EUs beskjed til Polen: Ta imot muslimer – ellers tvinger vi dere

VIL TVINGE ISLAM PÅ EUROPEISKE LAND: Jean-Claude Juncker går i fotsporene til Josef Stalin, Adolf Hitler og Angela Merkel, når han ønsker å tvinge på Europas innbyggere en hverdag de ikke ønsker. (Foto: Getty).
UTENRIKS

Land som Ungarn og Polen skal ikke kunne velge hvilke typer av asylsøkere de vil ta imot. Det sier nå EU-kommisjonens ordfører, Jean-Claude Juncker, rapporterer Europaportalen. Alle EU-land, uten unntak, må ta imot imot "fargede, muslimer og homoseksuelle".

I desember meddelte Polens styrende parti, Lov og Rettferdighet (PIS), at man ikke kommer til å akseptere muslimske asylsøkere til sitt land, uansett hva EU sier eller gjør.

Vi vil ikke ta imot muslimske innvandrere, ettersom vi verner om polakkenes sikkerhet, sa PIS’ talskvinne Beata Mazure, ifølge Reuters.

Også Ungarn har nektet å ta imot de asylsøkerne som EU har forsøkt å tvinge på dem.

Nå kommer svaret fra EU-kommisjonens ordfører Jean-Claude Juncker. Ta imot muslimer, ellers tvinger vi dere.

Vi er i samtale med Ungarn og Polen. Jeg aksepterer ikke at man sier vi ikke tar imot fargede, muslimer eller homoseksuelle på vårt territorium. Det er en kraftig overtredelse mot de europeiske grunnverdiene, sa han i uken ifølge Europaportalen.

Samtidig gjentok han holdningen om spørsmålet om EUs asylinntak skal avgjøres gjennom en majoritetsbeslutning om medlemsstatene ikke kommer overens. Dette innebærer at EUs regelverk om å ta imot omfordelte asylsøkere, blir tvangsbesluttet.

Det er uklart hvor Juncker har fått informasjonen om at Polen og Ungarn ikke tar imot fargede eller homoseksuelle, da landene ikke har nektet på dette i noen offisiell uttalelse.

 • Frankie

  Jews push for mass immigration.
  https://m.youtube.com/watch?v=dxSwtG0q0lA

  • olevegar

   Someone is watching you!
   And he might remember this!
   He was born a jew, died as the «king of the jews»!
   He has all the power and the Glory in haven and on earth!
   Only he can open the Book of life, and se if your name is writen in it!

 • Åshild Dahl Figenschou

  Kom dere for guds skyld ut av EU . Ravn Figenschou.

 • Frankie

  The Kalergi Plan Full Documentary Creation Of The EU International Communism.
  https://m.youtube.com/watch?v=QBXdkbZE_Tg&client=mv-google&layout=mobile&skipcontrinter=1

 • Kjell Svensen

  Stå på Polen og Ungarn og gi blaffen i hva denne alkisen sier!
  Dere har bare en sjanse til å si nei til forurensningen av deres land, og det sjansen er NÅ!

 • Dedjal

  Kan ikke tvinge de hvis de ikke er med i EU lengre.

 • Knut Enebakk

  Det skal Polen og Ungarn bestemme selv. Dette viser at EU er en økonomisk diktatur organisasjon. Jean-Claude Juncker er frekk og kommer med trusler om å tvinge Polen til å ta inn i landet personer som de ikke vil ha. Fyren har tenkt å bruke økonomiske straffetiltak mot Polen, for han kan jo ikke bruke fysisk makt mot landet. Polen har sitt politi og sine militære styrker til å sette inn mot folk som Jean-Claude Juncker og hans meningsfeller.

 • rosinen

  EU er i krig med seg selv, ser helt latterlig ut, tvinge «familie»medlemmer til å ta i mot vilt fremmede mennesker fra helt andre kulturer uten vandelsattest. Galskap satt i system. Oppløsingen av den dødfødte visjonen om et united europe har startet. Tyskerne, med flere, taper igjen, og blir sittende med SvartePer. Bokstavelig talt….

 • Tore Halvorsen

  Det er da bare å melde seg ut? Og det er jo bra at JCJ i regi av EU viser sitt sanne diktatoriske og udemokratiske ansikt. Nå må vi legge press på våre egne representanter og få avviklet alle bindinger til dette monsteret.

 • Nasjonalstaten

  Håper det er tilfelle at Polen ikke tar imot noen av de nevnte gruppene. Vi trenger hvite nasjoner.

 • invernes

  Jeg kan ikke se at EU kan tvinge et land til dette ? hvordan skal de klare å tvinge polen ? med militære styrker ? jeg tror hæren i Polen hadde knust transgender hæren ved grensen i så fall.

 • Ola Lutefisk

  En Junckers hverdag:
  Opp klokkan syv og full klokkan åtta.
  Resten er bare fyllerør og svada fra denne tullingen.

 • Knut Enebakk

  Det skal Polen bestemme selv. Dette viser at EU er en økonomisk diktatur organisasjon. Jean-Claude Juncker er frekk og kommer med trusler om å tvinge Polen til å ta inn i landet personer som de ikke vil ha. Fyren har tenkt å bruke økonomiske straffetiltak mot Polen, for han kan jo ikke bruke fysisk makt mot landet.

 • pettter

  Junker kan dra til hælvete og da behøver han ikke og dra langt for der ern

 • ks

  På tide med en folkeavstemning i hele EU, tror ikke på det Junker sier at folket ønsker dette.

 • bl59982

  Heia Polen og Ungarn.Kanskje man må emigrerer til et av disse landene i fremtiden…………………

 • Terje Nodeland

  Gjør som England, kom dere ut av EU ASAP. En hver stat har sin råderett!

 • LON1

  Jeg synes Juncker bør gå foran med et godt eksempel og sørge for at Luxembourg tar sin rettmessige andel muslimer, la oss si 200 000. Lykke til.

 • Vidar Egil Hansen

  Tror Eu er historie snart… At Schengen ble innført er så dumt at jeg ikke finner ord! Utvidelsen av Eu ble gjennomført etter ønske i fra Usa! De trengte flere soldater…. En SKAM at politikere i Europa hopper hvis USA’S President sier «hopp».
  Jeg gremmes over den totale «stupiditeten» som mange politikere i Europa utviser 😠

 • Jan Erling Kvam

  Tvinge Polen? Et av de største og sterkeste landene I EU. Da tror jeg lett det blir en «Pexit» før de aner det og komplett kaos i EU. Denne Junker tror visst at EU kan gjøre hva de vil. (det er bare Norge som lar seg lure)

 • Michael Rasmussen

  Terror-organisasjonen EU har ødelagt hele vesteuropa med å tvinge sine medlemsland å åpne sine grenser på vidt gap for den tredje verden.Nå skal disse venstre fascistene også gå til angrep på Østeuropa å kaste disse vakre, og etnisk stabile landene ut i et multikulturelt kaos og helvete.
  Men denne gangen kommer de IKKE til å
  lykkes, fordi Østeuropa er så mye mer sammensveiset i kultur, identitet og stolthet enn det vesteuropeere noen gang kan drømme om – og de har forlengst insett konsekvensene av påtvunget multikultur og import av kriminelle «asylsøkere» til land som Sverige, Frankrike, Belgia, Storbritannia, Tyskland.

  Ungarn, Tsjekkia, Polen og baltiske land:Kom dere ut av EU fortest mulig!