Etter massakren i Paris brukte en imam i Bellevuemoskeen i Gøteborg attentatet som «et eksempel» på hva som skjer når man forulemper islam. Og nå mener den tidligere muslimen Mona Walter at muslimer i bydelen Nordstan i Gøteborg har feiret mordene ved å dele ut bløtkake og godteri til allmenheten.

På lørdag ble det delt ut kaker og godteri av de islamske misjonærene i Nordstan. Hva kan da være anledningen til denne gledesspredningen? De svensker og uvitende mennesker som i godt humør har tatt imot kaker og godteri har i sin naivitet ikke en anelse om grunnen. Den egentlige grunnen til denne feiringen er det vellykkede attentatet mot Charlie Hebdo i Paris. Passerende muslimer har av de samme islamske misjonærer under fredagen og lørdagen blitt invitert til moskeene i Bellevue og Hammarkullen i Gøteborg for å sammen fortsette å feire dette.

Walter har selv vært med under en tidligere feiring av den samme varianten, da etter 11. september 2001. Man feirer delvis et vellykket attentat mot islams fiender, delvis en slags «bryllupsfeiring» for de drepte terroristene som nå har blitt martyrer og havner i paradis med 72 jomfruer.

Alle svensker og uvitende mennesker har altså i helgen vært med og feiret et vellykket attentat, en fering, som har pågått midt i Gøteborg. Av denne anledningen og min egen erfaring har jeg svært store vanskeligheter med å stole på de som støtter islam. De kan stå frem med store smil og snakke om at demokrati, ytringsfrihet og religionsfrihet er noe islam vil sameksistere med for å i neste stund feire et vellykket attentat mot Charlie Hebdo i en nærliggende moske og islamsk forening. I hver troende muslim finnes en svært stor del Muhammed. En vilje til å følge i hans fotspor og imitere hans handlinger. Jeg kan til slutt fortelle hva en av disse islamske misjonærene på Nordstan sa rett opp i ansiktet mitt; «Hadde vi truffet på hverandre i Syria hadde jeg personlig skjært av hodet ditt med glede».

Mona Walter har mottatt en rekke hat og trussel-meldinger på sosiale medier. Her er noen av dem.

mona_walter_facebook_-630x334
«SKAL HALSHUGGE DEG»: En muslim truer med å halshugge Walter hvis han ser henne. (Foto: Facebook).
mona-walter-fbhot
«JÆVLA NEGER»: Slike rasistiske hat-meldinger mottar Mona Walter fra muslimer i Sverige. Anledningen er at hun tar til motmæle mot islam som religion, samt dobbeltmoralen og løgnene som imamer og andre misjonærer for islam sprer. (Foto: Facebook).

Her er en video laget av Mona Walter, hvor hun blant annet snakker om hvordan muslimer krever «respekt» for sin religion. Hun repliserer: «Men hvordan kan man respektere en religion hvis utøvere dreper hele din familie og voldtar alle kvinnene, inkludert barna i sin religion sitt navn?».

Hyller terrorangrepene på Facebook

Frieord.no kunne etter attentatene i Paris i forrige uke avsløre at muslimske Facebook-grupper i Sverige hyllet terroristene og drapstruet svensker med ytterligere attentat og henrettelser, på grunn av den påståtte hetsen av profeten Muhammed.

HYLLER TERROREN: Hundrevis av svenske muslimer hyller drapene i Paris igår. På en Facebook-side med over 500 medlemmer skriver man blant annet at man "ønsker mange flere terror-angrep". (Foto: Fria Tider).
HYLLER TERROREN: Hundrevis av svenske muslimer hyller drapene i Paris. På en Facebook-side med over 500 medlemmer skriver man blant annet at man «ønsker mange flere terror-angrep». (Foto: Fria Tider).

Relatert:

– Statsminister Solberg: 23 norske kommuner må se opp for radikale islamister

– Islamister tok i Australia tok gisler

– Terrorangrep i Paris – 12 drepte – politmann henrettet av islamister

– Kanadisk media – Islamske Stat bak terrorangrepet

– Her er IS sin dødsliste over politikere, forfattere og journalister

– 15.000 i massedemonstrasjon for demokratiet i Tyskland

– Store protester mot islamiseringen av Tyskland