Hvit politimann i USA hardt skuddskadet etter bakholdsangrep – kan ha vært rasistisk motivert

Etter massakren mot politiet i Dallas, der en svart mann med rasistiske motiv og et uttalt hat mot hvite mennesker i allmennhet og hvite politimenn i særdeleshet, myrdet fem hvite politimenn, så har amerikanske medier begynt å snakke åpent om den svarte rasismen mot hvite i landet.

At en slik rasisme eksisterer ble raskt bekreftet på nytt da en svart mann med pistol angrep en politimann i delstaten Missouri.

Les også: Hvit politikvinne drept første dag på jobb – afroamerikaner arrestert

D
RASISTISK DRAPSFORSØK? Antonio Taylor (31) skal ha lurt en politimann til å stoppe ham og deretter skutt ham ryggen i det politimannen gikk tilbake til patruljebilen sin. Drapsforsøket skjedde bare timer etter at de rasistiske drapene på fem hvite politimenn i Dallas, Texas, sist torsdag kveld. (Foto: Avpixlat).

Politimannen hadde akkurat utført et rutinemessig trafikkoppdrag i St. Louis-området og var på vei tilbake til patruljebilen da gjerningsmannen Antonio Taylor gikk ut av bilen sin med våpen i hånden. Taylor listet seg opp bak ryggen på politimannen og løsnet flere skudd med hensikt å drepe politimannen.

Politimannen overlevde mirakuløst, men ligger på sykehus med livstruende skader.

Afroamerikaneren Antonio Taylor er tidligere straffedømt for brudd på våpenloven og er en kjenning av politiet. Forbrytelsen kan ha rasistisk bakgrunn ettersom det skjedde bare noen timer etter skyteepisodene i Dallas, noe som kan ha inspirert gjerningsmannen.

Les også: Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

Politimyndighetene i USA har etter massakren i Dallas høynet sikkerheten til sine politibetjenter for å sikre seg mot ytterligere rasistiske angrep som forventes å bli stadig vanligere.

Rasismen og hatet mot hvite mennesker og politiet skal i all hovedsak komme fra den sorte hatbevegelsen Black Lives Matter.

Dette har nå ført til at politimenn ikke lenger får patruljere alene og ikke får reise ut på oppdrag alene, noe som vil føre til at politiet vil bruke lenger tid på komme til åsteder der ikke-akutte situasjoner har funnet sted.

Les også: Mangemilliardæren George Soros finasierte raseopptøyene i USA

Kritikk fra tidligere borgermester i New York

Frieord har rapportert hvordan tidligere borgermester i New York City, Rudy Giuliani, kommenterte at majoriteten av kriminaliteten i byen, inkludert mord, involverer svarte gjerningsmenn og svarte offer.

I forbindelse med politidrapene i Dallas påpeker igjen Giuliani at den rasistiske hatbevegelsen Black Lives Matter totalt ignorerer den utbredte kriminaliteten hvor svarte er både gjerningsmenn og ofre, noe som har ført til at mange nå kritiserer bevegelsen som hyklersk.

Under det siste året har antallet skyteepisoder og mord som involverer svarte gjerningsmenn og svarte offer i millionbyen Chicago bokstavelig talt skutt i været.

Antallet mord har økt med 72 prosent og skyteepisoder med 88 prosent.

I Chicago forekommer det nå ca. to mord per dag og en skyteepisode annenhver time, der den store majoriteten av gjerningsmennene og ofrene er svarte menn – en gruppe som er ekstremt overrepresentert i voldsstatistikken i Chicago, såvel som resten av USA.

En anledning til økningen er at Chicagos politi konstant anklages for rasisme når de arbeider med voldskriminaliteten der svarte er gjerningsmenn og ofre.

Politiet anser seg ikke å kunne utføre sine oppdrag da de umiddelbart anklages for rasisme under utrykninger til svarte boligområder, ikke sjelden ghettoer, i byen.

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

Dette har på sin side resultert i at politiet unnviker å rykke ut til disse områdene, hvis politibetjentene ikke er svarte og øyeblikkelig tilgjengelige. Hvis ikke så får hendelsen rett og slett vente til svarte politimenn har tid.

Dette har ført til en reell økning i antall skyteepisoder og mord som aldri oppklares. Hatgruppen Black Lives Matter har vært svært stille rundt det voksende problemet med svart-mot-svart kriminalitet, noe som de nå settes til veggs med.

Les mer: Chicago – 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby – Black Lives Matter ingensteds å se

shot-21

DYSTER GRAFIKK: Flere nettsider har tatt seg tiden med å kartlegge den høye kriminaliteten i Chicago. Denne er av de mest kreative.
DYSTER GRAFIKK: Flere nettsider har tatt seg tiden med å kartlegge den høye kriminaliteten i Chicago. Denne er av de mest kreative. Disse tallene gjelder for 2015, og har altså økt betraktelig siden da som denne artikkelen viser.

Den tidligere borgermesteren i New York City, Rudy Giuliani, er en av de som har kritisert hvordan Black Lives Matter helt vender ryggen til dette massive problemet og at det beviser at bevegelsen i bunn og grunn ikke bryr seg om svartes liv såvidt det ikke dreier seg om en hvit gjerningsmann, noe som kun er tilfellet i en svært liten andel av voldsforytelsene med et svart offer.

Giuliani påpeker også at den absolutt største faren for svarte menn er andre svarte menn og ikke politiet, med henvisning til gruppens overrepresentasjon på drapsstatistikken.

Videre konstaterer Giuliani at han som borgermester i New York City gjorde mye mer for å redd svarte liv enn Black Lives Matter-bevegelsen gjør, ettersom byen under Giuliani forvandlet seg fra en gangsterby der man konstant skjøt hverandre ihjel, til USAs kanskje mest trygge storby, der svarte er betydelig sikrere selv i byens afroamerikanske ghettoer. Dette klarte Giuliani ved å innføre nulltoleranse, den såkalte «Broken Windows Policy«, hvor man økte patruljeringen og forfulgte de minste overtredelser.

Bill Clinton angriper Black Lives Matter

Tidligere i vår dukket Black Lives Matter opp på et møte hvor mannen til presidentkandidat Hillary Clinton holdt tale. De hisset og forstyrret stemningen såpass at Bill Clinton til slutt mistet tålmodigheten og kommenterte dobbelmoralen til bevegelsen:

Relatert: