Flyktningbarnet Muhammad som knivhogg politimann i Stockholm er mulig 25 år gammel

SVERIGE/MASSEINNVANDRING

Hussaini Muhmmad er mistenkt for forrige ukes knivangrep mot en politimann i Stockholm. Han er "offisielt" 17 år gammel ifølge svenske myndigheter, men nå har det kommet ut opplysninger som tilsier at han er betydelig eldre.

Det var forrige torsdag at to politimenn patruljerte den beryktede Medborgarplatsen i Stockholm. Området er kjent for å være tilholdssted for store innvandrergjenger og kriminell aktivitet.

Såkalte «gatebarnsbander» opererer i mindre og større grupper og begår alt fra seksuelle overgrep mot kvinner, narkotikasalg og til grove personran med våpen. Ikke sjelden blir ofrene utsatt for vold.

Les også: Her blir flyktningbarna pågrepet for seksuelle overgrep under festival i Sverige

«GATEBARN»: Politiet i Sverige sliter med store gjenger gatebarn fra blant annet Marokko og Afghanistan. De er svært voldelige og har liten sympati med sine ofre. Ikke sjelden angriper de kvinner og eldre. Her er politiets bilder på to slike gatebarn som i 2016 ble siktet for innbrudd og grov vold mot en 87 år gammel kvinne i Stockholm. (Foto: Politiet).

Les også: Skandale – svenske aviser innrømmer falske nyheter om flyktningbarn

Politimennene Ted og Marcus oppdaget plutselig «noe sort» i periferien. Plutselig får Ted et slag i bakhodet. Da han snur seg rundt ser han Hussaini Muhammad, som står med en stor kjøttkniv i hånden.

Ifølge et vitne drar knivmannen ned politimannens uniformskrage og hogger til med kniven.

Nettstedet Nyheteridag.se har fått tilsendt et bilde som viser såret på politimannen.

 – Denne personen ønsket å drepe meg, sier den svenske politimannen.

Les også: Flyktningbarnet som drepte ansatt på asylmottak i Sverige er voksen

BLE FORSØKT DREPT: En ulovlig asylsøker er nå siktet for å ha forsøkt å drepe den svenske politimannen. (Foto: Youtube).

Les også: Halvparten av flyktningbarna er voksne – mange har grått hår og skjegg

Knivmannen blir etterhvert overmannet og arrestert.

I ettertid har det kommet frem at Hussaini Muhammad ikke er et gatebarn fra Marokko, men mest sannsynlig fra Afghanistan. Dette da nettstedet fikk tak i rettsdokumenter som viser at tolken hans snakker Dari, som er en persisk dialekt, som er vanlig i Afghanistan.

Han skal heller ikke være 17 år gammel, men mellom 23 og 25 år gammel, avhengig av hva hans foreldre har sagt og hva han selv har uttalt til sosialtjenesten i kommunen der han er bosatt.

Les også: Enslige flyktningbarn søker om gjenforening med kone og barn fra hjemlandet

Som følge av det brutale drapsforsøket på den svenske politimannen, så har myndighetene omplassert Hussaini Muhammad fra et vanlig og åpent HVB-hjem, til en såkalt Sis-bolig, sammen med andre tvangsplasserte gutter og jenter. 

Et Sis-hjem er betydelig dyrere og vil koste svenske skattebetalere tusenvis av kroner hver dag.

Les også: Fostermor fikk sjokk da hun fant at ut at 12 år gammel flykting var 21 år gammel jihadist

FØRT BORT: Hussaini Muhammad blir pågrepet og ført bort av politiet etter drapsforsøket torsdag i forrige uke. (Foto: Informationskriget.se).

Les også: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente – fikk to måneders fengsel

Les også: Mor lot «mindreårige asylsøkere» flytte inn i huset – datteren ble sexmisbrukt

Les også: Syrisk flyktning (19) voldtok 13-åring vaginalt og analt – fikk to måneders fengsel