Det brutale drapet på Elin Krantz

OVERFALT, VOLDTATT OG DREPT: Idag er det fire år siden Elin Krantz (27 ble funnet naken i skogen i Gøteborg. Morderen, Ephrem Tadele Yohannes, sitter på en dom på 16 år, med utvisning etter endt soning. (Foto: Privat)
SVERIGE/DRAP

Idag er det fire år siden den svenske jenta Elin Krantz ble funnet brutalt voldtatt og drept i en steinrøys i Gøteborg. Mordet sjokkerte Sverige med sin hensynsløshet. Etioperen Ephrem Tadele Yohannes ble etter grundig politiarbeid siktet og deretter dømt til 16 års fengsel og permanent utvisning fra Sverige.

MORDER
MORDER: Eprahim Tadele Yohannes kom til Sverige i 2009. Kun ett år senere voldtok og drepte han en svensk kvinne. (FOTO: Privat)

Den 26 september 2010, ble 27 år gamle Elin Krantz overfalt, voldtatt og drept av 23 år gamle Ephrem Yohannes. Yohannes hadde innvandret til Sverige i 2009 fra Virginia, USA. I USA hadde Yohannes allerede et langt rulleblad. Han skal til tross for sin unge alder allerede ha blitt dømt syv ganger i amerikansk rett. Allikevel fikk han lov til å bli i Sverige etter å ha giftet seg med en etiopisk kvinne som var bosatt i landet.

Yohannes skal også ha fortalt immigrasjonsmyndighetene at han var offer for rasisme i USA på grunn av sin sorte hudfarge og at dette var årsaken til hans lange rulleblad.

På bytur med venninner

Elin Krantz hadde vært ute på byen med noen venninner på nattklubben Valand i Gøteborg sentrum. Klokken var blitt 4 på natten og Elin og hennes venninner var på vei hjem med trikken. Hennes venninner hadde gått av på en tidligere holdeplass, men Elin hadde ennå noen stopp igjen før sin holdeplass, Hisingen.

På trikken befant også Eprahim Tadele Yohannes seg. Han skal satt seg ned på det ledige setet ved siden av Elin Krantz.

TRIKKEN
BILDER: Overvåkingsbilder av Krantz og Yohannes som forlater trikken, førte til at politiet kunne gå til pågripelse av etioperen.(FOTO: Overvåkingsbilde fra Göteborgs spårvägar)

Etter å ha gått av trikk nummer 5, ble hun forfulgt av 23-årige Yohannes.

Et kort stykke på vei fra trikken angrep Yohannes 27-årige Elin brutalt bakfra. Han skal ha slått og sparket henne og deretter skal han ha dratt kroppen hennes inn i et skogsområde kalt Länsmannsgården, hvor han gjennomførte en svært brutal og voldelig voldtekt.

ELIN KRANTZ (FOTO: Privat)
ELIN KRANTZ (FOTO: Privat)

Den grove volden som Elin skal ha blitt utsatt for skal ha forårsaket permanent hjerneskade. Blant annet skal Yohannes ha kvalt den unge kvinnen så lenge at hun ikke lenger mottok oksygen til hjernen. På kroppen skal det knapt ha vært et område uten blåmerker eller blodutredelser. Hennes vaginale område skal også ha vært totalt revet i stykker.

Tatt av overvåkingskamera

Takket være overvåkingskameraer fra trikken, så klarte politiet å identifisere Ephrem Tadele Yohannes. Han ble arrestert og siktet for mord og grov voldtekt allerede dagen etter mordet.

Ifølge aktor i saken, så skal Yohannes ha revet Elin ned med makt, spredt beina hennes og voldtatt henne mens han kvalte henne. Etter voldtekten skal han ha dratt kroppen henne gjennom et skogsområde og så kastet henne ned i en steinrøys.

E
NEKTET SKYLD: Under de første avhørene skal den gifte tobarnsfaren Ephrem Tadele Yohannes ha påstått at han prøvde å hjelpe Elin Krantz. Dette så politiet imidlertid vekk fra når de fant DNA fra Elin Krantz i Yohannes sitt undertøy. (FOTO: Privat)

Yohannes skal i begynnelsen ha nektet for å ha hatt noe med saken å gjøre, men etter flere avhør skal han ha innrømmet å vært tilstede. Men hans historie var at han prøvde å hjelpe Elin, mens to andre ukjente menn voldtok henne.

Tobarnsfaren skal således ha prøvd å sette seg selv i et positivt lys, som en som prøvde å hjelpe Elin Krantz.

Et av hovedbevisene som felte Yohannes var Elin Krantz sitt DNA som man fant i tobarnsfaren sine underbukser.

– Dette er den mest grusomme død en kvinne kan forestille seg. Og hva kan være verre enn denne forbrytelsen, sa aktor i sin siste tale til dommerne.

RETTEN
DØMT I RETTEN: Ephrem Tadele Yohannes mottar sin korte og milde dom i Gøteborgs tingrett.

Ephrem Tadele Yohannes fikk en dom på 16 års fengsel, med påfølgende utvisning fra Sverige etter endt soning. Han skal også betale 600.000 kroner i erstatning til Elin Krantz sin familie.

Svenske medier hvitpiksellerte Yohannes

En av samtaleemnene i svenske sosiale medier i ettertid av drapet og rettssaken, var hvordan svenske medier konsekvent unngikk å fortelle om 23-årige Yohannes sin etniske bakgrunn eller å vise bilder av ham.

HVIT
HVIT? Slik kan det se ut når statsstøttede medier i Sverige skal vise frem bilder av mistenkte. Slik ble Ephrem Tadele Yohannes fremstilt av Expressen. (FOTO: Faksimile fra Expressen)

Det gikk så langt at man «hvitpiksellerte» bilder av Yohannes. Med dette menes at mediene ikke bare skjuler hans ansikt, men også benytter seg av hvite fargetoner når de gjør dette, slik at lesere kan får inntrykk av at det er snakk om en etnisk svensk person som er forbyteren.

Flere alternative nyhetskilder tok opp sporet og fant tilslutt bilder av den ekte Yohannes. Dette ble så lagt sammenlignet med sladreavisen Expressen sin omtale av saken, og man fikk således avslørt hvordan media prøver å manipulere sine lesere i svært viktige nyhetssaker.

Yannick Bapupa
SVENSK VIRKELIGHET: Kongoleseren Yannick Bapupa ble i 2010 dømt for voldtekt i Norrland. I svenske medier ble hans etniske bakgrunn «hvitpiksellert».

Video med en påstått Elin Krantz

Nyhetssaken om det brutale drapet på Elin fikk enorm oppmerksomhet i svenske sosiale medier og på alternative nyhetsblogger over hele den vestlige verden. En mengde rykter og uriktig informasjon ble spredt på diskusjonsforum og i kommentarfelt. Noen av disse skal ha vært at Elin Krantz skal ha vært med i en svensk multikulturell video. Videoen som vi velger å vise her er fra programmet «Grotesco» som gikk på Svensk Television, viser Michaela Eklund, og ikke Elin Krantz. (Rundt 1:04).

Bilder av Elin Krantz

Vi på Frieord.no er av den oppfatning at vi ikke skal dele eller legge ut grove eller støtende bilder. Våre lesere skal slippe å måtte se slikt, hvis ikke det er av svært nødvendig karakter.

I denne saken har vi kommet frem til at dette er et slikt tilfelle. Men vi velger å legge ut bildene helt nederst i artikkelen, langt unna selve saken. Vi er derimot nødt til å legge de ut i delvis sensurert form.

Vi ber om at lesere under 18 år eller andre som ikke tåler å se støtende innhold velger å ikke skrolle videre nedover denne siden nå.9906-warning-vector

 

elin_1_pix

elin_1-pix

 • nWo

  Var vel politiet som selv lekket disse bildene om jeg husker riktig…

  • Så godt at det enda finnes enkelte politifolk med normale instinkter. Slike som vil fortelle den bestialske sannhet og advare folk mot livsfare.

 • PolitiskUkorrekt

  Fy faen, jeg måtte ha fått tak i dette etiopiske svinet…..!!!

  • Still deg i kø – for vi er mange virkelige menn med respekt for kvinner, barn, lov og rett som vil se skrullebøtta steike i sitt eget fett i den elektriske stol.

 • Stefandemert

  jag vet inte om vitpixlat är rätt ord, men dom döljer ansiktet på fanskapet så man inte kunde identifiera honom.

 • Hrodebert Hildebrand

  Det smerter meg å se denne type djevelske handlinger.

 • Thomas B.

  Helt tragisk og et utrolig bestialsk drap. Men jeg har lest at hun selv støttet multikultur. Hvis det er sant så blir det jo ironisk at hun blir drept av systemet hun selv støttet.

  • Hrodebert Hildebrand

   Dette er en død jeg selv ikke unner mine verste fiender. Jeg tenker også i mine mørkeste øyeblikk at dette er konsekvensen av deres naivitet, men når sant skal sies, så fortjener ingen kvinne eller familie denne lidelse.

   • Thomas B.

    Ja, enig, ingen fortjener dette, men det er et stort problem at hvite kvinner blir hjernevasket til å tro at alle er like og at det finnes ingen forskjeller annet enn hudfarge osv. Det er den naiviteten som dreper.

    • Hrodebert Hildebrand

     Djevelens største fiende er kvinnen. Nettopp derfor ser vi majoriteten av propagandaen rettes mot våre nordiske kvinner.

     • Anti-Hippie

      På hvilken måte er djevelens største fienden kvinnen, egentlig? Skulle det ikke være mer nærliggende å tro at kvinnen heller er djevelens største offer? Djevelens største fiende skulle vel heller tenkes å være den sovende, duknakkede og halvt kastrerte mannen… Nuvel. I teorien, ihvertfall.

     • Sanne ord i Grevens tid det der, ja. Nå må vi gutta begynne å utvikle baller og stille de ansvarlige mot veggen og kreve at de gjør det de er innvalgt og rikelig betalt for å gjøre: Beskytte land og folk.

    • Hvem hjernevasker «hvite kvinner» ?

     • Anti-Hippie

      «Hvem hjernevasker «hvite kvinner» ?»

      Jødene.

     • Darmann

      Marit, samfunnet, og organisasjoner som SOS Rasisme, ARS (Antirasistisk Senter), media, og nok en gang, samfunnet generelt.

     • Darmann

      … Og ps, in case you didn’t get it, så er endel av poenget mitt at alt dette jeg her nevner faktisk er *planlagt* av visse skjulte krefter. Det er faktisk en slags form for konspirasjon bak dette, og hjernevasken av Europeiske kvinner til å elske menn med annen etnisk opprinnelse.

     • Peter Bering

      Sosialister, hatfeminister og amoralske FN karrierister. Naivitetsideologien blir satt perverst og langsiktig i system i skolevesen, media og akademia. I stedet må norske og andre europeiske kvinner kurses i muslimers perverse ideologi og psykologi. De må lære seg å holde seg unna, å solidarisere seg, og selvsagt effektivt selvforsvar på alle plan, samt å påvirke politikk til ikke å ødelegge deres samfunn med den ENORME løgnen om at «alle mennesker og religioner er like bra».

      Først når vi fritt kan solidarisere oss mot det ideologiske/religiøse Islam og derav dessverre menneskelige avfallet vi nå angripes med og av kan vi stå imot, rulle ødeleggelsen tilbake og skape gode samfunn. I FN kan vi så bl a snakke med muslimske representanter utelukkende fra Muslimia.

    • Polinkorr

     Det er absurd. Hudfargen er den eneste forskjellen som ikke betyr noe som helst, ulikheten finner man innenfor.

     • Ofte er hudfargen en indikator på hvor du kommer fra, og hvor du kommer fra bestemmer hva slags «bagasje» du bærer på kulturelt og religiøst. Her i Sverige har vi hatt fedre som myrdet sine døtre fordi de var sammen med svenske menn – men det er kulturberikende og politisk korrekt det, mens om en hvit etnisk svensk pappa dreper datteren fordi hun er sammen med en kulturberiker så vises han opp med fullt navn og mobilnummer i sladreavisene og får celledøra sveiset igjen bak seg. Vil du vite hvem som ligger bak? Prøv Jacob Rothschild og den der gjengen vi ikke får nevne fordi det er hets mot folkegruppe. Når skal vi goyans ta bladet fra munnen, be våre politikere/formyndere holde kjeft og gå og leke med seg selv? Vi har antallet og vi har til sammen styrken for å avsette disse forræderne som beriker seg på vår bekostning mens de knebler og binder oss. DE er MER ansvarlige for det som skjer enn disse villedede skrullebøttene som kommer hit etter å ha forlest seg på bronsealderens svar på Donald Duck & Co

  • Polinkorr

   Det er dessverre en del kvinner som tror på «det gode» i multikultur og på de berikende fremmede. Martine i London hang også med en utlending fra Jemen, det kostet henne en voldtekt, og livet. I de kretser er ikke nei et nei.

 • rebellen82

  Glem ISIS, glem Kim Jong, glem al qaida, glem Assad og alle som vestlige medier forteller oss er våre fiender. Vår største fiende lever iblant oss. Dem har gjort det ellers så siviliserte og fredlige Europa om til et multi-etnisk helvete og bombet på oss selvstendige nasjoner som i dag hater oss. Mainstream media og politikere, dere er skyldige!!

  • Peter Bering

   Mye av den opprinnelige skylden:
   Faktisk nesten alene den genuint onde sosiopatjøden David Schwarz, som trengte inn i Sverige fra Polen i 1964(?) og deretter viet sitt liv til å gå bevisst og planmessig amok i å beskylde svensker for «rasisme» og «antisemitisme» utelukkende for å presse frem grunnlaget for den ekstreme ødeleggelsen som fulgte. Han og andre jøder fikk med seg en del naive svenske politikere, redaktører og samfunnsakademikere. Så kom Palme og satte det hele ned i lovs form og begynte den totale ødeleggelsen som har fortsatt til dags dato.

   • Polinkorr

    Man kan undres hvorfor Palme ble drept. Noen som så ødeleggelsen komme? Eller noen virkelig store som ikke ville at drapet skulle oppklares?

  • Polinkorr

   Du har helt rett. Men politikerne vil som vanlig gi folket skylden for alt!
   Jeg tipper at en politimann som har fått nok, har lekket disse bildene.
   Om han skulle være «ureturnerbar» etter 16 år minus rabatt for «god oppførsel» i fengselet, gi ham livstid ell forvarimg på livstid. 16 år er ikke i næreheten av hva dette udyret fortjener. Han vil være verre når han slipper ut og kommer til å gjøre det samme igjen. Hvis ike noen finner ut at han fortjener samme skjebne som han ga Elin. Fysj for et svin.

   • Richard Olsen

    Denne mannen må avlives etter endt soning.

 • Thomas B.

  Jeg ønsker bare å takke Frie Ord redaksjonen for å bringe frem saker det aldri skrives om i media i Norge. Det gjelder generelt sett, ikke bare denne saken. Det er på tide at det norske folk får vite hva som egentlig foregår med muligheten til å kommentere på norsk blant nordmenn som fortsatt har overlevelsesinstinktet i behold. Takk.

  • Polinkorr

   Det er slik i msm i Norge at hvis etnisitet ikke nevnes, så er det en utlending.

 • OnkelBlaa

  16 års fengsel for noe slikt er en hån mot folket og spesielt de etterlatte!
  En hån mot folket er også det faktum at myndigheter og mediene forsøker å holde hemmelig at det er en neger fra Afrika som er gjerningsperson.

  • ripss 2

   Ja. NEGER fra Afrika og ikke en HVIT vestlig rasist!

 • «Brutalt drap» er vel i mildeste laget ? «Bestialsk torturert til døde» passer vel bedre ?
  Halshugging fremstår som «humant» i sammenligning med måten Elin Kranz ble drept på.

  Og hva i alle dager er det «journalistene» vil fortelle oss med å trykke et «pixlet» bilde av en person ? Gir det noen som helst slags informasjon ?

  I PK-pressen avbildes nå den mistenkte stefar-drapsmannen i Gudbrandsdalen, med bilde både forfra og fra siden. Der er det ingen «pixling», nei.

  Når man har fulgt med denne «pixle-praksisen» over tid, kan det synes som om «journalistene» har en rasistisk agenda.

  • ripss 2

   Anti-hvit rasisme?

  • Polinkorr

   Selvsagt har de det.Etniske nordmenn, og svensker, identifiseres alltid, et snev av utenlandsk bakgrunn – taust og hvitpixlet.

 • Johan Slåttavik

  En svært grusom sak, og en meget god artikkel igjen av Frieord. Spesielt er avdekkelsen av medienes «hvitpikselering» svært informerende, og jeg er imponert over redaksjonens teft for gode detaljer.

 • Savannahwoman

  Hur klarar fångvaktarna av att ha hand om denna person?

