Kvinne gruppevoldtatt av fem somaliere på togstasjon

SIKTET 15-åring: Her er en av de siktede, Ahmed Muhamed, født 190399. (Foto: Facebook).
FINLAND/GRUPPEVOLDTEKT

Fem unge somaliere i 15 til 18-års alderen har blitt begjært varetektsfengslet, mistenkte for å ha voldtatt en kvinne på en togstasjon i den finske hovedstaden Helsingfors på mandag.

Den somaliske gjengen skal først ha antastet kvinnen på toget og deretter fulgt etter henne da hun gikk av toget på Tapanila stasjon. Kort tid etterpå skal de fem ha overfalt og gjengvoldtatt kvinnen i nærheten av stasjonen.

D
GJENGVOLDATT: Den finske kvinnen skal ha blitt antastet og gjengvoldtatt av en gruppe på fem somaliere i alderen 15-18 år på Tapanila stasjon i Helsingfors. (Foto: Wikipedia).

Ifølge Helsingin Sanomat skal samtlige fem være somaliere. (En informasjon som kort tid etter publiseringen ble sensurert vekk av avisen).

Retten i Helsingfors skal ta stilling til fengslingsbegjæring for alle fem.

De som er mistenkt for voldtekten er:

Mustafa Nur Mohamed, født 09.01.1997

Mohamed Ahmed, født 19.03.1999

Saaid Said Aweis, født 23.06.1998

Mahemed Nur Gutale, født 23.06.1998

Abdijamiib Abdi Jama, født 10.06.1997

y2ZV
MUSTAFA NUR MOHAMED, født 090197, venter på tiltale.
D
DRA TIL HELVETE FINLAND: En av de voldtektssiktedes mødre viser det finske rettssamfunnet hva hun mener om landet og kulturen deres.
D
STORT OPPMØTE: De voldtektssiktedes familier møtte opp til rettsmøtet.

Dette er den andre grove gjengvoldtektssaken i Finland på kort tid. Frieord skrev den 2. februar om hvordan 7 til 8 menn av afrikansk og arabisk opprinnelse skal ha gjengvoldtatt en svensk kvinne på en ferje mellom den finske byen Åbo og Stockholm i Sverige.

Saken skal ha skapt stor misnøye på sosiale nettsider da man fant ut at svenske og norske medier hadde løyet om voldtektsmennenes opprinnelse. I faksimilen nedenfor kan man lese hvordan Sveriges største løssalgsavis, Aftonbladet, omtaler dem som «svensker», mens de i virkeligheten hadde somalisk og irakisk opprinnelse.

TO AV DE ARRESTERTE: Bjar Mhamad Shakir, (27) og Mohamed Ahmed Abdi, (24). (Stockholms tingsrätt B-1312-15). De bor i Vårby respektive Hässelby.
«SVENSKER»: To av de arresterte voldtktsmennene, Bjar Mhamad Shakir, (27) og Mohamed Ahmed Abdi, (24). (Stockholms tingsrätt B-1312-15). De bor i Vårby respektive Hässelby.

Slik så omtalen av gjengvoldtekten ut i norske medier:

D
VG: Også norske medier velger å omtale somalierne og irakeren som «svenske menn», slik at deres lesere ikke får vite hvem som egentlig sto bak den grove gjengvoldtekten. (Faksimile VG).

Relatert:

– Afrikanere slipper gjengvoldtekt-tiltale etter grov voldtekt av mindreårig norsk jente

– Svensk jente gjengvoldtatt med pistol i munnen av innvandrere

– Det brutale mordet på Elin Krantz

– Mistenkt for bestialsk voldtekt i Sverige

– Flyktningbarn dømt for grov gjengvoldtekt i Sverige

– To arabere tiltalt for voldtekt av to jenter i Jönköping

– Ville hjelpe tiggere – ble gruppevoldtatt

 • Cap-Liberty

  Personlig mener jeg at stort sett alle somaliere bør repatrieres, da deres kultur og levesett er helt ukompatibelt med europeiske kulturer. At det var rundt 90% somaliere bak den såkalte ransbølgen og at de er enormt overrepresentert i overfallsvoldtekter underbygger påstanden. For ikke og snakke om at hver somalier koster det norske samfunnet 9 millioner i snitt. http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/09/07/hver-somalier-koster-staten-9-millioner-kroner
  I Puntland i nord-Somalia er det fred og stabilt og har vært det i mange år, og her er det som Rheinfeldt sa så bra: «masse plass». På tide og sende ned hele hurven bortsett fra Amal Aden som nesten garantert ville bli drept om hun satte sine vantro homofile ben i landet.

