Fem afroamerikanere drapstruet far – gjengvoldtok hans 18 år gamle datter

USA/GRUPPEVOLDTEKT

En far og hans datter var ute og gikk tur i en park i New York, da fem afroamerikanske menn plutselig dukket opp. Mennene siktet på faren med en pistol og ba ham forlate sin 18-årige datter med dem. Deretter overfalt de og gjengvoldtok den unge kvinnen midt i parken.

Det var på torsdag klokken 21 på kvelden at den grusomme gjengvoldtekten fant sted i bydelen Brooklyn i New York.

En far og hans 18-årige datter var ute og gikk tur i  en park, da de ble stoppet av fem afroamerikanske menn bevæpnet med pistol.

Les også: Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

D
DRAPSTRUET OG GRUPPEVOLDTATT: Det var her i Osborne lekepark, i bydelen Brooklyn, at en far opplevde sitt livs verste mareritt. Fem mørkhudede menn drapstruet faren og gjengvoldtok datteren hans, uten at han hadde mulighet til å stoppe dem.

Mennene siktet på faren med pistolen og ba ham forlate plassen. Deretter gjengvoldtok de mannens datter etter tur.

Faren returnerte en stund senere til plassen med to politioffiserer, noe som førte til at de fem afroamerikanerne løp fra åstedet.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

18-åringen, hvis navn ikke har blitt løslatt av politiet, måtte behandles på et lokalt sykehus etter voldtekten. Hun skal ha blitt utskrevet senere.

Politiet har sendt ut overvåkingsfilm fra en nærliggende butikk, som viser de fem mennene i tiden før de utførte gjengvoldtekten. Videoen viser de fem mistenkte, alle mørkhudede og ikledd jakker og gensere, mens de ler og hygger seg i butikken.

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

Politiet i millionbyen ber nå offentligheten om hjelp for å identifisere mennene.

Les også: Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

 • Immoteph

  Offentligheten kommer nok til å gjøre noe, men da blir det nok uten hjelp fra politiet.

 • Arit Sen

  Folkemordet på hvite sør-afrikanere blir ikke omtalt i media, men kanskje Frieord vil spandere noen ord på dette?

  https://www.youtube.com/watch?v=cQvm8c5geSs

 • DrD .

  New York, Chicago, Washington DC… plasser med strenge restriksjoner på våpen, men hvor kriminaliteten er høy.
  Lover som hindrer befolkningen i å beskytte seg selv stanser ikke kriminalitet. Det er alt forbudt å drepe og voldta, men kriminelle er pr definisjon noen som bryter loven, så å forby ting vil aldri stanse kriminalitet. Kun naive politikere tror det.

 • Harry Jensen

  New York, en etnisk smeltedigel har byen blitt kalt, sannheten er vel en annen. Tenk på at USA har flere i fengsel en noe annet land, 2 millioner – like mange som Russland og Kina til sammen og 50 % er afroamerikanere. Bare tanken på hvor mye elendighet de ville ha forårsaket om de ble sluppet løs på gatene er ganske skremmende. Nå er det over 100 år siden slaveriet ble opphevet men allikevel ser det ikke ut til at integreringen er særlig bra, det er en tankevekker er det ikke?

 • wenche friksen

  Snart i Norge 🙁 Vi går grufulle tider i møte 🙁 Det er begynt en Borgerkrig -og DEN kommer vi til å virkelig trenge, -for politi kan ikke hjelpe oss 🙁 De er for få, -og dessverre også ufattelige «integrerte» nye landsmenn, -som tjener de ondes sak,-og myndighetene på tinget lukker øyne og ører 🙁 I allfall offentlig, -selv om de er sterkt bekymret rent privat :

 • invernes

  USA kan takke seg selv for at de er belastet med negrer, late hvite måtte på død og liv ha slaver , men hvorfor i helxxxe må Norge ha slik ondskap ? ikke en fra Afrika BURDE FÅ ASYL I Norge.

  • AMG65

   Det som ikke er så godt kjent med slavedriften i USA er at det var flere svarte en hvite som holdt slaver. Men uansett så spiller det liten rolle når en ser hvor vi har havnet i dagens samfunn. For øvrig så begynner rettsaken mot disse kjeltringene i sos rasisme i dag.

 • Art Antipop

  Anti-hvite vil ikke ha hvite homogene land, byer, nabolag, arbeidsplasser, skoler, sport osv.
  Anti-rasister er et kodeord for anti-hvit. Politisk korrekthet er fascisme og er en del av
  White geNOcide!

