En ung, kvinnelig aktivist for gruppen «åpne grenser», som jobber i en flyktningleir ved den fransk-italienske grensen, har forholdt seg stille om en gjengvoldtekt hun ble utsatt for av sudanesiske immigranter.

Voldtekten skal ha funnet sted for over en måned siden, men ble kjent først nå, fordi «de andre ba meg ikke si noe om det.» Kollegaer av henne skal ha sagt at overgrepet ville motvirke deres kamp for en grenseløs verden.

Hjelp ble til voldtekt

Den kvinnelige aktivisten skal ha viet en måned av sitt liv til å hjelpe migranter i Europa.

Gruppen hennes var stasjonert mellom Italia og Frankrike i Ponte San Ludovico i Ventimiglia, da overgrepet skal ha skjedd. De lokale avisene La Stampa og Il Secolo XIX, samt riksavisen Corriere Della Serra har skrevet om saken.

D
PÅ GRENSEN: Gruppevoldtekten av den kvinnelige venstreaktivisten skal ha skjedd i Ponte San Ludovico i Ventimiglia, der store mengder med afrikanske migranter oppholder seg.

Det var en lørdagskveld at kvinnen skal ha blitt fanget av sudanesiske asylsøkere i et dusjanlegg satt opp like i nærheten av nevnte leir.

De afrikanske mennene skal ha voldtatt henne i dusjanlegget og hennes rop om hjelp skal ikke ha blitt hørt på grunn av høy musikk i forbindelse med en fest som pågikk i nærheten.

Les også: Flyktninger voldtok og drepte pensjonert ektepar i Spania

Kunne ødelegge for den utopiske drømmen

La Stampa melder om at kvinnen ville ha rapportert om det grusomme overgrepet, hvis det ikke hadde vært for hennes venstreorienterte aktivister, som var redde for at hendelsen skulle bli kjent. De overbeviste henne at hvis sannheten kom ut, så ville det kunne skade deres utopiske drøm om ‘en verden uten grenser’.

Men avisen Corriere Della Serra melder at noen av hennes tidligere venner og aktivister beskylder kvinnen for å rapportere om denne voldtekten som hevn, fordi hennes gruppe ble trukket ut av leiren etter en annen hendelse.

Tidligere problemer

Byen Ventimiglia har vært et brennpunkt i den pågående flyktningkrisen. Den 30. september ble 50 migranter og 20 aktivister fjernet fra en ulovlig leir der. Migrantene skal ha brukt strøm og vann, uten å kunne betale for det, i følge en talsmann for politiet.

«Åpen-grense»-aktivistene skal ha organisert protesten, hvor 250 migranter gjennomførte sivil ulydighet ved strandlinjen.

Les også: Flyktningbarn pågrepne for gjengvoldtekt i Sverige

Voldtektstiltale mot sudaneser

Dette er ikke den eneste historien den siste tiden hvor sudanesere er innblandet i voldtekter i Europa.

Den britiske avisen Nottingham Post kan melde om en asylsøker fra Sudan, Osman Suliman (20), som den 5. oktober sto tiltalt i retten for voldtekt. Voldtekten skal ha funnet sted den 26. september.

Suliman, har vært i Storbritannia i fem måneder, men har allerede rukket å bli siktet for en svært grov forbrytelse.

Relatert:

61 svar til “Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere – bedt om å tie stille av med-aktivister”

 1. De vil ha åpne grenser å da må de ta ansvar for hva de mener.
  Større egoister skal du lete lenge etter.

 2. Gjengvoldtatt av sine egne/meningsfeller…tragikomisk…men forhåpentligvis har hun lært en lekse hun aldrig kan glemme

 3. Til og med når beviset på at de innvandringsvennlige tar feil, bokstavlig talt blir kn*llet inn i dem, fornekter de at de har tatt feil. Fordi det kan «skade saken». Hvor nedsnødd går det AN å bli?!

  Politisk korrekthet blandet med fornektelse = den perfekte storm av hykleri.

 4. Det er kanskje stygt å si det, men jeg tror ikke Hareide og Lysbakken kommer til å innse hva de driver med før noe slikt skjer med en i deres familie.

 5. For gode nyheter til å være sant. Men halvparten vil fortsatt forbli i Europa og invasjonen kommer selvfølgelig til å fortsette.

  1. For de som tror på julenissen.
   Er det for godt for å være sant, …Så er det det.
   Bare et sleipt forsøk på å prøve å endre folks oppfatning om EU…som blir mer og mer negativt.

   1. Alle som inte har asylskjel skal sendes tilbake hvor de kom ifra..
    Dette skal gjelde for Alle Eu land.
    Om dette inte skjer får landet bøter… svt1

 6. Mange på venstresiden bagateliserer kriminalitet begått av innvandrere og skylder på dårlig integreringsarbeid, altså mener de at det er vår feil som ikke har gjort nok for å tilfredstille innvandrere.

  Det blir det samme som å høre en kvinne som blir slått forsvare mannen med å si at «det er jo min feil og, jeg provoserte han»

 7. OT
  Aldrig har oppslutningen om Løfven vært lavere, lavere enn ved valget… Expressen.se
  Det samme med Batra, mens Åkessons oppslutning bare øker.

  1. Klart vi vil ta igjen..churchill ord….Bedre å ta igjen, krig, enn å forbli slaver under …nå islam.
   Så kjempe vil vi og vinne vil vi.

  2. Jeg tror ikke folk flest vil at dette skal stoppe, de vil at denne invasjonen skal fortsette slik at de har noe å diskutere.

   For å få slutt på dette så må folk først fjerne dem som står bak denne invasjonen av muslimer, og det er jødene og deres nikkedukker på stortinget.
   Men folk vil jo ikke innse hvem som står bak,og informasjon om hvem som står bak dette anses av folk flest, inkludert de fleste her, som grunnløse «konspirasjonsteorier» Dette fordi folk ikke vil røre sine «guder» og slett ikke tenke stygt om dem.

   Noen ser på politikerne som «guder» og kan ikke tro noe galt om dem.
   Andre ser på jødene som sine «guder» og kan ikke tro eller tenke annet enn at de bare ønsker oss alt godt, og de avviser og bortforklarer alle beviser på det motsatte.

   Det er likevel noen som har mistet sine illusjoner og sin tro på politikerne, men de er for få til å gjøre noe.
   Men de fleste, også de som kaller seg kristne, er fremdeles fast i troen på sine jødiske «guder» og derfor så kan vi heller ikke gjøre noe annet enn å diskutere.

 8. Hvor er feministene og kvinnesaksaktivistene? Hvorfor holder de kjeft i en sånn (og flere/alle sak(er).
  Husker jo på 70 og 80-tallet der de frontet voldtekt og kvinnesak. HVOR ER DERE når det handler om muslimer?

  1. De fleste lesbiske sluggene er blitt så feite at de orker ikke reise seg opp av sofaen en gang.

  2. Det eneste norske kvinner «kjemper» for, er likestilling og mot deltidsstillinger! I en verden, hvor medsøstre blir voldtatt og det som verre er, er disse likestillingssakene det viktigste disse «barrikadekjemperne» har for øyet!

   1. Og å bli voldtatt av «eksotiske» svartinger får det vel til å krible litt hos dem, tenker jeg?!

   1. Nei, det er en god observasjon av hvordan venstrevridd vanvidd får mennesker til å godta hva som helst.

 9. Når hun Skiensjenta sto frem skrev jeg som kommentar at; «Pipa får nok en annen lyd, når hun har blitt voldtatt mange nok ganger.» Beklager så mye at jeg tok feil. Det riktige må være at disse «hjelpearbeidere», har et groteskt ønske om å bli gruppevoldtatt ALLE SAMMEN! Hysj ikke si noe, vi vil også ………….

 10. Jeg tror ikke folk flest vil at dette skal stoppe, de vil at denne invasjonen skal fortsette slik at de har noe å diskutere.

  For å få slutt på dette så må folk først fjerne dem som står bak denne invasjonen av muslimer, og det er jødene og deres nikkedukker på stortinget.
  Men folk vil jo ikke innse hvem som står bak, og opplysninger om dette anses av folk flest, inkludert de fleste her, som grunnløse «konspirasjonsteorier» Dette fordi folk ikke vil røre sine «guder» og slett ikke tenke stygt om dem.

  Noen ser på politikerne som «guder» og kan ikke tro noe galt om dem.
  Andre ser på jødene som sine «guder» og kan ikke tro eller tenke annet enn at
  de bare ønsker oss alt godt, og de avviser og bortforklarer alle beviser på det motsatte.

  Det er likevel noen som har mistet sine illusjoner og sin tro på politikerne, men de er for få il å gjøre noe.
  Men de fleste, også de som kaller seg kristne, er fremdeles fast i troen på sine jødiske «guder» og derfor så kan vi heller ikke gjøre noe annet enn å diskutere.

  Noen snakker om krig osv. for å kaste ut disse inntrengerne, men vold løser aldri noe problem.
  Vi kan uansett ikke gjøre mye når det bare er noen få av oss, og vi har denne muslimske invasjonshæren, del fleste i folket, norske politikere og myndigheter, og hele statsapparatet mot oss.
  De som gjør noe som ligner voldelig motstand mot disse invasjonsstyrkene, vil fort bli nøytralisert og evt skutt av politi eller forsvar, og klarer ikke norsk politi eller forsvar å eliminere motstanden, så sender jødene varsel til USA som sender noen bevæpnede droner for å ta seg av problemet.

 11. har lest den original artikkel på den italienske avisa og det er bekrefte at ikke noen medhjelper er blitt voldtatt,istedet det var en hjemløs kvinne som var der å lage problemer, så etter at hun er ble fjernet fra stedet ,hun er har anmeldt voltekt hos politie………

 12. Sier litt om hvordan «noen» av innvandrerne er. Lange Straffer som det er i Europa vil etter vaert virke preventivt bare man for presentert lovene for de. «Men det forandrer ikke hvordan personene er, de vil ikke forandre seg »

  Det vil gjenta dette viss de er helt sikker paa at de ikke blir tatt, slik er de og for alltid vil de vaere slik.

Det er stengt for kommentarer.