Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

USA/DRAP

Et svært grusomt dobbeltdrap fant sted i New Orleans for rundt to uker siden. Nicholas Pence (25) og hans far David (56) ble funnet drept i familiens hus etter en fest. To personer, begge av afroamerikansk opprinnelse, er siktet i saken.

En far og hans sønn ble for to uker siden skutt og drept på en måte som mediene og politiet kaller en «henrettelse». Sønnen, Nicholas Pence (25) og faren, David Pence (56), skal ha blitt funnet av sin mor, respektive kone, Elizabeth.

D
DREPT: Far og sønn skal ha blitt henrettet i sin egen stue etter en fotballfest med gode venner. De lot døren stå oppe til huset, da de anså nabolaget som trygt.

De to skal ha hatt en fotball-fest i familiens garasje med nære venner. Like før midnatt skal den siste gjesten ha forlatt boligen. Det var da Elizabeth hørte flere skudd fra sitt soverom.

I stuen fant hun sin sønn og sin ektemann skutt og drept i husets stue. Nicholas hadde blitt skutt en gang i ansiktet og en gang i bakhodet. David hadde blitt skutt tre ganger i brystet mens han satt og sov i TV-stolen. Skuddene skal ha kommet fra svært kloss hold.

Politiet har konkludert med at morderen har kommet seg inn gjennom en sidedør i huset. Nabolaget er ansett for å være veldig trygt og venner av de drepte skal ofte ha brukt døren når de skulle hente seg drikke under andre fotballfester.

De arresterte er Dexter Allen (17) og Haraqyon Degruy (18). De er nå siktet for dobbeltdrap og skal ifølge politiet ha begått kriminelle handlinger tidligere, om enn ikke av et slikt kaliber.

D
SIKTET FOR DOBBELTDRAP: Dexter Allen (17) og Haraqyon Degruy (18), er nå siktet for dobbeltdrap i New Orleans.

Allen er nå siktet for to drap og for å ha stukket av fra politiet. Degruy er siktet for to tilfeller av medhjelp til mord, samt biltyveri.

Våpenet som politiet beslagla skal være en pumpehagle og ble vist frem av etterforskerne for media.

D
DRAPSVÅPENET: Politiet i New Orleans viste frem drapsvåpenet til media. Det skal ha blitt avfyrt fem ganger. To ganger mot sønnen og tre ganger mot faren.

Politiet ser på hendelsen som et innbruddsforsøk som har gått fryktelig galt. Politiet skal ha pågrepet begge to etter en biljakt i parets stjålne bil. Man antar at drapsparet skal ha stått bak minst 21 bilinnbrudd i området før drapskvelden.

Naboer i området der sønnen og faren ble skutt og drept er i sjokk og forstår ikke at noen kunne begå en slik forbrytelse mot familien.

– Jeg kan ikke forstå ikke hvordan noen kan gjøre noe slikt mot en familie som dem.

– De var veldig gode mennesker. De kom godt overens med alle.

D
TRYGT: Nabolaget hvor drapene ble begått er ansett for å være et av de rikere og tryggere i New Orleans. Nå er naboene i sjokk. (Foto: Google maps).

Relatert:

– Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

– Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

– Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– VG og NTB lyver om drapet på Michael Brown

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

– Somaliere bak sexslavehandel og groteske drap i USA

 • wiggen evensen

  USA må gjøre noe alvorlig mot disse neger morderne, men blir ikke lett og fengselene er jo fulle av negre som dreper hvite.

 • wiggen evensen

  USA må gjøre noe alvorlig mot disse neger morderne, men blir ikke lett og fengselene er jo fulle av negre som dreper hvite.

  • larsnord

   Løsningen er å slippe de over Afrika.

  • Johan Aksnes

   USA kjøpte Liberia til afrikanerne sine da slavetiden var over, men feilen var at det kun var frivillig for de å reise dit.
   Selvfølgelig burde USA tvangssendt alle til Liberia!

 • larsnord

  De lot døren stå oppe til huset, da de anså nabolaget som trygt ? herregud ikke en gang små bygder i Norge er trygge nå, landssviker systemet Hero plasserer mordere og voldtektsforbrytere i ditt nabolag.

  • AMG65

   Disse lot døra på huset stå åpen, mye verre er det å la døra til lande stå på vidt gap.

   • larsnord

    Vel resultatet er det samme, en familie drept der et helt folk utryddet her.

    • AMG65

     Det første er ett resultat av det siste.

 • AMG65

  Dette hører vi ingen ting om i amerikanske media, men når de tauer inn en super kriminell svart som under spesielle omstendigheter dør under transport, så går bavianhodene av skaftet og brenner ned sentrum i Baltimore, dette blir også en landsdekken sak. Så det er åpenbart at rasismen bare går mot de hvite. I tragedien kan vi glede oss over at disse to idiotene blir sittende på death row til de en dag blir hentet ut og avlivet.

  I Baltimore er det de siste fem årene pøst inn milliarder av dollar, mest i hele USA, for å tilby borgerne bedre skoler helsevesen osv. men det hjelper ingen ting, bavianene klarer ikke å innordne seg i det frie demokratiet USA er. Det blir til at det går i «rasisme», og de føler seg «jaktet på», all skyld legges på systemet i kjent negerstil. Det er åpenbart mangel på intelligens. I tillegg har de nå fått ekstreme hjernevaskede muslimer å stri med hvor de nylig forhindret en terroraksjon ved å skyte to av disse apekattene i Texas.

 • kaitse8

  På tide at alle europeiske land gjør som Malaysia:

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/malaysia/sender-baatflyktninger-tilbake-paa-havet/a/23452311/

  Disse velferdsflyktningene minner meg om kakerlakker som overlever selv atombomber
  Dette er en serie hvordan kakerlakker har utviklet seg etter å ha overlevd i Mars, LOL:

  • Johan Aksnes

   Ja, men i middelhavet senker forbryterne båtene sine med vilje for å være sikre på å bli «reddet»!

  • S. Haugen

   Meget godt skrevet. Ja hvorfor kan ikke europa gjøre det samme?
   Malaysia har større forutsetninger for å lykkes med inkluderingen, da de har samme religion og nær sagt samme kultur.
   Men send dem til norgistan hvor ingen ting er felles, vi er bare nødt til å lykkes? he he he

 • invernes
 • invernes

  Vel får legge frem en hyggelig og koselig sak denne hellige dagen.

  David Toska løp Løvstakken Opp

  http://www.nettavisen.no/na24/innenriks/david-toska-lp-lvstakken-opp/3422787404.html

  • sussebassa

   Hyggelig…
   Hvor mange millioner av det han stjal er kommet tilbake, og hva har han kostet samfunnet i alle år han har sittet inne på vår/samfunnets bekostning, så ….
   Men forstår varfor du gjorde det då…

   • invernes

    Du forstår sikkert at meningen var det motsatte 🙂

 • sussebassa

  Enda er Norge et såkalt trygt sted, sammenliget med de andre nordiske land, men det tar seg upp der også, som man leser dagligen.

  Nå skal Finland, Storbritannia och Australia stramme ytterligere til innvandringen, mens Sverige er et dømt land for svensker.. avpixlat.se masse info.

  • AMG65

   Norge er ikke ett trygt land lengere. Myndighetene mener faktisk det er så alvorlig at de for første gang bevæpner politiet i barnetoget 17 mai, altså dette er seriøst utrygt. AP`s sosialistisk ordfører i Trondheim gikk ut å sa dette var ekkelt, og da lurer jeg hva som rører seg over snippen når de nå ser konsekvensene av egen politikk som de har bejublet i alle år.

   • sussebassa

    …jeg sa sammenlignet med de andre nordiske landene, men klart problemene er kommet dit også, som vi leser om hver dag, sa jeg også ..Les mine innlegg skikkelig..takk.
    AP Ordføreren i Trondheim, bystyret ellers kan dere få gratis.
    Var en større rep i avisa/facen om hvordan de eldre ble behandlet der, som hun har ansvaret for…
    ikke nok mat, drikke, ligge i eget skit i flere timer..dusje 1 g pr. uke…»døden må være bedre».
    Den feite svære grisen vemmes jeg så totalt over, «null hjerne», og hennes politiske likesinnede, som nå MISstyrer i Trondheim, gjort det i flere år.
    Hva som skal få trønderne til å våkne opp….ikke noe hyggelig tror jeg ikke, men kanskje desverre nødvendig.
    Gjelder vel i hele landet, som er Ap/sosialistisk/venstre VANstyrte kommuner.

 • Stefandemert
 • Sidhatt
 • spirild

  Vi trenger en debatt om dødsstraff.

  Ungarns statsminister vil ha dødsstraff på dagsorden. EU mafiaen vil straffe Ungarn. EU vil stenge døren for land som ønsker dødsstraff. Selvfølgelig vil de det. Straffenivået, straffeutmålingene, begrepet generelt, er ikke oppdatert i takt med samfunnsutviklingen. Er det en «forglemmelse»?

  Men Tyrkia er velkommen inn i EU varmen. Årsaken til at det ikke har skjedd offisielt er bare frykten for kaoset som EU mafiaen VET vil komme. Om de klarer å håndtere det..»demokratisk». De blåser i Tyrkias torturfengsler osv.

  Ungarns statsminister sier dette:

  » Hvis vi kan beskytte borgerne uten å innføre dødsstraff, er det bra. Men, viser dette seg vanskelig, umulig, må den gjeninnføres.
  Denne uttalelsen kom etter et drap i forbindelse med et innbrudd.

  Men, med en slik uttalelse fra EU blir det klarere og klarere at de europeiske landene MÅ ta tilbake sin selvstendighet.
  Med trofasthet til USA og markedet som ikke ønsker noe annet for Vest-Europa enn at det skal være nettopp DET: En gigantisk markedsplass for ufrie borgere slik at de aller rikeste fortsatt kan putte milliarder i pengebingen sin.
  Kloden og borgerne, er taperne.

  Men, når kaoset allikevel åpenbarer seg, for det vil det tilslutt med innvandringen og dens konsekvenser, må nok dødsstraff allikevel diskuteres.
  For parallelt med innvandringen, hva skjer? Et kulturelt mord på den europeiske befolkning.

  OG, hva med dødsstraffen via abort? Ikke så farlig…..?

 • Realist8

  I usa dreper svarte 7 ganger flere vite enn hva vite dreper svarte. Afrika har sinnsyk høy drapstatistikk. I Europa et den veldig lavere, men økende pga befolkningsutskiftningen. I North Dakota som har den høyeste andelen skandinaviske aner har også USAs laveste mordstatistikk. Helt tilfeldig?

 • Pingback: 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Jente med mindreårig barn blir overfalt av afroamerikanere - Frieord()

 • Pingback: Grovt rasistisk overfall mot hvit mann i USA()

 • Pingback: Mor og sønn siktet for brutalt overfall av 76-åring - Frieord()

 • Pingback: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask - kjørte rundt med liket - Frieord()

 • Pingback: Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor - Frieord()

 • Pingback: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger - skjøt og drepte kvinne()

 • Pingback: Fem afroamerikanere drapstruet far - gjengvoldtok hans 18 år gamle datter - Frieord()

 • Pingback: Hvit politikvinne drept første dag på jobb - afroamerikaner siktet - Frieord()

 • Pingback: Ulovlig innvandrer skjøt og drepte fem mennesker i USA - Frieord()

 • Pingback: Gavin Long sto bak politimassakren i Baton Rouge - Frieord()

 • Pingback: Medlemmer av Black Lives Matter bak grove rasistiske voldsangrep i Milwaukee - Frieord()

 • Pingback: Sjokkrapport: Helhvitt New York vill gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser - Frieord()

 • Pingback: Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016 - Frieord()