Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

USA/DRAP

Et svært grusomt dobbeltdrap fant sted i New Orleans for rundt to uker siden. Nicholas Pence (25) og hans far David (56) ble funnet drept i familiens hus etter en fest. To personer, begge av afroamerikansk opprinnelse, er siktet i saken.

En far og hans sønn ble for to uker siden skutt og drept på en måte som mediene og politiet kaller en «henrettelse». Sønnen, Nicholas Pence (25) og faren, David Pence (56), skal ha blitt funnet av sin mor, respektive kone, Elizabeth.

D
DREPT: Far og sønn skal ha blitt henrettet i sin egen stue etter en fotballfest med gode venner. De lot døren stå oppe til huset, da de anså nabolaget som trygt.

De to skal ha hatt en fotball-fest i familiens garasje med nære venner. Like før midnatt skal den siste gjesten ha forlatt boligen. Det var da Elizabeth hørte flere skudd fra sitt soverom.

I stuen fant hun sin sønn og sin ektemann skutt og drept i husets stue. Nicholas hadde blitt skutt en gang i ansiktet og en gang i bakhodet. David hadde blitt skutt tre ganger i brystet mens han satt og sov i TV-stolen. Skuddene skal ha kommet fra svært kloss hold.

Politiet har konkludert med at morderen har kommet seg inn gjennom en sidedør i huset. Nabolaget er ansett for å være veldig trygt og venner av de drepte skal ofte ha brukt døren når de skulle hente seg drikke under andre fotballfester.

De arresterte er Dexter Allen (17) og Haraqyon Degruy (18). De er nå siktet for dobbeltdrap og skal ifølge politiet ha begått kriminelle handlinger tidligere, om enn ikke av et slikt kaliber.

D
SIKTET FOR DOBBELTDRAP: Dexter Allen (17) og Haraqyon Degruy (18), er nå siktet for dobbeltdrap i New Orleans.

Allen er nå siktet for to drap og for å ha stukket av fra politiet. Degruy er siktet for to tilfeller av medhjelp til mord, samt biltyveri.

Våpenet som politiet beslagla skal være en pumpehagle og ble vist frem av etterforskerne for media.

D
DRAPSVÅPENET: Politiet i New Orleans viste frem drapsvåpenet til media. Det skal ha blitt avfyrt fem ganger. To ganger mot sønnen og tre ganger mot faren.

Politiet ser på hendelsen som et innbruddsforsøk som har gått fryktelig galt. Politiet skal ha pågrepet begge to etter en biljakt i parets stjålne bil. Man antar at drapsparet skal ha stått bak minst 21 bilinnbrudd i området før drapskvelden.

Naboer i området der sønnen og faren ble skutt og drept er i sjokk og forstår ikke at noen kunne begå en slik forbrytelse mot familien.

– Jeg kan ikke forstå ikke hvordan noen kan gjøre noe slikt mot en familie som dem.

– De var veldig gode mennesker. De kom godt overens med alle.

D
TRYGT: Nabolaget hvor drapene ble begått er ansett for å være et av de rikere og tryggere i New Orleans. Nå er naboene i sjokk. (Foto: Google maps).

Relatert:

– Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

– Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

– Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– VG og NTB lyver om drapet på Michael Brown

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

– Somaliere bak sexslavehandel og groteske drap i USA