Italienske aviser: Ali Abdullah (38) lurte seg inn på sykehus – forgrep seg på fødende kvinne

FOREGREP SEG PÅ FØDENDE KVINNE: En somalisk statsborger bosatt i Roma lurte seg inn på et sykehus og forgrep seg på en kvinne inne på fødestuen. (Foto: Illustrasjonsbilde).
UTENRIKS

En heller utrolig historie har kommet ut i italienske aviser denne uken. En 38 år gammel somalisk mann skal ha klart å lure seg inn på en fødeklinikk i hovedstaden Roma på nyttårsaften. Der skal mannen ha stjålet en sykepleieruniform og antastet en kvinne som var i ferd med å føde.

Det var klokken 17.00 på nyttårsaften at en 35-årig kvinne lå på Sant’Eugenio sykehus i Roma. Kvinnen var i ferd med å føde et barn inne på fødestuen, da den svært ubehagelige hendelsen fant sted.

En somalisk statsborger, Ali Abduallah, (38), skal ha lurt seg forbi sikkerhetsvaktene og klart å stjele en sykepleieruniform og sko. Deretter tok han seg inn på fødeavdelingen, som ligger i andre etasje.

Inne på avdelingen klarte han å komme seg inn på rommet til kvinnen som var i ferd med å føde. Hun skal ha ventet på jordmoren, da somalieren kom inn.

38-åringen skal ha satt seg ned i rommet og bedt om informasjon om hennes helse. Plutselig satt han seg ned ved siden av kvinnens seng, begynte å stryke henne på låret og masturberte. 

Kvinnen skal naturlig nok ha blitt svært forskrekket og begynt å skrike. En lege og to sykepleiere kom løpende til, noe som førte til at overgriperen løp ut fra avdelingen. Han kom imidlertid ikke langt da vaktene ved sykehuset fikk tak i ham raskt. Han ble deretter overlevert til politiet.

PÅGREPET: Den somaliske statsborgeren ble pågrepet av politiet etter det seksuelle overgrepet mot den fødende kvinnen inne på sykehuset. (Foto: Frieord.no/Arkivbilde).

Den somaliske mannen skal ha blitt fremstilt for retten i Roma denne uken og det viser seg at han allerede har et rulleblad. Advokaten til 38-åringen har bedt om psykiatrisk vurdering av klienten sin.

Bare gud (Allah) vet hvorfor jeg gjorde det, sa somalieren under rettsmøtet.

Hendelsen har blitt omtalt i en rekke italienske aviser.

il Giornalie.it, Libero Quotidiano.it, Roma.corriere.it

(OBS: To av de tre avisene har omtalt kvinnen som 43 år gammel, mens den siste omtaler henne som 35 år gammel).

 

 • Tricia Fenix

  Tja… Gud og religion… Det er en galskap…

 • invernes

  Grotesk er dette ! selv om Italia ikke har dødsstraff burde de iallefall bure dette avskummet inne for livstid.

  • Gudrun Gremnes

   Hva med å la han sone en lang straff for deretter å utvise han for ALLTID fra Europa???

   • invernes

    God ide men ved Soros EU politikk holder det ikke, slummen er tilbake innen kort tid, lyktestolpe er det beste.

  • Nils Petter Wathne

   Vel vel…..Det er jo bare å fjerne dem i all stillhet,…det er jo ingen som etterspør dem.

 • Ove Andre Berg

  Fy f***, slike udyr kan ikke kalles for mennesker, de skulle vært avrettet. Dette er et resultat etter 1400 år med innavl kombinert med en sinnsyk ideologi.

 • Gudrun Gremnes

  Kan ikke huske at norsk media (med NRK i spissen) har nevnt noe om saken???

 • Dag Einar

  Kutt av redskapen!

 • Michael Rasmussen

  Italia er OGSÅ ødelagt.