Video: En beskjed til Obama fra en tidligere muslim

ISLAM

I august skrev vi om et arabisk TV-program der en "svensk" IS-tilhenger ringte inn og forklarte at han erklærer krig mot både Sverige og Europa, inntil vi alle har blitt muslimer. Programlederen, den tidligere muslimen Rashid Hmami, var ikke sen med å påpeke mannens hykleri.

Den samme programlederen la for noen dager siden ut en beskjed til den amerikanske presidenten Barack Obama på Youtube, der han nærmere foklarer om hvordan IS, islam og muslimer fungerer. Han forteller også om sin egen oppvekst i Marokko, der han ble hjernevasket til å hate kristne, jøder og den vestlige verden.

Konklusjonen til Hmami er at islam ikke er kompatibel med de vestlige moderne, demokratiske, sekulære og likestilte samfunnene – og Hmamis ord bør tas som en tydelig advarsel. Hmami lever nå under stadige trusler om å bli drept fordi han avsa seg islam.

M
Den tidligere muslimen Rashid Hmami har en klar beskjed til USA’s president Barrack Obama: Dagens IS er representative for islam – selv om mange påstår de ikke er det.

Her er videoen fra «Sheik Ahmed» som ønsker å konvertere eller drepe alle ikke-muslimer i Sverige. Det landet han selv bor i og mottar sosialbidrag fra:

 • Thomas Berg

  Alle med «muslimsk utseende» i Vesten burde få følgende ultimatum rent preventivt:
  1. Spis gris og drikk øl fremfor offentlige tjenestemenn hver dag
  2. Betale jizya
  3. Emigrere
  4. Bli kastet i fangeleir

  • Hrodebert Hildebrand

   Selv om jeg antar et snev av ironi i innlegget, er ikke dette noe vi burde bruke ressurser på.

   Det vi skal bruke ressurser på er å tilbakekalle statsborgerskap der dette er mulig. Det er essensielt for Skandinavia og Europa at vi innfører en politikk for tilbakevending av ikke-vestlige innvandrere. Videre må vi også se hvilket land vedkommende ikke-vestlig innvandrer har innvandret fra slik at vi får på plass umiddelbare returavtaler. Videre en må vi iverksette en snarlig stenging av grenser og stoppe samtlig ikke-vestlig familiegjenforening.

   Dette er ikke gjort på en dag, men forandrer vi ikke kursen nå, er det for sent.

   • Thomas Berg

    I går publiserte avpixlat en artikkel om sharia-politi i Tyskland! Dem blir fort frekke, hvorfor ikke svare? INGENTING tyder på at dem ikke kommer at bli fler og mer kranglete! Bryr meg ikke om sivil-ingeniører og spesial-leger drar sammen med alle andre lønns-dumpere.

   • Magnus47

    Enig. «Repatriering» bør bli det nye politiske slagord og fremstilles som noe positivt: Alle menneskers rett til å leve i henhold til sin egen kultur i sammen med likesinnede og slippe å bli påtvunget fremmede vestlige verdier. Det er opp til oss å hjelpe dem til å unslippe vestens skadelige og sammfunnsnedbrytende innflytelse. Redd invandrerne fra kristendommen, ateistene, pølsene og baconet mens de enda er tid!

    • kanskje noe så uortodoks som å gjøre muhamedismen ulovlig, og derfor straffbart i Norge. alle landets mange moskeer rives, og halamat forbys. det ville vel gjøre oppholdet her , unskyld uttrykket, helt jævlig.

 • OnkelBlaa

  Tja, ikke overraskende vil jeg si.