Ikke-vestlig innvandring en trussel mot homofile

BEKYMRINGSFULL FORSKNING: Grafene viser den brutale sannheten som homofile mennesker i Skandinavia bør være urolige for. De største innvandrergruppene til blant annet Sverige, Norge og Danmark har et svært negativt syn på homofili som aldri vil endres.
SVERIGE/HOMOHAT

Homohatet øker i Skandinavia i takt med at innvandringen fra regioner med et uforsonlig negativt syn på homoseksuelle øker. Det hevder Martin Hedlund, som er post-doktor i kulturgeografi ved universitetet i Umeå.

I en debattartikkel i magasinet Samtiden advarer Hedlund for at stor innvandring og dårlig integrasjon er et avgjørende spørsmål for homoseksuelle i Sverige. Dette gjelder også for resten av Skandinavia som har innvandring fra de samme landene som Sverige har, om enn i mindre omfang.

Synet på homoseksualitet i land som Syria, Irak, Afghanistan og Somalia – de land som Sverige har bevilget flest asyl- og familiegjenforeningsopphold til det siste tiåret – skiller seg markant fra synet på homoseksualitet i Sverige. Bare fra disse fire landene alene har 200.000 personer – en majoritet med sterkt homofiendtlige meninger – innvandret til Sverige under denne perioden. Det tilsvarer hele innbyggertallet i en stor-kommune som Uppsala.

VOLD:
HATVOLD: Homofile møter grov vold på gatene i innvandrertette områder over hele Europa. (Foto: Privat)

Hedlund henviser til statistikk fra World Value Survey som har undersøkt holdningen til homoseksualitet i ulike land. Han illustrerer dette med et stolpediagram (se bildet) som viser hvor ekstremt ulike holdninger til homoseksualitet eksisterer i Sverige sammenlignet med de områdene som som en majoritet av asylsøkerne til Sverige kommer fra.

En forsiktig antakelse utifra den statistikken er at 8 av 10 som innvandrer til Sverige fra Syria, Irak, Afghanistan og Somalia anser at homoseksualitet er fullstendig uakseptabelt, noe som i praksis innebærer at man anset at homoseksualitet bør være forbudt ved lov og brudd på denne bør gi strenge straff, gjerne dødsstraff. Sverige har således blitt «beriket» med 160.000 (80 prosent av 200.000) mennesker som er sterkt homofiendtlige bare den siste tiårsperioden og kun fra disse fire nevnte landene alene.

Også her i Norge har vi sett en kraftig økning i hat-vold mot homofile i sterkt innvandringsdominerte områder i Oslo. Men også blant de etablerte muslimske miljøene sliter man med å tilpasse seg et inkluderende Norge. Frieord.no skrev tidligere i sommer om Miljøpartiets ordførerkandidat Shoaib Sultan, som ikke klarte å svare klart på spørsmålet om han tok avstand fra drap på homofile, da han satt som leder for islamsk råd. Det tok mange år før han offentlig klarte å komme med et tilfredsstillende svar og da kun som følge av hans ambisjoner om en politisk karriere i Norge.

Relatert:

Lærer på muslimsk friskole: «Homoseksuelle skal steines».

 • Theodor norden

  Den ikke-vestlige innvandringen truer hele Europa som sivilisasjon, og homoseksuelle er ikke medregnet i vår sivilisasjon. Det er et avvik fra fysisk og sjelelig sunnhet.

  • Zarathustrian

   *trenger seg fram for ta ordet*

   Homofili og andre seksuelle avvik må vi akseptere når det gjeld privatliv. Men den parade-homofilien, og hyllinga av det, må vi slutte med. Det bør ikkje være normalen, nei. Normalen er eit familieliv og barn, og det er dette vi må hylle.

   Når det er sagt, dette hatet mot alle dei, og det, som ikkje er normalt idag (i henhold til vår høgrelente standard her inne) er nok ein naturleg reaksjon som kjem av at samfunnet vårt no er blitt slik det er: det vil seie at vi er dritt lei av minoritetar som hevdar seg over minoriteten.
   Å seie at homoseksuelle ikkje er medrekna i vår sivilisasjon er vel litt drøyt. Fordi dei kan yte dei og. Temmelig mektige og ekstremt intelligente personar gjennom historia har vore homoseksuelle. I alle tenkelige ideologiar. Kanskje berre ikkje religion.

   Vi må huske grekarane, og reflektere over samfunnet og holdningane deira. Og om/når vi trur vi har eit betre samfunn der vi er meir «moderne og intelligente», ja, så må ein tilbake til bøkene om samanlikne; eg trur dei fleste vil bli veldig overraska. Romarane tok til seg enormt mykje av gresk visdom og kunnskap, og romarane var og ekstreme liberale når det gjaldt privatlivets valg. Både når det gjaldt seksualitet, tru, politikk, økonomisk fristiltheit, og intellektuell friheit, osv.
   Grekarane og romarane (og germanarane seinare) er meir eller mindre grunnlaget for ikkje berre Europeisk kultur og sivilisasjon, men dagens verd og sivilisasjon. Altfor, altfor mange ord, begrep, system, etc., kjem frå dei. Liberalisme, imperialisme, demokrati og lover (sjølv om germanske og keltiske folk hadde dette dei og), valuta og handel, avansert metallurgi, revolusjonerande krigføring, astronomi, matematikk, filosofi, alfabetet, geometri, kloakksystem. Lista er enorm.

   Til slutt. To homofile personar (som vi veit om) i moderne tid som var viktige: Turing og Wittgenstein.

   • Baron_von_Katzenjammer

    Veldig godt poeng! Det er iøynefallende at antikkens Hellas, hvor til og med pederastì var normativt, var et langt bedre og mer funksjonelt eksempel på et virkelig demokrati enn dagens pseudo-demokratiske, anti-europeiske høflighetsdiktatur, på så mange områder. Mennesket har på visse områder tatt åndelige skritt TILBAKE siden den gang.

  • Baron_von_Katzenjammer

   Det er menneskelig natur man ikke får gjort noe med. Parader, gay-kultur og alt det fjolleriet der burde forbys av hensyn til offentlig anstendighet, men å hate homofile for sin blotte, biologiske natur blir for dumt. De har alltid vært, og vil alltid være; det beste vi kan gjøre er å sørge for at unge homofile slipper å føle seg stigmatisert og utsatt fra en tidlig alder og derav oppmuntre dem til å omfavne en konstruktiv tankekultur — de er også våre brødre og søstre, uavhengig av tiltrekningsmønstre de selv ikke rår over. Du og alle andre kan få barn som er homofile, så ikke gjør deg til talsmann for «vår sivilisasjon». Meningsløst, lavpannet homohat er tvert i mot ANTI-SIVILISASJON man kan forvente seg av den type folk det skrives om her; semittiske neanderthaleretterlevninger og ditto. En nordisk mann eller kvinne bør holde seg for god til det og overlate animalsk tankegang til primitive rasefremmede uten kapasitet til annet.

  • AMG65

   Det første er jeg enig i, men viste du at «homofili» i dyreverdenen nokså vanlig??. Når du har slike holdninger til homofili så sitter jeg med en mistanke om at du er fra det tykkeste bibelbelte på sør-vest landet.

 • riddermann80

  Jeg og sikkert mange andre har nok heller ikke noe sans for homofile, tvert imot er homofile udugelige mennesker.

  • Theodor norden

   Du er også direkte udugelig, det har du vist gjennom dine antinorske kommentarer her.

   • riddermann80

    Jeg er ikke antinorsk. Jeg er kun politisk bevisst og forakter alle type mennesker som ikke står for norske verdier. Det gjelder både alle innvandrere og landssvikere på høyresiden.

    • Kim Gale

     Du er et troll. Du kunne muligens klart å holde deg under radaren hadde du hatt litt mer selvkontroll men du avslørte deg kraftig i dine kommentarer på db.no i dag…

  • Hrodebert Hildebrand

   Udugelige hvordan? Homofile er mennesker på lik linje med deg og meg, men de har et seksuelt avvik, et avvik som aldri kan eller skal sidestilles med et heterofilt partenerskap og/eller giftemål. Når det er sagt skal _ingen_ bli utsatt for denne type vold på åpen gate.

   • Kim Gale

    Riddermann80 er et troll, jeg baserer ikke denne påstanden på dette innlegget her men fordi han har akkurat postet 15+ innlegg på db.no. Alle med «ekstreme» holdninger og støtte til ABB. Jeg tror dette er en venstrevridd person som prøver å samle inn statistikk over upvotes og holdninger på høyresiden…

    • riddermann80

     Hva er så galt med å støtte ABB? Han gjorde det nødvendige.

    • mamma88

     «homo-hat» har ikke så mye støtte her inne heller. Ingen fortjener å bli utsatt for vold på åpen gate kun fordi de viser seg ute.

    • Hrodebert Hildebrand

     Ja, forstår det nå.

 • DenSisteKlone

  Aldri så galt at det ikke er godt for noe.

 • Og hva sier så Eskil Pedersen til disse opplysningene ? Eller vår tidligere politdirektør med sine surrogatbarn ?

  • mamma88

   Ikke en ting. Har ingenting med folks valg sålenge de ikke presser det over på meg. Fritt land! Hvorfor er det ok å importere en slik tvangs/volds u-kultur til Norge? Islamsk-kultur har ingenting bra å by på. Det er definisjonen av tvang og forbud for alle.

 • Johan Slåttavik

  Bra at Frieord tar opp dette problemet med multikulturen. Nordiske homofile kan ikke lenger bevege seg trygt i sentrale deler av hovedstaden vår, i frykt for å bli trakassert av multikulturelle.

 • Stefandemert

  Bögar och lesbianer är ju annars kända för att i mycket större utsträckning än andra stödja invandrings- och mångfalds-älskande vänsterpartier. Förra året publicerades en undersökning (inte helt seriös men ändå en kuriosa) om svenska väljares relationsmönster och sexliv, och det visade sig att vänsterpartiet hade den största andelen homosexuella väljare av alla åtta partier. Men då var inte Feministiskt initiativ inräknade, jag slår vad om att dom har ännu högre andel väljare. FI var som bekant en dagslända som inte kom i riksdagen och vars stöd har sjunkit ännu mer sedan dess. Men min slutsats är att homofiler är så rädda för konservativa partier som Sverigedemokraterna, så jag skiter i våldet mot dom ökar i takt med musliminvandring till Västern. Det är liksom en del av paradoxen för vänsterpartier. Extra konstigt är det ju förstås att Shoab Sultan, liksom andra islamister väljer socialistiska partier. Jag antar att det norska miljöpartiet är ett socialistiskt parti som är starka förespråkare för gayäktenskap och gayadoptioner?

  DEN HÄR BILDEN ÄR TALANDE
  https://i162.photobucket.com/albums/t241/jannos2/girls_zpsd6743228.png

  • mamma88

   Da har de feilet noe ekstremt… Er det noe som ikke er akseptert i ekstrem venstre fløy (kommunisme etc) så er det homofili. Samt religionsfanatikere som Islamister synes at en homofil person er noe som må steines til døde. Jeg kjenner et lespisk par som er blodig «høyre orjenterte» og anti islam. Sveriges venstreekstrimister er dratt baklengs inn i fuglekassa. EDIT: Miljøpartiet er ikke stor i Norge, eneste grunn de overlever som parti er fordi de spiller på lag med div.aktivister og henter sine stemmer fra bl.a PETA sine sympatisører..

   • Stefandemert

    inte i kommunism eller sovjet nej, men moderna mjuksocialistiska partier är mer accepterande av homosexuella. Sverigedemokraternas Björn Söder som är andre vice talman i Sveriges riksdag har sagt att homosexuella är perverse avarter och jämfört dom med tidelag. Homosexuella passar bättre i vänstern.

 • Baron_von_Katzenjammer

  Toppen av ironi at mange homofile identifiserer seg i en slags «offergruppe» med alskens innvandrere; alle diskriminerte og forfulgte av det «onde, hvite mann»-narrativet; hjelpeløse mål for en felles fiende, nemlig det imaginære, vestlige patriarkatet og dets håndhevere. Mens i virkeligheten det er «hvite» samfunn de kan takke for at de har et minimum av rettigheter, selv om mange av dem har sutret seg til dem på en måte som ikke fortjener respekt, overhodet. Har ikke noe personlig imot homofile, men jeg skulle ønske de hadde presentativt gått foran med eksempler som innbyr til respekt, fremfor forakt; ingen respekterer en gjeng hysteriske fjoller som sutrer og bærer seg. Vis styrke, ikke svakhet og forvent å bli premiert for det.

 • Pingback: Muslimsk taxi-sjåfør angrep, kidnappet og slo homofil mann()

 • Cumulus

  Lurer på hvordan homofile muslimer takler hverdagen i sine arrangerte ekteskap? En undersøkelse gjort av google for 3-4 år siden viste at Pakistan var det landet i verden med flest googlesøk på homosex. Et interessant tankekors igrunn. Kan homofile nordmenn risikere å bli voldtatt av frustrerte homofile utlendinger?

  Moralen er : La 10eren ligge igjen på bakken neste gang du mister den i parken en sen kveld.

 • Pingback: Venstresiden raser over homoparade gjennom innvandrerbydel - kaller den rasistisk - Frieord()

 • Pingback: Årets Osloborger: "Homofili er forbudt, ferdig snakka!" - Frieord()

 • Pingback: Årets Osloborger: «Homofili er forbudt, ferdig snakka!» | Norgesavisen.no()