Organisasjonen «Motstandere av okkupasjonen på den okkuperte Vestbredden og Jerusalem» sprer i disse juletider en skremmende video på arabiske medier. Videoen viser hvordan man knivstikker og dreper en jøde raskt og effektivt.

Videoen som er ett minutt og 13 sekunder lang, viser hvordan «instruktøren», rolig går opp til sitt «offer» og stikker ham, før han går videre.

D
STILLBILDE 1: Hvordan drepe en jøde i forbifarten. (Foto: Skjermbilde fra videoen)

En av taktikkene ser ut til å imitere Den islamske stat (IS) sine metoder for å skjære av hoder.

Video 2
STILLBILDE 2: Hvordan man stikker ned en jøde bakfra. (Foto: Skjermbilde fra videoen)

Instruksjonsvideoen viser at man etter å ha knivstukket offeret, skal vri kniven for å maksimere såret og påføre død.

Israelske nettsider påpeker at de palestinske selvstyremyndighetene og anti-israelske arabere i Jerusalem ikke trenger terror-celler, når «motstandere» bruker sosiale medier for å nå hundretusenvis av arabere i Jerusalem og andre deler av Israel, med et enkelt videoinnlegg.

Jewishpress.com skriver at hele Israel nå betaler en dyr pris, livets pris, etter å brukt et tiår på å «forhandle» med de palestinske myndighetene, mens disse samtidig oppfordrer en hel generasjon til å hate jøder og så drepe dem.

Man nevner også at knivstikkinger utført av arabere mot jøder har økt i stor grad dette året, og at enhver israelsk innbygger er et mulig offer, når disse «motstanderne» utdanner arabere til å bli mordere.

Flere knivangrep i Israel

– 10. november: En 20 år gammel israelsk soldat blir knivstukket utenfor en jernbanestasjon i Tel Aviv. Soldaten dør av stikkskadene på sykehus.

– 10. november: En 25 år gammel israelsk kvinne blir drept på en bussholdeplass utenfor bosettingen Alon Shvut på Vestbredden. To andre personer ble også skadet av knivstikkene.

– 18. november: To palestinere forkledd som ortodokse jøder dreper fire israelske lærere og en politimann med kjøttøkser og kniver i Jerusalem. Ytterligere seks personer skal være skadd.

– 1. desember: En palestinsk jente knivstikker en israelsk mann i nærheten av en jødisk bebyggelse. Han overlever.

– 3. desember: En palestinsk mann hogger etter kunder inne på et kjøpesenter i Israel. To personer blir skadet. (Se video under).

Relatert:

– Muslimer ramponerte jødisk bydel i Paris

– Muslimer stormet fullsatt synagoge i Paris

– Selvmordsbomber i Bulgaria identifisert

32 svar til “«Hvordan man knivstikker en jøde»-video populær blant arabere”

 1. OT: Hvordan stiller frieord seg i Israel Palestina konflikten? Er dette nok en counterjihadistisk nettside?

 2. Om en får rotter i huset sitt hjelper det ikke med åpenhet, vennlighet, og dialog, og tro at problemet går over av seg selv.
  Nei da er det bare rottefelle og rottegift, etc som hjelper.

 3. Denne artikkelen er lavmål av dimensjoner!

  Nå må vi lære oss å understreke på en adekvat måte den store sammenhengen mellom jødenes undergravingsvirksomhet i marxismen, egalitarianismen, kommunismen, multikulturalismen, liberalismen og et ondsinnet, nesten patologisk atferdsmønster. Sannheten er helheten! Når vi avslører flere og flere jøder på nettet vil sammenhengen bli tydeligere og tydeligere fordi de er så allestedsnærværende i praktisk talt alle samfunnsødeleggende politiske ideologier som ligger som en mare over det norske fedrelandet. Sammenhengen er så veldokumentert at den kan tas for gitt.

  Hver offentlige tanke i Sverige har på en eller annen måte passert Bonnierforlaget. Sånn kan det iallfall se ut etter en dag med DN og DI til frokost (dagens nyheter og dagens industri), Expressen til ettermiddagskaffen, TV4 nyhetene på kvelden, en film som Bonniereide SF distribuerte og før leggetid et magasin eller kanskje noen av de cirka 500 bøker som hvert år utgis av Bonnierforlaget. Se: http://www.dn.se/debatt/nu-maste-bonnier-vaga-mota-kritiken-om-monopol/

  Vårt granneland i øst og USA har jødedominans i media, finans og politikk. Avsløringen av jødenes rolle i innføringen av multikulturalisme i Norge og Europa burde være prioritert i stedet for å spre opplagt jødepropaganda. Alle oppriktige nordmenn mot innvandring burde fordømme jødefolket på det sterkeste. Men samtidig har jeg forståelse for at dere må kommunisere inne i samme kulturelle kontekst som Ola Nordmann befinner seg. Å kaste perler for svin er lite praktisk.

  LESELISTE: http://www.prometheism.net/library/CultureOfCritique.pdf (Viktig!)

  http://www.theoccidentalobserver.net/2013/01/the-jewish-origins-of-multiculturalism-in-sweden/

  http://www.theoccidentalobserver.net/2013/06/jews-and-the-civil-rights-movement/

  http://forward.com/articles/179296/jews-unite-behind-push-for-immigration-reform/?p=all

  http://tabletmag.com/jewish-news-and-politics/167281/1964-civil-rights-act

  http://no.m.wikipedia.org/wiki/Bonnier

  http://www.mosaisk.com/Torben-Lund/Bonnier-Hjorne-Klein-Jewish-Media-Scandinavia.php

  http://www.radioislam.org/islam/english/jewishp/sweden/jewish_influence_sweden.htm

  http://www.radioislam.org/judemakt/

  http://thezog.wordpress.com/

  http://www.kevinmacdonald.net/chap2.pdf

  http://www.adl.org/civil-rights/immigration/

  http://www.splcenter.org/what-we-do/immigrant-justice

  http://davidduke.com/how-a-handfull-of-marxist-jews-turned-western-and-us-culture-upside-down/

  https://archive.org/download/ForMyLegionaries/ForMyLegionaries.pdf

  http://www.magtudin.org/Henry_Ford_The_International_Jew.pdf

  http://www.davidduke.com/mp3/TheSecretBehindCommunismIntro.pdf

  http://www.germanvictims.com/wp-content/uploads/2013/05/jewish-supremacism-david-duke.pdf

  http://www.myjewishlearning.com/history/Modern_History/1914-1948/American_Jewry_Between_the_Wars/Radical_Politics.shtml?p=3

  http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/judaica/ejud_0002_0018_0_18779.html

  1. Er dessverre også grupper i Norge som hyller Russland og Putin. Putin som har kriminalisert holocaust fornektelse samt forbrytelsene til bolsjevistene under 2 verdenskrig.

 4. Jeg liker Norge og nordmenn, andre skandinaviske land og dets folk står meg også nær, men vil være klar på en ting. Hadde Norge vært Israel hadde det ikke gjort meg noe om vi hadde senket hele palestinia i sjøen med atomvåpnene som vi sannsynligvis har…. Jeg forstår hvorfor frieord tar opp dette også pga. av at venstrevridd media generellt er veldig pro palestinia. Jeg synes Norges rolle skulle vært nøytral vi legger nesa oss oppi alt for mye som vi ikke har noe som helst med. Kan såklart hjelpe folk, men det må bli gjort med hjelpeorg. og frivillig arbeid. Norske stat legge seg oppi? Nei!

 5. Det er en ganske merkelig karriére Frie Ords redaktør, Thorgrim Bredesen, har hatt så langt. Først studerer han statsvitenskap med fordypning i flerkulturell forståelse ved Høgskolen i Buskerud. Så blir han leder av den antisemittiske organisasjonen Vigrid. Så blir han filmet mens han holder tale for nasjonalsosialistiske Nordfront, hvor han snakker om «fiendens sjakaler». Deretter prøver han å sette verdensrekord i bekymring for jøders ve og vel på nettsiden Frie Ord. Hva blir det neste? Æresmedlemskap i MIFF?

  1. Er det noe som er merkelig er det «redaktøren» på vitnet som sensurerer saklige og gode argumenter for å så utestenge folk da han ikke vet hva han skal skrive tilbake. Han omtaler oss som den hvite rase som er feil, da hudfarge ikke definerer rase. Ta mongolske stammer i Sibir og Inuittene som er hvite men ikke ariske og ariske rundt om Iran som ikke er like hvite som oss i nord. Er det en femtekolonne så er det den «gruppen» der. Hyller Russland og Putin av alle ting, som har kriminalisert holocaust fornektelse og hva bolsjevistene gjorde under 2 verdenskrig. 68% av oligarkene under Putin er faktisk jøder.

   1. Ja, han er merkelig, han også. Er godt kjent med sensurpraksisen hans. Men at det er noe som ikke stemmer helt i den leiren der, trenger vel ikke bety at alt er som det ser ut til i denne leiren her?

    1. Det har jeg ingen formening om, jeg ser på denne siden mer på en nettside som dekker begge sider uten å være «pro ditt og anti datt». Synes det er leit at så mange virker til å måtte velge en side som f.eks NATO og Russland da jeg misliker begge 🙂

     1. Og hvis det ikke er NATO eller Russland det dreier seg om, så må man visst velge side mellom muslimer og jøder. Noe jeg kan betakke meg like meget for. Pest? Kolera? Nei, takk. Verken, eller.

     2. Stemmer det. Vi må lene oss på det Nordiske og vår historie mener jeg. Materialistisk kapitalisme har svekket vårt folk enormt så har en stygg følelse for fremtiden hvis vi ikke finner tilbake til vår gamle styrke.

  2. Så en nettavis som kaller seg Frie Ord skal altså legge bånd på seg og kun omtale det redaktøren måtte finne formålstjenlig for eventuelle egne politiske retninger og vinklinger? Da ville han jo være akkurat like langt ute på vidda som storparten av norsk media ellers er, og det å offentligjøre informasjon andre media tåkelegger eller fortier er jo det denne nettavisen er tuftet på i det store og hele.

   Stort sett synes jeg Bredesen skal ha kred for å unngå noen voldsom politisk slagside her utover det jèg anser som vanlig norsk ryggmargsrefleks, og å være så nøytral som det vel er mulig når man først ønsker å fremvise info utenom det vanlige fra norsk media. At det da for tiden blir endel oppslag om Sverige og SD, asylmottak- og innvandringskonsekvenser samt islamske gjerninger & filosofi er jo uunngåelig, all den tiden resten av media slett ikke ønsker å offentligjøre for mye av slikt utifra deres egen agenda. Og knapt har jeg vel sett noen artikler her som ikke har referert til et knippe kryssreferanser og kilder for de som måtte tro inneholdet er fri fantasi.

   Så kan man jo gjerne si FrieOrd har sin agenda i nettopp å belyse sider ved samfunnet vi ellers blir forskånet for av andre media, ved at man derav ønsker å drive frem en annen opposisjon og alternativ til dagens samfunnspolitikk og partiflora. Greit nok å mene dét, men uansett får folk flest et bredere grunnlag for å gjøre seg opp egne meninger, og det er aldri en ulempe. Jeg ser ihvertfall at det blir et større og større spekter av meningsmotstandere til de forskjellige artiklene her, så noe rett må da FrieOrd ha gjort hva angår tematiske utvalg av artikler her.

   At det å studere «statsvitenskap med fordypning i flerkulturell forståelse» skal være noe negativt om man anser Bredesen som motstander av flerkultur eller hva han nå måtte være for/imot, er et utsagn som viser at det nok må tenkes litt mer over ting som konsekvens og sammenheng. Når ble det feil med kunnskap, også om ting man ikke måtte like?? Skal man være imot noe, må man faktisk vite hva og hvorfor man er imot, ellers blir man bare lettlurte ignoranter som stemmer på dem som roper høyest eller lokker med de største godteposene.

   «Nyttige idioter» er et uttrykk som feilaktig blir tillagt Lenin som et bilde på datidens kommunistiske forkjempere, men som derimot passer på altfor mange idag dessverre. Mainstream-media er blant dem som fostrer disse og passer på at ingen vet mer enn høyst nødvendig, slik at de kan styres mest mulig så det skjer minst mulig forandringer for makthaverne og pengesekkene deres.

  3. Ikke vet jeg hvordan hvilken menings-historikk herr Bredesen har. Men veldig mange anti-islamister støtter Israel, og det er gledelig hvis Bredesen etter hvert har falt ned på dette standpunktet. Det er lov å skifte mening.

 6. Så bra, da, får håpe de gjør sin nytte, så jøder og arabere kan motarbeide hverandre mest mulig. De må gjerne ta kverken på hverandre fullstendig for min del — en verden uten jøder og muslimer er en bedre, fredeligere en.

 7. Så bra, da, får håpe de gjør sin nytte, så jøder og arabere kan motarbeide hverandre mest mulig. De må gjerne ta kverken på hverandre fullstendig for min del — en verden uten jøder og muslimer er en bedre, fredeligere en.

 8. Fint at dere bruker Jewish Press som kilde, jeg har ikke ville hverken klikke meg inn her eller kommentere grunnet Bredesens fortid i vigrid, men ser nå at han har tatt offentlig avstand til sin fortid i media, og det står detstor respekt av.
  At frieord.no bruker jewish Press som er et utrolig godt Jødisk nyhetsnettsted som kilde er bevis godt nok for meg på at dette ikke er et såkalt «nazinettsted».

Det er stengt for kommentarer.