Jødisk par i Frankrike voldtatt og ranet av afrikanere

(Illustrasjonsbilde) Paris opplever en stadig grovere voldsbølge begått av afrikanske innvandrere.
RANET OG VOLDTATT

Et ungt jødisk par ble overfalt og ranet med pistoler i sin egen leilighet i Paris. De ble bundet fast og den unge kvinnen ble gjengvoldtatt av tre menn. To unge menn av afrikansk og nordafrikansk opprinnelse er arrestert etter det brutale overfallet.

Tre afrikanere truet seg inn i leiligheten til det unge jødiske paret i området Créteil, øst i Paris, som har en stor jødisk befolkning.

De skal ha truet paret med pistoler og kneblet og bundet dem.

En av ranerne skal ha sagt at: «Vi er her for å rane dere og banke jøder samtidig… Dere må ha penger her fordi dere er jøder.»

Ranerne fant derimot ikke noen penger og tvang paret til å gi fra seg bankkortene sine.

De dro så den 19 år gamle jenta inn på et annet rom hvor de gjengvoldtok henne.

Statsminister Manuel Valls, som selv har en jødisk kone, skrev på twitter etter overfallet: «Grusomheten som skjedde i Créteil er en ussel demonstrasjon på behovet for å konstant bekjempe antisemittisme.»

Julien Dray, som selv er jøde og vise-presidenten for stor-Paris og grunnlegger av SOS rasisme uttalte: «Tabuene har blitt brutt. De tingene du aldri kunne tenke deg for 10 eller 15 år siden er på vei tilbake. Davidstjernen tagget på postkassa di. Fornærmelser og vold mot enhver som bruker en kippa på gaten.»

To 20-åringer er arrestert og siktet etter det brutale overfallet. De er også siktet for ha ranet og banket en jødisk mann i 70-årene i den samme blokken som det unge paret bodde i.

I tillegg er en afrikansk tenåring siktet for å ha medvirket i angrepet, mens en fjerde ung afrikaner fortsatt er på frifot.

Relatert:

– Muslimer ramponerte jødisk bydel i Paris

 • tiger

  Selv om jeg ikke har noe til overs for SOS rasisme og det faktum at det virker å være værre når slik hender med jøder, tross det synes jeg veldig synd på offrene. Og muslimsk jødehat er ikke noe som forsvinner over natta… Multikulti er langt fra vakkert.

 • invernes

  Nok ett bevis på hva som skjer når man slipper halv aper løs i ett samfunn der mennesker bor, de burde tvangssendes tilbake til jungelen der de hører hjemme.

 • Burre

  What comes around goes around.
  Er ikke ukjent at jødiske organisasjoner jobber for åpnere grenser og mere flyt av folk mlm ulike land.
  Døren svinger begge veier.

  • Hilda Bruckmeyer

   De fikk smake sin egen medisin, kan man vel si?

 • Zarathustrian

  Må berre sei at dei har seg sjølv å takke:

  Første dei gjorde var å gjere alle germanske til onde nazistar, og så vart det en naturlig assosiasjon av dette seinare ved at alle kvite no er rasistar og blablabla.

  Andre er at det er først og fremst jødar og diverse andre svikarar som har pressa på for all denne innvandringa.

  Ja, eg trur vi kan fint sei at dei har kun seg sjølv å takke. Dei fortjener då heller ingen sympati. Kun forakt og spott.

  Den dagen jødane vil spele på lag og rette opp i det dei har øydelagd så skal eg ynske dei velkomne, men det kjem nok aldri i verda til å skje.

 • Artisjokk

  Jøder har jo vært forbausende ivrige etter å oversvømme det hvite Europa med ikke-vestlige innvandrere, og også svært delaktige i prosessene bak kulissene gjennom betydelig innflytelse i «internasjonale» organisasjoner som FN. Folk er såpass fokusert på muslimer og de man kan se og oppleve med det blotte øyet hver dag, at man lett glemmer eller ikke blir informert om hvilke krefter som orkestrerer det hele.

  Det er vel dette man kaller «ris til egen bak». Karma til tusen.

  • Johan Aksnes

   Kan du komme med eksempel på jøder i ledende posisjoner her i landet eller i Sverige, eller et annet land i Europa som har fremmet innvandring av arabere og negere?
   Har hørt denne påstanden flere ganger men med lite substans rundt.

   • Artisjokk

    Det er mange jødiske krefter og sentrale politikere i innvandringsvennlige allianser i Vest-Europa og spesielt USA. Og enda flere hvite, selvhatende idioter som løper ærendet jødene involvert ønsker de skal. Også er det selvsagt tusenvis av jøder som ikke passer til stereotypene; til og med Israel har sin andel «venstreradikale» som ønsker å øke andelen afrikanere i befolkningen, etc. — jeg skjærer ikke alle over en kam, men rett skal være rett.

    Oftest er det dog ikke blant de tilsynelatende makthaverne (politikere) avgjørelser fattes og nasjoners skjebner forsegles, men på toppen av pyramiden — i dette tilfellet «internasjonale» organer som FN og NATO, og den delvis skjulte, ultra-rike globalisteliten med maktbesittelser vanlige folk sliter med å fatte.

    Blant «synlige» politikere og krefter i det politiske bildet, kan vi i Sverige nevne Bonnier-dynastiet med sine privilegerte posisjoner hvorfra media den svenske befolkningen manipuleres med, styres, samt den kryptojødiske og delnegroide statsministeren Reinfeldt, Birgitta Ohlsson (kun gift med jøde), Leif Pagrotsky, Adam Cwejman, Henry Ascher, Dror Feiler, Caroline Szyber, osv. Svenskene er dog ekstreme når det gjelder selvhat i egen befolkning, nærmest på masochistisk nivå, på kollektivt plan. Her i Norge kommer jeg på Dørum, Rieber-Mohn og et lite antall sentrale skikkelser som har en viss, politisk påvirkningskraft fra andre stillinger, men når det kommer til et stykke, er Norge primært en lydig liten skjødehund for FN, EU og USA, politisk sett stappfullt av feminiserte, suicidale hvite, som gjør en glimrende jobb med å ødelegge sitt eget land; i hovedsak mandhaftige, skaplesbiøse «kvinner», som tilsynelatende alle går til den samme frisøren (som ser ut til å benytte seg av en motorisert hekkesaks i sitt daglige virke) — Norge er kapret og i ferd med å bli styrtet av det ny-feministiske, moderne matriarkiet, med noen få mannlige femser, uten reell stemme eller snev av testosteron, kvotert inn. Norge har påfallende få jøder innenfor landegrensene, faktisk. Hadde forøvrig også likt å studere stamtreet til Jens Stoltenberg noen generasjoner tilbake.

    I England har vi blant annet Miliband-brødrene, Luciana Berger, Michael Ellis, Robert Halfon, Zac Goldsmith, osv…Frankrike hadde nylig en jødisk president i årevis…Ukraina har fått en jødisk marionettpresident i den «vestlige» kampen for å grafse til seg en stor ressurs fra østlige interessers varetekt…det er dog i USA jøder er mest synlige i politikken, der er det voldsomt.

    Når alt kommer til alt; offisielle politikere styrer veldig lite, de er nyttige idioter for de VIRKELIGE makthaverne. Tenk FN, lobbyvirksomhet kjøpt og engasjert av mangemilliardærer, de rikeste bankerne, globale forretningsmagnater, etc. — det er der makten sitter. En udødelig tommelfingerregel er å følge pengestrømmen. Hvem profitterer?

    Når det er sagt, er problemet hvite europeere til syvende og sist står ovenfor noe de selv er skyld i; servilitet, manglende selvrespekt, feighet og et materialistisk fremfor spirituelt prioriteringssett, med mer. Så lenge det er hundrevis av forræderske idioter klare til å hore ut sitt eget folks overlevelse og sitt lands fremtid for penger, prestisje og makt i øyeblikket, betyr det ingenting hvem som trekker i trådene; skaden har allerede skjedd. Vi trenger en åndelig renessanse i den europeiske befolkningen, fremfor noe.

    • Anti-Hippie

     «Hadde forøvrig også likt å studere stamtreet til Jens Stoltenberg noen generasjoner tilbake.»

     Når det gjelder Stoltenberg-familien ble Thorvald Stoltenberg for en tid tilbake «stunt-intervjuet» om vaksiner og andre ting av en reporter fra Nyhetsspeilet, og et stykke ut i intervjuet spurte reporteren Stoltenberg: «Er du jøde?» «Om jeg er jøde?» svarte Stoltenberg, og fortsatte: «Jeg skal fortelle deg dét, at om jeg var det, ville jeg vært stolt av det.» Han svarte verken ja eller nei, altså. Det slutter med at Stoltenberg truer reporteren med at hvis han fortsetter i det samme kritiske sporet vil han ødelegge livet sitt. Man kan vel trygt konkludere med at reporteren tydeligvis tro Stoltenberg for nære på en del punkter.

     https://www.youtube.com/watch?v=n_pvK5lacMo

     The Stoltenbergs er forøvrig en gren på Heiberg-treet, en slekt som inkluderer andre anti-norske samfunnstopper som Fabian (Steenfeldt) Stang og Marie Simonsen:

     http://no.wikipedia.org/wiki/Heiberg

     Heiberg-slekten har opp gjennom tiden utmerket seg som kjøpmenn, jurister og teaterfolk:

     https://snl.no/Heiberg

    • Johan Aksnes

     Gå rett på de som gjør gale/feil ting og gi blaffen i dette jøde tøvet, det er i alle fall mitt råd.
     Det er helt klart destruktive krefter både her i Europa og i USA, gå rett på de.
     Stoltenberg er nettopp en representant for disse destruktive kreftene uansett om han er av jødeslekt eller ikke, og kanskje du og jeg også er av jødeslekt langt ute?

     • Artisjokk

      Jeg GÅR rett på de, men når flerfoldige jøder utgjør en del av de, og resten åpenbart svarer til de samme interessegruppene som kysser jødiske rumpeballer som en obligatorisk innvielsesskikk for å i det hele kunne inneha posisjonene de har, er det ikke «tøv» lenger, da er det å velge å ikke se det, blindhet.

      Klassisk ordtak: «Hvis du lurer på hvem som styrer deg, undersøk hvem du ikke har lov til å kritisere.» Ergo, så kan hele Stortinget være helt jødefritt for min del, i direkte form, så lenge de befinner seg under skosålen til mektige, internasjonale jøder og lystrer deres minste vink. Det er fortsatt en maktutøvende fraksjon som er de facto under jødisk kontroll, numeriske antallsstillinger til side. Om hundre hvite idioter logrer lydig med halen, for èn liten jøde i et «internasjonalt», styrende organ de er underlagte og forventet å adlyde, vil dynamikken i avgjørelsesforholdene dem imellom fortsatt iverksettes på bakgrunn av ORDRE OVENFRA.

      Problemet er at du og mange andre er for lite oppegående til å kunne dechiffrere hvordan maktpyramider fungerer; toppen styrer, alt annet er ledd i en prosess — nasjonale politikere er tredje- og fjerdeledd i den strukturen som dirigerer hvordan vestlige samfunn skal utvikle seg, i et kontemporært perspektiv, og har derigjennom forsvinnende lite de skulle ha sagt, om virkelig regionalt betydningsfulle anliggende. Om en enkeltperson stikker hodet for langt ut, vil giljotinen umiddelbart falle, og vedkommendes karriere vil være over; fryktultimatumet virker forbausende bra, fordi 99,99% prosent av de som har slikket spytt i 30 år for å oppnå plasseringene de har i kappløpet om sosial prestisje, ikke er villige til å kaste alt i toalettet, kun for å tilby offentlighetens beduggede masser noen sannhetens ord, som sannsynligvis vil falle på døve ører, uansett. Folk flest er simple menneskedyr som er fornøyde så lenge de har mat i kjøleskapet, negerball og annen hjernedød underholdning på TV, og råd til et par charterturer til Syden i året. Blant annet. Nihilisme er svært forlokkende å la seg absorberes av, men personlig har jeg en slags parental sympati for folk flest. Jeg bryr meg kanskje ikke nok pr. dags dato til å ønske å bruke tid på å «redde» dem, men jeg ønsker ikke lidelse og grusomheter om det kan unngås. Først og fremst må folk være ansvarlige for sine egne skjebner.

