Migrasjon som våpen – fremprovoserte strømmer av flyktninger

VILLET POLITIKK? Er dagens flyktningsituasjon en bevisst politisk handling som er satt i gang av større krefter? Journalist og forfatter Udo Ulfkotte går grundig igjennom denne påstanden. (Foto: Innvanrding til Europa).
INNVANDRING/POLITIKK

Av Udo Ulfkotte

Det er et faktum at politikere og media ikke informerer oss sannferdig. Jeg har forklart grunnene for dette i detalj i min bestselger «Kjøpte journalister».

Dette gjelder ikke bare flyktningsaken, men her blir det særlig tydelig. For det er innlysende at flyktningestrømmen skapes og misbrukes som geostrategisk våpen av de store aktører.

D
«ASYLINDUSTRIEN»: Ulfkottes bok viser hvordan politikere, journalister og interesseorganisasjoner profiterer på asylindustrien. (Foto: forside).

Asylindustrien

Her følger et utdrag av min nye fagbok: «Asylindustrien»:

Mange politikere og journalister hevder nå at omfanget av tilstrømningen av asylsøkere ikke var mulig å forutse. Men mange av disse flyktningeproblemene ble skapt bevisst. Og nå settes de inn som geostrategisk våpen.

Nei, dette er absolutt ikke en «konspirasjonsteori». Allerede i 2011 informerte Frankfurter Allgemeine Zeitung om at migrasjonsstrømmer var et nytt «super-våpen». Også New York Times beskriver i detalj hvordan flyktningene kan misbrukes som geostrategisk våpen.

FN har likeledes utarbeidet rapporter om emnet.

Les også: Flyktningstrømmen truer Europas levestandard og sosiale grunnstruktur

Kosovo-krigen

Etter den andre verdenskrigen var Kosovo-krigen i 1998 det første tilfelle hvor flyktningestrømmer bevisst ble skapt og styrt. Den som benekter dette lever i en interessant variant av virkeligheten. Flere og flere mennesker lukker øynene og lever i en illusorisk verden som er gitt til oss av politikere og mainstream media.

De klarer ikke lenger å ta det inn over seg. Når IS åpent truer med å sende en halv million «flyktninger» til Europa «for å destabilisere Europa psykisk» , da lukker vi bare øynene og lager en «Velkomstkultur». For 20 år siden kunne Der Spiegel fortelle om hvordan flyktninger bruktes som våpen – fra Cuba med kurs mot USA. I dag er ordet «migrasjonsvåpen» et tabuord i Tyskland.

Vi lever nå i den illusjonen at det ikke lenger finnes «migrasjonsvåpen». Politikken umyndiggjør oss; vi oppfører oss som små barn som holder hendene foran øynene og tror at vi ikke lenger kan sees.

Les også: Tyskland venter 800.000 flyktninger i år

D
UDO ULFKOTTE: Ulfkotte jobbet i over 20 år som journalist i anerkjente tyske medier. Til slutt orket han ikke løgnene og falskheten mer.

Hellas-Tyrkia

I 2015 ble det mulig å forstå, også for ikke-profesjonelle: Det kom titusener syriske, irakiske og afghanske flyktninger til den greske øya Kos i løpet av et par dager. Bare noen få kilometer skiller Kos fra det tyrkiske fastlandet.

En ting var klart: Tyrkia ønsket å destabilisere det forhatte nabolandet Hellas og samtidig bli kvitt de syriske, irakiske og afghanske flyktningene. Tyrkia ønsker å destabilisere og islamisere Europa ved hjelp av endeløse flyktningestrømmer.

Nei, det er ikke mine ord. Dette forteller den tidligere leder av det tyske nyhetsmagasinet Cicero, som ikke kan mistenkes for å spre konspirasjonsteorier.

Tyrkia tar målrettet «migrasjonvåpenet» i bruk. Uten Tyrkias medvirken ville for eksempel den humanitær katastrofen på den greske øya Kos ikke ha vært mulig. Tyrkia oppfordret flyktningene til å flytte til Hellas.

Les også: Flyktningbølgen – dette er bare begynnelsen

Truet Tyskland

Athen hadde på dette tidspunkt allerede rundt 1,5 millioner flyktninger og truet i månedsvis åpent med å sende dem til Tyskland. Om forsvarsministeren i Athen skrev feks Berliner Tagesspiegel 2015: «Panos Kammenos truer Tyskland med illegale flyktninger». Dette refererer til «migrasjonsvåpenet».

Hellas brukte altså migrasjonsvåpenet til økonomisk utpressing. Det minnes om at Athen trengte i disse månedene stadig nye milliard-tilskudd. Og Tyskland (hovedbidragsyteren) var ikke villig til å betale lenger.

Trusselen med migrasjonsvåpenet virket. I august 2015 fikk Athen ytterligere 86 milliarder Euro. Ikke nok med det: Tyskland lovet også grekerne fremover å ta imot en del av asylsøkerne, som ramler inn i Athen. Det er altså mulig å presse våre politikere. Bare vi innbyggere ikke får det med oss. Vi blir avledet med en «velkomstkultur».

Et annet eksempel fra disse dagene i august 2015: Mange europeiske land stengte grensene sine, fordi Tyskland skal fylles med immigranter. Tyskland skal bli flyktningehjem for Europa.

Storbritannia

Britene, som de siste årene har bombet landene fra Irak over Syria til Libya og smadret folks liv og fremtid, tettet igjen grensene sine. Personer uten rett til innreise var uønsket. London opprettet høye gjerder ved Euro-tunnelen. Flyktningene, skapt av engelske kriger i Midtøsten, var ikke britenes problem.

USA, som hadde startet og nøret opp under kriger og borgerkriger fra Afghanistan til Libya, forholdt seg likegyldige – flyktningene var ikke deres problem.

Les også: Flyktningkatastrofen i Middelhavet – en varslet katastrofe?

Frankrike

Man gav heller tyskerne gode råd om hvordan de kunne huse enda flere flyktninger fra disse landene. Ikke ulikt den franske. Franske interesser, som tidligere «forsvarte» den franske fremmedlegion i Afrika, deltok i operasjoner i de tidligere franske kolonier og innflytelsessfærer.

Frankrike lot ganske enkelt ikke flyktninger som ønsket seg til Italia komme i land. Frankrike anbringer nå flyktninger i interneringsleirer. Frankrike ønsket ingen flyktninger. Frankrike har ingen «velkomstkultur» for «migrasjonsvåpenet». I hele Øst-Europa var tonen den samme: «Flyktninger? Ikke hos oss!«. Polen, Tsjekkia, Bulgaria – alle krevde i kor at Tyskland skulle «ta sitt «historiske ansvar».

EU, som angivelig ble grunnlagt for å dele oppgaver og behov, rettet «migrasjon-våpenet» særlig mot Tyskland. Også Østerrike satte grenser for flyktningestrømmen som forsvar mot «migrasjonsvåpenet». Danskene har likeledes strammet inn.

I stedet for europeisk solidaritet, var det en kollektiv svikt. Det kom ikke overraskende. Det var planlagt slik. Akkurat som Tyskland måtte bære hovedvekten av de økonomiske redningspakkene for konkursrammede stater som Hellas, slik var det også med flyktningene.

Flyktningene er nå en gang ikke annet enn et våpen for å ødelegge Tyskland. For de andre landene er bare solidariske med Tyskland når det gjelder å si ja. Men bak det er fortsatt en annen sannhet.

Les også: Nobelprisvinner: Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa

Vekk med dollaren

Den meksikanske milliardæren Hugo Salinas Price, sa i 2011 at Libyas leder Gaddafi ikke ble styrtet på grunn av demokrati og menneskerettigheter, men fordi han ønsket å innføre en konkurrent til USAs oljedollar, nemlig en gull-dekket afrikansk valuta.

Som det første skritt ville Gaddafi ikke lenger selge Libyas olje i dollar, og inntil innføringen av den nye afrikanske valutaen, bare i euro. Hermed utfordret han den amerikanske Federal Reserve Bank og spissen av den økonomiske eliten. Samme feilen gjorde Saddam Hussein noen år tidligere. Han vendte også oljedollaren ryggen og ønsket å selge irakisk olje i euro.

Ellen Brown beskrev i den internasjonalt anerkjente Asia Times den virkelige grunnen til at Saddam Hussein og Gaddafi ble styrtet.

Og hvorfor flyktningene ble sluppet løs som et «migrasjonsvåpen». Det første som de USA-støttede opprørere i Libya gjorde 19. mars 2011 (da pågikk kampene fortsatt) var å opprette en ny libysk sentralbank i Benghazi etter amerikansk mønster.

Før Gaddafi ble styrtet og drept, kaldte den daværende franske president Sarkozy, Gaddafis planer om en gullstøttet valuta en «direkte trussel mot det finansielle systemet». Med Gaddafis død ble disse planene forhindret.

Les også: EU: Politisk islam er endel av Europa

Så kom flyktningene

Gjennom bevisst ødeleggelse av hele Nord-Afrika og Midtøsten (fulgt av jubelen fra tyske politikere og media 2010/2011) oppsto sårbare stater med arbeidsledighet, sult, nye kriger og borgerkriger og til slutt – ikke overraskende – flyktningstrømmer.

Alle kritikere av den amerikansk-europeiske politikken med å styrte de lokale regjeringer for å tvangsdemokratisere Nord-Afrika og Orienten, forutsa resultatet ganske presist.

I dag forteller nyhetsportaler om disse flyktningene og deres asylsøknader følgende: «De laveste anerkjennelsekvoter har personer fra Tunisia (0,6 prosent), Marokko (0,7 prosent) og Algerie (1,1 prosent). For disse gruppene handler det først og fremst om økonomiske flyktninger, som følge av den arabiske våren.

Les også: Syke, eldre og barnefamilier kastes ut for å gjøre plass til flyktninger

D
EUROPA MÅ BETALE: Betal eller ta konsekvensene. Tidligere innenriksminister i Libya var klar i sin trussel til EU.

Trusler fra Libya

Våren 2014 – noen måneder før flyktningbølgen startet – advarte daværende libyske innenriksminister Salah Mazek Europa under et møte i Tripoli: «Med hensyn til ulovlig innvandring, advarer jeg EU: Hvis de ikke oppfyller sine plikter vil staten Libya vurdere å gjøre det lett for flommen av mennesker å reise gjennom Libya, fordi Allah har gjort oss til transittland for dem.»

Etter Gaddafis fall ønsket menn som Salah Mazek penger under bordet for å holde millioner av afrikanske økonomiske flyktninger fra Europa. Gaddafi hadde gjort det tidligere. Salah Mazek sa at Libya «lider» på grunn av tusenvis av flyktninger fra Afrika sør for Sahara, som sprer sykdommer, kriminalitet og narkotika i Libya. Mazek: «Libya har betalt sin pris, nå er det Europa sin tur å betale”.  Det var trusselen om migrasjonsvåpenet.

Les også: FN: Innvandring avvikler velferdsstaten

Gode tider for asylindustrien

Da lo de godt, de tyske mediene. Asylindustriens profitører gnir seg i hendene når politikere og journalister dekker over at vi bombarderes med migrasjonsvåpenet. For så lenge vi ikke tar til motmæle tjener de gode penger bak kulissene og de naive skattebetalere aner ingenting.

Dette var altså et utdrag fra min nye fagbok: «Asylindustrien» . I den forteller jeg utførlig hvilke tyske journalister og politikere som tjener på flyktningestrømmene, hva kjente selskaper håper å få ut av asyl-tsunamien og konsekvensene som «velkomstkulturen» vil ha for oss i fremtiden, i henhold til interne dokumenter fra den tyske regjeringen.

D
MILLIARDINDUSTRI: Asylindustrien i Tyskland er milliardbusiness. Private aktører som bidrar med husvære for de mange hundre tusen av flyktningene som kommer til landet årlig, får godt betalt av staten. Også her i Norge har firmer som Hero tjent titalls av millioner på å drifte asylmottak. (Faksimile: Heute.de).

Les også: Innvandrergjenger kjemper om makten i europeiske storbyer

USA

Her er et lite, men viktig tillegg for fullstendighetens skyld: The Harvard University publiserte allerede i 2008 en vitenskapelig rapport om misbruk av flyktninger som «migrasjonsvåpen» («Migration as a Weapon of War«).

På John F. Kennedy School of Government ved Harvard University tales det åpent om «migrasjonsvåpenet».

Artiklene publiseres i tidsskriftet «Civil Wars» (borgerkrig) fordi migrasjonsstrømmer som bekjent ofte fører til borgerkrig. Og ved universitetene i Stanford og Tufts underviser den Harvard-utdannede professor Kelly Greenhill, som i 2011 fikk «Best Book of the Year Award» for sin bok om «migrasjonsvåpenetet» (Weapons of Mass Migration).

I USA er det ingen tvil blant forskere at flyktningstrømmer systematisk blir brukt som «migrasjonsvåpen».

Relatert:

– Ny asylrekord i EU i 2014 – ny lov kan øke antallet ytterligere

– Flyktninghistorien du ikke har hørt om – brutalt dobbeltdrap på pensjonert ektepar

– Høygravide Maria (19) brent ihjel av to tyrkere i Tyskland

– Sharia-politi patruljerer i Tyskland

– Kun 10 prosent av båtflyktningene i Middelhavet er reelle flyktninger

– Flyktningkatastrofen i Middelhavet – en varslet katastrofe?

– Spørreundersøkelse: 85 prosent sier nei til å hente inn 8.000 syrere til Norge

– Haugesund: Vil putte eldre på dobbeltrom for å hente inn flere flyktninger

– Fjerner støtte til syke nordmenn – ønsker flere flyktninger og asylsøkere

– Vil ofre velferden og tryggheten til nordmenn for å ta imot flyktninger

– 77-årig pensjonist kastet ut for å gi plass til flyktninger

– Når media er stille

 • kaitse8

  Eneste som hjelper er å stenge grensene for flyktninger slik at vesten ikke blir islamifisert! På denne måten blir også asylindustrien avviklet som har store sugerør i statskassen som f.eks div. mottak, asyladvokater som anker, anker…, div. organisasjoner hvor ledelsen hever millionlønninger osv.

  Kan den store Stat slutte å sløse bort fellesskapets midler det er slettes ikke alle som ønsker å bidra med 1 kr til asylindustrien! Vil folk gjøre det kan de betale fra egen lomme!

  Blir så jævla irritert over maset om disse økonomiske flyktningene…

  • elbuggo

   Du har missforstått du. Det er veldig viktig å bruke mye penger, for da får man såkalt internasjonal anerkjennelse og kan bli regnet som foregangsland. I beste fall kan det hende at de til og med får klapp på skulderen av FN!

  • bitten

   Jeg er så lei av hele denne asylindustrien som gjør at Asylbaroner , asyladvokater og
   asyltolker , som tjener seg rike på fellesskapets penger . Så vi må fø på en hel bråte
   med økonomiske immigranter, av denne berikelsen som strømmer til hele samfunnet
   På tide at man stenger grensene fullstendig helt igjen for denne berikelsen som
   oversvømmer hele samfunnet , som våre sviker politikere i fra svike partier som
   AP har fått Norge inn i .

 • 1488

  Finnes et par måter å få kraftig redusert flyktningene på, først må vi Europa som felles ta knekken på bakmennene som tjener seg rike på flyktninger.
  Vi må så bevokte grensene, murer alla det USA har mot Mexico, samt patruljebåter i middelhavet for å forsvare grensene.

 • 1488

  Finnes et par måter å få kraftig redusert flyktningene på, først må vi Europa som felles ta knekken på bakmennene som tjener seg rike på flyktninger.
  Vi må så bevokte grensene, murer alla det USA har mot Mexico, samt patruljebåter i middelhavet for å forsvare grensene.

 • invernes

  Ja jeg er ikke i tvil engang at dette er VILLET POLITIKK? jeg sitter bare og lurer på når Europas folk vil reise seg til storm ?

 • invernes

  Jeg lurer på om Putin vil redde oss eller vende ryggen til ?

  • Han er jo restriktiv ift fremmedkulturelle flyktninger.

   Mon tro hvordan han stiller seg til nordiske?

  • Micah Geni

   Lurer på om ikke Putin frykter et ustabilt Europa, da det vil åpne veien for Nato og USA. Kanskje derfor han sender styrker ned, for å bistå Assad, for å stoppe hele migrasjonen.

  • Burt Callahan

   Det er umulig for meg å vite hva som foregår i Kreml, og enda mindre i hodet til Putin, men jeg har fulgt med på ham nøye siden 2000. Arrestasjonen og «man-handlingen» hans av Khodorkovsky ble kritisert i vestlig presse, og når vestlig presse kritiserer noe eller noe er det ofte fordi den kritiserte er en bra person/handling.

   Fra å være skeptisk til hans fortid, ble jeg raskt mildere stemt, og kan anse meg som nærmest fan. Han gjør alt riktig, og er slu i måten han gjør det på. Og det betyr at han IKKE kommer oss til unnsetning, dessverre. Han kommer til å sørge for å bygge Russland, og det vil svekke Russland om han rykker inn i Europa eller tillater store folkemengder av oss til Russland. Jeg håper jeg tar feil i det siste, men jeg er ganske sikker på det første. Hvis han vender oss ryggen så husk på hvordan denne mannen har operert tidligere. Han er troende til å late som han vender oss ryggen, men lar oss slippe inn i det som flere og flere av oss ser på som et paradis, i økende grad.

  • Glibert

   Putin er med på spillet, og han spiller sin rolle som en en de store stygge ulvene.

   Det er vanskelig å vite utover dette hvilken rolle Putin gentlig har.

   Men antakelig vil russerne på et eller annet tidspunkt angripe Europa, blant annet med den unnskyldning å anriipe ISIL som jo snart er etablert i Europa med disse «flyktningene»

   En annen ting er jo at amerikanske styrker står oppmarsjer langs den russiske grensen i flere land, så vi får se hva som skjer.

   Men en ting er sikkert, og det er at dette er begynnelsen på slutten for Europa og Norge.

 • elbuggo

  En mulig vesentlig sak som ikke er nevnt i artikkelen er at de ifølge den syriske presidenten begynte å bygge disse flyktningeleirene før det var en flyktningesituasjon. Har de forhåndsplanlagt hele dritten her? (Fra 13:45)

  https://www.youtube.com/watch?v=yxV8Ln7frGk&t=13m45s

  Her er en type fra California som har sett etter andre mistenkelige tegn på en planlagt og organisert operasjon:

  https://www.youtube.com/watch?v=H0RHFWq8nRQ

 • spirild

  Folkeopplysning. Les og bli klok – ere. Det kan bli forsent.

 • Jeg har skrevet dette flere steder, og jeg skriver det også her:

  Denne invasjonen er genial og sannsynligvis veldig, veldig mye mer effektiv enn alle andre invasjoner jeg har lest om.

  For det første, er offeret et (også sannsynligvis – om ikke det eneste – så i alle fall veldig mye mer omfattende) overfeminisert folk styrt av følelser, der kvinner er militære og politi og brannkvinner og menn er sykepleiere og barnehagetanter, og staten krever det! Hjerte, smerte og alt det der. Og innsamlingsaksjoner og privatbiler til å hjelpe dem fram til målet, og endog husrom i sine hjem og familier!

  For det andre kommer invasjonen uten våpen. Det gjør det HELT umulig å forsvare våre grenser med våpen.

  De tvinger oss dermed til å ta et veldig ubehagelig valg. Et brutalt valg som vil slite oss ihjel uansett hva vi velger. Det er pest eller kolera.

  De tvinger oss til å gi tapt. Alt vil da gå tapt. Eller vi må bli barbarer. Berserker.

  • elbuggo

   Vi kan gjøre som Israel? Der fikk de valget mellom innesperring eller å reise igjen med $1000 i lommen. De fleste reiste igjen når de måtte velge mellom disse to alternativene.

   Ellers beskriver du mye av det som omtales som kulturmarxisme. Det er jo den verste gift det da.

   Så i dag en video fra Hellas der de hadde konfiskert masse våpen i hjelpesendinger – Youtube: Container with aid for «refugees» was full of weapons and ammunition

   • Det er det jeg sier.

    Fryktelig ubehagelig dilemma.

   • Mad Scientist

    Noen som vet sannhetsgehalten i denne videoen? Så den selv idag, og er både skremt og ikke særlig overrasket hvis dette er faktiske forhold!

   • Kari Olsen

    Ja vi bør gjøre som Israel!

 • Ein Kar

  Om dette som påstås, er riktig, så er det stygge ting i vente. Men jeg håper jeg tar feil. Er så mye vill-ledende greier at jeg blir sliten av å prøve å forstå hva som skjer. Dette er en av de gangene jeg skulle ønske jeg var skikkelig naiv og dum i hodet. For da hadde jeg heller ikke brydd meg noe særlig….

  • invernes

   Bare AP KRF og Venstre + SV som gir helt f.. i alt , men der lider jo alle av Creutzfeldt-Jakobs sykdom .

   • Feliciano

    du glemte miljøpartiet, som er tilhengere av fri innvandring.

  • Glibert

   Vi har «stygge» ting i vente ja, og du må bare slutte å håpe at det ikke er sant, og begynne å forberede deg.
   For dette er slutten, eller rettere sagt begynnelsen på slutten.
   Det er ganske enkelt den slutten på denne verden som er profetert i Bibelen som nå er begynt.

  • wiggen evensen

   Bruk disse media for å få vite sannheten, frieord.no – document.no – human rights service

  • Burt Callahan

   Skjønner godt hva du mener, tenker og føler. Har det samme ønsket selv. Jeg skulle ønske jeg hadde tatt den blå pillen, jeg også. De siste dagene har jeg møtt mange av de menneskene du snakker om. De som er skikkelige naive og dumme. De står på stands for forskjellige partier, i det som visstnok er et kommende valg (mellom pest og kolera). Hver eneste en av dem jeg har snakket med….hver eneste en har sagt ting som «nei, dette visste jeg ikke du» sammen med «jeg vet ikke hva jeg skal si» når de står og deler ut propaganda for partiet sitt! Kanskje de burde frasi seg retten til å ha no med politikken å gjøre i det hele tatt.

 • Aksiomet

  Dublin-avtalen sier:

  «Hovedregelen er at søknaden skal behandles av det første Dublin-landet
  asylsøkeren kommer til. Hvis asylsøkeren søker om beskyttelse i et annet
  Dublin-land, skal han eller hun sendes tilbake til det landet som
  allerede har behandlet søknaden.»

  Hvor mange Dublin-land har disse såkalte «flyktningene» krafset og kranglet seg gjennom før de nådde Skandinavia? 8? 10? 15? Hvorfor skjønner ikke nordiske statsledere en så enkel avtale som Dublin-avtalen er?

  Hele denne «flykningekatastrofen» er en farse. Det er fritt leide hele veien til NAV. Og naive, blåøyde og -tør jeg si hjernevaskede- snillister deler ut mat, vann og bamser til de som brøyter seg inn i Europa. Gratis goder de ofte KASTER fra seg på togskinnene; forstå det den som kan..

  • Glibert

   Dette er ikke bare et «flyktningeproblen» Det er en muslimsk invasjon av Europa.
   Ca 75 % av de muslimer som strømmer inn i Europa og Norge nå, er enslige unge menn og ungdommer.
   Dette er en form for jihad, som muslimene er oppfordret til i koranen.

   And whoever emigrates for
   the cause of Allah will find on the earth many [alternative]
   locations and abundance. And whoever leaves his home as an
   emigrant to Allah and His Messenger and then death overtakes him
   – his reward has already become incumbent upon Allah . And
   Allah is ever Forgiving and Merciful.

   http://quran.com/4/100

   Og denne muslimske invasjonen av Europa og Norge, er velkommen av våre politikere, som kontrolleres av dem som er representert i Norge av denne stygge og glisende fyren

 • Flemming Flemingsen

  Artikkelen var interessant helt til jeg kom til gullvalutaen, da ble det hele til en konspirasjonsteori.

  • Det er hardt å svelge, ja.

   Cognitive dissonance.

  • Jens Bjørneboe

   Connect the dots. Se nyhetssaker om Gaddaffi noen år før krigen og rett før/under. Diktator og menneskerettighetsbrudd har det vært gjevne over. Men på et tidspunkt etter at han gjorde bot for seg i.f.t Lockerbie, ble han tatt inn i varmen. Ristet hender og ble tatt fotos med av samme mennesker som et par år senerere ville bombe ham til det hinsidige. Hva skjedde? Hva endret den gode tonen. Hvis du tror det var pga hans handlinger mot opposisjonelle, tortur, inhuman lokal politikk etc så tror du faen meg på julenissen også.

   Propaganda pisset om å gå til krig av humanitære grunner er bare vås de lirer av seg for å kunne lure den drøvtyggende halvt sovende sheeple befolkningen til å la seg lure med. Det siste man vil er at saueflokken blir urolig ettersom det kan forstyrre flyten i systemet og eventuelt rokke ved hvordan verdensordenen ser ut. Vi som samfunn blir dessverre utsatt for veldig mye subtil propaganda. Ikke den banale upretensiøse varianten Nordkorea benytter.

 • elbuggo

  Slangens hode her er jo myndigheten til å utstede nye penger. Ghadaffi ville jo bort fra USD og hadde planer om et gullpengesystem som ingen direkte kunne kontrollere. Husker at før skytingen var halvferdig hadde de opprettet ny sentralbank – imponerende. Saddam trøblet jo også. Iran har ikke slik sentralbank, eller Cuba og N Korea. Russland har en utenlansk kontrollert sentralbank som Putin krangler med – Youtube: Central Bankers suppressing Russian economy

  Andre som har blitt invadert etter å ha sluttet å underkaste seg dette systemet er Tyskland. I 1935 innførte de Reichmark som var helt uavhengig av den internasjonale gullstandarden (som var kontrollert av den typiske gjengen).

  Her er et litt relevant eksempel på hvor latterlig enkelt USA fikk Sveits og de sveitsiske bakene til å underkaste seg og kjørte den eldste banken Wegelin konkurs: http://www.internationalman.com/articles/switzerlands-struggle-against-fiscal-imperialism

  Bilderberger-Erna vil hoppe i stolen hvis hun får trusler om at USA kanskje kan vurdere å se på om de skal innføre en eller annen slik restriksjon. Så hun kommer da til å bli snill og underkaste seg så godt hun kan.

 • elbuggo

  Slangens hode her er jo myndigheten til å utstede nye penger. Ghadaffi ville jo bort fra USD og hadde planer om et gullpengesystem som ingen direkte kunne kontrollere. Husker at før skytingen var halvferdig hadde de opprettet ny sentralbank – imponerende. Saddam trøblet jo også. Iran har ikke slik sentralbank, eller Cuba og N Korea. Russland har en utenlansk kontrollert sentralbank som Putin krangler med – Youtube: Central Bankers suppressing Russian economy

  Andre som har blitt invadert etter å ha sluttet å underkaste seg dette systemet er Tyskland. I 1935 innførte de Reichmark som var helt uavhengig av den internasjonale gullstandarden (som var kontrollert av den typiske gjengen).

  Her er et litt relevant eksempel på hvor latterlig enkelt USA fikk Sveits og de sveitsiske bakene til å underkaste seg og kjørte den eldste banken Wegelin konkurs: http://www.internationalman.com/articles/switzerlands-struggle-against-fiscal-imperialism

  Bilderberger-Erna vil hoppe i stolen hvis hun får trusler om at USA kanskje kan vurdere å se på om de skal innføre en eller annen slik restriksjon. Så hun kommer da til å bli snill og underkaste seg så godt hun kan.

  • Glibert

   Det er riktig at Ghadaffi ville bort fra USD og hadde planer om et gullpengesystem, og at han ikke ville ha noen sentralbank eller selge olje i dollar.
   Dette var grunnen til at han ble drept. Og verdens sentralbanker samt regjeringen i USA, er også kontrollert av dem som er representert i Norge av denne fyren.

   • Jens Bjørneboe

    Kohn er en småfisk. Det er forsåvidt alle i dette hierarkiet som er media eksponert. Puppetmasters holder seg i kulissene

    • Glibert

     Ja, Kohn er en småfisk.
     Men poenget er at han er representant for disse folkene i Norge. Og Kohn leder også arbeidet for å pushe den muslimske invasjonen i Norge.

     Så han er nok en småfisk, men han representerer disse folkene i Norge, og som sådan så gjør han den jobben han er satt til av dem som sitter på toppen.

     Han har ganske sikkert også en rolle når det gjelder å kontrollere våre politikere

     • Jens Bjørneboe

      Er nok en av premissleverandørene for samfunnsdiskursen ja.

    • elbuggo

     Re: Kohn er en småfisk

     Du skal se hvilke folk han får på banen hvis stammen hans sier at de føler seg truet. Han vil da få HELE denne globale og internasjonale og kronisk hjemløse gjengen til å støtte ham. Den viktigste jobben til alle disse lokale herskerne som Bilderberger-Erna er å passe på disse folkene. Invasjon må påregnes hvis ikke motstanden har opphørt før. Det er jo en utenlansk og fremmed stamme dette da

 • Glibert

  Jeg har hele tiden sagt at dette «flyktningeproblemet» og invitasjonen til alle disse muslimene om å kommettil Europa er en politisk agenda,, og politikerne har skapt problemet og de driver aktiv markedsføring for å få disse muslimene til Europa.

  Dette er altså en politisk agenda som er ledet av FN og bla våre egne politikere, samt dem som kontrollerer både FN og politikerne.
  Og de som kontrollerer FN og politikerne er representert i Norge av denne fyren.

  • elbuggo

   Hvis noen trenger et grunnkurs om disse tingene – Youtube: Why are people afraid of the facts about Jews?

  • Haakon

   Hele agendaen om aldri mer «holocaust» er det som hovedsaklig styrer dagens politikk. Der holocausten i seg selv er overdrevet med tallene.

   Tror at Israelske jøder ville og dømt jødene i Europa som gjør dette.

   • elbuggo

    RE: Hele agendaen om aldri mer «holocaust» er det som hovedsaklig styrer dagens politikk

    Ja du er inne på noe her. Tror du har lokalisert noe av roten til problemet, og hva denne inkluderingsvrangforestillingen bygger på. Pussig(?) at man havner i fengsel mange steder hvis man bestrider denne saken. Det lukter veldig svidd her! Realitetsorintering er det mye av i boken The Gas Chamber of Sherlock Holmes By Samuel Crowell

 • Glibert

  Dette ER en muslimsk invasjon av Europa, og politikerne i EU jobber aktivt for å fordele disse «flyktningene» over hele Europa.
  Og nå blir det også smuglet inn våpen til Europa for å bevæpne disse «flyktningene»

  New World Order’s ASYLUM Plan Exposed! Massive ISIS Weapons Shipment
  To Migrants Intercepted In Greece As Trojan Horse ASYLUM Goes Hot!

  http://allnewspipeline.com/ISIS_Refugees_Weapons_Greece_Attack.php

  Og naive norske familer blir lurt av politikere og norsk media til å ta disse tikkende bombene hjem til seg.
  Dette er tragisk.

  Det landsviket som sosialister, media og norske politikere har gjort seg skyldig i, overgår flere ganger det Vidkunn Quisling en gang ble dømt for.

  Og at daverende politikere forandret grunnloven og slapp inn disse bandittene som i dag kontrollerer politikerne, sosialistene og media, og er ansvarlig for alt dette, var et landssvik det også.

  • Jens Bjørneboe

   Mange norske politikere gjør det de gjør pga humane intensjoner og edle hensikter. De har ikke en overbevisning om å ødelegge det norske folk. Det er for mange en naivitet, nisseluementalitet og fundamentalt manglende forståelse for det overordnede bildet og kjennskapen til at de selv er manipulert og styrt som marionetter. Systemet som er satt i verk er så omfattende ensrettet at det ikke åpner en gang for å vurdere alternative løsninger. Det blir som et intellektuelt problem der en skal tegne et strek mellom visse områder uten at den krysses. Problemet kan ikke løses uten at vedkommende tegner streken uten for det innrammede området (som egentlig ikke er innrammet i annet en vår forestillingsevne – vi ønsker og vil se begrensningen). De aller fleste får det derfor ikke til.
   De aller fleste, litt beleste, mennesker er i dag skjønt enige om at global befolkningsvekst er et problem. Løsning. Gjør alt for at faktorer som fremmer befolkningsvekst gjennomføres i størst mulig grad. Resultat utsetter problemet og gjør det enda større ved neste korsvei. Tilsvarende i forhold til økonomi, energi og det meste av politikk egentlig. Støvbylten under teppet vokser stadig til uante nye høyder.

   • Glibert

    Politikerne har ingen edle hensikter.
    Mange starter nok i politikken med slike edle hensikter, men de «glemmer» fort.
    For vil de ha makt, og det vil de jo , det er derfor de er politikere, så må de gå med på den gjeldende agenda, og jobbe mot folket og landet, og for NWO.

    Du kan bare fortsette å tro på politikernes humanisme og «edle» hensikter hvis du vil, og alle unnskyldninger de bruker for å lure folket.

    Men sannheten er at de går inn i politikken for å søke makt, og den makten gjør de alt for å skaffe seg, og når de får den så gjør de alt for å få mer makt.

    Løgner og forræderi mot folk og land er for dem en billig pris. De bryr seg ikke om noen av oss, vi er bare brrikker som de kan bruke i sitt skitne spill for å skaffe seg mer makt og rikdom.

    Global folkevekst har ikke noe med dette å gjøre, og global folkevekst er heller ikke noe problem.
    Alt er bare unnskyldninger som politikerne bruker for å få folk til å støtte den gjeldende politiske agenda.

    • Jens Bjørneboe

     Vi får være uenige på dette punktet. Det er hierarki innen politikken også. Lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Boken du ofte refererer til ser heller ikke befolkningsvekst som problematisk. Men da den ble skrevet var det Max 2-300 millioner av oss. Det er ikke sånn at man må sverge til satan den dagen man blir medlem av F.eks AP. Det er kompartementalisme. De på toppen vet mye mer om hvilken reell effekt politikken de fører har på landet en arbeidsmaurene lenger ned i systemet.

 • Flemming Flemingsen

  Det ser ut som russland har tenkt å starte ww3 i Syria.

  • backup

   Med hvem? ISIL?

 • backup

  al Qaidas store mål var å lokke USA til å intervenere i Irak og Afghanistan, de ville ha den amerikanske hær og flåte til sine områder, fordi de visste at dette ville være starten på en økonomisk krise og hengemyr for ikke bare USA, men på en global krise der flyktninger og terrorisme ble endel av potten. De kan sies å ha hatt suksees, selv om amerikanerne trakk seg ut av Irak og etterhvert i Afghainstan. Det samme gjentok seg i Libya og Syria, Nato bombet Gaddafi regimet til grunne, og landet fikk anarki og en oppblomstring av islamske terrororganisasjoner, akkurat om i Irak, senere i Syria og delvis i Afghanistan. Amerikanernes dumhet i utenrikspolitikken kjenner ingen grenser, og de holder fortsatt veien åpen for at» frigjørere» i Syria skal velte den onde og lite usa vennlige Assad, ja, han er ingen demokrat, (men så er dette arabiske land og ikke Vesten), men som Hussein og Gadaffi, han maktet å holde terrororganisasjonene unna, og derved å unngå det skrekkscenario europeiske land opplever idag med flyktninger, migranter og ikke minst terorrister som ankommer i ett antall vi ikke helt vet hvor mange, men mange er det uansett, noen sier flere tusen allerede, og det europeiske kontinent vil snart få smake sin egen innvandringvennlige medisin hva de har omfavnet av nye landsmenn, for det er mest menn, jeg er redd for at eksplosjonene og skuddene avfyrt av terrorister vil bli en om ikke daglig hendelse, så iallefall ofte rundt om i Europa , og ofte nok til at selv mainstream media ikke lengre klarer å følge med på desken og få publisert alle «toppsakene » som de selv må ta noe ansvar for i deres ukritiske hyllest av flyktninger som ankommer, stakkarslige barnslige overskrifter, kommentarer og bilder av flyktninger som må lide overlast fordi politiet ikke lar de selv bestemme hvor de vil » flykte» videre til det landet med beste sosialhjelpstlbud og hvor deres islamist venner er godt etablerte allerede.

 • Glibert

  For dem som ennå tror at new world order, eller ny verdensorden på norsk, er en konspirasjonsteori, og at det også er en konspirasjonsteori at norske politikere jobber for dette, kan se litt pa denne videoen.

  https://www.youtube.com/watch?v=caaugWo4UAo

 • Glibert

  For dem som ennå tror at new world order, eller ny verdensorden på norsk, er en konspirasjonsteori, og at det også er en konspirasjonsteori at norske politikere jobber for dette, kan se litt pa denne videoen.

  https://www.youtube.com/watch?v=caaugWo4UAo

  • Jens Bjørneboe

   Hvem styrer FN og de andre globalistiske organisasjoner/forum blir da et betimelig spørsmål.

   • Glibert

    De som styrer FN og leder arbeidet for en ny verdensorden, er også de samme folkene som denne fyren er en representant for i Norge.
    Og alle globalistiske organisasjoner er styrt av dem og deres kontrollerte nikkedukker.
    Det samme gjelder hele det politiske system, alle ideologier, og alle politiske partier.

  • Burt Callahan

   Du vet hvordan det er med «anti-konspirasjonsteoretikerne» som liker å kalle seg skeptikere eller saksynte: De finner på alle mulige slags vridninger for å få denne videoen til ikke å stemme med noe som kan gi helt eller delvis grunnlag for å si at det faktisk er slik at en del politikere frivillig legger sine land under overnasjonale organisasjoner. Så hvis jeg hadde vært en av dem (navn kan søkes på Frieords arkiv) så hadde jeg sagt noe sånt som: «hva så, dette er ikke noe bevis! Norge ligger ikke under FN!» Det er på det nivået de ligger. I de blindes rike er de enøyde konge.

  • Fikk umiddelbare brekningsfornemmelser nå…

 • Haakon

  Er ikkje noe særlig nytt for mange at dette er en invasjon. Og hvordan masse-migrasjonen er den største faktoren. Men veldig bra artikkel! =)

 • sussebassa

  Har skrevet og ment dette i flere år…
  Man vil innvadera Europa fordi her har vi det altfor godt, i alle fall før islam fikk fotfeste.
  Så må vi bare med de Rette politikerne Sende Alt dette Ut igjen,,og det vil nok skje.
  Europèerne vil reise seg og jaga de ut…dit de kom ifra eller noe sånt…I dont care.

 • Glibert

  Den virkelige forklaringen på at disse muslimene absolutt skal til europa, er nok invasjon av Europa.
  Dette er nok også forklaringen på hvorfor de muslimene som allerede er i landet kom til Norge.

  Dette er en form for jihad, som koranen oppfordrer til.

  Muslimene ser på dette som en garantert vei til paradis.
  De venter rik belønning fra allah for å være med på å erobre Europa,

  And whoever emigrates for the cause of Allah will find on the earth many [alternative] locations and abundance. And whoever leaves his home as an emigrant to Allah and His Messenger and then death overtakes him – his reward has already become incumbent upon Allah . And Allah is ever Forgiving and Merciful.

  http://quran.com/4/100

 • elbuggo

  Udo Ulfkotte avslørte for noen år siden noen av de mange måtene journalister og historier notorisk blir bevisst manipulert på et nivå under Bilderbergerklassen. Altså, media og journalister er kontrollert, veldig kontrollert eller totalt kontrollert, og dette avspeiles tydelig i det manipulerte og samkjørte verdensbildet de presenterer.

  Media=indoktrinering.

  Metodene han beskriver brukes på andre nivåer også. Han avslører da ingenting om det høyeste nivå her. Likevel nyttig å kjenne til noen av de typiske og sleipe triksene som blir hyppig benyttet. For slik kontrollerer de mye av flertallets verdensbilde, og flertallet hersker som kjent over alt og alle:

  https://www.youtube.com/watch?v=CzySk8qfvxk

  • elbuggo

    

  • elbuggo

   Her er jo da et eksempel på hvordan Dansk Radio presenterer den syriske invasjonen da den nådde Sverige. Slik bør alle tenke – kun nasser kan være imot dette prosjektet selvsagt:

  • elbuggo

   Her er en modell som viser de forskjellige manipuleringsstrategier, og er en svært nyttig oversikt. De som kontrollerer media bruker alle tilgjengelige metoder innenfor naturlovene for å manipulere, så lenge de ikke blir tatt. Har dette som bakgrunnsbilde på desktopen:

 • Rompetrollet

  Denne artikkelen forfaller vel på sin egen urimelighet ? Hallooo ? Er det noen hjemme her ? Jeg lurer på hvorfor noen hiver seg på enhver konspirasjonsteori – den ene villere enn den andre ?

 • Glibert

  Dette er til å få fnatt av.

  Muslimske «flyktninger» roper om seier for allah på et tog på vei til Tyskland.
  Og enda er de fleste i folket så sørgelig naive og godtroende at de tar imot disse bandittene med åpne armer og tror de hjelper mennesker i nød.

  Men det som skjer er at de hjelper en flokk ville muslimer med å erobre europa, og det kan de risikere å måtte betale for med sitt eget liv.

  Og enda fins det naive folk som stikker hodet i sanden og tror at dette skjer ikke, det er bare «konspirasjonsteorier»

  http://conservativepapers.com/news/2015/09/09/video-new-syrian-immigrants-in-europe-chant-allah-give-victory-to-islam/

  Jeg tror dette er blitt den nye «folkesporten» i Norge.

 • Pingback: Aylan sin pappa "har lurt hele verden" - pekes ut som menneskesmugler - Frieord()

 • spirild

  Fersk artikkel på bvoltaire.com

  Av Aristide Laucate, docteur en droit, journaliste et essayiste

  Helt ute av stand til egentlig å fatte det ufattelige rett foran øynene våre skjer det et fenomen med sin helt egen tyngdekraft. Hundrevis av båter lastet med tusenvis av mennesker fra Asia, Midt-Østen og Afrika er på vei mot Europas strender, de går i land og inntar våre byer, jernbanestasjoner og havner. Offisielt har de flyktet fra grusomheter i sine hjemland.

  Media og politikerne har forklaringen klar og propagandamaskinen forvandler så disse menneskene til sympatiske flyktninger som det vil være umenneskelig å stanse.

  Allikevel, vi andre europeere oppfatter instinktivt at denne tåretalen ikke henger helt sammen med det vi kan observere i det innrammede, tuklet med, orwellske fjernsynsapparat. Alle de sensasjonelle reportasjene som ikke har annen mening enn å blokkere europeerens motreaksjon mot invasjonen blir derfor døve overfor det faktum at deres egne bilder viser i hovedsak menn i en surrealistisk setting, en slags «verdenskrig drama» der disse menneskene i en ukontrollert spenning så vidt klarer å undertrykke sin egen fiendtlighet som reportasjens stemme,moraliserende og forsonlig, bestreber seg på å feilinformere om mens den dikterer hva vi skal tenke.

  Det er et ubestridelig faktum at ved å invadere oss på denne måten, erklærer man krig.

  Den politisk korrekte intimideringen av borgerne MÅ til for å dempe folkets rettmessige og legale ytringsrett i det som gjelder deres lands skjebne, men denne tragedien er og et resultat av borgernes egenpålagte blindhet.

  Da er det nok å se hva som filmes av de ungarske, polske, russiske eller tyske kameraene for å bli klar over at inntrengerne, sterke som de er pga sitt antall og utrustet med vår «med-lidende dårlige samvittighet» gjemmer seg bak falske takknemlige smil. For hva..For å vente på andre blodige dager?

  Venstresida og deres aktivister i diverse fora og organisasjoner har med sitt universalistiske delirium spredd hjernedød og slavetilstander blant folket, de har sminket en virkelighet som den offentlige opinionen aldri fikk lov til å forberede seg på og har glemt at «krig, den slår dype røtter i steinaldertider» (Jean Guiailane) at våre såkalte avanserte samfunn er satt tilbake til ei tid der villskapen rådde og ild ble sett på som et overnaturlig fenomen.

  Vi er i krig, det er betydningsfullt at land som Danmark – i går Ungarn med sin mur og i morgen, Makedonia, har vedtatt tiltak som kan sammenlignes med blokade, til og med forsvarskonstruksjoner. København har bestemt seg for å suspendere togforbindelsen med Tyskland.

  Horder med migranter som holdes tilbake er det samme som å slå tilbake en fiende, dette kan være forebyggende. Man kan også advare migrantene ved å kjøpe reklameplass i arabisktalende aviser som forteller at Danmark forlanger språkkunnskaper hvis de skal få opphold og også respekt for dansk lov og rett.

  Østerrike stenger nå grensen sin mot Ungarn.

  Danmark blir et skjold for Sverige og Norge (dette har danskene nå gitt opp på bakgrunn av massene som trykker på) de skandinaviske koldtbordeldoradoer for parasitter med sin særegne liberalistiske innvandringspolitikk.

  Frankrike har bokstavelig talt avsverget Karl Martell og Ernest Renan, Tyskland på sin side har fornektet Joann Gottlieb Fichte og hans tale til den tyske nasjonen.
  Våre gamle nasjoner er trette av seg selv og har tapt en krig de er samstemte om ikke å føre.

  (Skrevet for et fransk publikum)

  http://www.bvoltaire.fr/aristideleucate/submersion-migratoire-de-leurope-declaration-de-guerre,205274?utm_source=La+Gazette+de+Boulevard+Voltaire&utm_campaign=ce3b0c8b1b-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_71d6b02183-ce3b0c8b1b-30357397&mc_cid=ce3b0c8b1b&mc_eid=4efd37e5ac

  http://www.valeursactuelles.com/lheritage-de-cain-49042

 • Pingback: Flyktning-videoene norske medier ikke tør å vise - Frieord()

 • Glibert

  Nå vet vi hvordan dette skjer, jeg mener hvorfor alle disse kommer til europa, og hvem som bruker dem som våpen.

  George Soros W2EU Group Is Giving Handbooks to Fake Refugee Invaders
  https://www.youtube.com/watch?v=W3Tk74-O-so

  Og for de som ikke vet hvem George Soros er, så kan jeg opplyse om at han er j-de.
  Det kommer frem på slutten her at alt er under commando av jesuittene, men dette er bare en av mange unnskyldninger mange bruker for å prøve å skjule for seg selv og andre hvem som virkelig står bak dette.
  Disse folkene kontrollerer også jesuittene og den katolske kirke, og er representert i Norge av denne fyren.

 • Pingback: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise - Frieord()

 • Pingback: EU-sjef tror flyktningstrømmen vil fortsette - Frieord()

 • Pingback: Hver fjerde innbygger i Hemsedal er asylsøker - Frieord()

 • Pingback: 2.000 asylsøkere til Norge sist uke - Frieord()

 • Pingback: Venter 9.000 asylsøkere over grensa til Finnmark før jul - Frieord()

 • Pingback: Polen viser vei - EU- og innvandringskritisk parti vant valget - Frieord()

 • Pingback: Asylsøkere klager på maten og frykter intern uro - Frieord()

 • Pingback: Vanlige bestemmelser gjelder ikke - hvis man skal hjelpe flyktninger - Frieord()

 • Pingback: Tyskland: 600.000 avviste asylsøkere har ikke blitt deportert - Frieord()

 • Pingback: Beviset: Her bomber Russland gigantisk kolonne som kjører olje fra IS til Tyrkia - Frieord()

 • Pingback: Risiko for global islamsk krig - Frieord()

 • Pingback: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister - Frieord()