En nigeriansk mann, Innocent Oseghale (29), ble arrestert tidligere denne uken av det italienske politiet etter at kroppen til den 18 årige jenta Pamela Mastropetro ble funnet kuttet opp i biter og etterlatt på veien. Deler av kroppen hennes ble funnet i flere kofferter, skriver avisen Il Giornale.

Politiet i den nærliggende byen Macerata klarte å identifisere den nigerianske mannen i forbindelse til drapet etter å ha sett på overvåkingsbilder fra området der mannen bodde.

DREPT: 18 år gamle Pamela Mastropietro skal ha vært avhengig av narkotiske stoffer solgt av blant annet nigerianske gategjenger i landet. Nå er en av disse narkotikaselgerne, en 29-årig ulovlig innvandrer ved navn Innocence Oseghale, pågrepet og siktet for å drept og partert Pamela. (Foto: Privat).

Etterforskere sier at den 18 år gamle jenta skal ha bodd på et senter for rusavhengige siden oktober i fjor, men plutselig hadde forlatt senteret mandag denne uken. Etter å ha sett på flere overvåkingsvideoer fra området og snakket med vitner, så klarte politiet å identifisere den 29-årige nigeraneren som den siste personen 18-åringen var i kontakt med mens hun var i live.

Politiets tekniske etterforskere fra hovedstaden Roma ble sendt ut for å undersøke boligen til nigerianeren, som oppholdt seg i landet på et utløpt visum. Der fant de blant annet klær som tilhørte offeret. Flere av plaggene skal ha vært fulle av blod.

FUNNET LANGS VEIEN: Den 18-årige jentas levninger ble blant annet funnet i flere kofferter langs veien i den italienske provinsen Pollenza, sentralt i landet.

Nettsiden Breitbart har skrevet en artikkel som omhandler hvordan italiensk mafia samarbeider med blant annet nigerianske narkotikagjenger. Hovedgeskjeftene skal være salg av heroin og driften av prostitusjonsringer.

Skjebnen til Pamela Mastropietro har noen likheter med saken om den amerikanske au-pairen Lauren Mann som ble drept av en gambisk migrant i den østerrikske hovedstaden Wien i begynnelsen av 2016. Den unge jenta ble drept etter at hun lot den unge asylsøkeren få bo i leiligheten hennes for å unnslippe å bli deportert.

Les også: Ga husly til ulovlig asylsøker – ble voldtatt og drept

Drapet i Italia er bare ett av en rekke drap utført av asylsøkere og ulovlige migranter etter at flyktningkrisen tok til i 2015. Et av de mest omtalte drapene fant sted i 2016, da studenten Maria Ladenburger ble voldtatt og drept av et påstått «enslig flyktningbarn» fra Afghanistan. I rettssaken som fant sted i 2017 kom det frem at det var mer sannsynlig at drapsmannen var 33 år gammel.

Les også: Hussain Khavari pågrepet for voldtekten av Maria (19) i Tyskland

Tidligere denne uken startet en gruppe tyske kvinner en ny bevegelse for å gi kvinner som har blitt ofre for kriminalitet som følge av den ukontrollerte innvandringen en stemme.

Bevegelsen kalt #120dB movement er oppkalt etter lydstyrken på voldtektsalarmen har lovet å samle kvinner sammen og konfrontere politikere og andre som har stått på barrikadene for masseinnvandringen til landet.