Innvandrere omringet mor og datter – slikket på jentas hals og mishandlet moren

Saken som nå etterforskes av politiet i hovedstaden Helsingfors, dreier seg om en gjeng med utenlandske menn som skal ha omringet en mor og hennes mindreårige datter.

De mistenkte gjerningsmennene skal ha lykkes ved å skille moren og datteren fra hverandre og så ha begynt å forgripe seg på datteren. Blant annet slikket mennene på jentas hals og ansikt.

Da moren forsøkte å hjelpe sin datter ble hun mishandlet.

Les også: 14-årig jente voldtatt av flyktningbarn i Finland

ANGREPET I ANDRE BYER I TYSKLAND: Den 18 år gamle jenta var ute med gode venner på en nattklubb i byen Stuttgart på nyttårsaften, da en større gruppe utenlandske menn antastet dem seksuelt. Jenta og venninna sa nei, men dette godtok ikke gjengen. Jenta ble så forsøkt ranet og deretter slått i ansiktet med knyttneve, av en person som beskrives som med «innvandrerbakgrunn». Det hele endte med brukket nese og besøk på legevakten. (Foto: Facebook).
ANGREPET I TYSKLAND: Overgrep i Tyskland, Østerrike, Frankrike, Sverige og flere andre europeiske land fant sted på nyttårsaften. På bildet kan vi se en 18 år gamle jente som var ute med gode venner på en nattklubb i byen Stuttgart på nyttårsaften, da en større gruppe utenlandske menn antastet dem seksuelt. Jenta og venninna sa nei, men dette godtok ikke gjengen. Jenta ble så forsøkt ranet og deretter slått i ansiktet med knyttneve av en person som beskrives som med «innvandrerbakgrunn». Det hele endte med brukket nese og besøk på legevakten. (Foto: Facebook).

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Saken etterforskes som et seksuelt overfall og mishandling. Fram til slutten av forrige uke hadde syv politianmeldelser vedrørende seksuelle overgrep i hovedstaden på nyttårsaften kommet inn. Det har kommet enda flere anmeldelser siden da.

Ifølge politiet i Helsingfors så var seksuelle overgrep på gaten og gruppevoldtekter et ukjent fenomen på gater og torg i byen før masseinnvandringen startet ifjor.

Da kom 32.000 flyktninger og asylsøkere til landet som en del av migrasjonsbølgen fra Midtøsten og Afrika.

Relatert:

46 kommentarer til «Innvandrere omringet mor og datter – slikket på jentas hals og mishandlet moren»

 1. Blir disse rapefugees sendt tilbake til jungelen?

  Leser at de som kom over russergrensen nekter å dra tilbake til Russland siden det er livsfarlig der dvs ingen NAV.

  Og advokater vil stoppe utsendelsene av deres melkekuer, LOL

  1. Selvsagt så vil alle asyladvokater stoppe utsendelsen av slike fargerike asyl – krapyl ,
   som er disse kyniske advokatene sine aller største gullgruve noen sinne .

    1. Dette store svike – partiet SV med Karin Andersen reagerte jo så
     kraftig på , at de sløses bort så mye penger på drosje – turer .
     Som den gruppen der av økonomiske immigrant snyltere ,
     som fraktes her i gratis drosje turer rundt hele samfunnet .
     Men tydelig – hvis så klager ikke slike svike politikere som Andersen på
     alt dette andre pengesluket som denne asyl – industrien , koster hele samfunnet i utgifter i året .
     Skal si at landsforræder partier som SV er som er noen store hyklere ,
     og som har en dobbelt – moral som ikke ligner grisen .

 2. Når går noe fra å være tilfeldigheter og noe enkeltpersoner gjør, til å kunne generaliseres, sees i sammenheng og å være organisert?
  80% av de som har kommet til Europa er unge menn i stridsdyktig alder som strever etter å leve opp til sin profets mandat om å underlegge seg eller å utslette alle kulturer som ikke er som de selv.
  Når tusenvis av muslimer over hele Europa handler identisk, så er det ikke lenger tilfeldigheter, men det er organisert terror.
  Den eneste forskjellen mellom en konvensjonell krig og det som skjer med Europa nå, er mangelen på uniformer og våpen, og at i en konvensjonell krig så åpner man ikke sine hjem og gir mat til fienden.
  Europa er under angrep, under en invasjon. Den skjer ikke med våpen i alle tilfeller, men de bruker stryken av samhold som våpen.
  Ved å terrorisere kvinner ødelegger de europeisk kultur ved å hindre kvinner fra å bevege seg fritt, og ved hjelp av sosialistiske politikere som har slått hardt ned på menns naturlige instinkter til å beskytte, så kan de herse med Europas menn uten fare. Politi, grensevakter og militære blir beordret av politikere til å ikke gripe inn og til å hysje ned det som skjer.
  Europas menn må innse at dette er en kamp om eksistens, om overlevelsen av Europeisk kultur. Man må lære av invasjonshæren, samhold er styrke. Når man observerer invasjonshæren som herjer med noen, må man gripe inn, alle i umiddelbar nærhet må gripe inn. Man må stå samlet.
  Problemet er at man vil møte kniver og andre våpen da migrantene ikke bryr seg om å følge lover. Dette er redskaper som politikere i Europa sakte men sikkert har fratatt borgerne retten til, etter at venstreradikale som Blitz ol. missbrukte i kampen mot politiet på 80-tallet.
  Politiet i Köln var totalt uforberedt, og hadde ingen plan for hvordan de skal håndtere tusenvis av migranter/invasjonssoldater som herjer og voldtar. I Russland har de planlagt for dette og FSB fikk før nyttår rett til å skyte inn i folkemengder, den eneste måten å få kontroll over en fremmedkrigere som herjer. Politiet i Norge bør og legge en strategi for hvordan slikt kan stanses.

 3. Synd vi er kneblet, Går ut ifra at media og politiet vet om slike historier i Norge også.
  Hvor er berikelses-banden Schei Grande, Hareide, Lysbakken og Støre utrolig taust fra dem?

  1. De sitter vel på kantinen og feter seg opp det vil si med munnen full. Derfor den banden vil du ikke høre fra. Dessuten skal de forhøre en av Norges beste politikere nå. Tenker hun er redd ha ha. Dessuten jeg er ikke kneblet av norsk presse.

 4. Det er jo opp til finnene å sette seg i respekt, det er jo bare å banke livskiten ut av utøyet!

  1. finnene var jo en gang i tiden regnet for¨å være tøffe og kompromissløse, man pillet ikke dem på nesen liksom! men hva har skjedd med dem nå? blitt like pinglete som oss ser det ut til

 5. Slike voldelige og umettelige berikere av noen mohamed menn tror denne kommunist ,
  lederen Moxnes med flere politikere , at man kan forandre med terapi og volds – kurs
  og holdningsarbeid , med å imøtegå med omvending av den kulturen her i samfunnet .
  Man må være kraftig tilbakestående og fjern som slike politikere som Moxnes er her ,
  som tror de er bare å forandre slike mohamen menn i fra en slik syko – religion .

  1. Jeg dåner snart jeg også når alt dreier seg om rasisme snart ,
   skulle vel ha vært kvotert inn en noen mørkhudet der også .

   1. Egentlig burde vi faktisk fokusert på all rasismen mot hvite. Nå er det kun fokus på rasisme mot svarte og det er jo rasistisk.

  2. Tja, de kan jo bare forsvinne fra det etablerte og starte opp sine egne institusjoner, henviser til f.eks Bollywood. Hvis noen ikke er nominert, så betyr det vel kanskje at de ikke har vært så flinke?
   Det er jo også litt merkelig at de ikke peker på kandidater som de selv mener blir diskriminert for en nominasjon og hopper rett på rasisme beskyldninger istedenfor.
   Det er liksom stuerent å bruke uttalelser som «hviteste utdelingen» på 17 år, litt selvmotsigende da det betyr at ihvertfall de siste 17 årene har det vært mangfold. Men så er det jo da noen som ser rasisme overalt uansett, og gjerne da bare i en rettning.

 6. Jeg blir så forbannet på disse feige djevelske politikerne som tillater at slikt pakk får komme til våre land ! og nå forsøker det lille motbydelige sosialist partiet SV å drenere utsendelsen av falskt asylpakk tilbake til Russland der de kom fra.

  1. Hvor er solidariteten og omsorgen mot vårt eget land og sin eget etniske befolkning ,
   av våre djevelske onde landsviker – politikere hen .
   Som ofrer sitt eget land og sin egen norske etniske befolkningen ,
   med alt dette svineriet som blir dratt inn til hele samfunnet her .

 7. Det er disse «mennene» vi skal hjelpe til ett bedre liv? jeg kjenner egentlig at jeg har mistet all medlidenhet med «innvandrerne»

  De kommer til vesten å utfører grusomme handlinger mot fredelige folk og ingen reagerer, bortsett fra en anmeldelse.

  Man burde sette i gang med folkeværnsgrupper som beskyttet den etniske sivile befolkningen.

  Tror ikke det er lenge til det smeller.

  Eventuelt neste år vil nok disse barbarene gjøre det samme igjen da det funket så fint sist gang, men da håper jeg tusenvis av Tyske, Franske, Svenske folk osv viser sitt hat mot denne behandlingen av de som bor i landet, Muslimer har ingen respekt for andre enn seg selv.

  Mennene reiser fra Syria mens kvinnene blir igjen for å slåss, hva viser det om muslimske menn?
  kujoner som går i flokk for å vise sin takknemlighet ovenfor vertslandet.

  jeg blir direkte kvalm av det som skjer

 8. Islam, voldens og hatets religion, Muhammed, ondskapens «profet» som var en massemorder, seksualforbryter, pedofil og psykopat og som er hele verdens muslimer store ideal og forbilde. Denne «profeten» blir sett på som perfekt i muslimers øyne. Det er derfor muslimene oppfører seg slik som de gjør, altså verre enn dyr. Det dummeste er at muslimene går på kurs for å lære og ta hensyn til norsk kultur, noe jeg mener er fullstendig bortkastet. Å se vestlige kvinner som horer og voldta dem, er innbarket i muslimske menns kultur. De er fullstendig uten sperrer. For å si det sånn, det er som å lære en gammel hund til å sitte ned. Når muslimbermen kunne organisere seg slik de gjorde under nyttårsaften, er jeg redd for at de kan organisere seg i mindre grupper, bryte seg inn i hjemmene til folk og voldta kvinner og barn. Hvis de hadde brutt seg inn hjemme hos meg og prøvd å voldta kona og dattera mi, hadde jeg funnet noe hardt å slå med, banket fullstendig skiten ut av dem og sendt de på huet først ut av vinduet fra tredje etasje der jeg bor. Å inngå noen dialog med muslimpakket er fullstendig høl i huet. Det eneste språket disse forstår er hardt mot hardt, det er kun det eneste som gjelder. Ingen kødder med en skalla nordlenning som er 202 cm og 154 kg.

Det er stengt for kommentarer.