 • kaitse8

  Jævla landssvikere (politikere) som importerer menneskelig avfall inn i landet burde blitt stilt til ansvar ved riksrett.

  Sier ikke Sharia loven at voldtekt straffes med døden? Ingen vits i å holde søppelet i live…

  • Heaven

   Sharialoven sier at offeret for voldtekten skal straffes med døden siden vedkommende «lokket» det til seg å med det er vantro…

   • sussebassa

    ..og siden det er kvinner/jenter som oftest er ofre,….dvs de som blir gruppevoldtatt/voldtatt…lokket de uskyldige voldtektsmenn…(spy)
    En totalt hinsides logikk for intelligente mennesker…, og har dermed ingenting i et opplyst samfunn å gjøre..iallefall.
    I steinalderen derimot…..

    • The Order 1925

     Du har helt rett i det du sier…men det forutsetter også at man befinner seg i et «normalt» samfunn. Når hvite, naive kvinner jobber som hjelpearbeidere i u-land med en aggressiv voldtektskultur blir voldtatt før de kommer ned fra flytrappa så har de også et ansvar for seg selv.

     Hvis jeg blir spist av krokodiller så burde jeg heller ikke bade der…
     Det er ikke ubarmhjertig, det er laws of Nature.

  • invernes

   Sharia loven beskytter slike svin, ofret blir pisket med 200 piskeslag og 5 års fengsel, som den massevoldtatte kvinnen i saudi arabia,.

 • Trond Nilsen

  Når en muslimsk asylsøker dreper eller voldtar noen her i Europa, vet de at de ikke kan bli sendt hjem igjen, da de vil få dødsstraff der. Samme grunn som at kreket får bli her.

  Dermed gir vi den incentiver til å drepe og voldta jentene våre, så de kan ikke klandres. Faktisk er de et offer, på lik linje med voldtektsofrene.

  • sussebassa

   Har du link til ditt første avsnitt, fordi det blir diskutert ofte, men ingen er sikre..dødsstraff for voldtekter utført av muslimer om de blir sendt hjem ?
   Nei, offer når de bevisst gruppevoldtar/voldtar våre jenter ?
   Når Dovre faller..send svina til dødstraff.

 • Odo Legery

  Lurer på hvor lenge vore politikere vi forsøke at intigrere aper iblandt mennesker, oppå det så e der og en stor del av befolkningen som tror at dette projekt det vil, eller allerrede er lykkedes til fulde

 • Johan Aksnes

  Hvorfor varetektsfengsles ikke politikerne som har dratt dette svineriet til Europa?

  • Remnant

   Befolkningen må nok ta loven i egne hender om det skal bli forandring.

   • Johan Aksnes

    Helt klart!
    Dagens system har bitt seg så fast at det må fjernes ved makt for at vi skal få demokrati her i landet!
    Vanstyret må fjernes, og det så fort som mulig!

 • Terje Henriksen

  Hvem står bak fremmedinntrengerne ? «Judar vill utrota oss på grund av att dom er avundsjuka på vårt vackra utseende».
  Harvard professor Noel Ignatiev forklarer hvordan zionistene skal utslette den hvite rase:

  http://redicecreations.com/article.php?id=31555

 • sussebassa

  OT
  Nå har muslimer begynt å tenne på sine Egne moskeèr…for så å legge skylda på oss/SD sympatisører….som stiger i antall medlemmer.
  Ingen grenser for deres råttenskap/dumhet, men må være utrolig nedverdigende å bli tatt for dette, beviser har polisen.
  friatider.se

  • Stefandemert

   det var väl bara Eskilstina-moskén, och där utbröt branden troligtvis genom barn som lekte med eld.

 • sussebassa

  OT
  Enda en kjempenyhet…

  Island har trukket tilbake sin EU søknad…
  Som EU motstander gjør dette meg kjempeglad.

  avpixlat.se

  • Henning Sletta

   Norge og andre bør jer som japan, ta innvandringen KRAFTIG ned. Japan tok i 2014 imot 11 innvandrere, det er nesten en fordobling av årene før, der dei har tatt imot 6 innvandrere per år 😛

   • sussebassa

    Eller enda bedre.
    Stoppe opp helt og heller hjelpe de i deres eget land/nærliggende.
    Da rekker pengene også lengre, og vi slipper lyxflyktninger/kjeltringer og deras familj her.

