Flerkultur er en «moralsk plikt» for tyskerne

MORALSK PLIKT. Josef Schuster mener Tyskland må ta imot flere asylsøkere enn andre land, på grunn av deres "barbariske fortid".
MASSEINNVANDRING

Tyskland har en moralsk plikt til å ta imot flere innvandrere fra tredje verden, enn andre land. Årsaken er det tyske folks «barbariske fortid», sier Josef Schuster.

Det var i forbindelse med en seremoni til minne om 70-årsdagen for befrielsen av konsentrasjonsleiren Dachau at Josef Schuster, lederen for det jødiske sentralrådet, kom med sin harde dom over det tyske folk.

– Tyskland har påført verden så mye ondskap. Vi står i dyp gjeld til så mange land – Vi er det siste landet som har råd til å avvise flyktninger og forfulgte, uttalte han i følge Junge Freihet.

Tyskland er det EU-landet, sammen med Sverige, som tar imot desidert flest flyktninger og asylsøkere. Masseinnvandringen til landet har skapt sterke reaksjoner – noe som blant annet har kommet til uttrykk i de islamkritiske demonstrasjonene som ble organisert av Pegida.

Josef Schuster benyttet anledningen til å gå til et knallhardt angrep på islamkritikerne, som han mener får han til å «føle seg dårlig».

– Når jeg ser at minst 10.000 personer i Dresden jubler for en islamhater og høyrepopulist som Geert Wilders, så føler jeg meg dårlig.

Schuster poengterte også at fangene som satt i Dachau ble tvunget til å se hvordan et «formodentlig sivilisert folk» som tyskerne kunne forvandles til et «folk av barbarer». At «enkelte borgere» nå snakker stygt om asylsøkere og jøder, gjør at man tvinges til å stille spørsmål om hvordan det egentlig står til med respekten for «menneskeverdet» blant det tyske folk, konstaterte han.

Han avrundet med å kreve at regjeringen bruker enda mer penger på å bekjempe høyreekstremismen.

Relatert:

– 15.000 i massedemonstrasjon for demokratiet i Tyskland

– Høygravide Maria (19) brent ihjel av to tyrkere i Tyskland

– Sharia-politi patruljerer i Tyskland

– Etniske konflikter blusser opp i Israel

– Antirasistisk senter: Etniske nordmenn er et problem