Den 17 år gamle gravide jenta fra Libya hadde sannsynligvis forsøkt å skille seg fra sin 17 år gamle mann, ifølge den tyske avisen Bild. Hun var gift etter såkalt sharialov, men ikke etter tysk lov.

Ifølge Bild skal jenta bare ha vært 15 år gammel da hun ble giftet vekk til en syrisk mann. Det var imidlertid et ulykkelig forhold og jenta skal ha funnet seg en ny kjæreste.

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av tyrkisk kjæreste i Tyskland

Den unge jenta ble funnet alvorlig skadet i foreldrenes hjem kvelden den 27. februar, med stikkskader i overkroppen. Jentas bror og hennes ektemann skal ha angrepet jenta i sitt eget rom.

Det foreligger imidlertid ikke bevis for at foreldrene aktivt var med på ugjerningen, sier anklager Jan Holzner. Han utelukket derimot ikke at etterforskningen vil bli forlenget for å undersøke om foreldrene deltok eller aktivt hadde frembrakt knivstikkingen via andre personer i det muslimske miljøet.

Så langt sitter jentas ektemann og bror, Abd Alrahman (20), varetektsfengslet for det brutale drapsforsøket.

Les også: OPPEGÅRD: Utenlandsk familie forsøkte å æresdrepe datteren (18) midt i boligfelt

BROREN KNIVSTAKK SIN EGEN SØSTER: Jentas 20 år gamle bror, Abd Alrahman, er også arrestert for drapsforsøk.

Les også: Æresdrap i Sverige – to kvinner kastet ut fra balkonger

Faren til den dødelig skadde jenta, «Alaa W». har skapt oppsikt i Tyskland med sine uttalelser etter drapsforsøket. Han henviser nemlig til den islamske sharia-lovgivningen som en årsak til at hans gravide datter ble forsøkt drept. «Hvis en gift kvinne blir dømt til døden etter islamsk lov av en islamsk dommer så kan jeg ikke si nei,» sier faren til den tyske mediekanalen «Spiegel TV.»

Tyskland har hatt mange tilfeller de siste årene der muslimer bosatt i landet har satt sharialovene over tyske lover under konflikter og for å løse problemer i de muslimske miljøene.

Les også: Lot datteren drukne – for ærens skyld

I det artikkelen går i trykken kommer det ut informasjon om at også moren og faren til jenta nå har blitt pågrepet og varetektsfengslet for medhjelp til drapsforsøket på sin 17-årige gravide datter.