DANMARK: «Spiser du svinekjøtt?» – dansk kjærestepar fikk brutal juling av muslimer

Det var på søndag morgen at en 23-årig dansk mann og en 24-årig kvinne satt på en pizza-restaurant i Nygade i Silkeborg. De satt og spiste da en mann med ikke-dansk bakgrunn kom bort til dem og spør kvinnen om hun spiser svinekjøtt på sin pizza.

Da kvinne svarer ja får hun et knyttneveslag i ansiktet.

Hennes 23-årige kjæreste reiser seg og stiller seg mellom kvinnen og den rasistiske muslimske mannen, men da kommer ytterligere fem-seks andre muslimske menn og overøser mannen med slag og spark.

Les også: Dansk kjærestepar mishandlet av afrikanere på julaften (Obs: sterke bilder).

NYGADE: Det danske kjæresteparet satt på en pizzarestaurant på Nygade i Silkeborg da de ble brutalt overfalt av en rasistisk gjeng. Kvinnen ble slått med knyttneve i ansiktet og har mistet hørselen. Den unge mannen ble overøst med slag og spark og måtte sy på to steder i ansiktet og har skader over hele kroppen. (Foto: Google Streetview).

Les mer: Muslimer angrep møte i København – to drept – fem politimenn skutt

Gjerningsmennene løp så fra åstedet og selv om man ringte nødnummeret 112 øyeblikkelig etter angrepet og politiet ankom mindre enn 5 minutter senere, så var gjengen med muslimske rasister forsvunnet.

Politiet i Silkeborg bekrefter at man på søndag morgen mottok en anmeldelse om et overfall.

– Gjerningsmennene er sannsynligvis en liten gruppe unge menn av annen bakgrunn enn dansk og kommer fra Aarhus, sier politiassistent Flemming Just.

Les også: To nordmenn overfalt og ranet av fem arabere i Danmark

Like etter overfallet fikk politiet fikk politiet forholdsvis lite opplysninger om saken. Flemming Just kjenner derfor ikke til detaljene i overfallet. Men han bekrefter at en gruppe menn slo løs på kjæresteparet på Nygade. Paret skulle ifølge Midtjylland Avis bli avhørt i går, mandag.

– Kvinnen har fått et slag på venstre side av ansiktet. Og mannen har fått flere slag mot hodet av flere gjerningsmenn, forteller politiassistenten.

Moren til den unge mannen som ble overfalt har gått ut med hendelsen på Facebook. Hun advarer unge om å passe på seg selv i Silkeborgs natteliv.

– Plutselig kommer en ung mann av annen bakgrunn enn dansk løpende og slår den unge jenta umotivert i hodet, slik at hun i tiden etter overfallet har mistet hørselen på det ene øret. Vi vet ennå ikke om det er permanent hørselsskade. Han skal også ha tatt kvelertak på jenta og ropt at hun ‘faenmeg ikke skal spise svinekjøtt på sin pizza!’, skriver moren.

Les også: Frankrike: Ungt kjærestepar bestilte skinke på pizzaen – ble mishandlet av muslimer

«HARAM»: Ifølge koranen og sharialovene er det ikke lov å spise svinekjøtt. Mange muslimer som bor i Europa har store problemer med å tilpasse seg de vestlige lovene og skikkene. De mener også at det er lov å bruke grov vold mot de som bryter lovene. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Les også: Brutal gjengvoldtekt av jente (17) ryster Danmark – tre tyrkere arrestert

Hun forteller også at sønnen ikke fikk alvorlige skader på indre organer eller hjernen. Men kan mulig ha fått en hjernerystelse, et par åpne sår og vondt i kjeven, ryggen og nærmest hele kroppen. Legene måtte tilbringe tre timer for behandle ham og sy sårene hans på legevakten skriver moren.

– Han kunne på et øyeblikk ha fått hele sin fremtid ødelagt, hvis skadene hadde hatt alvorlige konsekvenser. Blodet fløt fra ansiktet hans fra en flenge over øyet og en bak det ene øret.

LIKER DU ARTIKLENE VÅRE? Har du lest om denne saken i norske medier? Hjelp oss med å spre nyheter og informasjon som våre riksmedier med vilje kaster i søplekassa av politisk korrekte hensyn. Vi har også Paypal og bankkonto nederst i artikkelen. Takk!

Les også: Ramadan-vold: Muslimer brant ned asylmottak, slo ned kvinnelig bartender og drepte restaurantgjester

Moren ber innbyggerne i sin Facebook-post å ikke la seg provosere av gjenger som forsøker å starte slagsmål på byen.

Politiassistent Flemming Just opplyser til danske medier at politiet nå etterforsker saken og blant annet skal se gjennom overvåkingskameraer i området.

– Det er snakk om grovt overfall, når flere personer går sammen om å mishandle andre på denne måten. Jeg kan kun gi moren til sin mishandlede sønn rett i at dette var uhyggelig.

Les også: København: Bosnisk muslims skjøt dansk politimann i hodet

– Det er imidlertid ikke første gang at folk fra nærliggende byer slår og mishandler innbyggerne i Silkeborg:

– Vi har problemer med grupperinger av annen etnisk bakgrunn som kommer til Silkeborg og lager bråk. Gjengene kommer fra Århus, Viborg og Herning, sier politiassistenten.

Les også: Danmark: Innvandrerkriminaliteten doblet på seks år

SILKEBORG: Silkeborg med sine 43.000 innbyggere ligger midt mellom Herning, Viborg og Århus. Byen er en en populær turistby og tiltrekker seg dansker fra hele landet som blant annet kommer for å ta en tur med dampskipene. Dessverre plages byen nå av muslimske innvandrergjenger som kommer til sentrum for å mishandle danske innbyggere. (Foto: Google Maps).

Les mer: Hatkriminalitet og rasisme mot europeere øker