  • invernes

   Anti-hvite er negerdemoner som er gjenfødd i hvite kropper, derfor hater de seg selv, jeg lurer på hvorfor slike ikke maler seg sorte ?

  • Apocalypticia

   Politiske Korrekthet er Marxisme som har forandret seg og blitt en del av det Moderne Globale Kapitalistiske Liberalismen.

   Det var karl marx selv som skrev at Rase er en Sosial Konstruksjon for å si det kort, selv om det er mye litteratur som må leses.

   Vi har i dag en Liberalistisk Kapitalistisk EtnoMarxistisk Samfunn, hvor marxismen har morfet til å omhandle likestilling mellom Rase, Kjønn,Kultur og Religion.
   Det man i korte trekke kaller Kulturmarxsisme, men jeg liker best ordet etnomarxisme da jeg tror nesten alt dreier seg om Genetikk og Genetikk til slutt blir til Kultur basert på Arvemateriale.

   Politisk Korrekthet har ingenting med Fascisme å gjøre, da Fascisme er en Nasjonalistisk Militaristisk Politisk Doktrin som jeg støtter litt selv i en moderat variant.

   • Art Antipop

    Jeg skjønner hva du mener og hvor du vil hen. Det er de samme familiene/menneskene som står bak begge retningene, iallefall sponset dem. Jeg mente mer som George Carlin.

    Carlin: When fascism comes to America, it will not be in brown and black shirts. It will not be with jack-boots. It will be Nike sneakers and Smiley shirts. Smiley-smiley. Fascism—Germany lost the Second World War. Fascism won it. Believe me, my friend.

    Det handler om at fascister skal bestemme over deg, hvordan du skal tenke, prate osv.. George Carlin – Political Correctness is fascism pretending to be Manners https://www.youtube.com/watch?v=hkhUivqzWv0

    • Apocalypticia

     George Carling har nok ikke lest seg godt nok opp på Fascisme, men brukte det nok fordi det er negativt ladet, og lettere å forstå for publikum.

     Fascister er Nasjonalisme Basert på Rase og med Rasistiske elementer til alle andre folkegrupper.
     De mener det bare skal være en Rase i landet og at ingen andre Folkegrupper teller.

     Det usa har er det samme som oss, bare med en type mafia organisasjon* som har infisert myndighetene.

     • Art Antipop

      Ja, helt riktig. Det er ideen om fascister og fascismen som media, skoler, eliten osv har innprentet i oss, og er ikke den korrekte definisjonen.

     • Apocalypticia

      Blir litt som moten med å sammenligne Hitler med Merkel, men akkurat den sammenligningen er helt ekstremt.

      Ler og blir litt frustrert hver gang jeg ser noen snakke om Merkel=Hitler.

     • Art Antipop

      Hehe, å sammenligne en nazist og en kommunist er blitt mote?;) Jaja, bare en grunn til på hvorfor moter er idiotiske:) Har nettopp blitt utestengt av Breitbart, så det er vel ikke så lenge til frieord og andre følger etter. Så jeg vil bare bruke anledningen til å si stå på! Lykke til med reisen som er kalt livet!

 • invernes

  Forskning viser nå til at neandertalmenneskene beskyttet de hvite homosapiens i Europa mot Afrika og negersøpla i 40 000 år, det må jo være en grunn til at de beskyttet oss ?

 • Art Antipop

  The Justice Department stopped reporting statistics on interracial violence in 2008. An analysis of ‘single offender victimization figures’ from the FBI for 2007 finds blacks committed 433,934 crimes against whites, eight times the 55,685 whites committed against blacks. Interracial rape is almost exclusively black on white — with 14,000 assaults on white women by African Americans in 2007. Not one case of a white sexual assault on a black female was found in the database. http://www.bjs.gov/content/pub/pdf/cvus0702.pdf

 • invernes
 • AMG65

  DB har den på førstesiden nå.

 • spirild

  De drepte dem ikke?

  Humane voldsmenn.

 • Aksel Rolfsrud

  USA har jo hatt negerproblem helt siden negrene ble unyttige etter at slavetiden tok slutt, og tenker det at folket i USA angrer på at det kun var frivillig for negrene å reise hjem til Afrika!

 • Pingback: Afroamerikaner drepte tre og skadet 15 på fabrikk i Kansas - Frieord()

 • Pingback: Mor lot narkolanger voldta datteren (11) for å finansiere heroinmisbruk - Frieord()

 • Pingback: Sjokkrapport: Helhvitt New York vill gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Afroamerikanere angriper hvit person - "Vær så snill ikke slå meg" - Frieord()

 • Pingback: Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016 - Frieord()