     • HenrikHenriksen

      Hallo. UFO’en venter på deg.

     • Artisjokk

      Akkurat det man kan forvente av en på ditt nivå. Hold deg til Aftenposten og nyhetene på fjernsynet, du, det er det du åpenbart har vett til å prosessere.

     • HenrikHenriksen

      Men herregud da mann. Har du noensinne snakket sånn som i innlegget ditt til den vanlige mannen i gata? Hvis ja, åssen gikk det? Hvis ikke, hvorfor ikke? Kobla sosial intelligens-sperren din inn?

     • Artisjokk

      Absolutt! Vel, om vedkommende makter å praktisere konversasjon av et visst, intellektuelt plan, er han/hun også oppegående nok til å kunne være mottagelige for alternative synspunkter. Om vedkommende er et reaktivt dyr som følelsesmessig påvirkes av klar tale, må man bare være dominant og tydelig nok i utgangspunktet, til at de ikke anser det som produktivt å konfrontere deg, selv om de har lyst. Jeg tilpasser ofte kommunikasjon i førsteperson, men slettes ikke alltid. Har en lynskarp sosial intelligens, tro du meg; hvis jeg ønsker å ha mennesker et bestemt sted, er det meget enkelt for meg. Du må være noe ekstremt treg, for å fortsatt ikke annamme HVORFOR jeg rent verbalt fonetisk er såpass hensynsløs og utilpasset samfunnets massekomfortsoner. Få det inn: JEG BRYR MEG IKKE NOK OM HVORVIDT FOLK FLEST ENDRER MENING, ELLER IKKE, HER OG NÅ. Folk får re sin egen seng, rett og slett. Kanskje det endrer seg fremover.

      Apropos «sosial intelligens-sperrer», så har DU nettopp agert en med betydelige mangler og begrensninger hva det å fortolke andres hensikter og visjoner angår, samt det å kunne bemestre ditt eget morsmål tilstrekkelig. Ironien i hvordan du angriper illusoriske defekter i andre, parallelisert av egne, blottlagte retardasjoner, er særdeles underholdende å bevitne; vennligst fortsett.

     • HenrikHenriksen

      Jeg skreiv faktisk et lenger innlegg her til deg, men så forsto jeg at jeg aldri kommer til å vinne over den «fonetiske hensynsløsheten» din. Jeg har møtt folk som deg før, og alt jeg kan gjøre er å appellere til den delen av hjernen din som styrer fornuften og be deg bruke den «lynskarpe sosiale intelligensen» din til å bidra her på debattfeltet istedenfor å være en mitraljøse av jødeord og påstander, som skremmer vekk «vanlige» folk som er innom og leser.

      Hvis du på død og liv skal ha med ordet jøde i annenhver setning så kan du vel gå inn på Vitnet.no og «blåse ut» der inne, for så og komme hit og være litt mer normal? Lat som om du møter et menneske for første gang og du skal forklare for dem hvordan ting og tang fungerer i verden.

      Pleeease?

     • Artisjokk

      Det virker som du ønsker å snu offentlig opinion med taktikkene du mener er mer virksomme, så kanskje du selv bør vurdere å lage en nettportal for det, slik du foreslo for meg? Man kan da ikke forvente at et kommentarfelt skal være selve den ideologiske katalysten som befester begjært effekt, det får bli opp til selve hovedmediumet — kommentarer er kun selve responsen på det og hva det presenterer. Og, vet du, jeg tror ikke alle blir så innmari «skremt» av litt direkte tale her og der, for det appellerer nok til mange, det og.

     • Johan Aksnes

      Du har mye rett det du skriver, men at alle jødene har for seg en konspirasjon som tar sikte på ødelegge verden det ser jeg ikke altså.

     • Artisjokk

      Det har jeg ikke sagt heller, mange tusen jøder følger ikke de typiske mønstrene engang og er for Israel hva SOS Rasisme o.l. er for Norge! Ingen som har konspirasjoner om å ødelegge verden såvidt jeg vet, heller, men at den øverste, globale makteliten tydelig ønsker å bryte ned Europea slik det tradisjonelt sett har sett ut, virker veldig åpenbart, for min del. I den er det en god del jøder, men slett ikke utelukkende jøder.

      De virkelig store jødene ser heller ikke ut til å bry seg om de små jødene, og virker ganske likegyldige til at noen av sine egne ofres, om det gagner dem. Mange nyanser overalt, så man må nesten bare holde seg til majoriteter, gjennomsnitt og medianer i det politiske bildet, om man vil ha oversikt.

     • Johan Aksnes

      Er enig med deg i at sterke krefter er i sving for å bryte ned Europa, det er det ingen tvil om heller, men jeg ser ikke hverken grunnen, motivet, eller noe bevis for hvem som står bak annet enn majoriteten av politikerne.

     • Artisjokk

      Grunn og motiv: Penger, makt og et rent destruktivt ønske om å bryte ned europeisk sivilisasjon.

      Se hvem politikerne adlyder, og hvem på internasjonalt plan som gjør det klart hva som er akseptabel nasjonal politikk, og ikke.

      Men, vi kan selvsagt ha forskjellige konklusjoner, ikke noe i veien for det.

    • HenrikHenriksen

     Mye synsing og tårevåt innlevelse her. (Ti poeng for det) Og endel navn. Men det vi trenger er harde fakta. Kilder.

     Hvis du bare kaster fra deg Brataas-retorikken og går til grunns i kildematerialet så kan du faktisk utgjøre en forskjell i denne debatten. Enn så langt så ligger du et sted mellom Nyhetsspeilet og Vitnet i kredibilitet. (Sagt på en vennskapelig måte).

     • Artisjokk

      Jeg leverte nettopp en lang liste over sentrale, jødiske enkeltpersoner involverte på nasjonalt, politisk plan, som han jeg svarte til etterlyste — om ikke det er kilder, så vet ikke jeg. Hva forventer du egentlig; at Aftenposten skal komme med en tisiders, utfyllende artikkel om hvordan jødisk makt, direkte og indirekte, påvirker geopolitiske formasjoner, at toppene i FN skal dementere at, «ja, vi er overstyrt av en rekke jøder og hjelpsomme shabbas goyim, så nå kan dere stakkarslige, små innbyggere på demokratisk vis stemme oss vekk fra våre ultraprivilegerte høyseter vi kan diktere verdenssituasjonen fra, for vi har selvsagt ingen problemer med å gi fra oss de, om det gleder dere — vi har virkelig stor respekt for brilliansen og den individuelle styrken representert av den jevne borger og bryr oss veldig om hvorvidt den føler seg godt tatt vare på, eller ikke»? Jeg håper du forstår hva du faktisk er verdt, i øynene på den typen elitister jeg beskriver; at du for dem er et rudimentært arbeidsdyr, godt for å gjøre dem rikere og rikere uten å gjøre et slag, som en futil, minimal brikke i et system av mekanismer som garanterer for et slikt utfall. Du og resten av det hvitt arbeidende samfunnet, er godt betalte slaver, og helt komfortable med å være det. Gå på jobb, følg lover og regler, ikke still spørsmål eller tråkk utenfor normene. Flink gutt — gjør som Mor Staten og Far Politi sier. Hold så kjeft og legg deg i kurven din, så du har energi til å gå på jobb igjen og betale skatt, dagen derpå; noen vil kunne inkassere dagens fangst av ditt harde arbeid, ser du.

      Om du velger å lukke øynene for den åpenbare skriften på veggen, er det ditt problem, man validerer det man bestemmer seg for. Om du tror at alt eliter og makthavere foretar seg er 100% ute i den offentlig godkjente allemannsvarmen, for hvem som helst å eksponeres for, vil jeg si du er temmelig naiv. Men, ditt valg, bare å basere virkeligheten på hva som står i VG og Dagbla’ og handle deretter, om det gjør deg lykkelig. Alt som fraviker fra materiale kosher-media presenterer, er selvsagt «konspirasjonsteorier», «antisemittisme», osv. Knip øynene igjen og sov videre.

     • HenrikHenriksen

      Jeg er fullstendig klar over navnene og hvor maktsentrum er. Mitt hovedpoeng med hele debatten er hvordan DU legger frem dine bevis og påstander. Det handler om sosial intelligens og kultur. Det handler om å vite hvordan man skal fremlegge sin sak og sin kunnskap.

      Enten kan man bruke utslitte og ubrukelige fraser som «krypto-jøde» og «del-negroid» og bli oppfattet som en lavpanna nazi som er lett å avfeie og som aldri vil kunne ha en konstruktiv dialog om emnet, eller så kan du f.eks kjøre som David Duke eller Kevin McDonald og bruke fakta og god språkbruk.

      Vennligst rekalibrer hjernen din og bruk de siste som eksempler på videreformidling av denne svært viktige informasjonen. Ellers kommer du jo aldri ut av startblokka med å åpne øynene til «folk flest». Og det er jo poenget, eller?

     • Artisjokk

      Ser overhodet ikke slik ut.

      Hvordan man skal legge frem sak og kunnskap avhenger av hvilke motivasjoner som ligger bak. Jeg bruker fakta, men ikke tilpasset vokabular, slik jeg hadde gjort hvis hensikten var å forsøke å omvende de store massene.

      Vennligst vær i stand til å gni to nevrologiske forbindelser i topplokket sammen, slik at du kan fatte og begripe at hensikten min med å poste på Frieord.no IKKE er å sy puter under armene på leserne av ordvalgene mine, så en eller annen Ola Dunk som tilfeldigvis visitterer denne siden, skal kunne være i stand til å svelge informasjonen jeg presenterer og viderefører til, basert på hvilke emosjonelle aversjoner massemedia har fremprogrammert i det begrensede, lille analytiske apparatet han har å fare med. Verden vil bedras, og nå om dagen ønsker jeg den lykke til på reisen videre. Hele samfunnet må gjerne kollapse på dagen for min del, jeg greier meg fint i skog og mark.

   • Burre

    Benkow er et navn jeg først kommer på i farten. Videre kan en nevne Steinfeldt brødrene. Problemet med mange jøder er at de er flinke til å forsvinne i mengden, forandre på navnet sitt osv.

    • Johan Aksnes

     Tja, tre norske jøder som vil ødelegge landet?
     I så fall er de i godt selskap med andre partikolleger fra Ap og Høyre!

 • OnkelBlaa

  To politikere uttaler seg her i denne saken om hvor fryktelig dette er osv, forstår ikke disse politikerne at de selv er medansvarlige for det som har skjedd??
  Forstår ikke disse politikerne at negere og arabere ikke har noe som helst i Frankrike eller resten av Europa å gjør?

 • Mats

  Som regel nøyer jeg meg med å lese Frieord uten å legge inn en kommentar. Men denne artikkelen her gir nok engang et inntrykk av at ledelsen i Frieord støtter den sionistiske ideologien med å plassere jødene i en offerrolle. Jødene styrer media og kulturmarxistene / sosialistene og er hovedgrunnen til innvandringen fra fjerne strøk. Disse hyklerne har alltid hatt en ønske om hevn ovenfor den hvite ariske rasen og jobber knallhardt for å destruere vårt siviliserte samfunn med mange ulike metoder. Nei til jøder!

  • Artisjokk

   Godt poeng. Har også lagt merke til at moderatoren later til å ha en beskyttende hånd over den internasjonale jødedommen og deres håndlangere, og kjører på med jøder = ofre-narrativet. Har personlig fått innlegg slettet, som i og for seg ikke brøt et eneste reglement; det kritiserte kun et par jøder i Antirasistisk Senter som åpent diskuterte hvordan de kunne ødelegge landet vårt raskere og mer effektivt. Jeg setter stor pris på denne siden — Norge trenger den sårt — men kosher-faktoren jeg har bitt meg merke i, kunne de ha spart seg for. Det er ytterst viktig å SE JØDEN, for å forstå hele bildet i dagens globale utvikling.

   • Anti-Hippie

    Man kan også legge til forkjærligheten som redaksjonen åpenbart har for Bill Maher (jøde) og Pat Condell (zionist).

   • HenrikHenriksen

    Jeg ser at den diskusjonmetoden der nok vil overbevise mange folk som ikke er innvidde i jøde-spørsmålet. (ironi).

    Hva med å finne en annen innfallsvinkel og bruke disse «onde jødene» sin egen propagandateknikk da? Sånn som du holder på nå, så er du jo reine prototypen på en Hollywood-nazist og enhver jødes våte drøm som de kan fremlegge i sin neste «hat-rapport» – og som de igjen får offentlig støtte for…DINE PENGER.

    • Burre

     Tenkte det samme.
     Holder mer enn nok til å linke til jødelobbyen i USA som er den største og mektigste.
     Konspirasjon? Neida, høyst åpent og reelt:
     http://www.aipac.org/

    • Artisjokk

     Du later til å ha et alvorlig problem med å tolke nyanser. I innlegget du nettopp responderte til, eksemplifiserer jeg i klartekst at vi også har jøder som avviker totalt fra stereotypene man typisk blir servert gjennom Hollywood-stereotyper av «onde nazister» og det som verre er. Jeg har ingen problemer med å se alle nyanser for det de er, det er det tydeligvis du som har. Tunnelsyn og manglende dypdykk i postulerte faktoider er ikke min greie. De bruker allerede både mine og dine penger på så mye idiotì, at dess fortere hele elendigheten går bankerott, dess bedre. Fremtiden blir mest sannsynlig hardere og mer sparsom enn dagens status quo, og det vil forhåpentligvis ikke lenger være råd til å påspandere jødiske slanger og deres håndlangere millioner i statlige forvaltningsmidler for å gyte ut sine grovt subjektive «hat-rapporter», klare til publikasjoner i et-eller-annet kommunistsammensurium av en parodiert avis.

 • frieordno

  Vi ser det har kommet endel påstander her i kommentarfeltet om jøder og det jødiske folk og ber de som deltar i debatten om å holde seg til debattreglene. Skal man komme med påstander eller generaliseringer, så må de være dokumenterbare. (og ikke til kilder/sider som er åpenbart antisemittiske av karakter).

  Fremtidige uttalelser uten dokumentasjon kan risikere sletting.

  Mvh

  Redaksjonen

  • Hilda Bruckmeyer

   Forbudt å bruke «antisemittiske kilder»? Skal vi dokumentere jødisk konspirasjon gjennom Aftenposten og Dagbla’?

   Synd å se at Frie Ord kryper for jødemakten på dette viset. Vel, det illustrerer vel hvem dere jobber for. «Redaksjonen»….

   Alt dere gjør på F.O. er å sutre om innvandring

   – uten å gi noen løsning
   – og uten å vise folk hvem som står bak multikultien og hvorfor de pusher det på oss.

   Feigt. Uærlig. Anti-produktivt.

   • Zarathustrian

    Sutrete? Feigt? Uærlig? Anti-produktivt?

    Sutreteoriar frå Vitnet er vel grunnen til at den sida og opplegget der appellerer til ingen. Angrip folk for meiningsytring der faktisk.

    Feigt og uærlig? Ja, om denne disqusprofilen her er den vi trur det er så er det vel så uærlig som ein får det.

    Og Vitnet i seg sjølv er då anti-produktivt på grunn av den utidige latterliggjeringa, sensuren og meiningsangrepa som blir gjort der. Det vil seie at moderator fjerner tilogmed innlegg frå meningsfeller som er uenige i mindre ting. Her på frieord derimot er det mykje friare debatt.

    Filosofisk sett: Kva er feigt? Definer feigt? Kva er forskjell på feigheit og dumskap? Om målet er å være modig til ein kvar til så vil ein tape i verkelegheita. Det er betre å være litt strategisk og taktisk heller.
    Ja, om ein aldri gjer noko og unnskylder seg med det eg seier er det kanskje feigt, men samme greia går motsatt vei. Det vil seie, det er lov å tenke seg om og å velge sine kampar utifrå kva som er positivt for di sak. Realpolitikk og pragmatisme.

    Treng ikkje løysing, og vi treng ikkje vite om bakmenn. Alt som trengs er ei forandring i folkevilja og zeitgeist. Og om du trur at jødar har så mykje makt og dreg i alle trådar så har du allereide tapt; sjølv om du lev i eit slags håp der alle plutseleg skal reise seg mot dette i dag når då folk i samfunnet har det så altfor godt og har ingen grunn til dette.

    Anti-produktivt, ja. Vitnet og denne sutreteorien er det. Jødehatet òg for den del fordi det er så imot zeitgeist idag som ein får det. Sosial intelligens har nokre sagt. Pragmatisk tenking og realisme kallar eg det.

    Produktive idag er å snu opinion når det gjeld innvandring og legge alt det andre til sides.

    Og dessuten: sutre om sutring, er det sutring?

    • Anti-Hippie

     Enig i det meste her, men når det gjelder dette med jøder og tidsånden så spørs det nok om ikke Israels brutale fremferd overfor palestinerne har fått ganske mange til å spørre seg om hva som er de faktiske årsakene til den evige antisemittismen, selv for dem som er ukritiske til samfunnsutviklingen forøvrig. Folk må jo skjønne at man ikke kan skille det faktum at Israel fører en brutal politikk fra det faktum at Israel er et land som består av jøder, for evig og alltid bare for å være PK.

