Dansk politi anklages for å skjule innvandrerkriminalitet

DANMARK/POLITISK KORREKTHET

Politiet i Århus, Danmarks nest største by, forsøker regelmessig å skjule forbrytelser som er begått av innvandrere, slik at disse ikke lovbruddene ikke skal nå frem til mediene. Dette hevder en anonym politimann i Århus i en artikkel som ble publisert i den danske avisen Den Korte Avis.

På mandag publiserte Den Korte Avis en artikkel basert på et leserbrev fra en politimann i Århus. Politimannen som skrev brevet vil forbli anonym av frykt for represalier fra sine overordnede. Den Korte Avis sier at de kjenner mannens identitet. Politimannen hevder at den lokale politiledelsen i Århus jevnlig «mørklegger» forbrytelser som blir begått av innvandrere, slik at disse forbrytelsene ikke skal få massemedias oppmerksomhet.

Mørkleggelsen skjer fremfor alt gjennom at hendelser som kan oppfattes som «følsomme» ikke kommer med i politiets offentlige døgnrapporter. Det er disse rapportene som journalister ser igjennom for å se om det har skjedd noe som er verdt å skrive om. Om en hendelse ikke nevnes i døgnrapporten er risikoen stor for at media aldri får vite om den, og dermed blir den heller aldri kjent for allmennheten.

D
«VÅRT OMRÅDE»: innvandrerungdommer- og voksne ser på de områdene de bor i, som gjerne er klassifisert av myndighetene som «ghettoer», som sine områder. Der angriper de uten frykt politi, ambulanser og brannbiler på oppdrag.  Se video ovenfor. (Foto: Local eyes).

Politimannen som har skrevet til Den Korte Avis mener at dette mønsteret har kunnet blitt observert ved flere tilfeller der politiet i byen har blitt utsatt for vold i forbindelse med pågripelser i noen av byens kjente innvandrerghettoer. Han opplyser at han selv har vært med flere ganger da patruljebiler har blitt utsatt for steinkasting i områder, som foreksempel den kjente innvandrerghettoen Bispehaven. Disse hendelsene har imidlertid aldri blitt nevnt i avisene, ettersom politiledelsen har sørget for at hendelsene ikke har kommet med i døgnrapporterne.

Politimannen forteller i sitt leserbrev om en hendelse som skal ha inntruffet så sent som tirsdag sist uke. Tre unge menn med arabisk bakgrunn, samtlige med adresse i Bispehaven, skulle føres til tingretten i Århus for en grov mishandling med kniv. Alle tre satt arresterte på ulike plasser i Danmark og politiet i Århus sto ansvarlig for transport og vakthold.

Når en av de tre siktede ankom tingretten ville han plutselig ha mat fem minutter før rettssaken skulle starte. Han krevde at en av politimennene skulle gå og kjøpe en kebab til ham, og nektet å komme ut av politibilen så lenge han ikke hadde fått viljen sin. Politimennene sa selvfølgelig nei til dette kravet.

D
ANGREP POLITIET: Fem menn med arabisk opprinnelse angrep politimenn på oppdrag utenfor retten i Århus for kort tid siden. Opptrinnet kom aldri ut i media. (Foto: Aarhusportalen.dk).

Samtidig hadde et antall av de siktedes venner – samtlige unge innvandrermenn fra Bispehaven – samlet seg utenfor tingretten. De ble vitne til hvordan politimennene med tvang førte den siktede inn i bygningen. Flere av dem angrep da politimennene. Situasjonen ble tilslutt alvorlig og politiet ble tvunget til å tilkalle forsterkningen. Politimennene måtte også bruke pepperspray, og det hele sluttet med at fem personer fra den aggressive innvandrergjengen ble pågrepet for ulike lovovertredelser, blant annet vold mot tjenestemann og forsøk på hjelp til flukt. Som følge av dette fikk den planlagte rettssaken utsettes.

At politimenn angripes av en aggressiv pøbel i sitt yrke, at dette i tillegg skjer i forbindelse med en rettssak som dermed bli utsatt, og at fem personer ble arrestert for vold mot politiet – sammenlagt er disse hendelsene såpass dramatiske at de fleste redaktører og journalister skulle anse at de har en nyhetsverdi, iallefall på lokalt nivå. Men verken de lokale mediene i Århus eller riksdekkende danske medier skrev om hendelsen. Den ble heller ikke inkludert i Århuspolitiet sin offentlige døgnrapport, og dermed fikk hendelsen aldri oppmerksomhet av media.

Politimannen som har skrevet til Den Korte Avis mener at dette er et gjentakende mønster i mange saker der forbrytelser begås av personer med bakgrunn fra Midtøsten eller Afrika. Politiledelsen sørger for at denne kriminaliteten ikke kommer i de offentlige politirapportene og håper dermed at media ikke skal få vite hva som har skjedd. Ofte er taktikken suksessfull. Forbrytelsene blir ikke skrevet om i media, allmennheten får ikke vite hva som har skjedd og politiledelsen risikerer ikke å bli anklaget for «rasisme», fordi politiet har inngrepet mot kriminelle med ikke-vestlig innvandrerbakgrunn.

Han avslutter med å fortelle hvordan hans venner og bekjente ofte blir meget overrasket når de får høre hvor store utfordringene er for politiet i de innvandrertette områdene. Eller hvor stort problemet er for politifolk utenom arbeidstid når de blir forfulgt og overfalt av de samme kriminelle personene. For hvordan skulle vanlige folk vite hva som skjer, når de ikke får lese noe om det i avisene eller se det på nyhetene på TV?

Relatert:

– Muslimer angrep møte i København – to drept – fem politimenn skutt

– «For mange politibetjenter i Oslo»

– Dømt for å slått politimann – fikk strafferabatt pga traumer fra hjemlandet

– Politimann forlatt av sine egne i Sverige

– Innvandrere angrep politistasjon i Sverige

– Asylsøker dyttet politimann i døden

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– VG og NTB lyver om politidrapet på Michael Brown

– Islamist drepte politimann i Canada

– Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister

 • Martino Mendocino

  Ikke gjør den feilen å tro Danmark har et bedre politisk utgangspunkt enn oss her i Norge med sine sosialister og venstreradikale, men det er lett å se temperaturen den Danske debatten er høyere og ærlige enn her i Norge. Slik det i lang tid har vært.

  Danmark har fra 2011 tatt imot nesten like mange innvandrere som Sverige.

  • Stefandemert

   danska ghetton är ökända och det blir fler och fler. De är av samma kaliber som svenska ghetton. Men trots att det är personrån, våldtäkter och överfall i Norge så har ni inte gäng som kastar sten på brandkår och polis? Eller?

   • invernes

    Ikke ennå vi ligger ca 10 år etter Sverige i galskap.

    • Stefandemert

     Oslo var Skandinaviens rånhuvudstad 2013.

   • Martino Mendocino

    Vi har i både Danmark og Norge i det minste noen få tidninger vi kan kommentere slike saker på og kanskje utrolig nok et noe ærligere debattklima enn i Sverige.

    Har ennå tilgode å lese en Svensk tidning med kommentarsfelt , da spesielt disques med tilgang på anonymitet.

    • Stefandemert

     folk i sverige har inga problem att säga sina åsikter genom facebook.

     • Martino Mendocino

      Ok.
      Her i Norge virker folk ganske reserverte på facebook og islamkritisime oppfattes fort som rasisme.

      At man bruker facebook fremfor disqus er en fordel.

 • invernes

  Vel politi er underlagt de regjerende myndigheter, så lenge dansker stemmer på landssvikere fortsetter dette, de har et klart alternativ Pia Kjærsgard / Dansk Folkeparti, men dansker er som nordmenn og svensker lei livet, de ønsker bare å ødelegge fremtiden til egne folk.

 • invernes

  Skandinavia begynner å ligne Folkets tempel sekten.

 • leonidas88

  Hvor langt ned skal vi egentlig falle? Hvor lenge skal vi la oss ydmyke av undermennesker og landssvikere før vi gjør noe??

  Det står svært dårlig til med Europa for tiden, ikke mye håp å spore. Det ser ikke ut som den brede masse bryr seg nevneverdig. Demokratiets triumf har vært å gjøre meningmann til servile impotente forbrukere.

  En gjennomkorrupt kulturmarxistisk elite som med sin klamme hånd holder strupetak. Sitt råtne skinndemokrati, hvor kun de som er enige i deres doktrine slipper til i debatten. Og hvor «opposisjon» aldri får noe gjennomslag for noen reell forandring.

  Man skal ikke la seg overraske over det som skjer i Danmark, Sverige, Norge eller for den del resten av vesten. Når man lar seg lede av den laveste og mest avskyelige gruppen individer.

  Dictatorship naturally arises out of democracy, and the most aggravated form of tyranny and slavery out of the most extreme liberty. Platon

  • invernes

   Ca 100 000 patrioter ville klare å frigjøre de 3 land , om de satte i gang, selvfølgelig ville landssvikerpolitikerne brukt Nato mot egne folk.

   • leonidas88

    Helt enig, men hvor er disse folkene? Var i demonstrasjon i Sverige for en stund siden, det var ikke mange fremmøtte i forhold til det som det burde ha vært. Man skulle tro at i slike ekstreme tider så skulle man klare å mobilisere….

   • leonidas88

    Helt enig, men hvor er disse folkene? Var i demonstrasjon i Sverige for en stund siden, det var ikke mange fremmøtte i forhold til det som det burde ha vært. Man skulle tro at i slike ekstreme tider så skulle man klare å mobilisere….

    • invernes

     Først må noe alvorlig skje , jeg synes denne var fantastisk, og beskriver det hele godt.

     Her er en nyhet: Folket kommer ikke til å våkne. Ikke før det er for sent.

     Som
     tidligere KGB-mann Yuri Bezmenov sa: Folk våkner opp først når de er
     inne i konsentrasjonsleiren. Og som jeg sier: Da er det for sent.

     Psykologien:
     99%, eller kanskje snarere 99.99% av befolkningen – og i høyere grad
     idag enn for få generasjoner siden – er ikke istand til å tenke selv; de
     følger strømmen og de følger den gjerne med helhjertet entusiasme. Gitt
     at de har tre ting: Jobb, mat, sex. Kanskje trenger de bare den i
     midten: mat.

     Så hvor ille må det bli «før folket våkner opp»?
     Allerede sagt det: De våkner opp når en soldat peker geværet sitt mot
     hodet til Ola og Kari og sier: «Du har ingen rettigheter. Gå og grav
     grøfter med de andre eller dø.»

     • leonidas88

      Når folk blir vekket av den materialistiske søvnen så kommer de nok til å bry seg.
      La oss se på Hellas, som hadde i flere tiår vært styrt av to partier, samme forrædere som her. Så fort de havnet i dyp økonomisk krise, hvor folk mistet sitt arbeid og hjem og de ikke lengre hadde mat på bordet, så begynte ting å skje.
      Vi må være der når dette skjer her i Norge, vi må være organisert i alle samfunnsklasser, slik at vi er klare til å gå i kamp når det økonomiske korthus faller sammen.

     • Jens Bjørneboe

      Nå stemte da Grekerne på Syriza = venstreraddis ved valget nå. Så pendelen kan svinge begge veier, Forøvrig sant at så lenge massen får brød og sirkus så lar den seg lett dupere. At det Norske folk er på sirkus er lett å se. Eksempelvis den hjernedøde TV underholdningen og det Amerikaniserte kostholdet vårt. Lykkelige sauer lager ingen revolusjon…

     • leonidas88

      Sannheten er at Syriza er en fortsettelse av PASOK(Sosial demokrater). Da PASOK viste for det greske folk hva de er, forrædere, mistet de all oppslutning, gikk de over til kommunistene i Syriza,
      Det eneste alternativ som er i Hellas, Gyllent Daggry, er politisk forfølgt, i Nord Koreansk still.
      De fleste av deres demokratiske valgte parlamentarikere sitter i fengsel, noen av deres medlemmer er skutt å drept, uten politisk følger. Deres hovedkvarter er blitt bombet flere ganger, de blir konstant hetset i media. I valg blir partiets stemmesedler fjernet. Antifa står ved valglokaler å skremmer folk til å stemme på deres partier.
      Jaggland som leder av Europarådet har støttet denne undertrykkelse indirekte ved å oppfordre til forbud mot partiet. dette til tross for at politisk forbud går imot den greske konstitusjon.
      Alt dette i demokratiets vugge, i et Europa som påberoper seg å være demokratiske forkjempere.

 • invernes

  En grovis jeg kom over 🙂
  There once was a young girl named Fatima

  Who tried a dynamite stick for a thrill

  They Found her vagina

  In North Carolina

  And Bits of her tits in Brazil 😀

 • @@@

  Østerrike pålegger imamer å snakke tysk
  Og forbyr utenlandsk finansiering av muslimske organisasjoner.
  http://www.dagbladet.no/2015/02/25/nyheter/islam/politikk/37926924/

 • Rudolf

  Ifølge amerikanske sosiologer, så er en av tre svarte menn for tiden i fengsel, noe som er en
  «sosial katastrofe» for landet.

  Jeg er enig, det er fortsatt altfor mange på frifot.

  • Amerikanerne fengsler jo folk over en lav sko.. Det er jo en sinnsyk andel av de som er fengslet som sitter inne for kun for rusbruk og oppbevaring av små mengder.

 • Martino Mendocino

  Tror de fleste her i Norge kan kjenne at klimaet vi debatterer innvandringspolitikk i Norge har endret seg på kort tid, kanskje spesielt bare nå i 2015.
  Det er ikke lengre spesielt tabu å være imot masseinnvandring.

  Tror det er bedre ting å gjøre enn å være tastaturkrigere da man bare fylles opp av frustrasjon og sinne, og kan gå helt ABB etter en kort tid for de galeste av oss.

  Snakk med venner, familie på en intelligent og dannet måte uten aggressivitet.
  Still spørsmål fremfor å gi fasittsvar på folks oppfatning om innvandring slik at man få dem til å stille spørsmål selv.

  Dagens innvandringspolitikk har ingenting med hjelp å gjøre og det kan gjøre at du kan være helt sikker i din argumentasjon.

  • @@@

   Det er underrapporteringen fra myndigheter og media som har vært hovedproblemet, at folk ikke får vite den hele og fulle sannheten.

   • Martino Mendocino

    Klart det. Innvandring er bare en liten del af det.

   • Hvemda

    Ja, og konsekvensene, som Martino Mendocino tok opp.

  • Hvemda

   Jeg er veldig enig i det du skriver, spesielt dette med å stille spørsmål for å la dem tenke over hva konsekvensene er. Men tastaturkrigingen har også den funksjonen at den kan bidra til å vekke folk, HVIS man legger frem dokumentasjon, og/eller eksempler, ettersom hvem man har med å gjøre. Det er helt klart at stadig flere våkner opp og ser at det skjer og at det ikke burde skje, men det systematiske bak det er det få som ser, og mange lever fortsatt i den villfarelsen at hvis de bare flytter litt lenger ut på landet, eller til et annet land så ordner alt seg, fordi «dit jeg skal flytte er det ingen innvandrere fra den tredje verden.» Ikke misforstå meg, og jeg skrev at jeg er veldig enig med deg, men vi trenger alle slags typer folk, både tastaturkrigere som er saklige og rolige og skribenter, organisasjonsstartere og lobbyister. Hvis du ikke klarer dette gi penger til en organisasjon du mener kan bidra, slik jeg har gjort i årevis, eller i det minste få et par hvite barn og bruk energi og ressurser på at de skal vokse opp og bli trygge på seg selv, slik jeg selv også har gjort. I tillegg kan jeg nevne at jeg er i et miljø hvor nesten ingen forstår at innvandring fra den tredje verden er en trussel mot vår identitet, genpool, og dermed kultur. I min omgangskrets er Sverige Demokratene Nazi-fascist-faener fra helvete som fortjener å dø og blø. Så tro du meg, det er fortsatt folk å vekke opp.

   Men du treffer kjernen av det jeg mener er viktigst: Snakk med en og en, uten aggresjon. Hvis de du snakker med blir aggressive, er det desto større grunn til å være rolig. Ikke slipp taket, ta ett og ett poeng av gangen. Man konverterer ikke alle med en gang, men ved å la dem få et lite dytt i riktig retning kan de selv begynne å tenke og lese seg til resten.

   • Mikey Mike

    Keyboardwarrior Vs Forsker/Vitenskapsmann ??

    What’s da difference

  • Mikey Mike

   Har vel alt med hjelp å gjøre:

   a) Innbille seg selv at man er snill, til tross for at man innerst inne vet hva man egentlig er og står for

   b) Drive opp boligprisene, ettersom NAV presser opp leieprisene, hvilket
   1. I seg selv øker salgsverdi
   2. Økt populasjon gir knapphet på bolig —> Prisstigning utover normalt.

   c) Sikre egne arbeidsplasser, da landet består av uttallige offentlige ansatte og stillinger, som i all hovedsak dreier seg om å ivareta innvandrere. Fra NAV til fengselsbetjenter.

   Så ikke si at det ikke har med hjelp å gjøre ! Men hjelp til hvem 🙂

 • Rudolf

  Hvor er vikingene når man trenger dem?
  Norden trenger å finne frem til sine røtter igjen å kaste søpla på hodet og ræva ut av Norden.
  Engang var vi det mest fryktløse og respekterte folket i hele verden, ingen turte å kødde med oss, selv Djengis Khan pisset i buksa når han møtte på vikingene.
  Vi kan ikke lenger engang bevege oss fritt i våre egne lands gater da innvandrerne har dannet sine egne ghettoer med «No-go soner», flaut.
  Vedder på at de gamle vikingene vrir seg i grava over hvor bløte og femi vi er blitt.

  • @@@

   Det er jo en grunn til at muslimer er de mest suksessfulle menneskene på kloden de siste 30 år.

   • Jens Bjørneboe

    Muslimene har en sterk samlende forestilling, islam, som innebefatter en felles plattform og et langsiktig tankegang/mål. Dette har vi i vesten mistet ettersom vi blir stadig mer fragmentert og differensiert i mindre forbruker grupper/segmenter og subkulturelle grupperinger. Dette matchet med avviklingen av nasjonalstatene våre borger for en lei fremtidsutsikt.
    Hvis det er noen trøst så er muslimene mer farlig for seg selv enn oss for øyeblikket.

   • The Order 1925

    Hva bygger du den påstanden på? Antall drap? Mange muslimer er jo analfabeter så det kan ikke være noen intellektuell seier.

  • Hvemda

   Femi er ordet. Patriarkalske samfunn klarer seg (jødene og den muslimske religionen i sin helhet). CIA, med sin feministiske agenda (https://www.youtube.com/watch?v=4HRUEqyZ7p8), har hatt som mål å gjøre oss svake. Et feministisk samfunn, det som i dag kalles nordiske verdier, gjør oss mottagelig for en invasjon. Man kan le av det og bli sint på budbringeren, men fakta er fortsatt at de patriarkalske samfunnene klarer seg, uansett om man mener det ene eller det andre. Dette vet visse grupperinger, og de trenger ikke å gjøre noe særlig for å overta vårt samfunn.

   Og til de som eventuelt tror at Gloria Steinem er en perifer figur som ingen tar alvorlig er det bare å si at man kanskje ikke er helt informert om hvor langt feminismen har nådd inn i embedsverket og i det politiske livet.

 • @@@

  Få en Krekar-tråd her så vil kommentarfeltet koke.

 • invernes

  Meget bra artikkel.

  Gåsa

  Norsk debatt er som gåsa. Alt preller av. Overmakten brukes til uhemmet å
  tre samme oppfatning ned over hodet på oss alle. Dette kalles debatt.

  https://www.document.no/2015/02/gasa/

 • invernes

  Ny sjokkmåling for Frp

  Rekordlav oppslutning på 9,2 prosent.

  Samtidig får Arbeiderpartiet rekordhøye 43,4 prosent.
  Er vi Nordens dummeste folkeslag ?

  • leonidas88

   Det kommer å gå med FRP som det gikk med SV når de var i regjering med AP.

   • @@@

    Det er Sandberg som har bæsja på leggen.

    • Insanus

     Både ja og nei, det var jo opprinnelig bare et tilsvar på grunnløse beskyldninger fra Krf om at Frp fremprovoserer rasisme og radikalisering. Men media vinkler det selvsagt slik at Per fremstår som den store stygge ulven, og folk flest kjøper løgnpropagandaen. På den annen side kunne jo Sandberg uttrykt seg annerledes, for han burde jo hatt i bakhodet at alt han og hans partikollegaer ytrer i offentligheten alltid blir brukt imot dem for alt det er verdt.

     • @@@

      Hver gang Sandberg åpner kjeften så stuper partiet på meningsmålingene. Sandberg er en flink opposisjonspolitiker, men med Frp er i regjering så er han håpløs.

     • Insanus

      Og grunnen er at han ikke er tiltrekkelig politisk korrekt, noe mediene spiller på så til de grader. Selve standpunktene hans har nok bredere støtte blant velgeren og ellers i befolkningen enn de fleste er villige til å innrømme.

  • Rudolf

   Hvis det er noen trøst: Svenskene er fremdeles dummere.

  • En av de tingene som gjør oss til norden’s dummeste, er at vi blindt stoler på statistikk og meningsmålinger som fremstilles i media.

  • Johan Aksnes

   Hvordan kan vi stole på disse tallene da?

 • Johan Aksnes

  Underslag av opplysninger om innvandrerkriminalitet er jo ikke ukjent her hjemme heller da.

 • Pingback: 13-årig jente voldtatt av utenlandsk ungdom i Danmark - Frieord()

 • Pingback: Hver tredje dømt for voldtekt er innvandrer - Frieord()

 • Pingback: 25 år gammel palestiner pågrepet for drapsforsøk på politimann - Frieord()

 • Pingback: Danskene klare til å innføre transportøransvar - Frieord()

 • Pingback: Danmark: Kaster ut innvandrerfamilier fra leiligheter - Frieord()

 • Pingback: Afrikansk serievoldtektsmann tatt i København | Norgesavisen.no()

 • Pingback: Dinamarca: Desalojar las familias de inmigrantes criminales de los apartamentos | NUEVA EUROPA- Nueva Eurabia()

 • Pingback: Innvandrervolden sjokkerer vanlige dansker - Frieord()

 • Pingback: Syrisk flyktning ønsker sine 20 barn og tre koner til Danmark - Frieord()

 • Pingback: København: Bosnisk muslim skjøt dansk politimann i hodet - Frieord()

 • Pingback: København: Bosnisk muslim skjøt dansk politimann i hodet - Norgesavisen.no()

 • Pingback: Danmark: Flyktning ropte "Allahu Akbar" og knivstakk politimann i halsen - Frieord()

 • Pingback: Peter Springare får støtte fra dansk politikollega: "Det ser helt likt ut i Danmark" - Frieord()

 • Pingback: Ville sprenge danske skoler - Frieord()