Kristen jente (5) fjernet fra muslimsk fosterfamilie etter alvorlige avsløringer

UTENRIKS

En fem år gammel kristen jente skal ha blitt utplassert av barnevernet hos en muslimsk familie. Der ble hun fratatt korset, nektet favorittmaten sin og foret med muslimsk rasisme mot hvite mennesker.

En rystende historie har nå kommet ut fra England, der en femårig hvit og kristen jente hadde blitt utplassert hos en muslimsk familie i over seks måneder.

Men etter avsløringer om grove overgrep mot jenta, så valgte en muslimsk dommer å ta henne fra den muslimske familien og gi henne til jentas besteforeldre.

Ifølge dommeren, Khatun Sapnara, så trengte barnet en «kulturell tilhørende omgivelse».

VIDEO: Muslimsk skole lærer elevene at ikke-troende skal drepes

ENGLAND: Den flerkulturelle utviklingen i England har nå gått så langt at hvite, kristne barn blir utplassert hos radikale muslimske familier som følger en bokstavtro tolkning av koranen. (Foto: Andrew Norfolk/News Syndication).

Les også: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

SJOKKVIDEO: Muslim skriker rasistisk hets mot «svinekjøttspisende» mann og slår kvinne på gaten i London

Den hvite jenta bodde i et svært flerkulturelt område i London, kalt Tower Hamlets. Her er hvite og kristne mennesker i klar minoritet.

Da hennes foreldre ble ansett for å være uskikket for å ta vare på henne, ble hun plassert hos to ulike muslimske familier.

Les mer: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Det skulle imidlertid bli et halvt år langt mareritt for den hvite og kristne jenta.

De muslimske familiene skal ha tatt fra henne korset hun hadde rundt halsen. I tillegg nektet de henne å spise pasta carbonara, hennes favorittrett, fordi den inneholder bacon.

Les mer: Brutal video viser hvordan muslimer banker opp 12 år gammel hvit gutt i England

FRATATT KORSET: Jenta som er døpt og kristen, ble tatt fra korset da hun kom til den muslimske familien. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Familien skal også ha fylt henne med rasistisk og anti-hvit muslimsk propaganda. Blant annet ble hun fortalt at «jul og påske er idiotisk» og at «europeiske kvinner er dumme og alkoholiserte».

Femåringen skal flere ganger ha tryglet barnevernet om å få komme hjem fordi den muslimske fosterfamilien ikke snakket engelsk. Familien skal også ha forsøkt å lære jenta arabisk.

Den muslimske moren skal ha gått kledt i nikab offentlig.

Ifølge rapporter fra sosialtjenesten skal jenta ha vært «veldig fortvilet og ulykkelig».

Les mer: Muslim SPYTTET på ni måneder gammel baby og skrek: «Hvite mennesker bør ikke få barn»

Jentas mor forteller til britiske medier at hun er forskrekket over at hennes datter ble plassert i totalt fremmed kultur.

Ifølge byrådet skal man i slike saker ta hensyn til barnets «religiøse overbevisning, etniske opprinnelse og kulturelle og språklige bakgrunn», når man utplasserer barn i fosterhjem.

Les også: London 2017: Kirker stenges – moskeér åpnes

En venn av familien fortalte følgende til media etter avsløringen:

– Dette er en fem år gammel hvit jente. Hun er fanget i en verden hvor alt føles fremmed og ukjent. Det er veldig skremmende for et ungt barn.

Les mer: Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

Les mer: Muslimsk borgermester: «Terrorangrep er endel av å bo i byen»

DET NYE ENGLAND: Tower Hamlets har blitt en minoritetsbydel for etniske briter. Området skal ha en av de største konsentrasjonene av muslimer i hele England. 40 moskeer og islamske sentre sørger for at integrering i det britiske samfunnet aldri vil skje. (Foto: Tower Hamlets).

Les mer: England: Muslimsk ektepar ville sprenge kjøpesenter fullt av mennesker

Jentas foreldre skal ha bønnfalt barnevernet om å plassere henne hos venner eller slektninger, men ansatte i barnevernet i bydelen avslo dette.

Barnevernet vil ikke komme med offisiell uttalelse og avventer en uttalelse fra retten om det som har funnet sted. De har imidlertid kommet med en generell uttalelse.

«Tower Hamlets byråds barnevern tilbyr et kjærlig og trygt hjem for hundrevis av barn hvert år, og i hvert enkelt tilfelle, så gir vi absolutt omtanke for våre barns bakgrunn og for deres kulturelle identitet. Alle våre fosterforeldre får trening og støtte fra byrådet for å sikre at de er fullt kvalifiserte til å møte barnas behov.»

Les også: 135 muslimske terrorangrep i Storbritannia siden 1998

Tower Hamlets har vært i nyhetene de siste årene, da flere radikale muslimske miljøer har etablert seg der. Blant annet kunne man observere IS-flagget hengende i en park. Flere av de som bor/har bodd i området har reist til Syria for å slutte seg til IS.

Les også: Londons muslimske borgermester forbyr reklame med lettkledde damer

MOSKÉ I TOWER HAMLETS.

Les også: Terror i London: Muslimer kjørte inn i folkemengde og knivstakk restaurantgjester – ropte: «Dette er for Allah!»

Les også: Terror i London: Minst tre døde – terroristen skutt og drept – turister skadet

Les også: Britiske aviser: Libysk mann ved navn Salman Abedi (23) bak terrorangrepet i Manchester

Relatert: