Av Udo Ulfkotte

Det er et faktum at politikere og media ikke informerer oss sannferdig. Jeg har forklart grunnene for dette i detalj i min bestselger «Kjøpte journalister».

Dette gjelder ikke bare flyktningsaken, men her blir det særlig tydelig. For det er innlysende at flyktningestrømmen skapes og misbrukes som geostrategisk våpen av de store aktører.

D
«ASYLINDUSTRIEN»: Ulfkottes bok viser hvordan politikere, journalister og interesseorganisasjoner profiterer på asylindustrien. (Foto: forside).

Asylindustrien

Her følger et utdrag av min nye fagbok: «Asylindustrien»:

Mange politikere og journalister hevder nå at omfanget av tilstrømningen av asylsøkere ikke var mulig å forutse. Men mange av disse flyktningeproblemene ble skapt bevisst. Og nå settes de inn som geostrategisk våpen.

Nei, dette er absolutt ikke en «konspirasjonsteori». Allerede i 2011 informerte Frankfurter Allgemeine Zeitung om at migrasjonsstrømmer var et nytt «super-våpen». Også New York Times beskriver i detalj hvordan flyktningene kan misbrukes som geostrategisk våpen.

FN har likeledes utarbeidet rapporter om emnet.

Les også: Flyktningstrømmen truer Europas levestandard og sosiale grunnstruktur

Kosovo-krigen

Etter den andre verdenskrigen var Kosovo-krigen i 1998 det første tilfelle hvor flyktningestrømmer bevisst ble skapt og styrt. Den som benekter dette lever i en interessant variant av virkeligheten. Flere og flere mennesker lukker øynene og lever i en illusorisk verden som er gitt til oss av politikere og mainstream media.

De klarer ikke lenger å ta det inn over seg. Når IS åpent truer med å sende en halv million «flyktninger» til Europa «for å destabilisere Europa psykisk» , da lukker vi bare øynene og lager en «Velkomstkultur». For 20 år siden kunne Der Spiegel fortelle om hvordan flyktninger bruktes som våpen – fra Cuba med kurs mot USA. I dag er ordet «migrasjonsvåpen» et tabuord i Tyskland.

Vi lever nå i den illusjonen at det ikke lenger finnes «migrasjonsvåpen». Politikken umyndiggjør oss; vi oppfører oss som små barn som holder hendene foran øynene og tror at vi ikke lenger kan sees.

Les også: Tyskland venter 800.000 flyktninger i år

D
UDO ULFKOTTE: Ulfkotte jobbet i over 20 år som journalist i anerkjente tyske medier. Til slutt orket han ikke løgnene og falskheten mer.

Hellas-Tyrkia

I 2015 ble det mulig å forstå, også for ikke-profesjonelle: Det kom titusener syriske, irakiske og afghanske flyktninger til den greske øya Kos i løpet av et par dager. Bare noen få kilometer skiller Kos fra det tyrkiske fastlandet.

En ting var klart: Tyrkia ønsket å destabilisere det forhatte nabolandet Hellas og samtidig bli kvitt de syriske, irakiske og afghanske flyktningene. Tyrkia ønsker å destabilisere og islamisere Europa ved hjelp av endeløse flyktningestrømmer.

Nei, det er ikke mine ord. Dette forteller den tidligere leder av det tyske nyhetsmagasinet Cicero, som ikke kan mistenkes for å spre konspirasjonsteorier.

Tyrkia tar målrettet «migrasjonvåpenet» i bruk. Uten Tyrkias medvirken ville for eksempel den humanitær katastrofen på den greske øya Kos ikke ha vært mulig. Tyrkia oppfordret flyktningene til å flytte til Hellas.

Les også: Flyktningbølgen – dette er bare begynnelsen

Truet Tyskland

Athen hadde på dette tidspunkt allerede rundt 1,5 millioner flyktninger og truet i månedsvis åpent med å sende dem til Tyskland. Om forsvarsministeren i Athen skrev feks Berliner Tagesspiegel 2015: «Panos Kammenos truer Tyskland med illegale flyktninger». Dette refererer til «migrasjonsvåpenet».

Hellas brukte altså migrasjonsvåpenet til økonomisk utpressing. Det minnes om at Athen trengte i disse månedene stadig nye milliard-tilskudd. Og Tyskland (hovedbidragsyteren) var ikke villig til å betale lenger.

Trusselen med migrasjonsvåpenet virket. I august 2015 fikk Athen ytterligere 86 milliarder Euro. Ikke nok med det: Tyskland lovet også grekerne fremover å ta imot en del av asylsøkerne, som ramler inn i Athen. Det er altså mulig å presse våre politikere. Bare vi innbyggere ikke får det med oss. Vi blir avledet med en «velkomstkultur».