    • ks

     Hvorfor skal vi hjelpe noen som helst, bruk de pengene på å få ned bilavgiftene.
     Alt i Norge trenger oppgradering.

 • Stefandemert
 • The Order 1925

  Gjengvoldtekt er jo et vårtegn i Sverige, før var det hvitveis og hestehov, nå er det blåveis og gang-rape. Bare i USA så blir ca 34 000 hvite kvinner voldtatt av svarte hvert år, den samme trenden har kommet til Europa, uten full segregering så vil hvite forbli ofre for barbarenes herjinger.

  • Remnant

   planlagt folkemord?! 🙁

 • Voldsom Homo

  Somaliere er feige som faen, og med gjennomsnitt 60 i iq. De er livredde Norske menn, og mangler respekt for Norske kvinner.

  Får beskjed om at kommentaren min må godkjennes, før den legges ut. Dette minner meg om radikalportal, og fører til at jeg ikke gidder kommentere mer.

  • frieordno

   Hei. Vi måtte for en tid tilbake innføre en viss moderasjon med enkelte ord og uttrykk, pga diverse spam og falske brukerprofiler. Vi håper å kunne fjerne dette innen rimelig tid, men enn så lenge så håper vi at de som ønsker å kommentere her unngår banneord. Mvh red.

   • Hvorfor er det så galt å banne?! Trodde denne oppfattelsen hang sammen med kristendommen jeg. Faen er jo bare ett annet ord for fanden, eller djevelen. I likhet med at Helvete er navnet på stedet denne eventyrfiguren holder til..
    Skal vi virkelig la oss styre av en religion, mens vi fordømmer en annen!?!

    • KareKakk

     Du har forsåvidt et poeng der, men banning vitner ofte om lavkultur og mangel på dannelse, respekt og høflighet overfor sine samtalepartnere. Ingen grunn til å legge seg ned på antinasjonalistenes nivå.

   • Voldsom Homo

    Skjønner. Ser den

  • sussebassa

   Synd.
   Når vi andre klarer det, klarer du det også.
   Vi trenger Alle med.

   • Voldsom Homo

    Okay, da:-)

 • invernes

  Hvor er Skandinaviske menn ? for noen feige feministiske svin som ikke passer på sine kvinner, normalt skulle disse islamgrisene dinglet i lyktestolper.

  • Jenny Hansen

   ja det kan man si, feige og svake vi har blitt 🙁

   • Remnant

    tja, folk vil vel ikke ende opp med å måtte gjøre som han her. men det er vel fremtiden?

  • The Order 1925

   Hva skjedde med samholdet blant etniske hvite? Når sluttet vi å bry oss om hverandre? Nå står faktisk folk og ser på at deres egne landsmenn får rundjuling av minoritetsgrupper.

 • invernes

  I en kort stund nå kunne man klikke liker uten å logge inn, nå er det vekk på ny ? hva faen er det disqus holder på med ? sikkert noen psykopater som har foreslått dette.

  • De knebler oss litt etter litt, slik at meningene våre ikke kommer så godt frem..

 • tiger

  Slapp av det er helt naturlig for dyr å komme i brunst på våren. Vi mennesker må bare holde oss innendørs. Dyr som angriper mennesker avlives, ingen vits å stille dem for retten eller psykologtimer. Det forstår så si alle.

  • invernes

   Spørsmålet er hva politikerne tenkte på da de slapp aper løs i våre samfunn ?

   • tiger

    De tror at negroide er det samme som ariske eller asiatiske mennesker, de har ikke fått med seg at negre er en primitiv underart…

    • invernes

     Missing link .)

     • The Order 1925

      Sub-humans.

     • tiger

      ser samfunnet de lever i afrika (Der hvor det ikke er andre folkeslag som hjelper til) de har et mindre utviklet samfunn enn f.eks vikingene eller oltidens asia… Sier vel sitt. (De har ikke engang landbruk noen plasser, fangst/stamme samfunn…Har ikke engang utviklet skriftspråk)

     • invernes

      På en helg i Cape Town fra fredag til søndag blir det knivstukket flere svarte individer av andre svarte enn det blir knivstukket mennesker på et helt år i England, det sier litt om svarte udyr.

