Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

Frieord.no var som første nyhetskilde i Norge ute med bilder og videoer fra den svært omtalte Michael Brown-skytingen, hvor en annen side enn riksmedia sin kom frem.

Bilder av en sort mann, stor som et hus, mens han står og viser gjengtegn for den svært kriminelle gategjengen «Bloods». Video tatt av åstedet hvor vitner til skytingen sier at Brown løp mot politimannen. Video av en aggressiv og truende mann som raner en butikk og dytter innehaveren som prøver å stoppe ham. Video av afroamerikanere som mener at det som skjer i Ferguson er ren og skjær umenneskelig oppførsel og ikke har noe med drapet å gjøre.

Nå viser det seg altså at politimannen som skjøt Michael Brown skal ha blitt grovt overfalt av den 18-årige mannen. Ifølge rapporter så skal Michael Brown ha slått politimannen så hardt at han fikk et brukk på øyehulen og at han måtte fraktes til sykehus for behandling etter skyteepisoden.

Her er fakta:

– Brown brøt loven ved å gå midt i en traffikert gate
– Brown var ettersøkt for ran
– Brown angrep politimannen og slo ham kraftig slik at politimannen fikk brudd på øyehulen
– Brown adlød ikke ordre fra politimannen om å stoppe.
– Brown løp mot politimannen med ønske om å skade ham igjen.

Vi skal i tillegg legge ved noen videoer fra amerikanske medier som viser andre aspekter ved saken enn de som kommer frem i norske medier.

Først ut er Bill O’Reilly fra TV-kanalen Fox News. Han klargjør hvordan venstrevridde medier har løyet og utelatt viktig informasjon til sine seere. Han påpeker også hvordan alle de som nå raner og brenner ned butikker og eiendommer, samt angriper politiet, vanærer minnet til den døde 18-åringen og hans familie.

Så skal vi høre fra Bill Whittle. Han tar for seg om påstanden om «rasisme» mot afroamerikanere og mørkhudede i USA har «epidemisk» nivå. Ja, forklarer Bill Whittle, men med motsatte fortegn. Det er nemlig hvite amerikanere som er utsatt for opptil 200 ganger så mange kriminelle handlinger utført av afroamerikanere som motsatt vei.