Konservative nyhetssider knuser store mediehus – Breitbart større enn Washington Post og Huffington Post

Breitbart, oppkalt etter den konservative publisisten som etter å ha jobbet for blant annet Washington Post, startet sitt eget medie-imperium, Breitbart.com. Han var også med å starte Huffington Post (Startet av Ariana Huffington, og som i begynnelsen var konservativ), men som i dag er venstresidens største propaganda-kanal for nyheter.

Andrew Breitbart døde i 2012, bare 43 år gammel, men hadde allerede opparbeidet seg et rykte for god journalistikk, sterk moral og tradisjonelle verdier.

Breitbart var mindre opptatt av politikk, men desto mer opptatt av å bekjempe løgner, mobbing og dobbelstandarden som gjennomsyrer venstresiden både politisk og i media.

Hans ettermæle har imidlertid ikke gått i graven, men fortsatt å stå sterkt. I dag har Breitbart.com kontorer i USA, Europa og Midtøsten, inkludert Jerusalem. Sakte men sikkert har man økt antall lesere, til i dag hvor nettsiden kan formidle at man nå har passert store og etablerte aktører innen media.

Den konservative nyhetssiden registrerte hele 2.4 milliarder sidevisninger i 2017 i følge Google analytics. Breitbart ligger for nåværende på 54. plass over de mest besøkte nettsidene i USA. Washington Post kommer på 61. plass, mens Huffington Post er på 78. plass.

Også på Facebook gjør Breitbart det svært bra og er den sosiale gigantens 13. mest besøkte side. Breitbart er også den politiske nyhetssiden som engasjerer leserne og brukerne mest ifølge Newswhip.