     • tiger

      Samme historie i USA, men der har de «rasisme/undertrykking» å skylde på… Selv om USA har veldig mange hjelpe prog. for svarte samfunn, det har de hatt i mange år. På tide å innse sannheten sier jeg. Det beste er å la de være der de er i sitt naturlige element.

     • The Order 1925

      Civil rights movement i USA var ikke noe annet enn å «desarmere» hvite og åpne grensene for third-world scum.

     • wiggen evensen

      Johannesburg er det enda verre.

     • wiggen evensen

      Vikingene hadde et meget godt utviklet samfunn, mens negre aldri kan klare seg uten den hvite manns hjelp.

     • The Order 1925

      Ikke smil! Det er ikke noe å le av…kun som en intern joke.

 • invernes

  http://www.bayern.de/freistaat/ hvor fri er man egentlig der ?

 • P.t

  Här kan man titta på bilder hur ser ut våldtäktgäng …

  http://mitavittua.fi/2015/03/kuvia-taman-paivan-raiskaus-oikeudenkaynnista-ja-muuta/

 • AMG65

  Kast svineriet ut av Europa, det går ikke å ha disse bavianene gående løs. Sosialistene har langt på vei ødelagt Skandinavia.

 • wiggen evensen

  Jeg er bekymret for unge og barn i det Norske samfunnet per idag, håper snart vi for et parti som kun går på å stoppe all innvandring til Norge og skjønner at der er alt for mange organisasjoner med statsstøtte som tjener penger på innvandringen..Der ligger problemet, noen tjener milliarder på dette og det bør stoppes straks.

 • krea tiv

  Ahmed mohammed var et veldig uvanlig navn må jeg si……………..

  • Tenkte på det jeg også. Foreldrene hans må være de mest kreative muslimene, EVER!!

 • ts93

  få det søppelet der ut av landet!

 • spirild

  Forbrytere fra Afrika som uten blygsel kan håne og ydmyke finner, nordmenn, svensker, franske UTEN konsekvenser er et åpenbart sykdomstegn som bør føre til folkelige demonstrasjoner og protester. Mot myndighetene i disse europeiske landene. Det finnes ingen moralske verdier igjen hos «kuppmakerne» i Vesten.
  Fremtiden avgjøres nå.
  Vi har myndigheter som lar råttenskap og kloakk få fotfeste. Dette er en egoistisk taktikk fordi slik produseres et apatisk folk. Når folket må finne seg i slike åpenbare moralske kortslutninger hos maktapparatet vil responsen bli sjokk og apati. Man reagerer ikke lenger. Lederne i dagens Europa er først og fremst egoister, drevet av personlig maktbegjær- Å være politiker er et yrke, ikke lenger et kall. Det har blitt en arena for opportunister som ikke bryr seg om samfunnet, men sin egen karriere.
  Hvor lenge dette kan pågå, er usikkert. Men det må stoppe, før eller siden.
  Alt beror egentlig på Folket.

  God Pegida marsj og godt «hat»!

  Myndighetene og deres journalistlakeier har ingen enerett på «sannheten»

 • Remnant

  på tide med en revolusjon!

 • ks

  De viser hva de står for, ser moren til han ene voldtekts gutten gir fingeren.
  Det sier vel alt om hvilken oppførsel de lærer seg,
  En Norsk mor ville ha grått og vert skamfull på sin sønns veiene, men disse ape…. er jo totalt hjerneskadd.
  Og disse tror politikerne at de skal integreres, haha for en vits

 • Pingback: Somalier voldtok 12-årige Ida - fikk 22 dagers samfunnstjeneste - Frieord()

 • Pingback: Somalisk familie flyktet fra krig - krever å få reise tilbake på ferie - Frieord()

 • Pingback: Somalier gikk berserk i Steinkjer – politikvinne skadet - Frieord()

 • Pingback: Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av asylsøker - Frieord()

 • nok er nok

  eneste løsningen er desverre å slippe et par atombomber over midtøsten og somalia…

 • Pingback: Tyskland introduserer kvinne-vogner etter muslimske voldtektsbølger - Frieord()

 • Pingback: Venninnen hadde sex med voldtektsforbryteren etter gjengvoldtekt på Finlandsfergen - Frieord()

 • Pingback: Asylsøkende somalisk ektepar angrep Røde Kors-ansatte med brosteiner - nå utvises de fra Danmark - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Lokalbefolkningen angrep asylmottak etter mishandling av 15-åring - Frieord()