Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

Frankrike rystes av nok et muslimsk terrorangrep. Denne gangen ble en kvinne og hennes tre døtre angrepet av en knivdesperado som mente at de ikke dekket seg til nok ifølge hans religiøse oppfatning.

Den muslimske mannen som er av marokkansk opprinnelse ble arrestert på feriestedet i Laragne i Hautes-Alpes i Sør-Frankrike etter drapsforsøkene.

Les mer: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

D
ALPENE: Knivangrepet mot den franske familien skal ha blitt utført på et feriested i de franske alpene. (Foto: Google maps).

Ifølge politiet skal den muslimske mannen ha rømt fra stedet rett etter knivangrepet som fant sted klokken 10 på formiddagen.

Den yngste jenta som kun var åtte år gammel måtte fraktes med luftambulanse til Grenoble, hvor hun ble behandlet for livstruende skader. Hun skal blant annet ha blitt knivstukket i lungen.

Hennes mor (46) og storesøstre på henholdsvis 12 og 14 år, ble behandlet på det lokale sykehuset i kommunen Gap. Deres skader var alvorlige, men ikke livstruende, ifølge ledelsen på sykehuset.

Les mer: Muslimer drepte 31 og skadet 250 i Belgia – eksplosjoner på t-bane og flyplass

D
ALVORLIG TILSTAND: Den yngste jenta i familien som ble knivstukket var bare åtte år gammel. Hun skal ha blitt stukket i lungen og måtte fraktes med luftambulanse til et større sykehus i Grenoble. Moren og de to storesøstrene fikk alvorlige skader, men kunne behandles på det lokale sykehuset. (Foto: Express).

De første rapportene som kom etter angrepet beskrev at moren og døtrenes lette kledsel skulle være motivet til den muslimske terroristen.

Ifølge værrapportene skal temperaturene i området ligge på rundt 30 grader midt på dagen.

Les mer: Muslimer planla å sprenge Eiffeltårnet

Raphael Balland som er aktor hos påtalemyndighetene i den franske kommunen Gap uttalte følgende til pressen:

– Jeg vil avvise påstanden og ryktene om at mannen ikke kom med uttalelser rettet mot familien som følge av deres kledsel.

Men den franske rikskringkasteren TF1 beskriver angrepet som «med mulige religiøse motiver». Terroristen, som blir omtalt som «Mohamed B», skal være 37 år gammel.

På tross av aktors påstand om at mannen ikke angrep av religiøse motiv, så videreformidler TF1 at angrepet kom som følge av jentenes bruk av shorts.

Les mer: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 140 drept så langt

Moren til jentene skal endog ha hjulpet angriperen da han ble syk dagen før, ifølge nyhetskanalen.

Mohamed skal ha knivstukket døtrene mens de spiste frokost på feriehuset sitt og så gått inn i huset og knivstukket moren.

Borgermesteren i byen, Edmond Francou, uttalte at han «ikke ønsket å spekulere i motivet for angrepet», med henvisning til det muslimske terrorangrepet i Nice sist uke.

Den marokkanskfødte knivmannen skal ifølge politiet ha et rulleblad bestående av en rekke mindre kriminelle forhold.

Han skal ha vært på feriestedet med sin gravide kone og to barn. De to familiene bodde i hus ved siden av hverandre og knivmannens kone skal være «fortvilet» ifølge borgermesteren.

Les mer: Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister

Moren og døtrene skal være fra byen Nantes i vest-Frankrike og ofte reise på ferie til alpene.

Knivmannen skal være fra Paris.

Andre gjester i området skal motta hjelp fra psykolog etter angrepet.

OPPDATERT: Den muslimske mannen skal ha ropt «Allahu Akbar» da han ble avhørt av fransk politi etter knivstikkingen.

Frankrike opplever nå et større antall terrorangrep utført av muslimer. Det er knapt en uke siden en IS-tilhenger drepte 84 mennesker, blant dem 10 barn og en gravid kvinne, på en promenade i byen Nice.

Les mer: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Relatert: