Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av asylsøker

GRUSOMT DRAP: Ramin Azimi (t.h.) ble nylig dømt til livstid i fengsel i Finland for å ha voldtatt, tent på og drept Jonna Männistö (17) i januar i år.
FINLAND/INNVANDRERDRAP

Ramin Azimi (26) er av retten i Finland dømt til livstids fengsel etter å ha blitt funnet skyldig i drapet på den 17-årige Jonna Männistö. Den afghanske asylsøkeren var misfornøyd med at jenta hadde gått fra ham og valgte å voldta henne, før han rullet henne inn i et teppe og tente på henne. 17-åringen var i live da hun brant ihjel.

En grusom sak er nettopp avsluttet i Satakunta tingrett i Finland, der en 26-årig mann er dømt til livstids fengsel for mordet på en 17-årig jente. Jenta skal også ha blitt voldtatt, før hun ble tent på og drept.

Les også: VG og Dagbladet lyver om voldtekt av kvinne på finsk ferge. Kaller afrikanere «svensker»

Ramin Azimi, (26), ska ha oppholdstillatelse, men ikke statsborgerskap i Finland. Han er opprinnelig fra Afghanistan.

Ifølge rettsdokumentene skal Azimi ha ønsket å gifte seg med Jonna Männistö for å få statsborgerskap og dermed permanent oppholdstillatelse i Finland. Han skal ha fått flere avslag ved tidligere søknader, men fått opplyst at han ved et giftemål med en finsk kvinne ville ha bedre sjanser til å få godkjent søknaden.

Les også: 50.000 asylsøkere til Finland

D
DEKKET SEG TIL: Morderen Ramin Azimi dekker til ansiktet sitt når han blir ført ut av rettslokalene. 26 år gamle Azimi, som er fra Afghanistan, sto tiltalt for voldtekt og drap av en 17 år gammel finsk jente.

Det var i januar i år at det grusomme drapet fant sted. Motivet for drapet skal ha vært at forholdet mellom 26-åringen og 17-åringen hadde tatt slutt. Det var jenta som hadde slått opp og begynt å treffe en annen mann.

Den afghanske mannen skal etter at forholdet tok slutt ha kontaktet jenta og sagt at han ønsket å gifte seg med henne og få barn. Han skal også ha fridd til jenta offentlig foran andre mennesker. Jenta skal imidlertid avslått frieriet.

Les også: Kvinne gruppevoldtatt av fem somaliere på togstasjon i Finland

Etter dette skal de ha gått tilbake til bilens hans, hvorpå det er uklart hvorfor hun ble med i bilen og kjørte avgårde. Underveis skal de to ha kranglet i bilen, og Azimi skal da ha stoppet ved byen Ulvsby.

Her skal han ha voldtatt jenta. Etter voldtekten skal han ha kvalt Jonna, og så ha kjørt til tettstedet Kumo, hvor han fant noen lagerbygninger. Her tok han jenta ut av bilen, rullet henne inn i et teppe, før han helte bensin over henne og tente på. Etterforskingen utført av rettsteknikere viser at Jonna fortsatt var i live når hun ble satt i brann.

Les også: Den finske regjeringen skal undersøke asyl-voldtekter

D
FIKK LIVSTID: 26-årige Ramin Azimi fikk nylig livstid i fengsel av finsk rett. Drapet var svært grovt og drapsofferet ble først voldtatt, før hun ble brent ihjel. (Foto: Privat).
D
DREPT: 17-årige Jonna Männistö mistet livet på brutalt vis. Jenta skal ha slått opp med sin afghanske kjæreste, noe som førte til at han valgte å drepe henne.

Azimi skal så ha kjørt hjem, men ble arrestert kort tid etter. I retten skal han ha sagt at Jonna tok selvmord, men denne forklaringen festet ikke retten noen tillit til.

Retten fant også Azimi tilregnelig etter en psykiatrisk evaluasjon. Azimi vurderer sammen med sin advokat å anke dommen.

Les også: 14 år gammel finsk jente voldtatt av flyktningbarn

Relatert:

 • DrD .

  Når skal foreldre begynne å oppdra jenter til å forstå farene de vil møte i livet?

  • rosinen

   Her hvor jeg bor er det mange unge asylsøkere, ser allerede at unge jenter har følge med en, stolt som hun er…
   Hun har muligens gått i muslimfella, men vet det ikke enda.

   • Du er så motbydelig. Heldigvis er ikke alle muslimer terrorister og forbrytere, ikke sant? Det er det samme som å si at alle oss norske dreper folk om vi er uenige fordi Breivik gjorde det. Ikke dra alle under en kam og prøv å tenk litt lengre enn det media forteller deg.

    • rosinen

     Det er nå slik at mediene skjuler, eller holder tilbake, slike nyheter.
     Og jeg skriver «muligens», det betyr ikke at jeg har «dratt alle under en kam», våkner vel en dag du også.
     Jeg ser aldri norske gutter gå med ei muslim-jente, hvorfor det tror du?

     • Vet du hva vi burde da? Skrive en artikkel for hver gang en muslim oppfører seg som et helt normalt menneske, men det er jo kjedelig! Da hadde jo avisene blitt fulle med det samme hele tiden. Du hører jo om det fordi det er det vi vil høre om »åh de derre muslimene igjen», vi gidder ikke å høre på hver gang en norsk har gjort noe dritt eller påpeker at denne person er norsk, fordi det bryr vi oss ikke om. Media stiller muslimer i et dårlig lys og om du ikke hadde vært så redd for det ukjente og faktisk hadde prøvd å blitt kjent med noen av disse menneskene så hadde du sett at de er helt like alle andre.

     • rosinen

      Har faktisk muslimske venner.

     • Norrøn

      Karoline, det spiller ingen rolle hvor grei og snill utlendingen er. Poenget er at vi ikke skal raseblandes.

 • 1488

  Denne saken sier mye om hva slags undermennesker vi har å gjøre med. Voldtekt og drap er brutale handlinger, men men så er det jo afghaner så kommer ikke som noe sjokk.
  Synd denne saken ikke har blitt tatt opp i landsdekkende riksmedia som VG og Politisk korrektposten (Aftenposten), kanskje større deler av det norske folk og storting da hadde våknet opp

  • Jan Brunborg

   Om det var en finsk 26-åring som voldtok og drepte en 17 år gammel muslimsk innvandrerjente, kan du være sikker på at det hadde vært førstesidestoff verden over.

  • Olaola

   Veldig feil å bruke ord som undermennesker.
   Afganeren av i dag,er ett resultat av muslimsk styre og kultur.
   Har ikke alltid vert slik.
   Silkeveien er vell kjent for de fleste.
   Krydder,tee og silke,dikt,filosofi,vitenskap osv har vandret denne veien i tusener av år.
   Buddha troende og jøder,kristne og andre har vandret her og bodd der.
   Men etter att muslimene kom,så har de i sin kraft og råskap.
   Utslettet andre troende.
   Så genetikk har intet med oppførsel å gjøre i dette tilfelle.

 • Jan Brunborg

  En må lure på om det er en islamsk oppvekst som ødelegger hodet til disse folka, eller om det er en genetisk mentalsykdom som forekommer i stort omfang hos folkegruppen.

  • kaitse8

   En mulig årsak er at kvinnene i disse områder får unger med disse «rovdyrene» siden disse kan beskytte dem mot farer (voldtekt også en faktor).

   Etter et par generasjoner er resultatet en gjeng psykopater i samfunnet og det er nettopp disse psykopatene Europa importerer. Ikke rart naive folk som er vant til et trygt samfunn blir ofre for disse j psykopatene…

   • Thought Criminal

    Muslimer opererer også alltid i flokk, det gir dem dessverre status og makt. Alene er de ingenting.

   • Jan Brunborg

    Ja, menn i disse landene må visstnok skjule sine døtre under klær allerede fra 6-7 årsalder for ikke å bli kåt av sitt eget kjøtt og blod:

    https://www.youtube.com/watch?v=wJuUQOLuAPk#t=34

 • Sigmund

  Norge burde ha et bur som i Russland, og andre land. Der publikum kan beskue drapsforbrytere.

 • F M

  Og slik skal de, ved å åpne slusene for primatene, knekke moralen på den innfødte opprinnelige befolkningen til å oppføre seg som gjester i eget hus!
  Hva hadde vi gjort om vi privat tok inn en familie som stod i gaten utenfor huset av «medfølelse» og deretter våknet opp om morgenen av skrik og hyl – din datter har blitt voldtatt, dine andre unger banket opp av deres, og foreldrene kjefter deg og din kone huden full fordi alt du har i kjøleskapet er uspiselig for dem?
  HVA HADDE VI GJORT?
  ER DET NOEN SOM HELST VIKINGÅND IGJEN HER PÅ BERGET, ELLER HAR HUSMANNSÅNDEN TATT TOTALT OVERHÅND???

  • Harry Skogholt

   Hmm, jeg var på Dagbladets kommentarfelt idag, om Max Hermansen. Hvor var dere? Jeg var stort sett den eneste der som forsvarte Hermansens ytringsfrihet og sympatiserte med hans kamp mot Islam. Dere andre var fraværende. Dere gadd ikke? Når man ikke engang gidder stille opp i landets største kommentarfelt er det ikke mye «vikingånd.» 🙁

   • Thought Criminal

    Du mener landets mest sensurerte kommentarfelt?

   • F M

    Svaret er veldig enkelt,
    Jeg leser ikke disse mainstream drittblekkene lengre, da jeg ikke har som intensjon å legitimere disses eksistens!
    Dette eksempelet burde flest mulig følge da det er leserne som holder liv i dem!
    Når du leser disse avisene støtter du deres eksistens – husk det!

    • Alfred Furuholmen

     Bruk alltid AdBlock og klikk aldri på reklamene deres, og gå kun innom de avisene som har kommentarfelter der kommentarene får stå.

    • rosinen

     Jeg er innom DB og slike, det er viktig å få med seg hetsen mot FrP og følge med på hvem som hetser.

   • Alfred Furuholmen

    Jeg var der og forsvarte Hermansen, men nå er det kommentarfeltet stengt så jeg får ikke svart på motkommentarene.

   • Pizzadelivery
   • rosinen

    Jeg er ikke velkommen hos DB mere, ble visst litt for tøff i ordbruken, les; engasjert, og tråkket på noen ømme tær…

 • Apocalypticia

  Finske Kai Murros holder tale i England.
  http://www.youtube.com/watch?v=8wNMgxQFZpg&t=1m38s

 • Apocalypticia

  Finske Kai Murros holder tale i England.
  http://www.youtube.com/watch?v=8wNMgxQFZpg&t=1m38s

 • Vesperian

  Nok en grunn til å holde seg langt unna alt som har med Islam å gjøre. Stakkars familie.

 • Thought Criminal

  På en måte er det trist at dette skjer siden hun har vært hjernevasket siden fødselen, på den andre side så burde hvite kvinner ha skjønt tegninga nå.

  • Erna Hansen

   Utenlandske gutter er dessverre flinke til å tiltrekke seg jenter ved å gi dem masse oppmerksomhet i begynnelsen av eller før et forhold. Men jeg har hørt mye grusomt om det som skjer når hun først er fanget. Veldig manipulerende og psykopatisk.

  • Agurken

   Får håpe hun skjønte noe i det varme teppet, før teppet falt.
   Sent, men håper andre naive kvinner kan lære noe av dette, skjønt jeg tviler.

 • Glibert

  Det burde graves et dypt hull i bakken , dette hullet burde bygges inn med armerte betongvegger og tak, og en liten luke med gitter foran, slik at det er mulig å sende inn litt mat og vann av og til.

  Folk som denne fyren burde kastes inn i et slikt hull, og der bør de få sitte til de har sonet straffen, eller evt resten av livet hvis de har fått virkelig reell livstidstraff.

 • Artisjokk

  Hva kan man si…sprer en kvinne frivillig bena for en av disse hule-apene, er det vanskelig å føle sympatì. Skjønt, hun fortjente ikke å dø på en såpass bestialsk måte. Man leser om slike ting så ofte nå at man nesten blir helt avstumpet og knapt skjenker det et skuldertrekk. Noen hvite kvinner lærer simpelthen aldri og når dette skjer, har de lagt opp til det selv.

 • spirild

  «Han skal ha fått flere avslag ved tidligere søknader, men fått opplyst at han ved et giftemål med en finsk kvinne ville ha bedre sjanser til å få godkjent søknaden.»

