Innvandrerjente: «jeg tør ikke å bo her lenger»

DET NYE SVERIGE

Sist uke ble det arrangert en demonstrasjon i Malmø mot innvandrervolden i byen. Mange innvandrere deltok i demonstrasjonen, blant dem en ung innvandrerjente ved navn Malak Al-Hashhoush. - Vi jenter kan ikke være ute og spasere. Man er hjemme og ser på TV og så plutselig hører man en eksplosjon. Man våkner på natten. Det er forferdelig.

Malak Al-Hashhoush har bodd i den svært innvandrertette bydelen Rosengård i Malmø tidligere og har akkurat flyttet til en annen bydel, Kroksbäck. Men nå ønsker hun å flytte derfra.

– Vi jenter kan ikke være ute og spasere. Man er hjemme og ser på TV, plutselig hører man en eksplosjon. Man våkner på natten. Det er forferdelig.

– Vi planlegger å flytte igjen nå og finne et bedre område, selv om det er utenfor Malmö. Hun forteller til SVT at hennes yngste bror ikke lenger får lov til å gå ut alene.

En annen innvandrerjente, Mira Hourani, har bodd i Krocksbäck i hele sitt liv. Nå har hun flyttet, men hennes foreldre bor fremdeles der. Etter de siste granatangrepene, sammen med regelmessige bilbranner i nærområdet, merker hun at mennesker har blitt utrygge i sine egne hjem:

– Mennesker er lei seg og triste, de er urolig for sin og sine barns sikkerhet. Selv kjenner jeg at det er sørgelig å se denne utviklingen. Det var ikke slik da jeg var barn.

D
BOMBER OG SKUDD I 2015: Så langt har Malmø hatt en stor mengde med bombeangrep og skuddepisoder. (Faksmilie: Sydsvenskan.se).

En eldre innvandrerkvinne som deltok i demonstrasjonen forteller hvordan tyver brøt seg inn i leiligheten deres og mishandlet hennes mann som nylig hadde kommet hjem fra sykehuset etter en hjerneblødning.

– De stjal verdisaker fra mitt soverom, og når vi kom ut i gangen så mishandlet de min allerede handikappede mann.

– Det var forferdelig. Jeg kommer aldri til å glemme det. Jeg vil reiser herfra så fort det går. Jeg har bodd her i 25 år, men nå vil jeg ikke bo her lenger. Jeg orker ikke mer nå.

Gjengkrig på gatene

Malmø, som andre storbyer i Sverige, har opplevd en lavineartet eksplosjon i drap, gjengbråk, bombeangrep, gateran, angrep mot politi, ambulanser, brannvesen og religiøs intoleranse ovenfor kristne og jøder.

I begynnelsen av juni ble hele 27 innvandrere pågrepet for mordforsøk og grove våpenforbrytelser. Det skal i forbindelse med en pågående gjengkrig i byen ha blitt avfyrt titalls skudd i sentrum av byen med svært mange involverte.

D
NOK EN PERSON SKUTT I MALMØ: Politiet og ambulansetjenesten i Malmø har fulle dager. Innvandrergjenger og grupperinger med ikke-svensk bakgrunn møtes regelmessig til oppgjør på gater, torg eller restauranter i svenske storbyer.

Blant annet skal gjengene ha skutt på hverandre på gatene med maskingevær. Flere av skuddene skal ha truffet leiligheter og knust vinduer og inventar til uskyldige mennesker.

Frieord.no har tidligere skrevet om den spente situasjonen i Malmø:

Malmøpolitiet har beslagelagt 91 våpen under årets åtte første måneder. Antall skyteepisoder er 67, ned noe fra 2013 hvor man hadde 79 i den samme perioden. 19 personer har blitt skadet som følge av disse.

Nå forlenger politiet i byen «Operasjon Olivia» frem til mars 2015. Dette er byens særskilte satsing mot gjengvolden som har plaget byen det siste tiåret. I Operasjon Olivia fotfølger politiet rundt 80 personer med tilknytning til byens kriminelle miljø som bor i de mest innvandrertette områdene.

Et titalls av disse igjen anses å være ekstremt farlige, blant annet medlemmer av «M-falangen», en kriminell gruppe med medlemmer som i all hovedsak består av annengenerasjons innvandrere fra Balkan.

Relatert:

– Fire arabere kjørte på småbarnsmor og baby

– Innvandrere angrep politistasjon i Sverige

– Politimann forlatt av sine egne i Sverige

– Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder

– Schenker-sjåfør fikk tennene utslått av innvandrere

– Steinkasting, trusler og vold stengte byggeplass

– Sverige, Nordens svar på Texas

– Syv personer skutt på ett døgn i Sverige

– Nyttårsfeiring i Sverige: skyting, knivran, angrep på politi og asylprotester

 • Cap-Liberty

  Slike tilstander er det Støre&Co legger opp til med deres henting av stemmekveg fra usiviliserte land. Det er en planlagt taktisk strategi for det formål og undergrave samfunnet, og i mine øyne er dette et landssvik. Med hjelp fra øst-Europa, som står sterkt imot multikultur, vil Europa overvinne denne indre trusselen. Vi får bare håpe at venstresidens gode bidrag til samfunnet ikke går ned sammen dem.

  • Ein Kar

   For 2 år siden ville jeg kalt deg sinnssyk, paranoid osv… Men så var det Ein Kar som sa de riktige tingene til meg. Så da begynte kontrollsjekkingen. Og dobbeltkontrollsjekingen. Trippelt. kvadruppelt. Nå haster det for AP toppene å ha penger nok til å kjøpe seg stillinger i verdensorganisasjonene slik Gro, Jagland og Jens ordnet seg.

   • Rent fedreland

    De har alltid penger nok i statskassen for å kjøpe seg gode stillinger.

  • LetUsAllBeFriends

   Dette med øst-europa er ikke så enkelt.
   De må velge mellom å underlegge seg Putin eller EU.
   Sannsynligvis taper de uansett. Men beholder kanskje kulturen under Putin? Det er fristende å si at Putin kan være det beste valget ettersom han vil dø innen 10-15 år. Muslimene forsvinner dessverre ikke etter 10 år…

 • Prison Planet

  En helt naturlig utvikling som løper parallelt med de pågående demografiske forandringer. Svennarna er heller ikke kapable at forstå at dess mer penger politikerne får mellom fingrene dess verre blir det.
  Det hele er irreversibelt og kommer på sikt innebære at islamister tilegner seg mer territorium, i fremtiden kommer mange skåninger tvinges søke asyl i andre deler av Europa.

  • LetUsAllBeFriends

   Spot on. Muslimene vil dessverre ta over deler av skåne. En segrering som kanskje vil ta oss hundrevis av år og utjevne (integrere).
   Men jeg er i tvil. I albania og kosovo er det islam ennå, selv etter 500 år…

 • invernes

  Ja haha Sverige er så til de grader et land uten normal ledelse.

  DN: Invandringen stor vinst och IS-terrorister inget hot mot Sverige

  http://avpixlat.info/2015/07/01/dn-invandringen-stor-vinst-och-is-terrorister-inget-hot-mot-sverige/

 • Aksiomet

  Når til og med visse muslimer innrømmer at Malmö har blitt en krigssone, er det kanskje på tide å revurdere retningen fremtidig innvandringspolitikkk skal ta?

  • kroniker

   Og hva gjør muslimene med problemene de har skapt?
   Trenger seg på nye svensker!

 • AMG65

  Sosialistiske politikere snakker om integrering og det multikulturelt samfunn. Her ser vi resultatet av idiotien hvor segregering, vold og parallell samfunn blomstrer som ugress. Som vi har observert til det kjedsommelige så har sosialisten ødelagt Sverige for all framtid, og ettermæle er at dette er landsforrædere av verste sort.

  • Glibert

   Det er ikke bare sosialistene som har ødelagt Sverige.
   Vi må huske på at det var jødene som skapte sosialismen, og som også «hjelper til» med å pushe innvandringen til europa.
   Siden innvandringen er en FN-styrt politisk agenda, så må vi også se på FN som medansvarlig.
   Det er jo heller ikke bare sosialistiske politikere som er med på å fullføre denne agendaen med å ødelegge europeiske land.
   Sosialistene er nok mest aktive, men de andre følger med på ferden og gjør,med få unntak, ingenting for å stoppe dette.

 • invernes

  EU:s “utrikesminister” vill stärka islams ställning i Europa och försvarar islamism

  http://avpixlat.info/2015/07/01/eus-utrikesminister-vill-starka-islams-stallning-i-europa-och-forsvarar-islamism/

  Når man ser hvilken åndssvake naut som styrer i Europa så sier jeg , Norge ut av EØS og Schengen.

 • Her må de sette inn hæren. Om de nå har noe sånt i Sverige da..

 • Tommy Andreassen

  Nå er det jo et uttalt mål for migranter fra muslimske områder at de og deres ikke skal bli vestlige. Jeg må få gratulere dem for det har de helt klart ikke blitt! Å flytte vil nok dessverre ikke hjelpe. Som det har vist seg bringer dere problemene med dere dit dere flytter.

 • Malmøs nye folkedrakt.

 • Pingback: Europa 2020 - en fremtidsvisjon - Frieord()

 • S. Haugen

  Velkommen til det landet dere selv har ønsket om å bo i! Deal with it fuckheads!

 • Pingback: DRAPSBYEN MALMØ: 16-åring skutt ihjel på bussholdeplass - Antirasistisk Senter trivialiserer drapet - Frieord()

 • Pingback: Peter Springare: 22 av 24 mistenkte for drap eller drapsforsøk er innvandrere - Frieord()

 • Pingback: KAOS I SVERIGE: Opptøyer og plyndring i Rinkeby - politiet skjøt for å treffe - Frieord()