     • Zarathustrian

      Tja, er vel litt drøyt det vel?

      Blir som å skylde på alle nordmenn for det staten Norge gjer, og så videre med ett kva som helst slags land. Samme med religion.

      Men følgelig skjer det du seier, ja, og tidsånda vil då forandre seg. Samme som har skjedd med U.S.A. og krigføringa siste åra. Utan at vi skal diskutere om det er rett og galt. Samme kjem til å skje med Russland. Men sistnevnte rid no på ei bølge som aldri før, som òg er takka være innvandring og det med U.S.A.
      Det er naturlige reaksjonar og effekter som kjem då av informasjonsforandring og -forståelse.
      Samme er i ferd med å skje med innvandring, og til og med rasismen. Innvandringsskepsisen aukar og xenophobien aukar. Hippietida frå 60- og 70-talet, som var eit direkte resultat av propaganda etter andre verdskrigen (antirasismen og antinazismen) og kanskje spesielt ei effekt av totalitær ideologi og krigane før, er no over.

      Dette ser vi på ein rekke felt. Feminismen er borte vekk i Vesten, og det einaste som er att av den er ekstremfeministar. Jamfør gamergate.
      Sosialismen og velferd er snart død. Dette på grunn av minoritetar, spesielt svarte i U.S.A., som har utnytta systemet, og i Europa har vi innvandrarane som har undergravd systemet vårt.
      Raseforskjellane har òg blitt merka på grunn av dette og oppvåkninga har skjedd der òg. Det har aldri vore mangel på vitenskaplige bevis når det gjeld dette, men no er det blitt godtatt. Så viktig er dette med oppfatningar; det dikterer meiningar uansett om dei er sanne eller falske. Jamfør politisk korrektheit og kommunisme.
      Og der nevnte eg siste: politisk korrektheit er no gjennomskua og oppbrukt. Som då inkluderer slike begrep som rasisme.

      KONKLUSJON: Folk er no bevisste på viktigheita av homogenitet i eit samfunn. Dei forstår no at det ikkje fungerer og er heller ikkje bra. Vi er i retning av nasjonalisme og rasisme igjen. Ateisme òg. Eller kanskje tilogmed ei oppblomstring av andre religionar enn Islam kun som en motreaksjon. Grunnen til at eg seier siste er fordi religion er akseptert, ateisme har no fått eit dårlig rykte, kristendom og andre religionar har komt ut godt, og det siste faktumet: folk er så desperate etter å tru på ting som evig liv etter døden og slik håpefull tankegang. Det, òg det at religion straffar dei urettferdige og belønner dei rettferdige ein annan plass, om det ikkje blir gjort på jorda og i «dette» livet.

      Starta med en liten uenigheit med deg, men eg gikk off-the-rails. Ikkje ta det som om noko var personlig retta og dedikert.

     • Anti-Hippie

      Du må gjerne gå «off-the-rails», det gjør ikke meg noe. 🙂 Men for å gå tilbake til det med Israel og jødene så tenkte jeg ikke som så at man må skylde alt staten Israel gjør på alle jøder, heller ikke alle israelere, bare at det bør kunne virke som en tankevekker for dem som helst vil tro at alt er i orden. Det er jo for eksempel en ganske stor, og merkbar, diskrepans mellom hvor rasebevisste jøder er i Israel og hvor universalistiske og «antirasistiske» de er på vegne av sine vertsnasjoner i diaspora.

     • Zarathustrian

      Ja, og at dei viftar med antisemittismekortet kvar gong nokon kritiserer kva Israel gjer.

    • Elias

     Heheh. Innlegget mitt på vitnet lå der i ca en 5 minutters tid før moderatoren valgte å sensurere det forså å utestenge meg. Komisk og artig.

   • HenrikHenriksen

    Hvis du ikke klarer å fremvise jødenes innflytelse og makt uten å bruke reine nazi-sider eller Aftenposten og Dagbladet så er kanskje ikke denne teorien din så veldig brukbar?

    Å kjefte på dette nettstedet for din egen utilstrekkelighet i en debatt er heller ikke spesielt imponerende.

    Bruker du like vag og dårlig argumentasjon på andre områder du diskuterer? Dette er litt sånn «Jeg er Man U og du er Liverpool»-nivå, Hilda..

    • Anti-Hippie

     Som du har vært inne på tidligere så har du sikkert rett i at det er kontraproduktivt å poste antisemittiske karikaturer for å gjøre folk oppmerksomme på jødisk makt, men å hevde at man må bruke hovedstrømsmedia til å dokumentere ubehagelige fakta om jøder og jødedom faller på sin egen urimelighet, ikke minst siden en av anklagene nettopp er at selvsamme hovedstrømsmedia styres av nettopp jøder.

   • RolfStovner

    Nesten ingen nordmenn forstår jødeproblemet. Og uansett er norske politikere og journalister hundre ganger verre enn alle jøder. Det er disse landssvikerne vi innvandrermotstandere må kritisere. Jeg synes Frie Ord gjør en ypperlig jobb.

    Norske jøder er hovedsaklig gode folk også, mesteparten av dem fortjener ikke «antisemittiske» nettsider på morsmålet sitt.

  • Anti-Hippie

   Hvis man ikke kan bruke kilder som er «åpenbart antisemittiske» for å dokumentere jødiske forbrytelser og overgrep, da må frieord avstå fra å bruke kilder som er åpenbart «islamofobiske» for å dokumentere muslimske forbrytelser og overgrep, ettersom frieords forsvar av «jøder og det jødiske folk» her bygger på akkurat den samme sirkelresonnerende argumentasjonsteknikk: «Det du sier er feil fordi du er en X./ Det du sier er slik som dem som er X sier, og er derfor feil.» Og vi kan vel ikke ha én lov for Loke og en for Tor?

