Den svenske elitens politisk korrekte samfunnsbygging går mot en total kollaps. Men hvis overgangen til et normalt system ikke kan gjøres under ordnede former, så risikerer Sverige å møte en lignende skjebne som Syria og slites istykker av interne voldeligheter. Det skriver den danske storavisen Jyllandsposten i en nylig publisert leder.

Jyllandsposten maler opp et bilde av et nåværende Sverige som preges av en fullkommen bisarr form av politisk korrekthet, der de politiske lederne ser ut til å ha mistet all kontakt med virkeligheten.

Lederen nevner blant annet Centerpartiets Annie Lööf planer som – på ramme alvor – ønsker å hente 30 millioner «nybyggere» fra den tredje verden til Sverige.

Les også: Doktor og bedriftseier: Sverige er i ferd med å ødelegges

Også den sittende sosialdemokratiske regjeringen virker ifølge den danske avisen å ha som mål å «importere så mange innvandrere som mulig», til tross for at motstanden mot den massive innvandringen øker for hver dag.

«Sveriges innvandringspolitikk har etterhvert utviklet seg til et kompleks. Dette da den først og fremst påberoper seg abstrakte humanitære verdier mens den lukker øynene for de konkrete konsekvensene i form av milliardutgifter for sosiale myndigheter, økende vold og kriminalitet, kulturell segregasjon, en skole og utdanningssystem i fritt fall, religiøs radikalisering rundt storbyene, sammen med et stadig økende folkelig misnøye med det som alt fler svensker opplever som innvandringens forvandling av den sosiale virkeligheten«, skriver Jyllandsposten.

Samtidig har den svenske eliten som i over 30 år har lukket øynene for denne utviklingen, svært store vanskeligheter med å innrømme sine feiltak. Kritikere av den førte innvandringspolitikken har blitt «ekskludert, avfeid og demonisert i tiår».

Les også: Politiker tok sitt eget liv etter å ha blitt hengt ut som rasist av media

Det vi ser nå er opptakten til det avisen kaller et ekte «bergmansk drama». Resonnementet illustreres med hvordan man i Sverige håndterte Ikea-mordene sist uke.

«Samme dag som en 36-år gammel asylsøker fra Eritrea drepte to tilfeldige svensker på Ikea i Västerås med en kniv fra butikkens kjøkkenavdeling, diskuterte Sveriges Radio P1 i all seriøsitet om beige plaster er «diskriminerende» og «rasistiske» mot nysvensker med mørkere hud«.

Og ettersom morderens etnisitet samtidig hadde blitt kjent på sosiale medier, gikk det svenske politiet og forsiktig ymtet frempå at de mistenkte var fra Eritrea – får å forhindre «mørke krefter» ifra å spekulere rundt ulykken. Bortsett fra at det ikke var en ulykke, men et mord på en mor og hennes voksne sønn. Ikea bekreftet det hele med å sette opp et skilt ved inngangsdøren sin der det kunne leses: «Stengt på grunn av teknisk feil».

DOBBELTMORD ELLER TEKNISK FEIL?: Ikea valgte å begrunne stengingen av sitt varehus etter det asylrelaterte dobbeltmordet som en "teknisk feil". (Foto: Ikea Västerås).
DOBBELTMORD ELLER TEKNISK FEIL?: Ikea valgte å begrunne stengingen av sitt varehus etter det asylrelaterte dobbeltmordet som en «teknisk feil». (Foto: Ikea Västerås).

Les også: Asylsøkere bak dobbeltdrap i Sverige – nå skal politiet beskytte asylmottaket

Jyllandsposten konstaterer at det svenske politisk korrekte samfunnssystem er på vei til å «kollapse». Da kan Sverige i verste fall risikere en borgerkrig.

«Svenskenes sikkerhet kommer i hovedsak på om de kan løse problemene politisk. Hvis ikke dette skjer så kommer løsningene til å bli anti-politiske, det vil si voldelige og blodige. Når makten ikke lenger kan legitimeres så risikerer samfunnet alltid å utarte seg i vold«.

«Det skjer i Syria, men det kan også skje i ett Sverige med 9, 15 eller 30 millioner innbyggere«, avslutter Jyllandsposten.

Relatert:

– Dagen demokratiet døde i Sverige

– Det semi-totalitære Sverige

– SD-politiker tok sitt eget liv etter å ha blitt hengt ut som rasist av media

– Sverige i innvandringssjokk

– Doktor og bedriftseier: Sverige er i ferd med å ødelegges

– «Vi kommer ikke til å ha råd til så mye annet enn innvandring fremover»

– Svensk kunstner brutalt mishandlet av antirasister

– Politimann forlatt av sine egne i Sverige

– Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder

– Schenker-sjåfør fikk tennene utslått av innvandrere

– Steinkasting, trusler og vold stengte byggeplass

– Sverige, Nordens svar på Texas

– Syv personer skutt på ett døgn i Sverige