«I’m gonna fuck you little Swedish girl» – så angrep asylsøkeren henne

Småbarnsmoren var på vei hjem fra byen da hun ble overfalt og voldtatt av en 39 år gammel mann fra Algerie. Voldtekten fant sted i nærheten av Hotell Mälarblick, som er omgjort til et asylmottak, skriver Fria Tider.

Etter voldtekten flyktet kvinnen avgårde for å komme i sikkerhet, men plutselig dukket en 31 år gammel syrier opp sammen med en uidentifisert mann. De holdt kvinnen fast og voldtok henne på nytt.

I’m gonna fuck you little Swedish girl, proklamerte araberen før han gikk til angrep og voldtok kvinnen.

Etter voldtekten skal asylsøkeren ha spyttet småbarnsmoren i ansiktet.

Det skal være lagt frem teorier fra aktor at de to asylsøkerne som voldtok kvinnen, fulgte med på den første voldtekten. At de visste at den fant sted og ventet på at den første voldtektsmannen skulle gjøre seg ferdig med kvinnen. Dette da de alle de tre asylsøkerne hadde vært på det samme utestedet den aktuelle kvelden.

Les også: 30 muslimer truet med å voldta kvinne og drepe hennes sønn på asylmottak

Sliter med å ta vare på barna sine

Kvinnen har fått store problemer etter å ha blitt voldtatt to ganger på samme kveld. Det har vært vanskelig for henne å ta seg av barna sine og hun sliter med angst og søvnproblemer. Hun er også svært redd for å møte på den tredje mannen som voldtok henne, men som politiet aldri fant.

En av de dømte asylsøkerne skal ha vært i Sverige i ti dager før han voldtok den svenske kvinnen.

– Den 39 år gamle algeriske mannen ble dømt til to og ett halvt år i fengsel samtidig som han utvises fra Sverige. Han får innreiseforbud til landet i ti år.

– Den 31 år gamle syriske mannen ble dømt til fengsel i fire år. Mannen slipper derimot utvisning ettersom han hevder å være fra Syria.

31-åringen ble også tiltalt for seksuelt overgrep mot en annen svensk kvinne på utestedet før voldtekten fant sted. Tiltalen ble imidlertid avvist på grunn av manglende bevis.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Relatert: