Det var i forrige uke at et ektepar i 50-årene hadde vært ute og spist på restaurant i den innvandrertette bydelen Brandkärr, en drabantby i Nyköping i Sverige. På vei hjem skal de uprovosert ha blitt angrepet på gaten av en større gjeng med mørkhudede menn.

D
OVERFALT: Det grove overfallet skal ha skjedd i ekteparets eget nærområde. Politiet står fremdeles uten spor.

Fra Södermannslands Nyheter:

– En mann og en kvinne i 50-års alderen skal sent på fredagskvelden ha blitt angrepet og mishandlet av en ungdomsgjeng i Brandkärr. Ifølge anmeldelsen skal det ha vært minst frem personer som «ganske uprovosert» skal ha angrepet mannen og kvinnen som bor i området. Politiet rubriserer hendelsen som grov mishandling og oppgir at det kan ha forekommet gjenstander i mishandlingen i form av stokker eller lignende.

Det var spesielt kvinnen som ble utsatt for den groveste volden, blant annet skal hun ha mottatt flere slag mot hodet med noe som beskrives som stokker eller kjepper. Hun skal ha blitt kjørt til sykehuset med hodeskader og et sår som betegnes som «stort» av lokale medier som omtaler saken.

Den Korte Avis i Danmark skriver også at ekteparet kan ha blitt forsøkt overkjørt med bil.

Ifølge et vitne som nettsiden Avpixlat skal ha snakket med skal det ha vært en større gruppe med innvandrere i 18-20 års alderen som sto bak det grove overfallet.

Området der ekteparet ble mishandlet skal være en drabantby med 1.800 boenheter. Offisielt skal det bo ca. 3.000 mennesker der, men i realiteten er det endel flere. Ca. 65 prosent av innbyggerne skal ha en annen bakgrunn enn svensk.

Er på den svenske «ghettolisten»

Ifølge svenske myndigheter som i oktober oppdaterte en kartlegging av svenske problemområder, er bydelen Brandkärr en av de 55 områdene som er sterkt plaget av kriminelle bander og asosial oppførsel.

Politiets rapport er en oppfølging av en tidligere kartlegging gjort i 2008 utført av Tino Sanandaji, en svensk-kurdisk nasjonaløkonom, debattør og forfatter.

KARTLEGGER SVERIGE: Den kurdiske økonomen Tino Sanandaji har kartlagt det nye segregerte Sverige.
KARTLEGGER SVERIGE: Den kurdiske økonomen Tino Sanandaji har kartlagt det nye segregerte Sverige. Resultatet er nedslående. Over 50 områder i vårt naboland er nå offisielt registrert som «utenforskapsområder», der myndightene til en viss grad har mistet kontrollen over lov og rett.

Kriminaliteten i de 55 områdene beskrives av det svenske politiet som av en slik grad at det «påvirker allminnelige menneskers hverdag negativt».

Det svenske politiet anser dessuten politiets muligheter for å gripe inn i disse områdene som begrensede. Det er med andre ord områder som er på vei ut av samfunnets kontroll og over mot selvstyrte enklaver, som kontrolleres av kriminelle grupperinger.

I Sverige omtales dette som «utenforskapsområder«.

Hvit flukt

Det er de samme problemene som rapporteres, uansett hvor man retter blikket. I Norge, Sverige, Storbritannia, ja i hele EU eksisterer det boligområder hvor befolkningens sammensetning endrer seg.

Innvandrere vokser i antall og urbefolkningen flytter ut, slik vi blant annet ser i Groruddalen i Oslo. Man omtaler det som «hvit flukt«. Men også velintegrerte innvandrere velger å flytte fra disse områdene.

Mennesker som kommer inn i disse områdene utenfra er sjeldent velkomne av de unge innvandrerne, som betrakter det som «deres område«.

Politi, ambulanse og brannvesen blir ofte angrepet når de kommer på utrykning. I verste fall kastes det stein og brukes fyrverkeri mot dem, og deres biler risikeres å bli antent eller ødelagt på andre måter.

Men også alminnelige mennesker som bor i slike områder, kan bli møtt med fiendtlighet og uprovosert vold.

Sånn gikk det for det stakkars ekteparet, som bare skulle ha en koselig kveld ute på byen. Det er sikkert siste gang de går en tur på byen – hvis de overhodet velger å bli værende i bydelen.

Utanforskapets karta – oversikt over områdene der myndighetene har mistet kontrollen i Sverige.

Oversikt over kriminelle nettverk i Sverige.

Relatert:

Jozephine ble uprovosert sparket ned av ukjente menn

Steinkasting, trusler og vold stengte byggeplass

Schenker-sjåfør fikk tennene utslått av innvandrere

Sverige – Nordens Texas

45 svar til “Eldre ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten”

 1. Ja her ser vi essensen i det multikulturelle samfunnet. Vold og utrygghet. Over hele Europa finnes nå disse «utenforskapsområdene», hvor verken politi eller myndigheter har noen makt mer. I Frankrike må de bruke nasjonalgarden når de skal inn og rydde opp i ghettoene. Det betyr militært utstyrte gate-tanks, helikoptre og tungt bevæpnet politi som man bare ser i amerikanske sci-fi filmer fra totalitære samfunn.

  At et stakkars ektepar ikke kan gå ut og kose seg med mat og drikke uten å risikere liv og lemmer er et tegn i tiden. Spørsmålet er bare hvorfor våre politikere kjører på for en politikk som til slutt vil gjøre våre samfunn lik de vi ser i den tredje verden, med massive utenforskapsområder, sikkerhetsgjerder rundt alle hus og bygninger, bevæpnet politi (ser vi allerede i Norge idag) og konstant frykt hos den delen av befolkningen som jobber og betaler skatt.

  I Norge har Arbeiderpartiet og deres haleheng av rødgrønne støttespillere hovedansvaret. Ved siden av velgerne som ga dem makten,
  til å radikalt endre vårt samfunn.

  Resultatet er det vi nå leser i blant annet denne saken og den fra igår med den unge kvinnen som ble forsøkt gjengvoldtatt på gaten i Kristiansund.

  1. Hvis du tror at de borgerlige vil mer for det norske samfunnet så har du sovet i timen. Innvandring vil være ca like stor med høyre eller venstresiden. Stortinget har sagt ja til alt dette. Noen ganger ulovlig og andre ganger lovlig.. Med ulovlig så tenker jeg på FN-traktaten, EØS og at de har brukt hva som kalles simpelt flertall i saker hvor dem trengte 2/3 flertall. Krigene vi har deltatt i er også ulovlig hvis man skal følge grunnlovene våre..

 2. En fattig trøst kan være at Sverige Demokratene har fått minst to nye stemmer etter dette sammenstøtet og at de har fått nok av elendigheten. Men jeg tør ikke vedde på det akkurat. Kan jo hende de er Sosial Demokrater.

  1. SD får kanskje 2 nye stemmer. Men hva hjelper det når 15000 nye importerte stemmekveg stemmer på motstanderne av SD?

   Det samme skjer her i Norge. Nesten ALLE ikke-vestlige innvandrere stemmer AP, SV eller Rødt. Det blir en ond spiral, og snart har ikke etniske nordmenn noe de skulle ha sagt, da importerte stemmekveg for venstresiden produserer barn som kaniner. Jeg gir det én generasjon, så er Norge fortapt.

  2. Hah, tror ikke én skal ha for mye tillit til at politikerne kommer til å fikse opp i dette. Til neste valg i Sverige har det kommet nesten 1 mill innvandrere til landet. Ikke sikkert SD får nok stemmer da engang.
   Dessuten er å redusere innvandringen til 10% er langt ifra nok til å fikse problemet. Innvandrerne i landet kommer til å reprodusere seg i mye større antall enn svenskene… de må deporteres, eneste løsningen.

    1. Ja, men da kommer noen tullinger som blir kåte av å kjempe for rettferdighet til å være overbevist om at de må få lov til å bo blant oss igjen. Lol.

 3. SD er ikke annet enn et nytt FrP. De kommer ikke til å gjøre noe, de bare snakker akkurat som i Norge.

  1. Du bør lese partiprogrammene til FRP og SD så ser du at det er mangt som skiller de.
   Og om du går helt tilbake til partiprogrammene til Anders Langes parti for nedsetting av offentlige skatter og avgifter.

 4. Dette viser i alle fall at vanlige folk må bevæpne seg mot avskummet politikerne har dratt inn i landet.
  Om mannen her hadde båret pistol så kunne denne episoden vært avverget, kanskje til og med gitt en bonus…
  Sverige er jo helt ekstremt, og at ikke SD fikk rent flertall ved siste valg er jo helt ubegripelig!

  1. Ubegripelig ja… at et skandinavisk land har klart å blitt #3 i verden på voldtekt, og at folk ennå ikke har tatt til vettet… helt utrolig… de fortjener det de får, rett og slett…

  2. Det kommer til å bli motsatt. Folkets rettigheter til våpen vil bli mer innskrenket og politiet kommer til å bære våpen. Ikke mot terrorister, men mot egen befolkning. De har også visket ut skillelinjene mellom politi og forsvar. Disse opptøyene som de har f.eks i Frankrike vil også komme hit.. Demonstrantene vil oppdage noe nytt i Norge når forsvaret blir brukt i mot dem, for å bistå politiet..

    1. Ikke så lett å grave frem noen mer logiske forklaring på de skylappene og mediadirektivene der ute. Kan ikke kalle det «naivitet» i det uendelige. Tvert i mot, så vet alle nordmenn som har vært innom NAV, at naive saksbehanldere, det finner du ikke der, som hvit.

 5. Asyl var aldri ment som «velferd» Det var ment for f.eks politiske flykninger som riskete liv og lemmer under styresmakter for sine ideêr. Slike mennesker er ofte oppegående mennesker som har mer til felles med den vestlige verden. Asyl var aldri ment til å brukes som et middel for «masseinvending» fra fattige land. Dette er et resultet av missbruk av asyl.

  1. Helt riktig ! sosialistene misbruker ordningen til å lage ett helvete i Norden, disse hvite selvhaterne dyrket i sin tid Pol Pott Stalin og Mao.

 6. »I’ve seen the future, brother«

  Jeg har set dette hundreder, måske tusinder gange. Oprindelige svenskere
  hundset, foragtet, voldtaget, røvet og mishandlet i deres hjemland af
  de nye herrer. Medier og politikere tyster det selv når nogen dør af det
  som f.eks. her og her. At svenske journalister og politikere kan udlægge dette som ‘svenskernes racisme’, er en betydelig propagandabedrift. Det forekommer jævnligt i Danmark, men slet ikke i samme omfang endnu.

  http://snaphanen.dk/2014/11/15/ive-seen-the-future-brother-and-its-murder/

 7. Ja, dette er dem som skulle utgjøre et fargerikt fellesskap. Også Ola Dunk har imponert mange slike kjeltringer og tikkende bomber. Bare vent – snart vil vi også få se lignende tilstander her til lands. Ja vi har faktisk sett flere mord av muslimer her i landet, vold og konemishandling. 2 ganger på Valdres-ekspressen, trikkemordet i Oslo og mye mer. Men det er ikke politisk korrekt å påpeke denne faren. Da er man rasist, må vite.

 8. Disse grupperingene er ikke asosial. Den asosial sitter på nettet alene en lørdagsaften og leser denne artikkelen. De er anti-sosiale. Skjerpings.

  Ellers må jeg si at i bomseland, så har det aldri vært så fredelig som for tiden. Jihadistene har jo begynt å plage de mer velstående. Bra… Måtte pausen vare..

 9. Jævla feige svin..hva er inni i hode på disse svina?Sverige som vi kjenner det er borte for alltid…har ikke vert i sverige på flere år nå..kommer aldri til å dra dit igjen

 10. Så de måtte til Sverige for å finne historien? Mulig de hadde funnet mange flere slike historier om etnisk norske her i Norge.

 11. Hvorfor gjør «vi» dette mot oss selv?? Det er jo fullstendig galskap. Nå må i allefall vi i Norge gjøre det vi må for å stoppe galskapen før det blir mer av dette utenforskapet her også. Men da må det handles NÅ..

 12. har vanket mye i brandkærr, da jag er født i nykøping. det er en god del som ikke sies her….
  det er IKKE noe sted at «gå ut på byen» der… det er en pizzeria thats it! du drar ikke dit hvis du ikke bor i nabolaget. det er ille det og, MEN de er sannsynligvis kjent med varandre.
  Litt som rosengård, det er ikke noe «vanlige folk» igjen der.

Det er stengt for kommentarer.