Grov vold og overfall mot Trump-tilhengere i USA i natt

Hetsen og demoniseringen av presidentkandidat Donald Trump har økt i styrke den siste tiden. I natt hold Trump tale i San Jose, California. Titusenvis av mennesker hadde dukket opp for å høre og støtte sin kandidat.

Men samtidig hadde et antall svært aggressive demonstranter dukket opp utenfor lokalene. De gikk løs på tilhørerne og skrek svært stygge ukvemsord mot både kvinner og barn. Politiet måtte bruke køller og skjold for å holde de aggressive demonstrantene på avstand fra hotellet der Trump skulle holde tale.

En kvinne som var på vei inn i lokalet fikk flere egg og flasker kastet på seg og ble tildelt til dels svært grove seksuelle og krenkende karakteristikker. En person som var på vei ut fra møtet ble slått blodig uten forvarsel. Det hele føyer seg inn som endel av medias overdekning av Trump og de til dels svært usaklige karakteristikkene som at «Trump er den nye Hitler», noe som blant annet norske medier har vært med å formidle.

Her er flere videoer og bilder du ikke får se i VG, Dagbladet, Aftenposten, TV2 eller NRK. Spør deg selv gjerne hvorfor.

En afroamerikansk mann forteller hvorfor han støtter Donald Trump og viser hvordan motdemonstrantene er de som er hatefulle og rasistiske:

Latinamerikanere som støtter Trump får bråk med demonstranter som angriper en 16 år gammel gutt:

En afroamerikansk person som støtter Trump får bråk med demonstranter som ikke klarer å debattere sivilisert og må bruke rasistiske ord og uttrykk for å få frem sine meninger:

Og så tar vi med et litt morsomt klipp fra MSNBC, hvor programlederen bygger opp rasismeanklagene mot Trump og hans supportere. Men det hele foregår ikke helt ifølge planen og programlederen får etterhvert store problemer med å forklare seg selv.

Til slutt tar vi med en samling klipp hvor latinamerikanere viser sin støtte for Donald Trump. De forteller og viser hvordan det ikke handler om rasisme eller hat, men om å bevare sitt land trygt og godt og gi alle en lik og rettferdig sjanse, uansett farge, seksuell orientering eller bakgrunn:

Relatert: