Donald Trump brakte «God jul» tilbake til Det hvite hus – hør talen og se de fantastiske dekorasjonene!

UTENRIKS

Tidligere denne uken viste førstedamen frem den spektakulære juledekorasjonen i Det hvite hus. I går tente presidentparet juletreet under den årlige tradisjonelle seremonien. Se presidentens storslåtte tale her! (Den starter ved ca. 4.30 minutter).

Det tidligere presidentparet, Barack og Michelle Obama, fjernet den tradisjonelle julehilsenen og erstattet den med «God ferie». (Eller «Helligdagssesong»). Obama vurderte også å fjerne julekrybben og alt som refererte til kristendom under sitt første år i Det hvite hus, men dette ble lagt vekk da man forsto hvilke reaksjoner det ville vekke.

President Trump har imidlertid valgt å ære og respektere USAs kristne arv og brakte tilbake hilsenen «God jul», fra Det hvite hus. Det var tilogmed et valgløfte fra Donald Trump at hvis han noensinne ville innta det ovale kontor, så ville «God jul» igjen være den offentlige hilsenen fra Det hvite hus.

Og slik ble det.

Her er bilder og videoer fra da presidentparet ankom scenen for å telle ned til tenningen av juletreet utenfor Det hvite hus i hovedstaden Washington D.C.

«Hun ser ut som en engel», sa barna da de møtte presidentfruen Melania Trump under juledekoreringen av Det hvite hus.

GOD JUL. President Trump har sørget for at «God jul» igjen er den offisielle hilsenen fra Det hvite hus.