  • Mats

   For et dobbeltmoral dere har. Kynisk på høyeste level. Her driver dere å bruker langt ifra objektive kilder, også krever dere at vi ikke skal forholde oss til «antisemittiske kilder»??Hva faen er det for noe? Sitter det jøder i resepsjonen hos Frieord? Verdt å merke seg at jeg ikke legger frem noen påstander, men fremstiller spørsmål som jeg gjerne vil ha svar på.

  • Artisjokk

   Du later ikke til å ha den samme, kildekritiske rettferdighetssansen når muslimer eller andre omtales. Jeg trodde denne siden var drevet av noen med det nordiske folks interesser i høysetet, og ikke en utsending fra den lokale synagogen? Ikke at jeg tror det, men denne dobbeltmoralen begynner å bli litt merkbar. Alle sider som belyser jødisk maktinnflytelse er pr. PK-definisjon «antisemittiske». Skal det være frie ord, så skal det være frie ord, og så får det heller være opp til deg å motbevise påstander om du er uenig i dem. Sensur er et klassisk jøde- og kommunistverktøy, noe en nordisk mann burde holde seg for god til.

   • Anti-Hippie

    Redaktøransvaret for frieord ligger hos Thorgrim Bredesen. Her er en Wikipedia-artikkel om ham: http://no.wikipedia.org/wiki/Thorgrim_O._Bredesen

   • HenrikHenriksen

    Du virker som en relativt oppegående fyr, men på dette punktet er jo lyset slått av (du er jo ikke aleine her inne på kommentarfeltet i det hensynet). Det er liksom enten/eller og vi nærmer oss Vitnet.no logikk her.

    Det finnes jo mengder av kilder der ute som ikke kan beregnes som antisemttiske i klassisk forstand. Tror ikke Frieord sletter de. Var ett innlegg her med en mengde kilder som ikke blei sletta.. De har ikke sletta NOEN her ennå! Så hvorfor denne høylytte klagingen?

    Man fremstår jo som en konspirasjonsfrik hvis man hele tiden skal skrike «sensur» eller «klassisk jødevektøy» og ikke klarer å bruke iallefall noenlunde aksepterte kilder til sine påstander.

    Når jeg argumenterer – og jeg har vært på nettdebatter i et tiår eller mer – så tenker jeg at jeg skal skrive til fremmede folk og gi dem informasjon på en logisk og «normal» måte. Vi må heve oss over Vigrid/Vitnet eller Radikal Portal debatt-teknikken, eller ønsker du nok et «medlemsblad» for de som allerede er overbevist? Da har du jo de ovennevnte nettsidene hvor døra er lukket for all logikk og rasjonell debatt og alle har på seg den samme T-skjorta.

    Jeg veit det er hardt. Men hva er poenget å bidra hvis man bare skal snakke i sitt eget ekkokammer?

    • Artisjokk

     Ja, så klart, «lyset er vel slått av» ifølge deg, om man makter å se bak gardinene en smule og skimte hvem som står der. Jeg har ikke referert til noe som har blitt slettet, det er snarere en «føre var»-anmodning om å være åpen for ytringsfrihet og det å leve opp til sitt navn — FRIE ORD.

     Om du skal rakke ned på andres skarphet, bør du lære deg å artikulere ordentlig skriftlig norsk, samt det å kunne argumentativt disputtere HVORFOR andres påståtte standpunkter ikke stemmer, ikke bare fastslå at de ikke gjør det, med null begrunnelse, vedlagt en eller annen nedsettende vinkling. Patetisk og best usagt.

     Sensur èr en klassisk jøde- og kommunistteknikk for å kneble meningsmotstandere—>Sovjet — og ingen kilder er pr. allmenn verifikasjon for godkjennelse «aksepterte», om de på ærlig vis redegjør for tingenes tilstand.

     Du misoppfatter hensikten bak det at jeg tar meg bryet med å preke til koret her i utgangspunktet; kanskje jeg ikke har tålmodighet eller vilje til å forsøke å åpne øynene på alle de ørkesløse fårene i den allmenne flokken, kanskje det rett og slett interesserer meg langt opp et visst sted, om de stryker med eller i beste fall vier livene til å slave i vei, for et lite knippe finansielt bemidlede hyrder som innerst inne forakter dem, som små bestanddeler i en samfunnsfunksjonalitetsmodul basert på det å verdsette abiotiske, materielle objekter fremfor solid, åndelig velstand, økologisk destruksjon, uetiske vilkår for hegemoniell, kollektiv balanse, med mer. Kanskje jeg rett og slett gir faen, fordi jeg selv ikke har noe som helst i mot det å måtte overleve og greie meg med kun fillene jeg måtte stå og gå i, to tomme hender og et skogholt eller en liten bekk å fiske i. Kanskje jeg ikke har sympati eller tålmodighet med folk, om samfunnet kollapser og de står der som de hjelpeløse barna de er, hylende etter mamma og pappa (les: makteliten) for å komme å nærmest amme dem opp i knestående igjen. Har du tenkt på det?

     Kanskje jeg utelukkende kommenterer her for å ventilere ut triviell frustrasjon, som bygger seg opp i meg av å bevege meg rundt i det som var et herlig sted for bare 30 år tilbake, men som nå er i ferd med å morfe seg til en kaotisk jungelsuppe av alskens sub-humanoide primatarter, som knapt kan skrive sitt eget navn eller benytte seg av et vannklosett, importert rett fra de mest grisgrendte, gudsforlattede randsoner av helvete på jord nissene på Stortinget greier å oppdrive.

     • HenrikHenriksen

      Herregud mann. Ta deg en skikkelig stor kopp med kaffe! Her var det mye innestengt frustrasjon! Jeg sier igjen, som jeg gjorde i et annet innlegg her.

      Lær deg WordPress (såre enkelt). Bygg opp ditt eget nettsted, hvor du kronologiserer, indekserer og detaljerer alt det du nevnte ovenfor. Det hadde vært en kick-ass side å lese! Men i motsetning til Vitnet og Vigrid, så pust ut og inn og bruk sosial intelligens. Ta en David Duke. Jeg regner med at du har lest bøkene hans!

