«Hemmelig asylgruppe» planlegger for 400.000 nye innvandrere

Det er avisen Dagens industri som kom med avsløringen. Det store antallet innvandrere som planlegges skal komme til Sverige iløpet av de neste fem årene tilsvarer alle innbyggerne i byer som Halmstad, Växjø, Täby, Karlstad, Södertälje og Eskilstuna. Tilsammen.

Den hemmelige asylgruppen er sammensatt av en gruppe med ikke-folkevalgte venstrebyråkrater hos den statlige forvaltningsmyndigheten som akkurat nå trekker opp retningslinjene for Sveriges fremtidige befolkning. Planene har skjedd «i det skjulte», påstår avisen DI, uten det svenske folkets kjennskap.

D
SVERIGE FØRST: Svenskene «vinner» kampen om innvandrerne i Norden. Premien er heller uklar. (Foto: Innvandring til Norden).

Noen av de som inngår i den hemmelige gruppen er Lars Westbratt, Erik Nilsson, Max Elger og Annelie Roswall Ljungren – alle godt lønnede byråkrater som arbeider for den rødgrønne regjeringen.

Gruppen har blant annet tatt en beslutning om at Sverige skal ta imot minst 400.000 nye innvandrere fra den tredje verden under den neste femårsperioden. Planen strekker seg over det neste riksdagsvalget som etter decemberöverenskommelsen forrige måned kun kommer til å være et symbolsk valg, ettersom den rødgrønne regjeringen har avtalt med alliansen om en oppdeling av den politiske makten i Sverige.

130.000 av de nye innbyggerne i Sverige kommer til å være såkalte «enslige asylbarn», det vil si illegale innvandrermenn, hvorav en stor del risiskerer å være jihadister fra Syria.

Riksdagen har anslått at 34 svenske skattemilliarder skal dekke de direkte kostnadene for innvandringen i 2015. Hvor mye denne hemmelige femårsplanenmer å koste de svenske skattebetalerne fremgår ikke, men om man ser på budsjettforslagene, så handler det om flere hundre milliarder kroner.

Her følger noen videoer som omhandler utfordringene og problemene rundt den massive innvandringen til vårt naboland:

Relatert:

– 500 asylsøkere innkvarteres på luksushotell i Sverige

– Asylsøkere kom til Sverige i privatjet

– Vi kommer ikke til å ha råd med så mye annet enn innvandring framover

– Innvandrere angrep politistasjon i Sverige

– Politimann forlatt av sine egne i Sverige

– Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder

– Schenker-sjåfør fikk tennene utslått av innvandrere

– Steinkasting, trusler og vold stengte byggeplass

– Sverige, Nordens svar på Texas

– Syv personer skutt på ett døgn i Sverige

– Nyttårsfeiring i Sverige – skyting, knivran, angrep på politi og asylprotester