Italienske aviser: Ali Abdullah (38) lurte seg inn på sykehus – forgrep seg på fødende kvinne

Det var klokken 17.00 på nyttårsaften at en 35-årig kvinne lå på Sant’Eugenio sykehus i Roma. Kvinnen var i ferd med å føde et barn inne på fødestuen, da den svært ubehagelige hendelsen fant sted.

En somalisk statsborger, Ali Abduallah, (38), skal ha lurt seg forbi sikkerhetsvaktene og klart å stjele en sykepleieruniform og sko. Deretter tok han seg inn på fødeavdelingen, som ligger i andre etasje.

Inne på avdelingen klarte han å komme seg inn på rommet til kvinnen som var i ferd med å føde. Hun skal ha ventet på jordmoren, da somalieren kom inn.

38-åringen skal ha satt seg ned i rommet og bedt om informasjon om hennes helse. Plutselig satt han seg ned ved siden av kvinnens seng, begynte å stryke henne på låret og masturberte. 

Kvinnen skal naturlig nok ha blitt svært forskrekket og begynt å skrike. En lege og to sykepleiere kom løpende til, noe som førte til at overgriperen løp ut fra avdelingen. Han kom imidlertid ikke langt da vaktene ved sykehuset fikk tak i ham raskt. Han ble deretter overlevert til politiet.

PÅGREPET: Den somaliske statsborgeren ble pågrepet av politiet etter det seksuelle overgrepet mot den fødende kvinnen inne på sykehuset. (Foto: Frieord.no/Arkivbilde).

Den somaliske mannen skal ha blitt fremstilt for retten i Roma denne uken og det viser seg at han allerede har et rulleblad. Advokaten til 38-åringen har bedt om psykiatrisk vurdering av klienten sin.

Bare gud (Allah) vet hvorfor jeg gjorde det, sa somalieren under rettsmøtet.

Hendelsen har blitt omtalt i en rekke italienske aviser.

il Giornalie.it, Libero Quotidiano.it, Roma.corriere.it

(OBS: To av de tre avisene har omtalt kvinnen som 43 år gammel, mens den siste omtaler henne som 35 år gammel).