Dagbladet tatt i løgn – Antirasister angrep kvinne i Odins Soldater med jernrør

MISHANDLET: På sin Facebook-side skriver Odins Soldater at de ble angrepet av rundt 20 bevæpnede venstreekstremister. (Foto: Facebook/Fria Tider arkiv).
FALSKE NYHETER

En 41 år gammel kvinne i borgervernsgruppen Odins Soldater ble overfalt og mishandlet av en gruppe venstreekstremister fra Antifascistisk Aksjon (AFA) i Sverige. Dagbladet velger imidlertid å formidle hendelsen med en løgnaktig overskrift.

Dagbladet hadde lørdag kveld følgende overskrift: «Odins soldater i masseslagsmål i Sverige».

Videre skriver de at «Odins soldater og en antifascistisk gruppe støtte sammen i et masseslagsmål i Jönköping natt til søndag».

Saken kommer opprinnelig fra NTB.

Nå viser det seg derimot at Odins Soldater ikke støtte sammen med en annen gruppe.

Isteden var det en gruppe med voldelige såkalte antirasister som angrep en forsvarsløs 41 år gammel kvinne og utsatte henne for grov vold.

Fria Tider skriver at overfallet skjedde i forbindelse med at Odins Soldater var ute og patruljerte i Jönköping.  Den voldelige venstreekstreme gruppen AFA hadde bevæpnet seg med batonger og jernrør.

De skal først ha slått ned kvinnen for deretter ha mishandlet henne mens hun lå på bakken. Kvinnen skal blant annet ha fått slag over ribbeina og mot ryggraden.

FALSKE NYHETER: Dagbladet og NTB valgte å publisere falske nyheter da de omtalte et grovt overfall av en 41-årige kvinne i Sverige i helgen. Saken ble omtalt som et «masseslagsmål», men var i realiteten et grovt overfall hvor den ene parten ble slått og mishandlet. (Faksimilie: Dagbladet).

Totalt 12 personer fra AFA ble pågrepet etter angrepet. Til sammen tre personer er nå anmeldt for mishandling.

To andre skal også ha blitt skadet i angrepet, men det er uklart om disse også tilhører Odins Soldater da de forsøkte å forsvare den angrepne kvinnen.

STØTT OSS: Dagbladet og resten av riksmedia kan lyve og samtidig leve på våre skattepenger. Støtt oss gjerne hvis du liker at vi avslører deres løgner. Takk! (Kontonummer og Paypal finner du nederst i artikkelen).