  HVEM HADDE INFORMERT HAM OM DETTE?

  Antageligvis finske NGOere. For nye uinnvidde, hva er en «NGO»?

  NGO, ikke-statlig organisasjon, er en samlebetegnelse på frivillige organisasjoner. I internasjonal sammenheng betyr NGO at organisasjonen(e) har offisiell status i FN og dermed anledning til å sende delegater til internasjonale konferanser. I vanlig språkbruk er NGO betegnelse på alle organisasjoner som ikke er statlige organer, dvs. også nærings- og fagorganisasjoner.

  Altså er det etniske finner som har tipset om denne muligheten.

  Men lovene i Vest-Europa er ikke tilpasset denne innvandringen fra muslimsk kultur.
  Ikke tilpasset borgernes sikkerhet, men tilpasset myndighetene som sier

  MULTIKULTUR, FLERKULTUR ER DET DERE SKAL HA, DER DERE BOR, IKKE DER VI BOR.

 • spirild
 • Alfred Furuholmen

  Slikt blir det bare mer og mer av til flere slike svin som importeres.
  La dette være en lærepenge for andre unge jenter som tenker på et forhold med en slik en.

 • Folkebyttedirektoratet

  Han ønsket statsborgerskap for å kunne være kriminell uten å risikere utvisning, rart han ikke blir utvist etter soning?

 • K_MD

  Denne gang skal jeg la følelsene få tale: partipampene bør bli tiltalt for høyforræderi mot borgerne?

  • Thought Criminal

   De fleste vestlige politiske ledere har blod på hendene, de bør stilles for riksrett.

   • Pizzadelivery

    Hvem skal være dommere?

    • Agurken

     Folket, det etniske – slik som i Romania.

   • Kurt Hanssen

    Get together with K_MD, and everybody that feel the same way as you do, get involved.

   • Agurken

    Nesten som de kan stilles for hvilken som helst rett, bare retten er av det etniske folket.
    Slik som i Romania.

  • Sigmund

   Hvilke partipamper?

  • tore

   Høyforræderi, er et eksempel på slike ord som nevnt over

  • Kurt Hanssen

   Well, get the ball rolling.

 • Sigmund

  Er det feil på siden? Kommentarer som ble fjernet er nå tilbake.

 • tore

  Det som gjør denne gode informative siden til et så et lett angrepsmål for venstreorienterte innvandringsliberale, er de mange følelsesmessige kommentarene som blir skrevet i affekt. Vær forsiktige med adjektivene folkens; de skader mer enn man aner. Nøktern, faktabasert, saklig og å behandle debattmotstandere med respekt er mye bedre enn å ta i bruk det kraftigste kruttet. Denne siden gir mye god informasjon som vi bør ta til oss; derfor er det best å sørge for at folk kan lese den og kommentere uten å gi ammunisjon til de som vil ta imot ubegrenset.

  • Thought Criminal

   Jeg tror ikke det betyr så mye så lenge sannheten blir betraktet som «hate speech».

  • Gulosten

   Ytringsfrihet? Så lenge du er i opposisjon så vil venstresia prøve å kvele deg. De ønsker ikke at det skal bli kjent hvilke svineri de er direkte ansvarlige for. Avisene er snart uten et publikum likevel og det er de skyld i selv da de pisser på nordmenn som har vært kjøperne og hyller kolonistene som aldri kommer til å kjøpe en avis de ikke kan lese.

 • Aksiomet

  Dagligdags.

 • Torvald Stenersen

  Islam er ondskapens religion. Slike hendelser bekrefter bare dette.

  • Nå var det ikke islam som gjorde dette da, men en enkelt person som ville inn i landet på en lettere måte. Giganstisk forskjell.

 • Glibert

  Hvorfor slettet frieord mitt innlegg der jeg skrev at det fins en løsning, men den vil de fleste ikke vite noe av ?
  Det jeg mente var at løsningen for å bli kvitt/søke beskyttelse mot islam er å følge Jesus Kristus, og min hensikt var å opplyse om dette til dem som lurte på hva løsningen er.

  Det er farlig hvis også frieord begynner å legge egne antakelser til grunn for å slette innlegg slik som så mange andre gjør.

 • annordal

  Altså. denne advokaten skulle hatt samme straff som denne pøbelen. Og her gir jeg katten i om det kalles hets. Det er det noe jeg aldri gjør. men dette gjorde meg så forbannet at jeg sier stakkars han om jeg hadde nådd tak i han. For slike ting skulle det vært dødstraff, og intet annet.

 • Peter Aker

  Det er dessverre mange statsledere som har gjort seg fortjent til å bli dømt av en domstol bestående av oppegående mennesker.

  EDIT: Deler av innlegget fjernet. Vennligst prøv å unngå slike uttalelser på forumet vårt. Mvh mod.

 • S. Haugen

  LOL, unnskyld for latter, men dette vet vi folkens. De er IKKE her for å gjøre annet enn faenskap!
  Må nesten være politiker for ikke å skjønne dette.

  WELCOME REFUGEES???????

 • Torgus

  Hele Skandinavia er i ferd med å.gå i sosial oppløsning, politikerne har sluppet løs religiøs motivert ondskap på en sekulær og forsvarsløs befolkning.. det er egentlig en form for utspekulert terrorisme.

 • John Queen-Murdock

  Ganske unødvendig å nevne at han er fra utlandet flere ganger bare for å skape enda mer ekkel rasisme i dette landet, hvorfor ikke bare skrive: «av en 26 år gammel mann» eller noe lignende? Er jo akkurat det samme om det er en Norsk person eller en Afghansk person som gjør det..

  • Olaus Trøgheim

   Bakgrunnen for hele saken er jo at han ER utenlandsk og derfor ser et giftemål som en vei inn i et annet land. Hans handlinger er jo også så brutale at en kan anta at gjerningsmannen stammer fra en annen kultur.

 • bb

  Hva skal vi med Arabere og afrikanere. Det må da finnes noen andre og ta vare på.
  Så få det er av dem, enda er de på topp ved voldtekt og narko.

 • Blir så kvalm av alle disse kommentarene, fremmedfrykten her er så enormt stor at jeg må spy. Hvor mange av dere har faktisk noensinne prøvd å blitt kjent med noen av flyktningene som dere er så redde og som dere er sikre på at alle er »muslimjævler». Var selv med på et opplegg fra et voksenopplæringssenter for flyktninger, flotteste menneskene jeg har truffet. Det er folk som blir mordet hver dag av andre enn disse »asylsøkerene», men det driter dere i fordi det er ikke noe spennende som dette her! Selvfølgelig er det noen sure epler der ute som i denne artikkelen, men det er faktisk veldig få. Disse menneskene kommer fra land der det er elendighet, vi skjønner det ikke fordi vi har det så jævla godt i Norge og driter i alle andre enn oss selv. Disse menneskene er akkurat som meg og deg, vi er alle mennesker.

  • ToxiloGames

   Ser ut som hun jenta i artikkelen ble godt kjent med en, og du så vel hva som kan skje?

   Fremmed frykten eksisterer slettes ikke uten grunn. Det er ikke rom for muslimer her i Norge. De skal hele tiden motarbeide våre gode norske verdier og våres gode kultur, og 70% av dem er tilhengere av sharia lover. De vil bare spise hallhall kjøtt som er en prosess der dyrene blir pint og sakte dør. Og Grunnen til at vi har det så godt i Norge nå er nettopp fordi det ikke er så mange av dem ennå. På tide å våkne opp og realisere at våres velferd og trygghet vil lide stort av denne masseinnvandringen.

   Muslimer er mer parasitter enn mennesker etter mitt syn.

   • Som du sikkert ikke vet, det er blitt gjort forandringer med hallall kjøtt, de fleste pines ikke lenger, men de ber for dem istedenfor. Muslimer er mennesker akkurat som meg og deg, bare fordi det er noen få som oppfører seg som idioter er ikke alle det. Jeg ser langt flere norske som oppfører seg som noen idioter enn jeg ser av muslimer. Du er da enig at alle norske er som Breivik da? Vi er jo fra samme land og det er mange her som er kristne også, det er jo han også! Ånei vi kommer alle til å ende opp som Breivik! Men det er da for sykt, ikke sant? Same shit når det kommer til muslimer, bare fordi noen få gjør det så skal du ikke dra alle under en kam og stå her med din ignorante og selvopptatte tankegang å si at alle er like. Prøv for en gangs skyld å bruk din egen hjerne, ikke tro på alt media forteller deg og tro at alle er like. Vi er så heldige som har en så stor og flott hjerne! Ikke kast den bort!

