ENGLAND: Kvinne angrepet av mørkhudede menn: «Din jævla hvite hore!»

Et svært grovt sexistisk og rasistisk angrep fant sted i England tirsdag den 31. oktober.

Nikki Elaine Grunshaw (32) skal ha vært ute og gått ved Lady Ann Road i Batley, da hun ble stoppet av tre fremmede menn som ønsket fyr til sigarettene sine. Da hun høflig fortalte at hun ikke hadde dette gikk mennene til et brutalt angrep på kvinnen.

De skal ha kalt Nikki «Din jævla hvite hore», før de slo og sparket kvinnen, og deretter skal ha slått hodet hennes kraftig inn i en murvegg. Hun overlevde heldigvis det brutale overfallet, men hadde fått et svært stort og alvorlig kutt i panna, samt hevelser rundt øynene.

Les også: England: Muslimsk gjeng angrep uskyldige på gaten fordi de var hvite og «ikke-muslimske»

Les også: Muslimske skolebarn i England roper «Allahu Akbar» mens de går på gaten

48 STING: Nikki måtte ha hele 48 sting i pannen og hodet etter det grove overfallet. «Asian» i England betegner i all hovedsak person med pakistansk, bangladeshisk, srilankisk og indisk bakgrunn, og ikke folk fra f.eks Kina eller Japan. Den absolutte majoriteten av disse har muslimsk bakgrunn. (Foto: Facebook).
MUSLIMSK OMRÅDE: Gaten kvinnen ble stoppet av de tre mørkhudede mennene ligger i et svært tett befolket muslimsk område med moskeer og muslimske butikker og organisasjoner i nabolaget. (Foto: Google Maps).

Les også: Muslimsk leder i England: «Dere må hate julaften, kirker og kristendommen»

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Den hardt skadde kvinnen skal ha klart å komme seg til den nærmeste  politistasjonen for å anmelde forholdet. Men der nektet betjentene å karakterisere overfallet som verken sexistisk og rasistisk, selv om mennene både kalte henne en hore og brukte hudfargen hennes for å hetse henne rasistisk.

Les også: Muslim i England SPYTTET på ni måneder gammel baby og skrek: «Hvite mennesker bør ikke få barn»

Det blir påpekt av menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson at hvis det hadde vært tre hvite menn som hadde gjort dette mot en muslimsk kvinne i hijab eller nikab, så ville det vært overskrifter i alle avisene samt en etterforskning for rasisme og hat.

Ikke en eneste stor avis har dekket overfallet av Nikki, selv om hun gikk ut på sin Facebook-profil med både navn og bilder av seg selv etter det rasistiske angrepet.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Les også: England: Ny muslimsk voldtektsgjeng – 200 saker – 165 overgripere – 13-åring voldtatt av fem menn

HVOR ER SAMFUNNET? Menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson lurer på hvordan media og samfunnet hadde reagert om det hadde vært tre hvite menn som overfalt en muslimsk kvinne med hijab og uttalte rasistiske fraser. (Foto: Facebook).
MOSKE: Området der den hvite kvinnen ble brutalt overfalt og utsatt for rasisme og sexisme, har både moske og muslimske organisasjoner. (Foto: Google Streetview).

Les også: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-muslimer skal drepes

Les også: Lærer på muslimsk friskole i England: «Homoseksuelle skal steines»

Faktisk skal politiet ha avvist saken som en «mindre hodeskade» og har ikke engang innkalt Nikki til en samtale for videre etterforskning ifølge kvinnen selv. Ifølge lokalavisen The Huddersfield Daily Examiner, så har politiet sagt at de ser på saken som et «rasistisk overfall» og at de har vært i regulær kontakt med kvinnen for å etterforske saken grundig.

Nikki Grunshaw på sin side har ikke gitt opp. Den 8. november kommenterte hun igjen på sin Facebook-side at hun ikke gir opp.

Det er ikke en sjanse på jorda at jeg skal la denne saken bli glemt. Jeg må leve med enorme og stygge arr etter 48 sting i pannen og hodet. Men som de sier, det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere, avslutter Nikki.

SLÅTT NED: Frieord har skrevet flere saker om hvite kvinner i England som blir utsatt for grov vold fra ikke-vestlige menn på gatene. Saken i forbindelse med bildet over kan du lese her.

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer Storbritannia med syreangrep

Les også: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

VIDEO: Muslim skriker rasistisk hets mot «svinekjøttspisende» mann og slår kvinne på gaten i London

VIDEO: Brutal video viser hvordan muslimer banker opp 12 år gammel hvit gutt i England