Her er flyktningbarnet som forsøkte å knivdrepe en politimann i Stockholm

MUHAMMAD HUSSAINI: Det muslimske flyktningbarnet som stakk en kniv i nakken på en svensk politimann i fjor sommer mistenkes av svenske myndigheter for å være en voksen mann. (Foto: Politiet).
SVERIGE/TERROR

En flyktning ved navn Muhammad Hussaini står i disse dager tiltalt for drapsforsøk på en politimann. Det var i fjor sommer at det påståtte 17-årige flyktningbarnet skal ha kjøpt en kniv og tatt det med til en demonstrasjon anordnet av venstreekstremister i sentrum av den svenske hovedstaden. Der satte han kniven i nakken på en politimann på oppdrag.

En siktelse er nå laget mot Muhammad Hussaini, som den 31. august i fjor, knivhugg en politimann på Medborgarplatsen i Stockholm. I sin asylsøknad har Hussaini oppgitt at han er født i 1999 og altså var 17 år gammel da drapsforsøket fant sted.

Denne påstanden har blitt satt spørsmål ved av eksperter – og dessuten dementert av Hussaini selv, under andre perioder.

Hussainis alder var et sentralt spørsmål for politiets etterforskere under det siste halvåret av etterforskningen. Rettsmedisineren Carl Johan Wingren i Stockholm skriver i en uttalelse til retten at de undersøkelsene han har gjort «taler for at den undersøkte var 18 år eller eldre ved tidspunktet for undersøkelsen».

Også sosialtjenesten og Migrationsverkets personal oppgis å ha tvilt på Muhammads alder. En av de som har reagert på alderen er en medarbeider på Migrationsverket som selv har iransk bakgrunn.

Hussaini skal også ha to yngre søstre som er 21 og 23 år gamle, noe som tilsier at han var eldre enn 23 sist år. Selv mannens far som er intervjuet bekrefter at sønnen er voksen.

(Foto: Politiet).

Politimannen hadde englevakt

Det var den 30. august i fjor at Muhammad Hussaini gikk inn på en jernvarebutikk og kjøpte en stor kjøkkenkniv av merket Gastromax. Den tok han med seg til en demonstrasjon anordnet av venstreekstremister og antirasister på Medborgarplatsen. Der oppholdt det seg i tillegg en stor gruppe ulovlige innvandrere. Parolen var å protesterer mot utvisninger til Afghanistan.

Under demonstrasjonen går Hussaini frem til politimannan Marcus Eberhardsson og Ted Eriksson, som patruljerer. Han hever kniven og hugger Ted Eriksson bakfra i nakken. Hussaini løper deretter fra plassen, men blir tatt igjen av politikollegaen som truer med å skyte ham hvis han ikke stopper.

(Foto: Privat).

Et antall politibetjenter ankommer plassen og får lagt press på såret til den knivstukne politimannen. Såret skal ha gått helt inn til ryggraden. Politimannen skal ifølge legene ha hatt englevakt. Hadde knivstikket vært bare noen millimetere annerledes, så kunne han ha mistet livet på plassen.

(Foto: Politiet).

I avhør skal Muhammad Hussaini ha sagt at han «nyter av å drepe politimenn«. Han har imidlertid aldri gitt noen ordentlig forklaring på hvorfor han forsøkte å drepe den svenske politimannen.

På mandag kom tiltalen fra svenske myndigheter som inkluderer drapsforsøk. Han er også tiltalt for to tilfeller av mishandling og et tilfelle av trusler på skolen han går på.

Aktor i saken har også inkludert utvisning i ti år fra Sverige.

Les dokumenter fra etterforskningen her.

 

 • Ragnar Lodbroge

  Stakkers gutt, han er vel inte mere enn 5-6 år, her må staten ta vare på han

 • Knut Hansen

  Ser ut som svenskevitser egentlig ikke er noe vitser mer, men er virkelig svenske stokk dumme?

  • Vulpert

   Ja

  • Live Enno

   Ikke mange dagene siden jeg sa det samme her hjemme

 • bitten

  hehehe slike skjeggbarn får oppholdstillatelse i hele Europa , mens politikere
  forer den gruppen der med stønader for harde i tillegg også .

 • DrD .

  En ekte Benjamin Button.

 • enno

  Er det formildende hvis han er 17?

  Hvis så er tilfelle har politikerne ingen legitimitet, dette er å oppfordre til folkemord på europeerne under dekke av humanisme.

  Igjen.

 • Frankie

  Neimen takal vesle bartegutten! Vi må jo skjønne at den eneste grunnen til at han fant på slike skøyerstreker er at han er her uten familien sin. Jeg foreslår et rosetog for å få brakt inn hele den utvidede slekten hans til Norge så skal du se at denne lille krabaten får humøret tilbake!

  • kjellM

   Trenger flere av det kaliberet.

 • Ragnar Lodbroge

  Venstre populisterne hjelper muslimerne, som inte vil hjelpes men bare drepe de vantro, og overtage deres lande, for deretter at ødelegge dem, som alle andre muslimske lander, politikerne og venstresiden hjelper dem for fuldt

 • Knut Enebakk

  Den drittsekken har ingenting i Sverige å gjøre. Utvisning for all fremtid.

 • invernes

  Man må jo være gal eller åndssvak om man mener at denne voksne mannen er et barn ?
  Men ops glemte av svenske myndigheter er jo nettopp det ,)

  • LON1

   Eller kanskje politiker?

 • Kjell Svensen

  72 timers samfunnsstraff?

 • Frankie

  Tenk for et helvete barna våre må igjennom, som blir tvunget til å gå på skole med godt voksne menn fra midtøsten og Afrika som attpåtil hater dem intenst og rotter seg sammen i gjenger mot dem.

 • Frankie

  Frågor til far.
  Denne låta blir bare mer og mer aktuell.
  https://m.youtube.com/watch?v=m6hKvAeO4Kc

 • kjerrevei

  Mye konspirasjon her, ser ut som han er mellom 14 og 15 år spørr du meg.

 • The HummerMeister

  Hvor er barnevernet?

 • TheWest

  Verden er gal.