    • ToxiloGames

     Det skjer overgrep fra innvandrere ukentlig. Sperr opp øynene dine og se da vel. Det er ikke bare noen få i motsetning til Brevik. Men for all del bruk Brevik kortet ditt for alt det er verdt. Det er vel det eneste kortet du har.

  • NorseMan

   + Karoline Olsen: Jeg forstår at du ønsker å hjelpe, og all honør til deg for det. Viser at du har god moral / godt menneske.
   MEN, det høres ikke ut som du forstår hvor alvorlig denne ukontrolerte invasjonen av Islamister er.
   Hvist du bare hadd lest litt i Koranen, og hva den sier om deg, og meg, og ALLE andre som ikke har Islam som sin tro, så tror jeg du ville sett litt anderledes på det.

   – FORDI, vi Hvite kristne er, etter deres lover fra skriftene deres, ( the Sura, the Hadith og Koranen ) er fiender ( Kaffar, et veldig nedsettende ord de bruker om oss ) som gir en muslim lov til å stjele, lyve, lure, Volta jenter, drepe, overta land, ja listen er lang. ) av Oss i UTGANGSPUNKTET ! ( Viktig å vite )

   Ja, alle føler / el. gjør ikke disse tingene som nevt over. Selvfølgelig.
   Men, Islam og kristendom, går ikke sammen, NÅR det blir en stor majoritet av folk med Islam som tro. Så, det jeg prøver å forklare er at det er ISLAM som er problemet !

   Folk er Folk, og de fleste vil bare leve sitt liv med fam. Men, når en er muslim MÅ du underlegge seg det som står skrevet i skriftene deres. – Og, der er hele Problemet.
   Kjære deg, se hva privat personer ligger ut på nett av alt mulig fandenskap de gjør. Se til Sverige.. og, nedover i Europa. De lager sine egne gettoer som ikke engang væpnet politi kjører inn i, hvist de ikke er mange nok politi.
   – Så hvist du får din info fra MainSteamMedia, så må du ligge det på hyllen, og se hva vanlige beskymrede, redde europeeiske mennesker føler på kroppen daglig. Da de ikke tør å sende barna til skolen uten følge, el. ut for å leke, m.masse mer.
   SKJEKK DET STORE BILDET !!

  • NorseMan

   + Karoline Olsen : Og, ja jeg kjenner, og har venner som du kaller flykninger. Naboen min er muslim, og vi går inn og ut av hverandres .
   Og, jeg har tre – fire andre muslimske venner.. ( for å svare på et av spm. dine. )

   Her jeg bor er det fire blokker satt sammen i en firkant. m/ hage i midten.
   – For et lite år siden ble alle leil. pusset opp, og det komunen gjorde når leil. var ferdige, da kastet de ut etnisk norske folk og Familier fra To av blokkene. For å gi de til » flykninger «..

   – Nå er det En` liten hvit gutt igjen, og ingen vil leke med ham.

   – Så jeg kjenner selv på kroppen daglig, hvordan det er og bo, og ha muslimer tett på.
   Og, det er Ikke noe kjekt. Da de kaster søppel på bakken, istedet for i søppel containeren vi har. Jeg, og andre beboere har hengt opp plakater om hvor boss kastes, men disse blir kjapt revet ned av enellerannen grunn.

   Sitat: Disse menneskene kommer fra land der det er elendighet..
   – Ja, de aller fleste som kommer som flykninger kommer som du sier fra land med elendighet. Men, de ALLER fleste kommer IKKE fra KRIGSområder ! – Syrere utgjør, her i Norge ca, 23 %.
   Andre land som utmerker seg er, Niger, Marocco, Iran, Irak, Pakistan, Afganistan…
   Så de oppfyller ikke kriteriene for flykninge status !
   Men, når A. Merkel m/ kamerater, sa at dere er alle velkommen, enten en kommer fra et krigsområde, eller ei.
   Velkommen skal du være..
   Og, dette må jo du vite som har jobbet med de som er kommet. Det er veldig få Syrere, som var det Regjering her sa vi skulle ta imot. 8000 pers. var vedtaket som ble gjort av Storting.

   Så jeg må spørre deg, Karoline, Ser du ingen problemer med denne ukontrolerte » invasjon » av folk vi ikke engang vet er, da de brenner alt av papirer ?
   Håper du tar deg tid til å svare emeg. Takkm

 • Hardanger

  RIP Jonna

 • Manfred

  Uansett om muslim, ikke muslim, innvandrer, migrant, etnisk finsk, norsk, svensk osv.
  For en slik grusom forbrytelse burde det være dødsstraff.

 • Erna Hansen

  Aldri, aldri, aldri, ALDRI bli sammen med en muslim!

  Og hva tenkte foreldrene hennes på? 17 år gammel og sammen med en muslimsk 26-ÅRING???

 • Erna Hansen

  Dødsstraff.

 • Epiphany

  Muslims in Europe are eventually going to get what’s coming to them, you can be sure of it. As for this dog excrement he should have been hung up, castrated and left to die slowly and painfully.

 • Kurt Hanssen

  This is just the beginning, the, sharia law says it is ok to rape, and kill INFIDELS, «non muslims», you hawent seen nothing yet, just whaite, this is going to get realy ugly. ! ! Remember what I’ said in the beginning, all this guys with hormone problems, and no wimmen. ? ?

 • Pingback: 2015 - Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • NorseMan

  Som det blir sagt av mange i tråden her, så er det regjering(er), i både N, Sv, Finl, HELE Europa parlamentet, ( EU pampene ) som har solgt seg ut til de super rike Zionistiske Globalistene som arbeider hardt for å innføre The New World Order, ( som enhver Am. Pres. har snakket om siden Bush sr. sa det første gang Offentl. i 1991. )

  UTEN at det Fritar disse Islamistiske morderene / volteksmenn m.m. for noe skyld !

  for noen av det vi daglig må leite oss frem selv, da Main Stream Media IKKE skriver om det, el. vrir / vinkler artiklene helt feil med vilje for å stoppe sannheten å komme offentligheten for øre. Så de vet veldig godt at de ødelegger vårt Europa, vår kultur og velstand, og hele vår levemåte, som den hvite mann og kvinne har bygd opp over maange generasjoner !

  Jeg vet ikke hva jeg gjør feil, men jeg får ikke lagt inn linker..

  Men, hvist int. skriv inn selv på youtube..

  Zionists strictly control Western media: Scott Rickard / youtube.
  Georg H. W. Bush New World Order Speech / utube
  Georg H. W. Bush New World Order Speech / Denne bør sees..

  Når jeg søkte Bush sr. snakke om NWO, kom det opp 376 000 resultater / videoer, om topp ledere i vestlige land preke om å innføre NWO. Og, det er så skremmende å vite hva de planlegger, som direkte gjelder oss alle.

  ( Alle Am. Pres. etter Bush sr. har også preket om innføringen av The NWO.. )

 • Harald

  Dette er nok bare en «dårlig begynnelse» på hva vi kan forvente i fremtiden. Nå må vi snart gjøre noe med de «folkevalgte» og hvordan de «representerer» de som har valgt dem. Så langt sitter jeg med en følelse av at de driter «tynt» i oss som har valgt disse til å representere oss og ivareta våre interesser. Islamisering av våre samfunn er tydeligvis langt mer interessant slik at vi kan glemme alt som har vært til nå, og forberede oss på en helt ny og annerledes fremtid.

 • Ivan Ivanov

  Hvordan er det i det hele tatt mulig, at 17 åring har afgansk kjæreste som er 9 år eldre.
  Dæven steike

 • Pingback: Utvist asylsøker fra Kongo drepte Linn (32) i Tromsø - Frieord()

 • Pingback: Legestudenten Maria (19) engasjerte seg for asylsøkere - ble voldtatt og druknet av flyktningbarn - Frieord()

 • Pingback: AVSLØRT: Hussein Khavari pågrepet for voldtekten og mordet på Maria (19) i Tyskland - Frieord()

 • Pingback: Småbarnsmor døde etter å ha blitt tent på i Tyskland - afrikansk ektemann arrestert - Frieord()

 • Pingback: Drepte kjærestens far - kan regne med 3 års fengsel og være fri neste sommer - Frieord()