Det svenske Migrasjonsverket hevder at det ikke er noe problem at den kvinnelige mottakslederen har hatt seksuelle forhold til flere av asylsøkerne på mottaket. Migrasjonsverket sier at mottaket er privateid og at det derfor er asylbedriften som har ansvaret for personal og ordensregler. I følge Migrasjonsverket finnes det ingen generelle retningslinjer på at personalet på asylmottak ikke kan ha seksuell omgang med asylsøkere, skriver Avpixlat.

145735623012188
FORHOLD: Den svenske kvinnen skal ha innledet en rekke forhold til asylsøkerne på flere asylmottak hvor hun jobbet. I ett tilfelle skal hun ha tatt med en av asylsøkerne hjem. Der skal asylsøkeren ha angrepet hennes mindreårige sønn, slik at han måtte opereres for skader i ansiktet. Gutten skal også ha mistet to tenner. (Foto: Facebook).

Les også: «Flyktningbarnet» som drepte kvinnelig ansatt på asylmottak er voksen

Kvinnen skal tidligere ha fått sparken fra et annet asylmottak fordi hun hadde seksuell omgang med beboere på mottaket.

Saken har derimot blitt lagt lokk på og offisielt heter det at kvinnen hadde «samarbeidsproblemer» og at det var årsaken til at hun mistet jobben.

Kvinnen fikk raskt ny jobb på det aktuelle asylmottaket på Öland og startet på nytt med å ha seksuelle forhold til asylsøkere på mottaket.

Les også: Tunisisk kvinnemishandler skrøt av vold mot småbarnsmor – arrestert på asylmottak

D
BEVIS: Den svenske nettavisen Axpixlat har gravd dypt i saken og funnet en mengde bevis mot kvinnen og hennes seksuelle forhold til asylsøkerne hun har ansvar for. Kvinnen selv nekter for forholdene. Eierne av asylmottaket samt Migrasjonsverket i Sverige, ønsker ikke å uttale seg om saken. (Foto: Avpixlat).

Det skal ikke ha vært noen hemmelighet verken på asylmottaket eller i lokalsamfunnet Mörbylånga at kvinnen hadde innledet et forhold til en av asylsøkerne. De skal ha flørtet åpenlyst med hverandre på Facebook og på mottaket. Forholdet mellom de to varte i knapt ett år.

Les også: Slagsmål og barnevoldtekt på asylmottak i Stavanger

Forholdet skal derimot ha skapt en del misnøye blant andre asylsøkere på mottaket, forteller en person med innsyn i saken til Avpixlat. Ifølge asylsøkere på mottaket skal kvinnen ha behandlet de andre beboerne dårligere enn mannen hun hadde et forhold til

Kvinnen lot derfor asylsøkeren, som er fra Pakistan, være mer i hennes private hjem der hun bor sammen med sine to små barn på 4 og 7 år. Personer i omgangskretsen til kvinnen skal ha reagert kraftig på at kvinnen lot en asylsøker få bo i hennes hjem sammen med to små barn. Kvinnen hevdet derimot at dette ikke var noe problem.

Les også: 30 muslimer truet med å voldta kvinne og drepe hennes sønn på asylmottak

Mishandlet sønnen

Forholdet skal derimot ikke ha vært helt problemfritt og ifølge vitner skal asylsøkeren ha mishandlet kvinnens sønn. Mannen kastet gutten inn i et gjerde så to tenner løsnet og leppen hans sprakk. Skaden ble så omfattende at gutten måtte operere i leppen. Kvinnen skal ifølge en bekjent ha hevdet at det hele var en ulykke.

Saken ble anmeldt til politiet, men det ble aldri satt i gang noen etterforskning av den aktuelle asylsøkeren. Avpixlat har kontaktet politijuristen i saken som sier at det finnes grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt, men at han eller hun ikke har noe svar på hvorfor saken aldri ble etterforsket.

Kvinnen skal etter dette ha avsluttet forholdet til asylsøkeren og umiddelbart startet et nytt forhold med en asylsøker fra Syria på mottaket. Den pakistanske asylsøkeren hun først hadde et forhold til skal ha reagert kraftig på dette og kom med alvorlige trusler mot kvinnen og hennes barn.

Les også: «Dere har blod på deres hender» – folkeopprør når asylmottak åpnet nær førskole

Hun er besatt av mennene

En person som kjenner kvinnen privat, sier til Avpixlat at hun skal ha forandret seg etter at hun begynte å jobbe med asylsøkere. Hun forteller at kvinnen nesten virker besatt av å få oppmerksomhet fra de mannlige beboerne på mottaket og at hun tilbringer all sin tid der.

– Hun er besatt av mennene og de av henne.

Den samme kilden forteller at kvinnen har latt sine barn sove over på asylmottaket og at barna iblant har utført enkle oppgaver der, som å dele ut mat og rydde på mottaket. Barna skal også ha blitt forlatt alene på mottaket uten oppsyn, mens kvinnen skal ha vært sammen med sin elsker.

Les også: Masseopptøyer på asylmottak etter at jente gikk ut hijab

Vitnet forteller at kvinnen inviterer asylsøkere hjem til sin privatbolig og at dette kan påvirke barna negativt. Hun forteller at barna er urolige over at ukjente menn er hjemme i huset deres og at barna mange ganger virker motløse.

Avpixlat har pratet med den kvinnelige mottakslederen som avfeier det hele som rykter og at «folk liker å prate mye». Hun hevder overfor Avpixlat at hun aldri har hatt noe forhold til asylsøkere, verken seksuelt eller i noen annen form. Da den svenske nettavisen konfronterer kvinnen med at det finnes dokumenter, skjermdumper og bilder på henne og mannen, sier hun bestemt at det ikke kan stemme.

Hun hevder også at det ikke stemmer at hun har hatt asylsøkere hjemme i sin egen bolig. Da Avpixlat konfronterer henne med at det finnes flere vitner som kan bekrefte der, fastholder hun at dette ikke stemmer. Hun hevder også at hun ikke har kjennskap til at hennes sønn skal ha blitt mishandlet og at saken er politianmeldt.

Les også: Svensk kvinne voldtatt på tog – «Det er så synd på ham, for han er flyktning»

Kvinnen fornekter konsekvent alt materiale og bevis som Avpixlat legger fram og avfeier det hele som rykter. På spørsmål om hun synes det er passende at hun som jobber som sjef på et asylmottak har forhold til beboere, svarer hun med stillhet.