Et annet eksempel fra disse dagene i august 2015: Mange europeiske land stengte grensene sine, fordi Tyskland skal fylles med immigranter. Tyskland skal bli flyktningehjem for Europa.

Storbritannia

Britene, som de siste årene har bombet landene fra Irak over Syria til Libya og smadret folks liv og fremtid, tettet igjen grensene sine. Personer uten rett til innreise var uønsket. London opprettet høye gjerder ved Euro-tunnelen. Flyktningene, skapt av engelske kriger i Midtøsten, var ikke britenes problem.

USA, som hadde startet og nøret opp under kriger og borgerkriger fra Afghanistan til Libya, forholdt seg likegyldige – flyktningene var ikke deres problem.

Les også: Flyktningkatastrofen i Middelhavet – en varslet katastrofe?

Frankrike

Man gav heller tyskerne gode råd om hvordan de kunne huse enda flere flyktninger fra disse landene. Ikke ulikt den franske. Franske interesser, som tidligere «forsvarte» den franske fremmedlegion i Afrika, deltok i operasjoner i de tidligere franske kolonier og innflytelsessfærer.

Frankrike lot ganske enkelt ikke flyktninger som ønsket seg til Italia komme i land. Frankrike anbringer nå flyktninger i interneringsleirer. Frankrike ønsket ingen flyktninger. Frankrike har ingen «velkomstkultur» for «migrasjonsvåpenet». I hele Øst-Europa var tonen den samme: «Flyktninger? Ikke hos oss!«. Polen, Tsjekkia, Bulgaria – alle krevde i kor at Tyskland skulle «ta sitt «historiske ansvar».

EU, som angivelig ble grunnlagt for å dele oppgaver og behov, rettet «migrasjon-våpenet» særlig mot Tyskland. Også Østerrike satte grenser for flyktningestrømmen som forsvar mot «migrasjonsvåpenet». Danskene har likeledes strammet inn.

I stedet for europeisk solidaritet, var det en kollektiv svikt. Det kom ikke overraskende. Det var planlagt slik. Akkurat som Tyskland måtte bære hovedvekten av de økonomiske redningspakkene for konkursrammede stater som Hellas, slik var det også med flyktningene.

Flyktningene er nå en gang ikke annet enn et våpen for å ødelegge Tyskland. For de andre landene er bare solidariske med Tyskland når det gjelder å si ja. Men bak det er fortsatt en annen sannhet.

Les også: Nobelprisvinner: Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa

Vekk med dollaren

Den meksikanske milliardæren Hugo Salinas Price, sa i 2011 at Libyas leder Gaddafi ikke ble styrtet på grunn av demokrati og menneskerettigheter, men fordi han ønsket å innføre en konkurrent til USAs oljedollar, nemlig en gull-dekket afrikansk valuta.

Som det første skritt ville Gaddafi ikke lenger selge Libyas olje i dollar, og inntil innføringen av den nye afrikanske valutaen, bare i euro. Hermed utfordret han den amerikanske Federal Reserve Bank og spissen av den økonomiske eliten. Samme feilen gjorde Saddam Hussein noen år tidligere. Han vendte også oljedollaren ryggen og ønsket å selge irakisk olje i euro.

Ellen Brown beskrev i den internasjonalt anerkjente Asia Times den virkelige grunnen til at Saddam Hussein og Gaddafi ble styrtet.

Og hvorfor flyktningene ble sluppet løs som et «migrasjonsvåpen». Det første som de USA-støttede opprørere i Libya gjorde 19. mars 2011 (da pågikk kampene fortsatt) var å opprette en ny libysk sentralbank i Benghazi etter amerikansk mønster.

Før Gaddafi ble styrtet og drept, kaldte den daværende franske president Sarkozy, Gaddafis planer om en gullstøttet valuta en «direkte trussel mot det finansielle systemet». Med Gaddafis død ble disse planene forhindret.

Les også: EU: Politisk islam er endel av Europa

Så kom flyktningene

Gjennom bevisst ødeleggelse av hele Nord-Afrika og Midtøsten (fulgt av jubelen fra tyske politikere og media 2010/2011) oppsto sårbare stater med arbeidsledighet, sult, nye kriger og borgerkriger og til slutt – ikke overraskende – flyktningstrømmer.

Alle kritikere av den amerikansk-europeiske politikken med å styrte de lokale regjeringer for å tvangsdemokratisere Nord-Afrika og Orienten, forutsa resultatet ganske presist.

I dag forteller nyhetsportaler om disse flyktningene og deres asylsøknader følgende: «De laveste anerkjennelsekvoter har personer fra Tunisia (0,6 prosent), Marokko (0,7 prosent) og Algerie (1,1 prosent). For disse gruppene handler det først og fremst om økonomiske flyktninger, som følge av den arabiske våren.

Les også: Syke, eldre og barnefamilier kastes ut for å gjøre plass til flyktninger

D
EUROPA MÅ BETALE: Betal eller ta konsekvensene. Tidligere innenriksminister i Libya var klar i sin trussel til EU.

Trusler fra Libya

Våren 2014 – noen måneder før flyktningbølgen startet – advarte daværende libyske innenriksminister Salah Mazek Europa under et møte i Tripoli: «Med hensyn til ulovlig innvandring, advarer jeg EU: Hvis de ikke oppfyller sine plikter vil staten Libya vurdere å gjøre det lett for flommen av mennesker å reise gjennom Libya, fordi Allah har gjort oss til transittland for dem.»

Etter Gaddafis fall ønsket menn som Salah Mazek penger under bordet for å holde millioner av afrikanske økonomiske flyktninger fra Europa. Gaddafi hadde gjort det tidligere. Salah Mazek sa at Libya «lider» på grunn av tusenvis av flyktninger fra Afrika sør for Sahara, som sprer sykdommer, kriminalitet og narkotika i Libya. Mazek: «Libya har betalt sin pris, nå er det Europa sin tur å betale”.  Det var trusselen om migrasjonsvåpenet.

Les også: FN: Innvandring avvikler velferdsstaten

Gode tider for asylindustrien

Da lo de godt, de tyske mediene. Asylindustriens profitører gnir seg i hendene når politikere og journalister dekker over at vi bombarderes med migrasjonsvåpenet. For så lenge vi ikke tar til motmæle tjener de gode penger bak kulissene og de naive skattebetalere aner ingenting.

Dette var altså et utdrag fra min nye fagbok: «Asylindustrien» . I den forteller jeg utførlig hvilke tyske journalister og politikere som tjener på flyktningestrømmene, hva kjente selskaper håper å få ut av asyl-tsunamien og konsekvensene som «velkomstkulturen» vil ha for oss i fremtiden, i henhold til interne dokumenter fra den tyske regjeringen.

D
MILLIARDINDUSTRI: Asylindustrien i Tyskland er milliardbusiness. Private aktører som bidrar med husvære for de mange hundre tusen av flyktningene som kommer til landet årlig, får godt betalt av staten. Også her i Norge har firmer som Hero tjent titalls av millioner på å drifte asylmottak. (Faksimile: Heute.de).

Les også: Innvandrergjenger kjemper om makten i europeiske storbyer

USA

Her er et lite, men viktig tillegg for fullstendighetens skyld: The Harvard University publiserte allerede i 2008 en vitenskapelig rapport om misbruk av flyktninger som «migrasjonsvåpen» («Migration as a Weapon of War«).

På John F. Kennedy School of Government ved Harvard University tales det åpent om «migrasjonsvåpenet».

Artiklene publiseres i tidsskriftet «Civil Wars» (borgerkrig) fordi migrasjonsstrømmer som bekjent ofte fører til borgerkrig. Og ved universitetene i Stanford og Tufts underviser den Harvard-utdannede professor Kelly Greenhill, som i 2011 fikk «Best Book of the Year Award» for sin bok om «migrasjonsvåpenetet» (Weapons of Mass Migration).

I USA er det ingen tvil blant forskere at flyktningstrømmer systematisk blir brukt som «migrasjonsvåpen».

Relatert:

– Ny asylrekord i EU i 2014 – ny lov kan øke antallet ytterligere

– Flyktninghistorien du ikke har hørt om – brutalt dobbeltdrap på pensjonert ektepar

– Høygravide Maria (19) brent ihjel av to tyrkere i Tyskland

– Sharia-politi patruljerer i Tyskland

– Kun 10 prosent av båtflyktningene i Middelhavet er reelle flyktninger

– Flyktningkatastrofen i Middelhavet – en varslet katastrofe?

– Spørreundersøkelse: 85 prosent sier nei til å hente inn 8.000 syrere til Norge

– Haugesund: Vil putte eldre på dobbeltrom for å hente inn flere flyktninger

– Fjerner støtte til syke nordmenn – ønsker flere flyktninger og asylsøkere

– Vil ofre velferden og tryggheten til nordmenn for å ta imot flyktninger

– 77-årig pensjonist kastet ut for å gi plass til flyktninger

– Når media er stille