De siste årene er det avdekker store sex-ringer i Storbritannia der hundrevis av barn er blitt misbrukt, nesten utelukkende av menn med innvandrerbakgrunn fra land som Pakistan og Bangladesh. Frieord skrev nylig om en ny voldtektskandale i England. Denne gangen i West Yorkshire, hvor nærmere 200 saker etterforskes, med 165 mistenkte og over 100 ofre.

VIKTIG BOK: Forfatteren Peter McLoughlin har skrevet om de omfattende seksuelle overgrepene mot mindreårige jenter utført av muslimske gjenger.

Tidligere grooming-saker er forsøkt dysset ned av britiske myndigheter. Det kan du nå lese om i boken «Easy-Meat-British-Grooming-Scandal» som kom ut på Amazon i fjor. Boken er skrevet av Peter McLoughlin. Han skriver at han i mange år trodde på den venstreorienterte fortellingen, nemlig at det var «en rasistisk myte» at organiserte muslimske grupper i Storbritannia og Nederland («grooming-gjenger») lurte hvite skolepiker til prostitusjon.

Men i 2009 møtte han folk som sa at barna hadde blitt utsatt for nettopp det. Disse informantene hadde ikke-hvite mennesker i deres nærmeste og utvidede familie, og det var derfor lite trolig at de var rasister rettet mot ikke-hvite og muslimer, fortelles det i forlagets reklameomtale for boken.

Les også: Muslimer: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

McLoughlin gravde dypere, og det han fant sjokkerte ham: Det var mange bevis på at sosialarbeidere, politibetjenter, muslimske organisasjoner, journalister og til og med noen parlamentsmedlemmer måtte ha kjent til disse grooming-gjengene i flere tiår, og at de hadde lukket sine øyner for disse forbrytelsene. McLoughlin brukte flere år til å avdekke alt han kunne og dokumentere denne skandalen før bevisene forsvant.

Han demonstrerer at den sanne naturen til dette grooming-fenomenet var kjent for mer enn 20 år siden. Mens han skrev denne boken ble det britiske parlamentet presset av mediene og ulike avsløringer til å utføre sin egen undersøkelse. Den endelige rapporten konkluderte med at grooming-problemet i utgangspunktet bare var et problem i en by: Rotherham. Offisielle rapporter innrømmet endelig at det var mer enn 1400 ofre i denne byen.

Les også: Britisk integrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

FIKK HOLDE PÅ I MANGE ÅR: Britiske myndigheter var så skrekkslagne over å bli kalt rasister at de med vilje unnlot å stoppe grove voldtekter, tortur og i enkelte tilfeller drap på mindreårige hvite jenter. Overgriperne som i mer enn 90 prosent av tilfellene var – og fortsatt er – muslimer, brukte sin etnisitet og religion for å skjule sine forbrytelser.

McLoughlin hevder at myndighetene vil fortsette å dekke over skandalen, og hevder at det finnes mange tusen nye ofre over hele landet hvert år. Noe Frieords tidligere artikkel også dokumenterer. De kriminelle indikatorene i Rotherham finnes i mange byer i Storbritannia. McLoughlin’s bok er et forsøk på å få offentligheten til å våkne opp, skriver forlaget.

Boken avslører ifølge forlaget hvordan politisk korrekthet ble brukt til å stanse potensielle varslere, og hvordan dette grooming-fenomenet viser at multikulturalismen ikke virker.

Les også: England: Fem muslimske menn dømt for grove voldtekter av 12- og 14-åringer

“VI ER BARE MØKK”: Unge hvite britiske jenter forteller nå sine historier til media etter avsløringene. Ett av temaene som går igjen i deres historier er at de blir ansett for å være mindreverdige og vantro av de muslimske overgrepsgjengene.

Relaterte saker: