Video: En beskjed til Obama fra en tidligere muslim

ISLAM

I august skrev vi om et arabisk TV-program der en "svensk" IS-tilhenger ringte inn og forklarte at han erklærer krig mot både Sverige og Europa, inntil vi alle har blitt muslimer. Programlederen, den tidligere muslimen Rashid Hmami, var ikke sen med å påpeke mannens hykleri.

Den samme programlederen la for noen dager siden ut en beskjed til den amerikanske presidenten Barack Obama på Youtube, der han nærmere foklarer om hvordan IS, islam og muslimer fungerer. Han forteller også om sin egen oppvekst i Marokko, der han ble hjernevasket til å hate kristne, jøder og den vestlige verden.

Konklusjonen til Hmami er at islam ikke er kompatibel med de vestlige moderne, demokratiske, sekulære og likestilte samfunnene – og Hmamis ord bør tas som en tydelig advarsel. Hmami lever nå under stadige trusler om å bli drept fordi han avsa seg islam.

M
Den tidligere muslimen Rashid Hmami har en klar beskjed til USA’s president Barrack Obama: Dagens IS er representative for islam – selv om mange påstår de ikke er det.

Her er videoen fra «Sheik Ahmed» som ønsker å konvertere eller drepe alle ikke-muslimer i Sverige. Det landet han selv bor i og mottar sosialbidrag fra: