Frieren, ved navn Rizwan Gujjar, hadde under lenger tid forsøkt å få kvinnen til å konvertere til Islam og gifte seg med ham uten å lykkes. Til slutt valgte han å helle bensin over henne og tenne på.

Les også: Islam: Brenner fanger levende, hogger hogger av armer og oppfordrer til terror mot barnehager

Kvinnen, som er i 25-års alderen, arbeidet som pleier hos en mann ved navn Saeeduz Zaaman, i nordøst-Pakistan. Ved et tilfelle da kvinnen var på arbeid og åpnet døren til huset, sto Gujjar der og utførte den avskyelige handlingen.

Hennes far, som ved tilfellet var på besøk på arbeidsplassen hennes, oppgir at han hørte et grusomt skrik. Da han gikk ut for å se hva som foregikk så han sin datter i flammer og den mistenkte, Rizwan Gujjar, løpende fra huset.

Les også: Muslimsk 19 år gammel jente dømt til døden av eldrerådet etter å ha blitt voldtatt

Asmas kropp og ansikt fikk 80 prosent brannskade. Det lokale politiet har pågrepet den mistenkte og han skal også ha innrømmet drapsforsøket til politiet.

Kun en liten prosentandel av befolkningen i Pakistan identifiserer seg som kristne. Minoriteten befinner seg under hardt press fra den muslimske majoritetsbefolkningen.

Angrepet mot Asma er bare det siste i en lang rekke angrep med religiøs bakgrunn i Pakistan.

Les også: Videoen norske feminister og islam-apologeter har store problemer med å forklare

NORDØST: Den grusomme hendelsen fant sted nordøst i landet, i Punjab-provinsen ved foten av fjellene i Kashmir. (Foto: Google Maps).

Les også: Muslimsk kvinne (30) halshugget fordi hun handlet uten sin mann

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer England med syreangrep

Relatert: