Et svært alvorlig heroinbehov og total mangel på omsorg og empati, førte til at en 11 år gammel jente ble misbrukt på det groveste av sin mor og hennes narkolanger.

41 år gamle Shandell Willingham skal ha likt jenter som var under 11 år, så April Corcoran skal ha kledd opp datteren til å se enda yngre ut de gangene hun ga datteren til den pedofile mannen.

Les mer: Fem afroamerikanere drapstruet far – gjengvoldtok hans 18 år gamle datter

D
PÅGREPET OG DØMT: Den 32-årige småbarnsmoren vil tidligst komme ut som en 83 år gammel kvinne, etter at hun ble dømt til minst 51 år i fengsel for å ha prostituert ut sin 11 år gamle datter for å finansiere heroinmisbruket sitt.

Dommeren i saken mot April Corcoran uttalte at dette var den verste saken hun noensinne hadde vært borti.

– Vi vet alle at narkotika kan får mennesker til å gjøre forferdelige ting, men å tilby datteren sin frem på denne måten – og som mor – det er uforståelig, sa dommeren under rettssaken.

Les også: Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

Les også: Afroamerikaner drepte sin hvite samboer og hennes to barn

De grusomme voldtektene og overgrepene mot den 11 år gamle jenta skal ha pågått i nesten ett halvt år, mellom februar og juni 2014.

April Corcoran, som er fra Ohio, skal ha tatt med seg sin datter til leiligheten til afroamerikaneren Shandell Willingham, hvor han voldtok den 11 år gamle jenta på det mest grusomme og filmet det hele.

Shandell Willingham skal ha forgrepet seg på 11-åringen både vaginalt, analt og oralt.

Moren til jenta skal også ha tvunget sin datter til å ta heroin hver gang hun hadde blitt voldtatt av Shandell Willingham.

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

D
PEDOFIL NARKOLANGER: Shandell Willingham (41) skal ha voldtatt den 11-årige hvite jenta vaginalt, analt og oralt, mens han filmet overgrepene. (Foto: Politiet).

Den nå 13 år gamle jenta bor sammen med faren sin. I retten kom det fram at jenta sliter med selvmordstanker og må gå på medisiner.

April Corcoran skal ha blitt funnet skyldig på fire punkter av menneskehandel, fire punkter av medvirkning til voldtekt, et punkt for å ha satt barn i fare og et punkt for å ha påtvunget et annet menneske et ulovlig narkotisk stoff.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

Dommen ble en minimumsstraff på 51 år.

Rettsaken mot den pedofile voldtektsmannen Shandell Willingham starter 10. august.

Dagbladet unnlater å publisere bilde av Shandell Willingham

Dagbladet har også skrevet om den samme saken og har navngitt April Corcoran og lagt ut bilde av moren til den 11 år gamle jenta.

Dagbladets tilkallingsvikar, Oda Ertesvåg, valgte derimot å sensurere bort både navnet og bildet av den pedofile voldtektsforbryteren Shandell Willingham. Han refereres kun til som «mannen» i Dagbladets artikkel.

D
TWITTER: Ikke mye aktivitet på Dagbladets tilkallingsvikar sin Twitter-konto. Men en tweet med følgende uttalelse; «Hudfarge – et merkelig fargekonsept», kan kanskje forklare hvorfor voldtektsmannen i denne saken både er anonymisert og fjernet fra artikkelen. (Foto: Twitter).

Les også: Afroamerikaner drepte 14 år gammel hvit jente – sendte hånende SMS til moren