Man kan ikke forråde et folk, hvis folket ikke eksisterer, sa Robert Habeck, til avisen Junge Freiheit.

Da han ble spurt om konseptet med forræderi av folket svarte Habeck:

Det er et nazistisk konsept. Det finnes ikke noe folk, som konsekvens av dette så kan det ikke være noe forræderi av folket.

Miljøpartilederen Habeck ble også spurt om hva hans syn er på islam:

Spenninger, men også et fargerikt samfunn.

Les også: Muslim under debatt: «Å være tysk betyr ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår – det vil bety å være muslim og bære hijab»

Talsperson for det nasjonalkonservative partiet AfD, Jörg Meuthen var ikke imponert:

Selvfølgelig eksisterer folkeslag. Det finnes italienere, spaniere, franskmenn og tyrkere. Og slik er det idag fordi Miljøpartiet ikke har vært suksessfulle i sin kamp for å ødelegge samfunnet med sitt ‘ingen grenser, ingen nasjoner’-mantra.

Vårt folk har allerede overlevd ulike hodepiner og farlige ideologier, så vi bør ikke være redde for en Tyskland-hatende, islamofil, pseudo-intellektuell ved navn Habeck.

En annen AfD leder uttalte i forbindelse med miljøpartipolitikerens uttalelser at tyske myndigheter bør overvåke partiet, da alle som ønsker å avvikle staten og folket, begår lovbrudd mot den tyske grunnloven og konstitusjonen. Han omtalte også Habeck som «Tyskland-haternes president».

Frieord har tidligere omtalt hvordan rødgrønne politikere i Tyskland ønsker å se landet synke ned i avgrunnen og folket erstattes av mennesker fra den 3. verden.

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Tyske politikere med lignende uttalelser

Uttalelsen kommer etter at en rekke lignende uttalelser fra politikere på den ekstreme venstresiden og miljøpartiet har blitt mer åpne i sine ønsker om å fjerne den tyske nasjonalstaten og det tyske folket fra jordens overflate.

Miljøpartipolitikeren Stefanie von Berg sa nylig at utryddelsen av etniske tyskere gjennom masseinnvandringen var en positiv ting.

Den rødgrønne politikeren Gregor Gysi sto frem på video og mente at de som var imot masseinnvandringen til landet var ‘nazister’ og at det var bra at tyskere ikke lenger får nok barn til å opprettholde befolkningstallet. Dette som en slags straff for andre verdenskrig.

«Tyskland er et land av immigranter og det å være tysk innebærer ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår, men også å være muslim, ha mørkt hår og gå med hijab». Ordene ble uttalt av Lamya Kaddor på et tysk talk-show nylig. Nå går uttalelsen hennes verden over. Kaddor er utdannet innen islamsk teologi og er mest kjent for å ha oversatt koranen til tysk for barn.

Også kansler Angela Merkel har kommet med lignende uttalelser:

Det er ikke annet enn hat i hjertene til tyskere som tror at de kan hevde å ‘være tysk’. Uttalelsen kom i forbindelse med en nyttårstale på tysk TV som til gjengjeld kom med arabiske undertekster.

Norske politikere og akademikere med lignende uttalelser

I Norge har vi hatt et flere professorer, ledere for trossamfunn og innvandrerpolitikere som har sagt det samme.

Professor Thomas Hylland Eriksen ved universitetet i Oslo: Den viktigste hvite flekken består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den aldri kan kalles majoritet lenger.

Ervin Kohn, forstander for det Mosaiske Trossamfunn: Vi har en jobb å gjøre. (Uttalelse som kom i forbindelse med et intervju der Kohn uttalte at Norge fremdeles er et homogent samfunn og at nordmenn har lite kunnskap om andre kulturer).

Akthar Chaudry, tidligere SV-politiker og nå ansatt av Politihøgskolen: Det er udemokratisk med kun hvite nordmenn som politi. Dersom kun hvite nordmenn har denne retten, så lever vi i et udemokratisk samfunn. Det må aldri bli slik at én gruppe sitter med makta, mens en annen gruppe opplever maktmisbruk

Imam: Erobre Europa gjennom flyktningene

Muslimske lærde preker ofte hat og krig mot Vesten. Her er Iman Sheikh Muhammad Ayed som preker i moskeen i Jerusalem. I talen maner han muslimer om å erobre Europa og lage barn med europeiske kvinner. Dette som følge av at europeiske kvinner ikke lenger føder nok barn til å opprettholde det nåværende befolkningstallet. Islamiseringen skal gjennomføres ved at Europa fylles opp av flyktninger for det kommende kalifatet.

Se også: VIDEO: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”