skjult ransmennene.

Les også: 40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall mot uskyldig hvit mann

D
MOR OG SØNN ARRESTERT: Wayne Clark (22) og hans mor Charlean Clark (53) er arrestert og siktet for deltakelse i det grove ranet og overfallet av en 76 år gammel hvit kvinne i en kirke sist fredag. (Foto: Action3news).

Den 76 år gamle kvinnen var i Omaha for å besøke en venn, og gikk innom en kirke for å be klokken 11 på formiddagen. Der ble hun slått og ranet av Legget og Clark.

Larry Legget skal ha dratt vesken ut av kvinnens hender, mens Wayman Clark deretter skal ha slått kvinnen hardt i ansiktet.

Kvinnen ble kjørt til sykehuset og behandlet for ansiktsskader. Hun skal ha hatt en stor kul og sår i ansiktet ifølge Omaha.com. I ettertid har hun vært tilbake i kirken og fikk da en privat omvisning av presten.

– Hun hadde et blått øye og blåmerker på siden av ansiktet, etter å ha falt på bordet. Hun er en veldig snill og flott dame, sa presten til lokale medier som dekket saken.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

D
ÅSTED: St. Cecilias katedral i Omaha, Nebraska, kom i nyhetene nylig for alt annet enn kristne verdier og nestekjærlighet. Et brutalt ran og overfall av en 76 år gammel kvinne har sendt sjokkbølger gjennom lokalbefolkningen og kirkegjengerne. Nå er tre afroamerikanere arrestert for overfallet inne i kirken. (Foto: Wikimedia).

Politiet fikk etterhvert sett på overvåkingsvideoer og klarte å identifisere gjerningsmennene. Wayman Clark skal blant annet ha blitt funnet etter å ha forsøkt å gjemme seg i sin mors bil.

Wayman Clark sin kausjon ble satt til over 500.000 dollar. Hans mor, Charlean Clark, fikk en kausjon på 50.000 dollar. Hun skal ha klart å betale 10 prosent av beløpet og ble løslatt på fredag.

Videoen av overfallet har blitt sett over 4 millioner ganger på sosiale medier, blant annet kirkens egen Facebook-side. Kirken har imidlertid fjernet videoen i ettertid da man fikk inn hatske meldinger om ransmennene.

Norske medier har ikke omtalt det brutale overfallet på den hvite kvinnen.

Les også: Jente med mindreårig barn blir angrepet av afroamerikanere

OBS: Vi ber om moderasjon i kommentarfeltet! Bruk «normalt» språk og unngå ufint språk som vil bli moderert/slettet.

Relatert:

– 40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall mot uskyldig hvit mann

VIDEO: Jente med mindreårig barn blir angrepet av afroamerikanere

– VIDEO: Grovt overfall av en hvit jente og hennes lillebror

– Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

– 56 mennesker skutt og 12 drept i Obamas hjemby

– Afroamerikaner drepte hvit tenåring og sendte hånende SMS’er til moren

– Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

– Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

– Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– VG og NTB lyver om drapet på Michael Brown

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

– Somaliere bak sexslavehandel og groteske drap i USA

17 svar til “Afroamerikansk mor og sønn siktet for brutalt overfall av hvit 76-årig kvinne inne i kirke”

 1. Hands up, dont shoot, hands up, dont shoot …husker ikke om det var 10 eller 20 ganger mer vanlig at svarte dreper hvite en omvendt, men det var ekstremt. … det får vi aldri høre på NRK. White lives matter? …nooot!

  1. I 2014 var det 500(!) ganger så vanlig, i USA. Over 400 drap av svarte på hvite, 4 den andre veien. Hvite teller ca. 5 ganger så mange i antall. 400/4=100X5=500.

 2. Hun hadde helt sikkert skylden selv!
  Sikkert en som har solgt slaver eller kolonisert Afrika!

  Hva skal ellers N-ord folkene leve av? arbeid?

 3. Disse diabolske kreaturene har absolutt ingen sperrer. Jeg tror nok ethvert individ innerst inne vet at det eneste som nytter mot slike sub-humanoider, er ren og skjær maktbruk og selvforsvar. Uten nåde. De angriper selv de svakeste, mest forsvarsløse de finner, uten et snev av ettertanke. Forbannede villdyr. Mine tanker går til det stakkars mennesket som ble rammet, og hennes familie. God bedring!

  1. Det er de lave forventningers rasisme. Alle vet at negere har lavere IQ og høyere aggresjonsnivå enn hvite. Ergo blir ingen sjokkert når dette skjer gang på gang. Vi hvite «forventer» det nesten. Men nå er i hvert fall jeg drittlei.

   1. Majoriteten av dem er slik. Jeg erkjenner at det finnes en del unntak, men gjennomsnittet devaliderer alle former for begrunnet håp om at massen av dem som enhet, kan være funksjonelt kompatibel med et avansert, sivilisert samfunn konstruert og organisert av logistisk høyerestående folkeslag.

 4. Negre tror på ett eller annet sinnssykt vis at de har lov å gjøre slike ting mot hvite, siden «de var slaver engang». Har de glemt at negerne ble frigjort i 1864? Går det ikke an å skaffe seg egne utdannelser og inntekt med så mye affermative action som foregår borti Statene? Neida, de er og blir uintegrerbare som slår og dreper for fote.

Det er stengt for kommentarer.