FALSKE NYHETER AVSLØRT IGJEN: New York Times-redaktør innrømmer hat mot Trump og negative nyheter under presidentkampanjen

AVSLØRING

Project Veritas fortsetter sine sensasjonelle avsløringer av de store mediehusene. Dette er den tredje videoen om New York Times og viser hvordan en ansvarlig redaktør for avisen innrømmer sitt hat for Trump og hvordan avisen dekket presidentkandidaten negativt for å stoppe velgere i fra å gi Donald Trump sin stemme under valgkampen.

«BESKYTTET»: Den avslørte redaktøren i New York Times har valgt å «beskytte» sin offentlige arbeidskonto hos avisgiganten. Det ble kanskje litt for ubehagelig å bli avslørt som en formidler av falske nyheter. (Foto: Twitter).

Dette er den tredje videoen i avsløringene av New York Times. Du kan se alle her på Project Veritas’ egen Youtube-kanal, og lese om den første avsløringsvideoen på Frieord i lenken under.

Les også: New York Times avslørt – ansetter Obama og Hillary-kampanjemedarbeidere

Frieord har tidligere skrevet om Project Veritas og hvordan de avslørte Hillary Clintons kampanje som bestod av bruk av vold og udemokratiske midler mot konservative og Trump-velgere under valgkampen i fjor.

Les mer: Hillary-kampanjen avslørt på skjult video – vold, korrupsjon og valgfusk

Les mer: Ikke bare falsk, men farlig journalistikk

Les mer: Tok feil om både Brexit og Trump – norske mediers kollektive selvmord