      Norge hadde trengt en side som på detaljnivå tok for seg alle disse punktene du har nevnt i dine innlegg og fremla dem på en klar, oversiktlig og fornuftig måte.

      Alle skjellsord blir kastet ut, alle stereotyper ala Hollywood-nazi blir kastet ut. Kun reine fakta står tilbake presentert på en nøktern og saklig måte.

      Jeg skal love deg at tiår med frustrasjon forsvinner som dugg for solen – og du har faktisk oppnådd noe produktivt som du kan være stolt av. Og som andre folk kan bruke som kilde. Det blir jo ikke bedre enn det!

     • Artisjokk

      Jeg er faktisk ikke så frustrert, altså, utover banale øyeblikk. Mer oppgitt. Å kommentere her er noen minutter med terapautisk balsam for å holde seg godt flytende i hverdagen. Er jevnt over en ganske lykkelig, positiv person med masser av galgenhumor, tro det eller ei.

      Dagen hensikten min er offentlig opplysning, skal jeg gjøre det. Inntil videre bryr jeg meg ikke nok. Det vil medføre mye oppmerksomhet og endel negative konsekvenser jeg føler jeg burde være positivt innstilt til. Som sagt, jeg bryr meg ikke nok om nasjonen Norge og folk flest til å ofre min egen, personlige komfort for å forsøke å redde en flokk med sauer; kanskje i fremtiden, ikke nå. Vil de bedras inntil videre, vil de bedras.

  • Burre

   Virkelig, er frieord bare en kopi av document?

   Der alt er redusert til : «What have you done for a jew lately?»

   At jødene har mye makt er vel kjent, spesielt i USA.

   De har den desidert største og mektigste lobbyen:
   http://www.aipac.org/

   • HenrikHenriksen

    Ja, og problemet er? Document har hundretusenvis av lesere, fulltids ansatte og eget magasin som selges i Narvesen. Alt selvfinansiert gjennom hardt og pliktoppfyllende arbeide. De fyller SIN rolle. Frieord er på vei opp til å bli like store og kjører åpne debatter og blir delt på Facebook som bare fy – til venstresidens store irritasjon. De fyller SIN rolle.

    Hva er DIN rolle? Hvor er DIN innsats? Hvis DU sitter på fakta og «The holy grail» så er WordPress et fantastisk sted å starte. Noen uker med jobbing foran PCen og vips, så har du ditt eget nettsted med flott bilder, artikler og debattforum. Her kan du..og Anti-hippie, Artisjokk, Mats og resten av dere som tydeligvis har all fakta pøse på 100% med jødenavn, jødefirmaer, jødemedia, jødemyndigheter, holocaust, Wall Street, NWO, feminisme, homolobbyer, illuminati og det som måtte finnes av temaer der jøder kan kobles inn.

    Når dere da blir større enn Document og Frieord på nett så kan dere komme tilbake her og fortelle oss «We told you so».

    Inntil da, stopp grininga, klaginga, sutringa over at dere ikke kan skrive jøde-ditt og jøde-datt uten at sensur-trollet tar dere. Er jo reine klagemuren her inne. 🙂 Har ennå ikke sett noen bli sletta her inne i denne tråden heller, så hva klager dere egentlig over? At noen ber dere å passe på munnbruken?

   • Zarathustrian

    Der er fleire moglegheiter. Alt er ikkje svart/kvitt, eit falskt dilemma. Til døme: Berre fordi du er kritisk til jødar betyr ikkje at du vil utrydde dei. Eller berre fordi du ikkje er kritisk til jødar betyr ikkje at du er jøde eller pro-semitt.

    Kan det ikkje være det at sida her prøver å appellere til jødar òg? Det er trossalt ikkje ei einaste meining og styre for alle jødar. Dei er veldig uenige i ting dei òg. Og sikkert no når dei har merka at anti-kvitt har gått utover dei òg.

    Difor han ikkje vil ha åpenbar og florerande antisemittisme/nynazisme her, fordi dette gjer at sida blir stempla som det, og det jagar vekk jødar og jødevennlige. Det vil seie, det eksluderer en masse folk.

    Jødar er ikkje supernaturlige. 😛 Dei er opne for informasjon og tankar dei òg. Om ein skapar inntrykk, tankar og setjer ord så vil dei òg endre seg, anten dei vil eller ikkje.

 • Anti-Hippie

  Noen av de som er innvandringskritiske har fått med seg at jødisk makt er en viktig del av årsaksfaktorene bak multikulturprosjektet, andre har det ikke. Atter andre igjen vil ikke vite det, tydeligvis. Men det går vel opp for flere etterhvert. Uansett så har sikkert våkne, europeiske jøder skjønt for lenge siden at muslimsk masseinnvandring til Europa vil føre til at de selv blir nødt til å forlate kontinentet, før eller senere, så det spiller muligens ingen rolle om europeere finner det ut eller ikke. Kanskje er det like så greit at de ikke finner det ut, ettersom jødiske multikultipådrivere da ikke vil kunne trekke shoah-kortet like lett. Dessuten finnes det nok en hel del jøder som er oppriktige motstandere av muslimsk masseinnvandring til egne vertsnasjoner, og de skadelidende som omtales i artikkelen har opplevd overgrep som man ikke trenger å unne sine verste fiender.

 • AMG65

  Nå må de bure inn disse halvapene eller sende svineriet tilbake til Afrika.

  • sussebassa

   Det må ju være godt om plass der nu mera, siden Så mange har kommit til Europa for å voldta, drepe, stjele o.l.
   Så undrar jag, er dom snella kvar…;)

 • Henrik Hanssen

  Johan Aksnes.
  Josef Benkowitz var stortingspresident i Norge (ikke i Israel), men likevel serverte han dette:
  http://bildr.no/view/810082
  Tegningen er underskrevet Sema Undeger, vet ikke hvem vedkommende er.
  Johan husk å lagre siden.

 • Henrik Hanssen

  Det er vel åpenbart at det var noen gener han ville utslette.

 • Pingback: "Spektakulær" fransk valgseier for Nasjonal Front - Frieord()