  • Arbeidsrud

   Tipper han sutrer og forlanger en masse særbehandling.

   • Zarathustrian

    Tipper han [i]får[/i] en masse særbehandling.

 • Aksiomet

  Jeg kjenner at jeg blir rasende. Multi-kulti-helvetet som har blitt påtredd oss fredlige, fører til SÅ mye lidelse.

 • Arbeideren

  Bildene nederst ble lekket av svensk politi, usensurert. De formidler multikultur i fri utfoldelse. Mordet på Elin Krantz og drøssevis med andre grufulle drap blir dysset ned og bortgjemt av mediaklassen. Slikt passer ikke inn i narrativen om den brave nye verden som multikulturen skal føre oss til. Sannheten må gjemmes bort og omskrives slik totalitære krefter alltid gjøre det.

 • Anti-Hippie

  Her er noen klipp fra artikkelen «How and why Sweden became multicultural»:

  «The ideological change started in 1964 when David
  Schwarz, a Polish born Jew and Holocaust survivor who immigrated to
  Sweden in the early 1950s, wrote the article “The Immigration problem in
  Sweden” in Sweden’s largest and most important morning newspaper – the
  Jewish-owned Dagens Nyheter (“Daily
  News”). It started a rancorous debate that mostly took place in
  Dagens Nyheter, but which subsequently continued even in other
  newspapers, on editorial pages and in books. …

  Schwarz was by far the most active opinion-former and accounted for
  37 of a total of 118 contributions to the debate on the immigration
  issue in the years 1964-1968. Schwarz and his co-thinkers were so
  dominant and aggressive that debaters with an alternative view were
  driven on the defensive and felt their views suppressed. For example,
  Schwarz played the anti-Semitism card efficiently in order to discredit
  his opponents. …

  It was the conservative Rightist Party who first embraced the idea of
  ​​cultural pluralism and greatly contributed to shape the new radical
  direction. It is worth mentioning that the chairman of the Rightist
  Party 1961-1965, Gunnar Heckscher, was the party’s first leader of Jewish descent.»

  Resten kan leses her:

  http://www.destroyzionism.com/2013/01/13/how-and-why-sweden-became-multicultural/

  • Det var interessant. Det kan jo være nærliggende å tenke at det ligger tilsvarende krefter bak ødeleggelsen av den norske nasjonalstaten fra omkring den samme tiden. Merket meg spesielt denne passasjen som også sterkt antyder at stortingsmelding 74 som ble lagt frem av Gro Harlem Brundtland i 1979 høyst sannsynlig var direkte påvirket av det som skjedde i Sverige –

   The debate gave rise to government investigations such as Invandrarutredningen (The Immigrant Investigation) 1968 which formed the basis for the government’s bill (1975:26) on guidelines for immigrant and minority policy which was adopted by a totally unanimous Swedish Parliament in 1975. David Schwarz got what he wanted, which was to be a fateful decision whose consequences we see the results of today.

   Såvidt jeg vet hadde ikke Norge noen skikkelse helt tilsvarende denne Schwartz. Men i Norge hadde Høyre-politikeren Jo Benkow en desto viktigere posisjon og mulighet for å øve innflytelse innad i det politiske miljøet. Benkow ble jo valgt inn som første jødiske stortingsrepresentant allerede i 1965. Tidspunktet kan godt overens med Schwarts virksomhet i Sverige. Og Benkow klarte jo også å bli både partiformann i Høyre og stortingspresident gjennom nettopp den tiden hvor masseinnvandringen – og dermed praksis langt på vei ødeleggelsen av den norske nasjonen – ble drevet igjennom på tvers av et klart (ganske selvsagt, egentlig) flertall imot en slik ødeleggelse i folket. Benkow spilte der en helt avgjørende rolle ved å bedrive en form for moralistiske terrorisering av den norske befolkningen ved å assossiere kritikk og motstand ovenfor masseinnvandringen med nazisme, konsentrasjonsleire, gasskammere og massedrap.

   Jeg mener å huske å ha lest at Kåre Willoch slett ikke var noen tilhenger av den omfavnelsen av «multikultur» og masseinnvandring som Benkow klarte å gjøre til Høyres offisielle politikk. Men Benkow hadde jo da brukt mer enn tyve år på å spinne sitt nettverk innenfor Høyre og ganske sikkert også drive med mye den samme form for påvirkning som denne Schwartz. Etter at Benkow ble partiformann var det da også slutten for Høyre som noe egentlig konservativt parti. Det er jo ikke det Høyre var noe videre nasjonalsinnet parti før 1980-tallet heller. Noe tilsvarende gjelder jo også for Sverige. Et temmelig infnflytelsesrikt jødisk miljø eksisterte jo også i Stockholm lenge før Schwartz kom på banen. Men konservatismen ser ihvertfall ut til å ha forsvunnet ut vinduet for godt hos Høyre nettopp under Benkows ledelse. I praksis har partiet siden den gangen vært mer eller mindre destruktivt i sitt forhold til Norge som selvstendig nasjon og i beste fall likegyldig til hvorvidt det er afrikanere, pakistanere, polakker, svensker elller nordmenn som skal befolke dette landet.

   • Anti-Hippie

    Mange takk for langt og interessant svar som jeg hadde tenkt å besvare i dag, men du ser jo selv hva som har skjedd med kommentarene våre her.

    • Vel, jeg fjernet nå riktignok min egen kommentar selv. Foretrekker det fremfor å la dem bli stående igjen når konteksten er sensurert bort.

     • Anti-Hippie

      Den innledende kommentaren dukket på mystisk vis plutselig opp igjen. Hvis du tok vare på svaret ditt kan du jo lime det inn igjen nå som konteksten er tilbake.

     • Jeg har visst desverre ikke tatt vare på den. Trodde første jeg hadde jeg gjort det. Men det viste seg å være en annen og beslektet kommentar som ble sensurert bort fra et visst annet nettsted. Men jeg postet den like godt inn her ovenfor fordi den understreker det som ihvertfall var hovedpoenget mitt: Hvis noen hadde en tilsvarende rolle i Norge som den David Schwarz spilte i Sverige så må det vel ha vært Benkow.

     • Anti-Hippie

      Når du tar opp tidligere stortingspresident Jo Benkows rolle i Norges mutikulturelle prosjekt fristes jeg til å trekke tråden enda lenger bakover, til hans forgjenger C.J. Hambro, og noe han skrev i Morgenbladet 18.2.1911, men det er nok en enda lavere sjanse enn 50/50 for at det sitatet jeg tenker på slipper gjennom sensuren her.

     • Litt på siden dette her, eller kanskje ikke… Men du som for tiden kaller deg «Anti-Hippie» syns jeg burde få med deg denne her:

      https://www.youtube.com/watch?v=G_WbvOGZUAE

      Førsteinntrykket mitt var nettopp at han der klarte å holde en viss ironisk/sardonisk distanse midt oppe i galskapen. I kommentarfeltet finner man også, ikke helt overraskende denne kommentaren: «Jacques Dutronc est toujours sardonique«. Sitatet i artikkelen hos Wikipedia om «Sardonicism» er det forresten jeg som har sørget for å få med. Vil også anbefale denne her, også av Dutronc:

      https://www.youtube.com/watch?v=GRaAghtPFRE

      Litt nedover i kommentarfeltet finner man en som påstår at sangen er «rasistisk». Undertonen viser simpelthen Dutroncs kjærlighet til Frankrike. Uttrykt med en fantastisk stemme av en med et like suverent klassisk fransk utseende. Her til sist kjærligheten til det Paris – og Frankrike – som den gangen stadig eksisterte – uten snev av ironi:

      https://www.youtube.com/watch?v=WrKf-a8Z5fc

     • Anti-Hippie

      Det er meget mulig, for å si det forsiktig. Men for at det skal være forståelig hva det her dreier seg om, så tar jeg sjansen på å poste det aktuelle sitatet, likevel:

      Jødene er den vandrende gåte. De er fremmede blandt Europas folk i en grad som de færreste gjør klart for seg. De tilhører den jødiske nasjon og ingen annen. Deres urforestillinger og deres vesens lover er andre enn germanerens, og deres folkekarakterer er utviklet ad holt andre veger. Føler ikke germaneren rasemotsetningen, kan han allikevel være overbevist om at jøden føler den. For ham er alle ikke-jøder ikke alene Gojim (kveg). De er Kemoch (grovt mel), og den enkelte blant dem er Behoimo (et fe) eller Hramor (en dumrian). Og man tør vel også si at det ord som en helt ekte jøde med forjettelsens dulgte håp bærer i sitt hjerte mot ikke-jøden, er det gamle: Jemer Schemecho – ditt navn skal bli utryddet!

      -C.J. Hambro, Morgenbladet, 18.2.1911

      Det er forresten ikke helt riktig, som du skrev ovenfor, at Jo Benkow var Norges første jødiske stortingspresident; det var det C.J. Hambro som var. Så dette sitatet er «fra hestens munn», som det heter på engelsk.

     • Hambros oldefar innvandret til Norge i 1810. Denne oldefaren var ganske riktig jødisk. Og hans konvertering til kristendommen kan nok ha skjedd fordi det ellers ikke ville være mulig å få opphold i Norge. At han skal ha oppgitt sin jødiske identitet virker ihvertfall lite sannsynlig. Man kan vel kanskje gå utfra at denne oldefaren giftet seg med en jødisk kvinne som også kan ha konvertert. Hvis det forholdt seg slik så kan evnt Hambros farfar også ha vært jødisk i genetisk forstand. Om farfaren evnt giftet seg med en kvinne av jødisk opphav har jeg ikke klart å finne ut. Men C.J. Hambros mor ser ihvertfall ikke ut til å ha vært jødisk. Er moren jødisk så regnes såvidt jeg har forstått barnet automatisk som født jødisk sett fra et tradisjonelt synspunkt. Men Hambros mor ser altså ikke ut til å ha vært jødisk. Det kan imidlertid være interessant å merke seg at hun kom fra en tysk slekt som ser ut til å ha innvandret til Norge i dansketiden. Skal man forstå årsaksforholdene bak masseinnvandringen til de nordiske landene de siste par-tre tiårene så må man nok også ta i betraktning at betydelige deler av overklassen og øvre middelklasse har bestått av innvandrere i tiden før «demokratiet» overhode ble innført. For Norges del gjelder jo det i stor grad dansk- og tysk-ættede familier som vel strengt tatt aldri har identifisert seg med landet her på helt samme måte som (mer) innfødte nordmenn som også i betydelig større grad har befunnet seg ute i «distriktene» eller hatt sin slekt derfra. Sitatet tyder uansett sterkt på at Hambro på den ene siden kjente godt til den mentaliteten han beskriver, på den annen side at han neppe ville vært istand til å gi en slik beskrivelse om det ikke var for at det var oppstått en betydelig avstand mellom ham selv og det samme miljøet.

     • Anti-Hippie

      Av og til kan man få det inntrykk at det man på den ene siden kan kalle «assimilering» er noe som på den andre siden kan kalles «infiltrasjon». Jeg heller mest mot det siste med tanke på resultatene som kan bivånes der ute den dag i dag.

      En slekt som synes å være spesielt viktig i «norsk» overklasse er Heiberg-slekten, «en opprinnelig dansk slekt» som slo seg ned i Norge på 1700-tallet. Multikulturforkjempere som Marie Simonsen, Jens Stoltenberg og Fabian Stang kommer alle fra denne slekten. Jeg har en følelse av at denne slekten er langt mer jødisk enn dansk. Wenche Foss hadde det jødiske mellomnavnet «Steenfeldt» og på direkte spørsmål om han er jøde, har Thorvald Stoltenberg svart verken ja eller nei, men at «hvis han var jøde, da ville han vært stolt av det».

      Jeg lurer videre på om ikke bare Marie Simonsen, men også den andre venstrefeministen i Dagbladet, Marthe Michelet, er jøde, ettersom hun nettopp har skrevet en bok om den angivelige jødeutryddelsen under krigen hvor hun, etter Morgenbladets anmeldelse å dømme, riktig beleilig unngår å nevne jødisk engasjement på kapitalistisk side av venstre-/høyreaksen og nærmest fremstiller jøder generelt som en slags arbeiderklassens gode velgjørere.

      Hennes far ser også ut til å tjene gode penger på å skrive bøker med den «riktige» vinklingen av krigens «gode» vinnere og «onde» tapere. Nå er det riktignok ikke mulig å få utgitt noe med en annen vinkling enn dette på et større forlag i våre dager, selvsagt, men man kan jo begynne å lure på om det ligger vikarierende motiver til grunn når de aldri kan gi seg med denslags. Jeg skal ikke trekke i tvil at norske krigsseilere var åpenbare ofre under krigen, for all del, men disse historiene kan jo fort gjøres til emosjonell og kynisk propanda i kyndige hender.

      Dissident Jarle Johansen har flere betraktninger over Heiberg-slekten her: http://www.riksavisen.no/?p=10944

     • Peter Bering

      Benkow var motbydelig på alle måter: fjollete, hårsår, pompøs, ekkel, fryktet intrigemaker internt i Høyre, fjernstyrt(han var temmelig dum), og en uærlig, baksnakkende og uordentlig person i forhold til andre.

  • Peter Bering

   Ja, dette er selve kjernen og motoren i ødeleggelsene. Det er viktig å si det igjen og igjen overalt og ikke la seg terrorisere av den syke «antisemitt»-psykopatien. Merk også at Dagens Nyheter og Expressen da og den dag i dag er aggressive propagandører «Bonnier»-familiens eie. Robert Aschberg er ca David Schwarz’ etterfølger.

   Men nå i 2015 er også mange svenske redaktører, politikere og byråkrater mentalt tilintetgjort og slavebundet av disse perverse og skadelige menneskene og mediene. Sverige er et brutalt eksperiment de siste 50 årene. Det er 24/7/365 psykologisk og sosial krigføring. Mange ledende svensker er redusert til mentale slaver. Ja, i dag kan man ikke bli eller være en «ledende svenske» uten å være mental slave. Se f eks på vraket og forræderen Reinfeldt.

 • krea tiv

  Lang smertefull tortur som fører til at han blir hjerneskada resten av sitt liv, så sendt til syria for å krige med IS er det eneste han fortjener.

  • Peter Bering

   Han er forbi det menneskelige og har derfor tapt sin rett.

 • Pingback: Kvinne gruppevoldtatt av fem somaliere på togstasjon - Frieord()

 • Peter Bering

  Så, folk hater hva som skjer. Og nå, hva kan gjøres?

 • Pingback: Asylinnvandrer mishandlet og urinerte på 7 år gammel jente - Frieord()

 • Tid å vakna nu.

  2009??? Sikt reinfeldt for medvirkning. Han var statsminister da det undermennesket kom til Sverige.

 • Pingback: Somalier voldtok 12-årige Ida - fikk 22 dagers samfunnstjeneste - Frieord()

 • Pingback: Høygravid brent levende av tyrkere i Tyskland()

 • Pingback: Kjæresten til voldtektsdømte Praveen Srikanthan dømt for å ha avgitt falsk forklaring - Frieord()

 • Pingback: To år siden en asylsøker myrdet Margaret Molland Sanden (19) - Frieord()

 • Pingback: Rektor la lokk på grov voldtekt i skolegården pga gjerningspersonens bakgrunn - Frieord()

 • Pingback: Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av asylsøker - Frieord()

 • Peter Bering

  Eksakt! Straff de reelt skyldige!

 • Pingback: Algerisk mann voldtok og nesten drepte ung kvinne – ropte "Inshallah" - Frieord()

 • Pingback: Svensk jente gjengvoldtatt med pistol i munnen av innvandrere - Frieord()

 • Pingback: Asyldrapet i Sverige: "Det er blod over hele kjøkkenet" - Frieord()

 • Pingback: Ung svensk kvinne slått bevisstløs og forsøkt kvalt av asylsøkere i Sverige - Frieord()

 • Pingback: Utvist asylsøker fra Kongo drepte Linn (32) i Tromsø - Frieord()

 • Pingback: Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring - Frieord()

 • Pingback: SJOKKVIDEO: Innvandrergjeng sparker ung kvinne ned trapp på T-banen - Frieord()

 • Pingback: DRAPSBYEN MALMØ: 16-åring skutt ihjel på bussholdeplass - Antirasistisk Senter trivialiserer drapet - Frieord()

 • Pingback: Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten - ble politianmeldt - Frieord()

 • Pingback: Peter Springare: 22 av 24 mistenkte for drap eller drapsforsøk er innvandrere - Frieord()

 • Pingback: SVERIGE: 23-åring henrettet på åpen gate - mistenkes for å ha vært med på grov gruppevoldtekt - Frieord()

 • Pingback: KAOS I SVERIGE: Opptøyer og plyndring i Rinkeby - politiet skjøt for å treffe - Frieord()