Lærer sa opp etter at barneskoleelever truet med å halshugge henne

AUSTRALIA

Skrekkslagne lærere på en barneskole i Sydney har avslørt at elever viser tegn på ekstrem radikalisering fra svært ung alder. Flere lærere har blitt traumatisert av trusler om halshugging og annen voldelig oppførsel.

Studenter helt nede i 11-års alderen truer og presser medelever til å lese koranen på Punchbowl barneskole i Sydney, skriver avisen Daily Telegraph.

Dokumenter som avisen har fått innsyn i avslører at minst tre ansatte ved skolen har måtte sykemelde seg på grunn av stress, har mottatt behandling og har fått økonomisk kompensasjon etter å ha blitt mobbet av muslimske elever.

Les også: Hvem står bak? Slagsmål og trusler ved Vadsø barneskole

En kvinnelig ansatt ved skolen skal ha blitt så opprørt at hun sa opp jobben sin.

Hun sa at hun ikke kunne fortsette som lærer mer da hun mottok drapstrusler mot sin familie fra sine 11 og 12 år gamle elever. Flere skal ha sagt de skulle halshugge henne.

Les også: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-muslimer skal drepes

PUNCHBOWL SCOOL: Skolen har mistet flere lærere og fått en rekke klager på oppførselen til elevene. Blant annet skal en lærerinne ha blitt truet med å bli halshugget. (Foto: Punchbowl School Public School).

Les mer: VIDEO: Ikke-muslimske skolebarn tvinges til å be i moske – følger «flerkulturell læreplan»

Før disse hendelsene skal hun ha levert inn flere klager i 2014 om lignende oppførsel i klasserommet hennes.

Hun sa at hun ble mobbet av studentene da hun stoppet dem fra å henge opp et syrisk flagg i klasserommet.

Les også: TERROR I AUSTRALIA: Muslim skriker «Allahu Akbar» og dreper fire mennesker, inkludert en en baby

Lærerinnen sa også at hun ble dyttet inn i et hjørne av flere studenter som deretter begynte å marsjere rundt i klasserommet mens de uttalte vers fra koranen.

Mange av studentene skal også ha snakket om familiemedlemmer som kjempet i krigen i Syria og elevene skal ha gått ut midt under undervisningen for å be.

Kvinnen skal ha levert rapporter om en episode hvor elevene skal ha mobbet en annen elev fordi han ikke hadde gått til muslimske bønnestunder og sagt at han hadde «forrådt sin religion».

Flere av elevene skal også ha omringet en jente og kalt henne forferdelige navn som «hund».

Les også: AUSTRALIA: Politiet avverget massivt muslimsk hat-angrep mot kristne under julen

Men ifølge Daily Telegraph skal disse klagene og rapportene ha blitt skjult og avvist av utdanningsdepartementet i delstaten.

En talskvinne for utdanningsdepartementet nektet imidlertid ikke for at lærere skal ha mottatt økonomisk kompensasjon.

Talskvinnen skal imidlertid ha sagt at hun ikke visste om noen religiøs vold på skolen.

– Alle skoler i delstaten må umiddelbart rapportere all bekymringer om anti-sosial og ekstremistisk oppførsel til et spesielt telefonnummer, fortalte talskvinnen til australske medier.

Det hører også med til saken at en rektor i skoleområdet skal ha blitt sparket etter å ha nektet et statlig program mot ekstremisme mot elever som er risikosonen for radikalisering. Skolen skal i all hovedsak ha muslimske elever.

Les også: Islamister i Australia tok gisler på kafe

FIKK SPARKEN: Rektor Chris Griffiths og assisterende rektor, Jemmana Dennaoiu, fikk sparken etter at de nektet å innføre et statlig program mot radikalisering av skoleelever. Skolen skal ha vært en nesten eksklusiv skole for muslimske elever. (Foto: 7 News).

Les mer: Lærer på muslimsk friskole i England: «Homoseksuelle skal steines»